@TRK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : @TRK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.547.587

Publication

12/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 05.09.2014, NGL 11.09.2014 14582-0176-011
10/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 05.09.2013, NGL 06.12.2013 13677-0508-011
18/03/2013
ÿþMwdw«dtt.1

Ck In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111jjE111111 111

BRUSSE07 MRT LOU

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0837.547.587

Benaming

(voluit) : @trk

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Annadreef 68, Bus B, 1020 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering, gehouden op de maatschappelijke zete op 15 oktober 2012 om 10 uur:

"De heer Koen Terryn diende zijn ontslag in als zaakvoerder van de vennootschap, met ingang van 15 oktober 2012. Dit ontslag wordt door de volledige vergadering aanvaard. Er wordt kwijting verleend aan de heer Koen Terryn voor het door hem gevoerde beleid.

De bijzondere algemene vergadering besluit, na beraadslaging, met eenparigheid van stemmen om de volgende rechtspersoon voor onbepaalde tijd te benoemen als bezoldigd zaakvoerder met ingang van 15 oktober 2012: Terryn GCV (0887.986.696), met maatschappelijke zetel te Stokrooieweg 23, 3511 Stokrooi."

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de zaakvoerder, gehouden op de maatschappelijke zetel op 15 oktober 2012 om 15 uur:

"Er wordt lezing gehouden van de notulen van de vergadering van zaakvoerders van de gewone commanditaire vennootschap Terryn, gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op 15 oktober 2012 om 13 uur. Hierbij wordt kennis genomen van de aanstelling van de heer Koen Terryn, wonende te Stokrooieweg 23, 3511 Stokrooi ais vaste vertegenwoordiger van het zaakvoerdersmandaat van Terryn GCV in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid @trk."

Terryn GCV,

vertegenwoordigd door de heer Koen Terryn

Zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

06/07/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11304247*

Neergelegd

04-07-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

I. OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor mij, Meester Georges Hougaerts, notaris met standplaats te Tongeren, op 04/07/2011, blijkt dat : de heer TERRYN Koen Pieter Julia, geboren te Zele op 21 april 1978, nationaal nummer 78.04.21 059-07, identiteitskaart nummer 590-7061148-59, en zijn echtgenote, mevrouw VANDEVOORT An, geboren te Hasselt op 14 mei 1977, nationaal nummer 77.05.14 080-85, identiteitskaart nummer 472-0035421-95, samen wonende te 3511 Hasselt (Stokrooie), Stokrooieweg 23. Gehuwd onder het wettelijk stelsel, bij gebrek aan een huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden.; een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam @trk.

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd (100) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. De heer TERRYN Koen, titularis van negenennegentig (99) aandelen;

2. Mevrouw VANDEVOORT An, titularis van één (1) aandeel.

Totaal honderd (100) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van 53,8 %.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van TIENDUIZEND EURO (¬ 10.000,00).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd overeenkomstig artikel 224 van het wetboek van

vennootschappen voorafgaandelijk dezer op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap

in oprichting bij de KBC Bank te Kermt.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet. Een

bewijs van deze deponering werd afgegeven door voornoemde instelling en zal in het dossier van

ondergetekende notaris bewaard blijven.

II. STATUTEN (uittreksel)

Artikel 1  Naam

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een Besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt @trk.

Artikel 2 - Zetel

De zetel is gevestigd te 1020 Brussel, Sint-Annadreef 68 bus B.

Artikel 3 - Doel

1. De vennootschap heeft tot doel: alle verrichtingen, voor eigen rekening of voor rekening van derden, onder welke benaming ook, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende, zowel in België als in het buitenland, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met:

- het huren en verhuren, het kopen en verkopen, leasen en in leasing geven, installeren, onderhouden, herstellen, verdelen en fabriceren van allerhande toebehoren voor vervoermiddelen en interne transportmiddelen, zoals onder meer boordcomputers, schokdetectiesystemen;

- het huren en verhuren, het kopen en verkopen, leasen en in leasing geven, installeren, onderhouden, herstellen, verdelen en fabriceren van allerhande apparatuur voor informatieoverdracht en  verwerking van gegevens afkomstig van onder andere boordcomputers, schokdetectiesystemen;

