ACTIONES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACTIONES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 424.638.284

Publication

17/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.08.2014, NGL 15.09.2014 14584-0169-011
15/10/2013
ÿþMod Word 11.1

~ .~1( B~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



K

OCTa 6.~! 16Y

Griffie

1l1I~I~II~IVNVMMII~W~V

13 Sfi115

Voor,

behoud aan he Belgisc

Staatsbl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

O ndernerningsnr : 0424.638.284.

Benaming

(voluit) : ACTION

(verkort)

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel 1050 Brussel, Geo Bernierlaan 15

(volledig adres)

OMZETTING EURO - NAAMSWIJZIGING - OMVORMING - COORDINATIE STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Gauthier Clerens op 25 september 2013 dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "ACTION", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1050 Brussel, Geo Bemierlaan 15, RPR Brussel 0424.638.284., de volgende beslissingen heeft genomen, in bijzijn van alle vennoen en met eenparigheid van stemmen:

BESLISSING EEN

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal om te zetten in euro, zodat het maatschappelijk kapitaal in het totaal zevenendertig duizend hon-derd vierentachtig euro en drie cent (¬ 37.184,03,-) bedraagt.

BESLISSING TWEE

De algemene vergadering beslist dat de naam van de vennootschap voortaan "Actiones" zal luiden en dat de jaarlijkse algemene vergadering de eerste vrijdag van de maand juni zal worden gehouden, zijnde de eerstvol-gende jaarlijkse algemene vergadering de eerste vrijdag van juni tweeduizend veertien.

BESLISSING DRIE

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag door de raad van bestuur dat het voorstel tot omvorming van de vennootschap toelicht en van het verslag door de heer Werner Borré, te 2800 Mechelen, Brusselsesteenweg 564a, bedrijfsrevisor, aangewezen door de raad van bestuur, over de staat waarop het actief en het passief van de vennootschap werden samengevat afgesloten op dertig juni tweeduizend dertien, hetzij minder dan drie maan-den tevoren. De aanwezige aandeelhouders erkennen ken-nis te hebben genomen van deze beide verslagen, welke aan deze akte worden gehecht, samen een gehele bijlage vormend, als dusdanig te registreren.

De besluiten van het verslag van voornoemd be-drijfsrevisor luiden als volgt:

"In het kader van de procedure tot omzetting van de rechtsvorm voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de Raad van Bestuur van de naamloze vennootschap ACTION met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, " Geo Bernierlaan 15, een boekhoudkundige staat, afgesloten op 30 juni 2013 , opgesteld, die een balanstotaal opgeeft van 724.974,64 EUR en een netto-actief van 40.114,74 EUR.

De onderneming wordt gekenmerkt door een relatief beperkte om-vang, structuur en organisatie. Gezien de beperktheid van de interne controles hebben wij onze werkzaamheden dan ook toegespitst op een diepgaande substantiële controle van de balans.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

In het kader van onze auditwerkzaamheden zijn geen confirmaties verzonden naar klanten, leveranciers, financiële instellingen, raadsheren en andere derde partijen.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen in-zake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, en onder voorbehoud van onze opmerkingen geformuleerd in de vorige paragraaf, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat bedraagt 40.114,74 EUR en is niet lager dan het maatschappelijk kapitaal.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Onderwerp akte

3

r It

Dit verslag werd opgemaakt overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen in het raam

van de omzetting van een naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Opgemaakt te Mechelen op 23 september 2013

(handtekening)

Wemer BORRÉ

Bedrijfsrevisor"

De verslagen blijven als bijlage bij deze akte ge-voegd, een gehele bijlage vormend met het verslag van de bedrijfsrevisor.

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoon-lijkheid en de vorm van een BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID aan te nemen. De activiteit en het maatschappelijke doel blijven ongewijzigd,

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de be-sloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabiliteit die door de naamloze vennootschap werden gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprake-lijkheid behoudt het ondememingsnummer 0424.638.284.

De omvorming geschiedt op basis van het actief en het passief van de vennootschap afgesloten dertig juni tweeduizend dertien.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden ge-daan door de naamloze vennootschap worden ondersteld verricht te zijn door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat be-treft het opmaken van de maatschappelijke rekening.

BESLISSING VIER

De vergadering stelt de statuten van de BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE

AANSPRAKELIJKHEID vast:

A. NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL

ARTIKEL EEN - NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Actiones". De benaming van de vennoot-schap zal gebezigd worden in alle akten, facturen, aankondigingen, be-kendmakingen, brieven en orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, en daarbij steeds onmiddellijk vooraf-gegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met be-'perkte aansprakelijk-+heid", of door hun afkorting "bvba", en door het woord "rechtspersonenregister" of zijn afkorting "RPR'", gevolgd door het ondememingsnummer.

ARTIKEL TWEE - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De wetsbepalingen betreffende de ontbinding en de opzeg-~ging van een vennootschapscontract zijn niet van toepas-ming. Behoudens gerech-telijke ontbinding, kan de vennootschap slec-hts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereis-ten voor statu1tenwijzingen, zoals voorzien in het Wetboek van Ven-nootschappen.

ARTIKEL DRIE - ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 1050 Brussel, Geo Bernierlaan 15.

De zetel kan zonder statu-itenwijzi-ging verplaatst worden in het Nederlandsta-lig gedeel-te van het land,

mede in Brussel bij besluit van de zaak-voerders.

ARTIKEL VIER - DOEL

De vennootschap heeft tot doel de import, export, aan- en ver-koop van alle roerende goederen, lichamelijk

of niet.

Ingeval één of meer van voorstaande activiteiten onderworpen is of zou worden aan de voorlegging van bepaalde attesten en getuig-schriften, zullen de betrokken activiteiten slechts mogen uitgeoefend worden en opgenomen in de betrokken nomenclatuurlijst voor zover aan de gestelde vereisten werd voldaan, evenmin mag zolang geen titel terzake gevoerd worden noch vermelding.

De vennootschap mag verder alle commerciële, industriële of fi-nanciële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en indus-'triële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investe-ring verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappe-lijk doel van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en contro-le uitoefenen over alle verbonden vennootschap-pen, met dewelke een of andere band van deelneming be-staat. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelne-ming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennoot-schappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Wanneer de vennootschap in de toekomst het bestuur zou waarnemen van een andere vennootschap, dient de eerste hiertoe een vaste vertegenwoordiger te benoemen onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, zoals bepaald in het Wetboek van Vennoot-schappen. De besturende vennootschap brengt de bestuurde vennootschap op de hoogte van haar keuze. De bestuurde vennootschap meldt dit middels de gepaste formulieren in het vennootschapsdossier van de Griffie van de Rechtbank van Koophandel en publiceert dit in de bijlagen tot Het Belgisch Staatsblad.

Deze vaste vertegenwoordiger wordt dan belast met de opdracht in naam en voor rekening te handelen van de vertegenwoordigende rechts-persoon., Deze vertegenwoordiger is burgerrechtelijk en strafrechte-lijk aansprakelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van wijziging van de statuten overeenkomstig de voorwaarden voorzien door de vennootschappenwetgeving.

B. KAPITAAL EN AANDELEN

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL

Het geheel geplaatste maatschappelijke kapitaal van de vennoot-schap bedraagt zevenendertig duizend honderd vierentachtig euro en drie cent (¬ 37.184,03,-). Het is verdeeld in honderd gelijke aande-len zonder nominale waarde ieder vertegenwoordigend een gelijke fractiewaarde van het kapitaal.

ARTIKEL VIJF BIS - VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN EEN HAND

Telkens alle aandelen in één hand verenigd zijn, zal de vennoot-schap de regels volgen dewelke in de wetge-ving en in onderhavige statuten voorzien zijn voor de éénpersoonsvennootschap.

Een natuurlijke persoon kan de enige vennoot zijn en blijft be-perkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere bvba's. Hij verliest evenwel het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor de navolgende bvba's waarin hij enige vennoot wordt, behalve wanneer de aandelen in zulke vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan,

Een rechtspersoon kan de enige vennoot zijn doch wordt geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn handen, tot een nieuwe vennoot wordt opgenomen of tot de bekendmaking van de ontbin-ding van de vennootschap.

ARTIKEL ZES - WIJZI-IGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal kan slechts be-slo-ten worden door de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een no-taris en in geval van agio moet dat volledig worden volge-stort bij de in-schrij-ving.

Bij elke kapitaalverhoging:

- door inbreng in speciën, dienen de regels, voorgeschreven door de vennootschappenwetgeving inzake voorkeurrecht geëerbiedigd te worden.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals hiervoren is be-paald, kan slechts worden ingeschreven door de personen die krachtens de huidige statuten de aandelen kunnen verkrijgen, behou-dens instem-ming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vier-den kapitaal bezitten bij intekening door andere perso-nen.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de vruchtgebruiker, en kan deze op de nieuwe aandelen inte-ke-men met eigen middelen tenzij anders tussen naakte eigenaar en vrucht-ge-bruikerwerd overeengekomen.

De nieuwe verkregen aandelen behoren in voile eigendom toe aan de vruchtgebruiker, mits een eventuele vergoeding aan de blote eigenaar voor het uitoefenen van het voorkeurrecht.

