ACE MARKETING CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : ACE MARKETING CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 834.147.738

Publication

11/03/2011
ÿþ dd8~ E3

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voor-

behouden aan het Belgisch

Staats blad

*11038397"

1

~

° I MAR MU

tr~it] (~~~~~

~~~~~~~

GnMe

Ondernemingsnr.:r. Li .11.n- 3S

Benaming (voluit) : ACE MARKETING CONSULTING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

_ V _

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 1040 Brussel, Schumanplein 11

Onderwerp akte : oprichting

Heden, 28 februari 2011 zijn samengekomen met de bedoeling een vennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap :

Als beherend vennoot : ACE MARKETING CONSULTING Ltd., gevestigd te 15 Fairway Heights, Camberley Surrey GU15 1NJ. Hierbij vertegenwoordigd door Karine MAQUET (NN 70.12.12-670.39)

Als stille vennoot : ACE MANAGEMENT Ltd., gevestigd te 287 Northfield Avenue, London W5 4UB. Hierbij vertegenwoordigd door Karine MAQUET (NN 70.12.12-670.39)

De vennootschap wordt opgericht onder de naam "ACE MARKETING CONSULTING", met maatschappelijke zetel te 1040 Brussel, Schumanplein 11 en het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op tienduizend Euro (10.000,- ¬ ) vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde. De beherend vennoot doet een inbreng van ¬ 1.000,- door storting in de kas van de vennootschap en waarvoor hij 10 aan delen zonder nominale waarde krijgt. De beherend vennoot is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de schulden van de vennootschap. De stille vennoot doet een inbreng van ¬ 9.000,- door storting in de kas van de vennootschap en ontvangt hiervoor 90 aandelen zonder nominale waarde. De stille vennoot staat voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in ten belope van zijn inbreng.

De vennootschap beschikt aldus over een vermogen van tienduizend Euro (¬ 10.000,-)

De vennootschap heeft als doel :

In België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening,

- De studie, het ontwerp, de commercialisering, import en export, aankoop en verkoop van alle knowhow, hardware, software, installaties, technieken, materialen, toepassingen, producten op het vlak van hernieuwbare en niet-hemieuwbare energie

- De organisatie en de financiering van projecten aangaande of rechtstreek of onrechtstreeks verband houdende met hernieuwbare en niet-hemieuwbare energie.

- Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

-1n het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, financiële, industriële, roerende of onroerende handelingen mogen stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doe of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



.. yoor-,N behouden aan het Belgisch taats.lad

,:GC7'

ijls Et - va-vee

vergemakkelijken of uit te breiden.

Deze opsomming is louter exemplatief en geenszins beperkend

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur met ingang vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De oprichters verklaren tevens dat de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van de Vennootschappen alle verbintenissen overneemt die tot op heden in haar naam werden aangegaan.

De leiding van de vennootschap berust bij één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nuttig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Ieder jaar zal een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt. In afwijking van deze regel begint het eerste boekjaar op datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van koophandel om te eindigen op 31 december van dit kalenderjaar.

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene kosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het éénpang akkoord van alle vennoten wordt vereist.

De verliezen zullen onder de vennoten worden verdeeld volgens dezelfde verhouding als hun inbreng met dien verstande dat de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng kan overtreffen.

De jaarvergadering zal gehouden worden op 15 januari om 10u00 ten maatschappelijke zetel of indien die dag een zaterdag, zondag en/of een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

Nadat de vennootschapaldus heden opgericht werd, beslist de beherend vennoot ACE MARKETING CONSULTING Ltd. vertegenwoordigd door MAQUET Karine (NN 70.12.12.-670.39) om tot onbezoldigd zaakvoerder, voor onbepaalde duur, aan te stellen vanaf heden, MAQUET Karine (NN 70.12.12-670.39), die verklaart deze functie te aanvaarden.

Als beherend vennoot : ACE MARKETING CONSULTING Ltd.., vertegenwoordigd door: Karine MAQUET

Als zaakvoerder :

Karine MAQUET

Hierbij gelijktijdig neergelegd de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

J Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ACE MARKETING CONSULTING

Adresse
SCHUMANPLEIN 11 1040 BRUSSEL

Code postal : 1040
Localité : ETTERBEEK
Commune : ETTERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale