AALTRAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AALTRAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.238.481

Publication

26/11/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t ~t~~(Ç~:'iw~G`l~sClt.'7.:-.:IgCi'1 op

III



17 11'd, 2014

ter

rechtci tl" tk Li;::.it f EzLuz531

Ondememingsnr : 0847.238.481

Benaming (voluit) : Aaltran

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vondelstraat 103 -1030 Schaarbeek

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst :

Het college van zaakvoerders beslist om per 25/09/2014 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Molenveld 25 - 1982 ELEW(JT.

Axel VAN NOTEN

Zaakvoerder

Op de laatste b[z. vin Lüik B vernié1dan : Naam en hoedánigiïéid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ó)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/07/2012
ÿþP9 JUIL. 2012 el':

Griffie

111

bel 111111111111111111111111111111

aa *12126437*

Se Sta,

Ondernemingsnr : Ç5. 23E " L/

Benaming ~`

(voluit) : AALTRAN (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1030 Brussel (Schaarbeek), Vondelstraat 103

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Bij akte verleden op 06 juli 2012 voor Meester Patrick Van Haverbeke, notaris te Jette, werd opgericht voor onbeperkte duur, ds besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AALTRAN", met maatschappelijke zetel te 1030 Brussel (Schaarbeek), Vondelstraat, nummer 103, door de Heer Axel Jan Maria VAN NOTEN, geboren te Herentals op 01 mei 1971 (rijksregister nummer 71.05.01-113.25), ongehuwd (aldus verklaard), van Belgische nationaliteit, wonend te 1030 Schaarbeek, Vondelstraat, nummer 103; en Mevrouw Katarzyna Wioletta OLENDZKA, geboren te Lapy (Polen) op 11 maart 1975 (rijksregister nummer 75.03.11-532.55),' ongehuwd (aldus verklaard), van Poolse nationaliteit, wonend te 1030 Schaarbeek, Vondelstraat, nummer 103;, die samen intekenden op 62 aandelen zonder nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd door 62 aandelen, bedraagt achttienduizend zeshonderd, euro (18.600,00,-EUR), en werd volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6:200,00,-EUR) bij; KBC Bank, agentschap Hofstade Mechelen.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland

-alle toepassingen in verband met informatica, en in het algemeen alles wat te maken heeft met computer, hard- en software.

-het verstrekken van bedrijfsadvies op het vlak van management, financieel beheer, infonnaticatechnologie. in de ruimste zin, evenals het verlenen van elke mogelijke vorm van bijstand op dit domein.

-het verlenen van allerhande advies- en/of dienstenfuncties inzake consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand.

-het organiseren, begeleiden en adviseren van ondernemingen en private personen, met betrekking tot; bovenvermelde aangelegenheden en alle daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden handelingen,

-het organiseren van seminaries en bijeenkomsten in het kader van voorschreven activiteiten evenals het ter beschikking stellen van alle bijhorende uitrusting en faciliteiten.

-het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere. vennootschappen en/of ondernemingen, in voorkomend geval mits aanduiding daartoe van een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon.

-het behouden, beheren en oordeelkundig uitbreiden van een patrimonium, en in het kader daarvan

" het verwerven of vervreemden van roerende en onroerende goederen, het toestaan van zakelijke rechten.

*het beheer van een onroerend vermogen en alle handelingen die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, evenals het zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

.het aangaan of toestaan van een onroerende leasing.

.het vestigen en uitoefenen van opstalrecht op onroerende goederen, en andere zakelijke rechten. .de verhuur, onroerende leasing, opstalrecht, beheer van onroerend goed.

" het huren en verhuren van onroerende goederen, zulks zowel in hoofdhuur als in onderhuur.

-het verwerven en beheren van aandelen of andere roerende waarden zoals:

.het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering in:

allerhande sectoren.

.het deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, de uitbreiding, de omvorming, de fusie, de, opslorping, het beheer en de controle van ondernemingen van gelijk welke aard, en het verlenen, aan: ' ondernemingen waarin de vennootschap belang stelt, van alle hulp, onder meer in de vorm van leningen,: voorschotten of borgstellingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

Ín de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden e-"áán Fit Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

" het verwerven, door inschrijving of aankoop, en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons, of andere °  ; roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of , financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant zijn of de verwezenlijking ervan ' kunnen bevorderen.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden in de meest uitgebreide zin.

Deze opsomming is louter aanwijzend en niet beperkend, en dit alles zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden of in samenwerking met derden, of als tussenpersoon.

De vennootschap mag aile roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap,

De vennootschap kan aile verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, indien de wet en de statuten van die vennootschappen dit toelaten,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De jaarvergadering zal gehouden worden op eerste woensdag van juni om 1000' op de maatschappelijke zetel.

1. wettelijke feestdag.

' Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaatse

2. zaterdag of wettelijke feestdag

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien (15) ; dagen voor de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders. de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen,

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een dee! van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder door één ,zaakvoerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Er werd geen statutaire zaakvoerder aangesteld.

De oprichters hebben tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd, en dit voor onbepaalde duur; de Heer Axel Jan Maria VAN NOTEN, voornoemd.

Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Het boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de , vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo ' van de nettowinst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AALTRAN

Adresse
VONDELSTRAAT 103 1030 BRUSSEL

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale