ACCESS2EUROPE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACCESS2EUROPE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.469.136

Publication

13/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

09-04-2015

Griffie

*15306319*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628469136

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Access2Europe

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Er blijkt uit een akte verleden door Meester Paul Maselis, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 9 april 2015 vóór registratie dat :

De heer RUSSCHEN Wytze Theunis, ongehuwd, geboren te Smallingerland (Nederland) op tweeëntwintig december negentienhonderdzeventig, van Nederlandse nationaliteit, Rijksregister nummer : 70.12.22-505.01, wonend te Sint-Gillis (1060 Brussel), Charleroise Steenweg 92 een $besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met de volgende bepalingen :

Naam : Access2Europe

Zetel : Sint-Gillis (1060 Brussel), Charleroise Steenweg 92 bus 11

Duur : onbepaalde duur.

Kapitaal : Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde.

De aandelen werden genummerd van één (1) tot honderd (100).

De enige comparant, aanwezig zoals gezegd, verzoekt Ons, Notaris, in een authentieke akte vast te stellen dat hij een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opricht onder de naam  Access2Europe , waarvan de eerste maatschappelijke zetel zal gevestigd zijn te Sint-Gillis (1060 Brussel), Charleroise Steenweg 92 bus 11 en waarvan het geplaatste maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Op deze honderd (100) aandelen wordt als volgt ingeschreven in geld:

1. De heer RUSSCHEN Wytze Theunis, voornoemd;

Dewelke verklaart in te schrijven op honderd (100) aandelen.

100

TOTAAL: honderd (100) aandelen. 100

Dat de aandelen werden volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00). Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar.

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang op heden en zal worden afgesloten op 31 december 2015. Reserves; verdeling van de winst; verdeling van het na vereffening overblijvend saldo : Jaarlijks wordt van de nettowinst tenminste één/twintigste vooraf genomen tot vorming van het reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de bepalingen overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder(s).

De netto activa worden verdeeld op de volgende wijze :

Onderwerp akte :

Oprichting

Charleroise Steenweg 92 Bus 11 1060 Sint-Gillis

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

a) bij voorrang zullen de aandelen tot het beloop van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden;

b) het eventuele saldo zal gelijkelijk over al de aandelen verdeeld worden.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerder(s) wordt/worden benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is/zijn steeds door haar afzetbaar.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten of aandeelhouders, zaakvoerders of bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder kosteloos uitgeoefend.

Externe vertegenwoordiging

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigt/ vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij alleen optreden.

Bijzondere volmachten

De zaakvoerder(s) kan/kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht. Benoeming zaakvoerder(s) : De oprichter benoemt, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen als zaakvoerder voor een onbepaalde duur:

- De heer RUSSCHEN Wytze Theunis, ongehuwd, wonend te Sint-Gillis (1060 Brussel), Charleroise Steenweg 92 bus 11.

Hij aanvaardt zijn opdracht onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door een wettelijke of reglementaire maatregel die zich hiertegen verzet.

Zijn opdracht wordt niet vergoed.

Doel : Voor eigen rekening, voor rekening van derden/en of in deelneming met derden, prestaties te verrichten in België en het buitenland die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op : Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van public affairs, communicatie, efficientie en toezicht, en het verschaffen van informatie. In het bijzonder consultancy, Europese en nationale lobby, evenementen en PR, EU fondsenwerving, trainingen, lezingen, moderator en schrijven.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfunctie waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorafgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten

vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, onderaannemingen of vennootschappen met eenzelfde gelijklopende en aanverwant doel en dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, de verkoop van haar diensten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

Zij kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als

in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, commerciële of burgelijke verrichtingen doen.

De vennootschap mag leningen verlenen aan derden en waarborgen stellen voor derden. De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Jaarvergadering  toelating  stemrecht : Elk jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerste vrijdag van de maand mei om 17 uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

De eerste gewone algemene vergadering zal worden gehouden in 2016.

Volmacht : Een bijzondere volmacht wordt verleend - onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel - aan Mevrouw Carine Hemeleers, wonende te 3140 Keerbergen, Nachtegalendreef 3A, met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

mogelijkheid tot in de plaatstelling, om de nodige formaliteiten te vervullen tot inschrijving van de vennootschap bij de ondernemingsloketten en bij de diensten van de belasting op de toegevoegde waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Paul Maselis, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

de uitgifte van de oprichtingsakte; volmachten

Coordonnées
ACCESS2EUROPE

Adresse
CHARLEROISE STEENWEG 92, BUS 11 1060 SINT-GILLIS

Code postal : 1060
Localité : SAINT-GILLES
Commune : SAINT-GILLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale