A.M.S. ANTWERP MOORING SERVICE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A.M.S. ANTWERP MOORING SERVICE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 825.256.006

Publication

25/01/2013
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bel' ae Be Stal 1111





~ '4,-

'

r1,Y lM, 2013

Griffie

Ondernemingsar : 0825.256.006

Benaming

(voiult) : A.M.S. Antwerp Mooring Service (in vereffening) (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1080 Brussel, Edmond Machtenslaan 180

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

De Bijzondere Algemene Vergadering der aandeelhouders van 19 december 2012

- Heeft met unanimiteit van stemmen beslist de rekeningen van de vereffening goed te keuren ;

- Heeft unaniem de besluiten van het verslag van de vereffenaar bijgetreden, en heeft zonder uitzonderingen noch voorbehoud unaniem algehele kwijting gegeven aan de heer Willem Van Cauter voor het bestuur als vereffenaar van de vennootschap ;

- Heeft unaniem de door de vereffenaar vooropgestelde verdeling goedgekeurd ;

- Heeft de afrekening gesloten verklaard en vastgesteld dat de vennootschap op 19 december 2012; definitief opgehouden heeft te bestaan ;

- De verdelingsstaat werd door de Rechtbank van Koophandel te Brussel goedgekeurd op 25/09/2012

- Heeft unaniem beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende minstens vijf jaar bewaard worden op het adres van de voornaamste vennoot H.S.H. Hafen Service Hamburg Beteiligungsgesellschaft mbh;

- Heeft unaniem beslist om volmacht te verlenen aan de Burg. BVBA Van Cauter - Saeys & Co, Gentse Steenweg 55 te 9300 Aalst, om alle sluitingsformaliteiten voor de vennootschap te verrichten,

Getekend,

Willem Van Cauter,

Vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 05.09.2012 12556-0043-009
05/06/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

E~ i~~~g7,1

2 4 MAI 2012

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mill

i

Ondernemingsnr : 0825256006

Benaming (voluit) ; A.M.S. Antwerp Mooring Service

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Edmond Machtenslaan 180

1080 Sint-Jans Molenbeek (Brussel)

Onderwerp akte :ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op drieëntwintig december tweeduizend en elf, door Meester Daisy:; Dekegel, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm', van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd,, Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), die aan het slot volgende registratiemelding draagt :

"Geregistreerd drie bladen twee renvooien op het 2de Registratiekantoor van Jette op 3 januari 2012 boek 32; blad 57 vak 13. Ontvangen vijfentwintig euro (25 ¬ ). De eerstaanwezend inspecteur a.i (getekend) W.,

ARNAUT.",

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "A.M.S, Antwerp Mooring Service", waarvan de zetel gevestigd is te Sint-Jans Molenbeek; (1080 Brussel), Edmond Machtenslaan 180, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Na kennisneming van de door artikel 181 W. Venn. voorgeschreven documenten, ontbinding van de vennootschap en invereffeningstelling, te rekenen vanaf drieëntwintig december tweeduizend en elf.

2/ Kennisname van het van rechtswege ontslag van de hiernavolgende zaakvoerders;

- de heer Benito Di Ftacca,

- de heer Heinrich Ahlers.

3/ Werd benoemd tot vereffenaar: de heer Willem Maria Van Cauter, wonende te 9300 Aalst, Gentsesteenweg 55.

4/ Machten van de vereffenaar:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek,, van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat,' hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle; zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder; betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere'; belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de;', vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn:' machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door:' de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van, vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een,' omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de; uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank; van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

f

YVoor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

5/ Bijzondere volmacht werd verleend aan de heren Klaus Heinemann, Michel Raats en Stefanie Baeten en iedere advocaat van het advocatenkantoor 'Marx Van Ranst Vermeersch & Partners", die te dien einde allen woonstkeuze doen te op hun kantoor, "Marx Van Ranst Vermeersch & Partners", gevestigd te 1150 Brussel, Tervurenlaan 270, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteitenbij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank ván Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL, "

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-Verbaal, twee volmachten, een verslag van het college van zaakvoerders en een verslag van de bedrijfsrevisor opgemaakt overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, een beschikking van de rechtbank van koophandel te Brussel de dato 3 mei 2012 ter bevestiging van de benoeming van de heer Willem Marie Van Cauter als vereffenaar).

Daisy Dekegel Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ii lagen b j hët èïgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.06.2011, NGL 26.07.2011 11336-0465-008

Coordonnées
A.M.S. ANTWERP MOORING SERVICE

Adresse
EDMOND MACHTENSLAAN 180 1080 BRUSSEL

Code postal : 1080
Localité : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Commune : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Région : Région de Bruxelles-Capitale