- het ontwikkelen van hard- en software voor bovenstaande apparatuur;

- het verrichten van onderzoek en ontwikkeling met het oog op bovenstaande;

- het verlenen van concessies, van eigendomsrechten, uitvindingoctrooien, fabricageprocédés, fabrieks- en handelsmerken van elektronische apparatuur of technische knowhow welke verband houden met de

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : @trk

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1020 Brussel, Sint-Annadreef 68 bus B

Onderwerp akte: OPRICHTING EN STATUTEN

BENOEMING ZAAKVOERDER

0837547587

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

elektronische informatieoverdracht of verwerking afkomstig van onder andere boordcomputers of schokdetectiesystemen in vervoermiddelen;

- het ontwikkelen, invoeren, uitvoeren, kopen, verkopen, verdelen, huren en verhuren, produceren, monteren en onderhouden van alle elektronisch en informaticamaterieel, centrale verwerkingseenheden, randapparatuur en alle andere inrichtingen betreffende de techniek voor gegevensverwerking, bijbehorende fournituren, software en de levering van alle diensten en werkzaamheden die betrekking hebben op deze producten en activiteiten.

2. Opleiding en adviesverlening inzake risico s met betrekking tot veiligheid en gezondheid, milieu en kwaliteit. Opleiding inzake interne transportmiddelen en overige voertuigen zoals personenwagens en vrachtwagens. Beheer van menselijk kapitaal. Persoonlijke begeleiding van het management; Human Performance Improvement; diverse opleidingen; het uitvoeren van interne en/of externe audits; coördinatie van de te verstrekken opleidingen; opleiding en adviesverlening inzake management van ondernemingen; begeleiding van ondernemingen naar verschillende zorgsystemen in het kader van veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit.

3. De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van alle hierna vermelde activiteiten, in België en in het buitenland:

- Het voorzien in de supervisie, beheren, het raad geven en controleren van

- vennootschappen, het beheren en besturen van vennootschappen in de meest uitgebreide zin en het verlenen van allerlei managementdiensten op het gebied van organisatie, beheer, informatisering, human resources, opleiding en boekhouding.

- Het geven van managementadviezen op het gebied van veiligheid, kwaliteit, marketing, productie, financiën en administratief en commercieel beheer, controle van ondernemingen en organisaties en het uitwerken van organisatieprojecten in alle ondernemingen.

- Het uitoefenen van de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder of

- gedelegeerd bestuurder, vereffenaar of anderszins over allerhande ondernemingen, al dan niet verwant.

- Het aankopen, verkopen, huren, verhuren, leasen, overdragen of ruilen en beheren en leveren van roerende goederen en onroerende goederen die rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde dienstverlening te maken hebben of die nuttig zijn voor de organisatie, begeleiding en reorganisatie van ondernemingen.

4. De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, alle activiteiten en verrichtingen van een holdingsvennootschap en van een investeringsvennootschap. Zij mag zowel in België als in het buitenland alle verrichtingen doen die op haar hierboven bepaald maatschappelijk doel betrekking hebben, en in het bijzonder:

a) het verwerven, door inschrijving of aankoop, van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

b) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

c) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

d) het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, produktie en algemeen beheer;

e) het waarnemen van alle beheersopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, met haar maatschappelijk doel verband houden;

f) het verhuren of huren, aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen; voor eigen rekening, zowel in België als in het buitenland: het bezit, het beheer van onroerende patrimonia, omvattend de aankoop, de verkoop, de ruil, het in waarde stellen, verkavelen, onderhandelen, beheer, verhuur, constructie, omvorming, afwerking en onderhoud van alle onroerende goederen;

g) het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

De vennootschap kan echter in geen geval activiteiten uitoefenen met betrekking tot het

beheer van activa noch met betrekking tot het advies inzake beleggingen zoals voorzien bij de wet van twee augustus tweeduizend en twee aangaande het toezicht op de financiële sector en de financiële diensten en de uitvoeringsbesluiten die werden genomen op basis van deze wetgeving, of enige andere wet of enige ander uitvoeringsbesluit dat deze wet of deze uitvoeringsbesluiten zal vervangen of wijzigen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon, als commissionnaire of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

In het algemeen mag de vennootschap alle financiële, roerende en onroerende, commerciële en industriële verrichtingen doen, welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, deelname, samenwerking of fusie belang nemen in alle zaken, vennootschappen en ondernemingen, groeperingen of organisaties die een gelijkaardig doel hebben of geschikt zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking of de uitwerking van haar maatschappelijk doel te bevorderen, dit alles zowel in binnen- als in buitenland.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag leningen aangaan en haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, inbegrepen haar handelsfonds, in pand geven, en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen van de zaakvoerder(s) zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 4  Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. Artikel 5  Kapitaal

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11  Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders door de vennoten benoemd en gekozen uit hun midden of daarbuiten.

De statutaire zaakvoerders worden benoemd zonder beperking van duur of voor een beperkte duur, indien uitdrukkelijk bepaald. Hun bevoegdheid kan slechts worden herroepen om reden van ernstige nalatigheid in het bestuur of wanneer zij niet meer in staat zijn dit op een degelijke wijze uit te oefenen, hetzij uit reden van onbekwaamheid, van ziekte of om welke reden van ernstige aard. De benoeming van een statutaire zaakvoerder maakt steeds een statutenwijziging uit en dient te gebeuren volgens de hiervoor vereiste procedure.

De gewone zaakvoerders worden benoemd bij gewone meerderheid, voor een welbepaalde termijn of voor onbepaalde duur en hun mandaat is steeds herroepbaar. Het mandaat van een zaakvoerder die voor een welbepaalde termijn is benoemd, kan steeds worden hernieuwd. De beslissing daartoe te nemen door de algemene vergadering gebeurt bij de vereiste meerderheden en procedure naargelang het een statutair zaakvoerder of een gewoon zaakvoerder betreft.

De aftredende zaakvoerder is verplicht zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Is benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap:

De heer TERRYN Koen Pieter Julia, wonende te 3511 Hasselt (Stokrooie), Stokrooieweg 23, voornoemd, die verklaart deze opdracht te aanvaarden met bevestiging dat hij niet getroffen is door een beslissing die zich hiertegen verzet.

De statutaire zaakvoerder mag slechts ontslagen worden bij éénparigheid van stemmen, met inbegrip van de stem van de zaakvoerder indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan slechts geheel of gedeeltelijk herroepen worden voor ernstige redenen bij beslissing van de algemene vergadering, beslissend inzake wijziging der statuten.

Artikel 13  Bevoegdheden

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel 3 van deze statuten.

De zaakvoerders, gezamenlijk optredend indien er meerdere zijn, vertegenwoordigen de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan de zaakvoerder kan het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging betreffende het bestuur, aan één of meerdere personen opgedragen worden.

Artikel 14  Toezicht

Het toezicht over de werkzaamheden van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten of indien de wet het vereist door één of meer commissarissen die bedrijfsrevisoren dienen te zijn.

De algemene vergadering benoemt de commissarissen volgens de regels bepaald in het wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt eveneens hun aantal en hun bezoldiging.

De benoeming van de commissaris kan steeds hernieuwd worden voor een periode van drie jaar.

De commissarissen kunnen enkel om wettige redenen worden afgezet door de algemene vergadering en dit volgens de regels bepaald het wetboek van vennootschappen.

De commissaris kan gedurende zijn opdracht op gelijk welk ogenblik ontslag nemen om ernstige, persoonlijke redenen ofwel op een algemene vergadering, na schriftelijk de vergadering te hebben ingelicht over de redenen van zijn ontslag.

Artikel 15  Algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering der vennoten zal gehouden worden op de vijfde dag van de maand september om 20:00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerste volgende werkdag.

Artikel 16  Beraadslaging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennoten mogen zich doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf stemrecht heeft. Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, binnen de door de wet bepaalde perken.

Wanneer één of meer aandelen toebehoren aan verscheidene personen, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Is een aandeel bezwaard met vruchtgebruik, dan wordt de uitoefening van het aan dat aandeel verbonden stemrecht toegekend aan de vruchtgebruiker. De blote eigenaar kan zich verzetten, bij aangetekende brief aan de vennootschap gericht alsmede aan de vruchtgebruiker, tegen de deelneming door de vruchtgebruiker aan de beraadslaging over de door hem aangewezen agendapunten. In dat geval wordt over die punten twee maal gestemd achtereenvolgens door de vruchtgebruiker en de blote eigenaar. Bij betwisting wordt de zaak aanhangig gemaakt bij de bevoegde rechter door de meest gerede partij.

Welke ook de op de algemene vergadering vertegenwoordigde aandelen wezen, de besluiten worden genomen bij volstrekte meerderheid van stemmen behoudens toepassing der wetsbepalingen inzake wijziging aan de statuten.

Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering waarin alle aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met eenparige stemmen besloten wordt. De vereiste instemming staat vast, indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering. Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van één echtgenoot, gehuwd onder het stelsel der gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen staan ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen beide echtgenoten bestaat.

Artikel 17  Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 april en eindigt op eenendertig maart van ieder jaar. Artikel 20  Vereffening

Ingeval van ontbinding zal de vereffening van de vennootschap plaats hebben op de wijze door de algemene vergadering aangeduid. Deze zal de vereffenaars aanstellen, alsmede hun vergoedingen bepalen zo nodig. Bij gebreke van zodanig benoeming zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot bevestiging of homologatie van de benoeming door de algemene vergadering.

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij ieder zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in minder mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grote mate afbetaalde aandelen.

TITEL VII  BIJZONDERE BEPALINGEN VAN TOEPASSING WANNEER DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

Artikel 29  Zaakvoerder  Benoeming  Ontslag

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle bevoegdheden en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder van de vennootschap worden benoemd.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten zonder beperking van duur, kan deze ten alle tijde door de enige vennoot ontslagen worden tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Zelfs wanneer de zaakvoerder de enige vennoot is, kan hem kwijting worden gegeven volgens de bepalingen van het wetboek van vennootschappen en volgens onderhavige statuten.

Artikel 32  Algemene vergadering

De enige vennoot oefent al de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan de bevoegdheden niet overdragen.

Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen opgemaakt die door hem worden ondertekend. Is de enige vennoot tevens zaakvoerder, dient er enkel een bijzonder verslag te worden opgemaakt dat in voorkomend geval, openbaar dient gemaakt te worden overeenkomstig de bepalingen van de vennootschappenwet. Is er een externe zaakvoerder, dan neemt hij deel aan de algemene vergadering. De enige vennoot is verplicht hem per aangetekende brief op te roepen met opgaaf van de agenda. Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Dit moet in de notulen vermeld worden. De enige vennoot is steeds de voorzitter.

III. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt,

en eindigt het op 31 maart 2013.

De zaakvoerder zal alsdan voor de eerste maal de inventaris opstellen van alle activa en passiva bestanddelen;

de jaarrekening zal dan ook voor de eerste maal afgesloten worden.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Bij toepassing van het artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen zal de vennootschap al de verbintenissen opnemen die de oprichters hebben aangegaan voor de vennootschap in oprichting sedert 1 januari 2011.

4. Benoemingen

Nadat de statuten zijn vastgelegd en de vennootschap is opgericht, rekening houdende met het feit dat zij haar rechtspersoonlijkheid zal bekomen bij de neerlegging van het dossier op de rechtbank van koophandel, komen de comparanten meteen samen in buitengewone algemene vergadering en beslissen éénparig :

a. het mandaat van de zaakvoerder te vergoeden.

b. geen commissaris te benoemen.

5. Volmacht.

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, boekhoudkantoor QPS CONSULT BVBA, met zetel te 3510 Hasselt, Meybroekstraat 77, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging en stopzetting, van de vennootschap, bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de BTW-administratie, de sociale kas, het sociaal secretariaat en andere overheidsdiensten. Alle verplichtingen te vervullen bij het Ministerie van Financiën, de Administratie van de Directe en Indirecte Belastigen, Registratie en Domeinen, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijkertijd neergelegd :

-- een elektronisch afschrift van de oprichtingsakte;

-- het elektronisch analytisch uittreksel.

Meester Georges Hougaerts

notaris met standplaats te Tongeren

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 05.09.2015, NGL 22.09.2015 15591-0481-012

Coordonnées
@TRK

Adresse
SINT-ANNADREEF 68, BUS B 1020 BRUSSEL

Code postal : 1020
Localité : Laeken
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale