4 C GRID

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 4 C GRID
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.571.755

Publication

02/09/2013
ÿþMod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 2 AUG 91,1

BRIent-

Ondememingsnr : 0846.571.755

Benaming (voluit) : 4 C GRID

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jan Sobieskilaan 7, 1020 Brussel 2, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Verplaatsing maatschappelijke zetel

Tekst :

~i" 4~1~ ~~

i I I





*131342 5*

Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van 01 augustus 2013 blijkt dat volgende beslissing met unanimiteit werd genomen:

De maatschappelijke zetel te verplaatsen naar de de Smet de Nayerlaan 23 te 1090 Jette en dit met onmiddellijke ingang.

Geeraerts Laurent

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van'Líliîc-B"vër"rneldéri-: ---Rëctó-:"Náarri eh hoedanigheid van de-instrumenterende notaris, hetzij vnn de perso(o)n(dn)-'

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/06/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12303191*

Neergelegd

13-06-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0846571755

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): 4 C GRID

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1020 Brussel, Jan Sobieskilaan 7

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte, verleden voor Notaris Dirk Hendrickx te Brugge op dertien juni tweeduizend twaalf, neergelegd vóór registratie, dat een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met de naam  4 C GRID , waarvan de zetel gevestigd is te 1020 Brussel, Jan Sobieskilaan 7, met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), gesplitst in 1.000 gelijke aandelen zonder nominale waarde, genummerd van 1 tot en met 1.000.

Kapitaal

Op gemeld kapitaal wordt ingeschreven als volgt:

a) De heer Dennis Devriendt, wonende te 9050 Gent (Gentbrugge),

Priesterstraat 30, schrijft in op de aandelen nummer 1 tot en met 500 500

b) De heer Laurent Geeraerts, wonende te 1020 Brussel (Laken), Jan

Sobieskilaan 7, schrijft in op de aandelen nummer 501 tot en met 1.000 500

Hetzij samen het geheel van het kapitaal onderschreven of achttienduizend

zeshonderd euro (18.600 EUR) voor 1.000 aandelen: 1.000

De gemelde bedragen werden ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) gestort op een speciale bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij Belfius Bank.

Doel

Het doel van de vennootschap is - voor zover aan de vereiste vestigingsvoorwaarden werd voldaan en voor zover deze activiteiten in het ondernemingsregister worden opgegeven - in binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden te doen:

" Uitvoering van metingen, in de meest ruime zin van het woord;

" Het aanleveren, beheren en verwerken van geografische data;

" Het organiseren, coördineren, implementeren, opvolgen en evalueren van projecten en formele en informele samenwerkingsverbanden binnen de geotechnische sector, maar hier niet toe beperkt;

" Het creëren of aankopen en verkopen van data, hieraan gerelateerde informatie en gekoppelde rapporten;

" Het aankopen van diensten en/of producten van derden om deze ter beschikking te stellen aan klanten;

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aankoop, verkoop, bouw, verbouw, binnenhuisinrichting en decoratie, huur, verhuur, ruil, verkaveling en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer, op het productief maken van onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten;

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen;

" Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of

op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of

immobiliënvennootschapppen of ondernemingen; het stimuleren, de planning en de coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

alsmede het verlenen van technische, administratie en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Zij mag zich borg stellen voor de verbintenissen van derden.

Op ieder ogenblik kan zij haar maatschappelijk doel wijzigen onder de vormen en voorwaarden vereist door het wetboek van vennootschappen.

Zij mag haar doel verwezenlijken in België of in het buitenland op alle wijzen en modaliteiten die haar passen.

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen slechts mogen uitgeoefend worden , nadat de vereiste vergunningen/attesten ter beschikking zullen zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal voldaan zijn.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap begint op één april van ieder jaar en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgende jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte tot eenendertig maart tweeduizend veertien.

Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten - ook jaarvergadering genoemd - gaat ieder jaar door op de twintigste van de maand september, om 19 uur, zelfs indien deze dag een zondag of feestdag is.

Bijzondere algemene vergaderingen (zonder dat de statuten gewijzigd worden) en buitengewone algemene vergaderingen (waarbij de statuten wel gewijzigd worden) kunnen ten alle tijde worden bijeengeroepen overeenkomstig de wet.

De vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangeduid in de oproeping.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Bijeenroepingen

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, houder van certificaten op naam, obligatiehouder, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De personen bedoeld in artikel 271 van het Wetboek van Vennootschappen mogen van die besluiten kennis nemen.

Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Behalve in de gevallen door de wet voorzien worden de besluiten genomen met gewone meerderheid van stemmen welke ook het aantal vertegenwoordigde aandelen weze op de vergadering.

Indien bij benoemingen geen enkele kandidaat de volstrekte meerderheid van de stemmen behaalt, zal een herstemming plaats hebben tussen de twee kandidaten die het grootste aantal stemmen hebben behaald.

Indien de stemmen staken bij herkiezing is de oudste kandidaat verkozen.

De aanwezigheidslijst waarop de naam van de vennoten en het aantal van hun aandelen voorkomen, wordt door ieder van hen of hun rechthebbenden ondertekend vóór zij de zitting binnenkomen.

Elke eigenaar van aandelen mag zich op de algemene vergadering door een volmachtdrager laten vertegenwoordigen. Nochtans mogen de minderjarigen, de onbekwamen, de burgerlijke vennootschappen en de handelsvennootschappen respectievelijk vertegenwoordigd worden door hun wettelijke vertegenwoordigers of conventionele lasthebbers.

De zaakvoerders mogen het model van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door haar aangeduide plaats worden neergelegd, vijf volle dagen vóór de algemene vergadering.

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en de blote eigenaars, de schuldeisers en pandgevers dienen zich door één en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten, zowel per brief of per telefax. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Is er slechts één vennoot, dan oefent hij alle machten van de algemene vergadering uit, zonder deze te kunnen delegeren.

Over personen wordt geheim en schriftelijk gestemd. Over zaken wordt mondeling gestemd, tenzij het bureau of de vergadering beslist een geheime stemming daarover te houden.

Bij inpandgeving van aandelen wordt het stemrecht uitgeoefend door de eigenaar-pandgever.

De verslagen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die zulks vragen.

De afschriften voor derden worden ondertekend door één of meer zaakvoerders.

Verloop van de vergadering

De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag, of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering, en met uitzondering van beslissingen over bedragen groter dan vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000) waarvoor twee zaakvoerders gezamenlijk moeten optreden.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

De zaakvoerders of het college van zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap te handelen en om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, die met het doel van de vennootschap overeenkomen.

Alle handelingen die niet uitdrukkelijk door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering vallen onder hun bevoegdheid.

De zaakvoerders mogen het dagelijks bestuur aan één of meer personen, vennoten of niet, overdragen mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht.

Bijzondere of beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht. Tegenstrijdigheid van belangen

Het lid van het college van zaakvoerders dat bij een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen besluit, rechtstreeks of zijdelings een persoonlijk belang heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, is gehouden het Wetboek van vennootschappen na te leven. (thans art. 259 e.v. W.Venn.)

Winstverdeling

Van de nettowinst zal jaarlijks minstens vijf ten honderd worden afgetrokken voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds; deze voorafneming is niet meer verplicht zodra dit fonds één tiende van het kapitaal van de vennootschap bedraagt. De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo van de winst.

Verdeling van het saldo na vereffening

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten worden verdeeld in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit, mits dat alle aandelen dezelfde rechten moeten hebben.

Is dit laatste niet het geval, dan wordt het evenwicht hersteld door de vereffenaars, hetzij door opvraging van bijstortingen op de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door

oor-

Voor

behouden

behouden

aan het

aan het

elisch

Belgisch

taatsblad

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

Benoemingen

Zaakvoerder

Een niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap werd aangesteld en benoemd tot die functie voor de duur van de vennootschap: De heer Laurent Geeraerts, voornoemd.

Het mandaat van zaakvoerder is uitdrukkelijk onbezoldigd. De door de zaakvoerder gemaakte kosten worden aan hem terugbetaald mits voorlegging van de daartoe strekkende bewijsstukken of kostennota s.

Bekrachtiging

De comparanten hebben verklaard dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 01 mei 2012. Deze overneming zal maar effect sorteren zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Notaris Dirk Hendrickx, te Brugge (Sint-Michiels), heeft de comparanten erop gewezen dat de verbintenissen, aangegaan voor rekening van de vennootschap tussen 13 juni 2012 en de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie, onderworpen zijn aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dus dienen bekrachtigd te worden binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft bekomen (d.i. de voormelde neerlegging op de griffie). Volmacht werd verleend aan CVBA Stuyts Accounting Services handelend onder dhr. Jonckheere Kris kantoor houdend te 8200 Brugge, Koningin Astridlaan 2A, om in naam van de vennootschap alle stukken te tekenen inzake de Kruispuntbank voor Ondernemingen (zowel de inschrijving, wijziging als schrapping) inzake de Directe Belastingen om alle aangiften en formaliteiten terzake te vervullen en alle besprekingen en briefwisseling dienaangaande te voeren.

Luik B - Vervolg

Dirk Hendrickx, Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/07/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
31/03/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
4 C GRID

Adresse
DE SMET DE NAYERLAAN 23 1090 BRUSSEL

Code postal : 1090
Localité : JETTE
Commune : JETTE
Région : Région de Bruxelles-Capitale