Laat de vruchtgebruiker het recht van voorkeur onbenut, dan kan de blote eigenaar op de nieuwe aandelen intekenen met eigen middelen. De aan-delen die deze laatste alzo verkrijgt, zijn met vruchtgebruik bezwaard.

- Inbreng in natura: ingeval van inbreng in natura dienen de be-palingen van de vennootschappenwetgeving nageleefd te worden.

Aandelen die geheel of gedeeltelijk overeen-stemmen met inbrengen in natura moeten onmiddellijk worden volge-stort.

ARTIKEL ZEVEN - KAPITAALVERM1NDERING

De buitengewone algemene vergadering kan ten overstaan van een notaris be-'sluiten tot een kapitaaleer-minde-+ring, indien de oproe-ping tot deze verga-dering het doel van de kapitaalvermindering en de wijze waarop ze zal ge-beuren, vermeldt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bij iedere kapitaalvermindering moeten de aandeel-'houders die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk behandeld worden,

ARTIKEL ACHT - KAPITAALVERLIES

Bij vermindering van het netto-actief tot minder dan de helft, respectievelijk eenvierde van het maatschappelijk kapitaal, dienen de bepalingen terzake, voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen, nageleefd te worden.

ARTIKEL ACHT/BIS - AANDELEN OP NAAM - REGISTER - OVERDRACHT

De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden

aangetekend:

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aande-gen;

2. de gedane stortingen;

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden,

Naar aanleiding van de inschrijving in het aandelenregister, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

ARTIKEL NEGEN - OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER DE LEVENDEN

a, de aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de

levenden dan met instemming van de andere vennoot of vennoten.

Deze in-,stemming is evenwel niet vereist wanneer de aande-'len overgedragen worden aan een vennoot,

aan de echtgenoot van de over-drager of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de overdrager.

b. de vennoot die één of meer aandeden wil overdragen moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde ovememer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs,

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen de drie maanden te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

c. tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rech-ter open.Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing,

d. in dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de laatst gekende balanswaarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoe-'men. De deskundi-+gen zullen reke-'ning houden met alle gegevens die de waarde van de aande-'len kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde-des-'kundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde-des-kundige staat geen rechtsmiddel open,

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten ko-men binnen zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

De bepalingen inzake overdracht onder levenden zijn van toepas-sing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

ARTIKEL TIEN - OVERGANG VAN AANDELEN BIJ OVERLIJ-IDEN

a) Ingeval van overlijden van een vennoot, kunnen zijn aandelen niet overgaan op zijn erfgenamen of legata-'rissen, dan met toestemming van de andere vennoot of vennoten. De aandelen van de overleden vennoten kunnen bij voorkeur overgenomen worden door de overlevende vennoten, mits de tegenwaarde te betalen, waarvan sprake hierna.

De erfgenamen of legatarissen die geen deelgenoot kunnen worden, hebben het recht op de tegenwaarde van de aandelen in overgang. Deze tegenwaarde wordt vastgesteld en uitbetaald volgens de modaliteiten zoals voorbepaald,

b) ingeval van overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgers, zal door deze laatsten binnen de zes maanden aan de vennootschap moeten meegedeeld worden, welke erfgenaam ais eigenaar zal optreden.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

ARTIKEL ELF - VERKRIJGING VAN EIGEN AANDELEN

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennoot-schap kan hetzij zelf, hetzij door personen die in ei-gen naam maar voor rekening van de ven-'nootschap handelen, door inkoop of ruiling geen eigen aandelen verkrijgen dan volgens de regels terzake voorzien door de vennootschappenwetgeving.,

Het in pand nemen van haar eigen aandelen door de vennoten zelf of door een persoon die in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap handelt, wordt met een verkrijging gelijkgesteld. Niettegenstaande elke anders luidende bepaling kunnen noch de ven-nootschap, noch de in naam maar voor rekening van de vennootschap optredende persoon het stemrecht uitoefenen dat is verbonden aan de aandelen die hen in pand zijn gegeven.

ARTIKEL TWAALF

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid der ven-noten mag geen middelen voorschieten, leningen toestaan of zekerheden stellen met het oog op de verkrijging van haar aandelen door derden dan onder de voorwaarden en in de gevallen voorzien door de wet.

ARTIKEL DERTIEN - ONVERDEELBAARHEID - SPLITSING

De maatschappelijke aandelen zijn onverdeelbaar tegenover de vennootschap die slechts één eigenaar per aandeel kent.

De mede-eigenaars van de onverdeelde aandelen zijn verplicht zich te laten vertegenwoordigen door één enkele van hen genoemd bij schriftelijke overeenkomst of bij gebrek daaraan, door de heer Voorzitter der Handelsrechtbank, op aanvraag der meest gerede partij.

Zolang zulkdanige aanwijzing niet geschied is, kan de uitoefe-hing der aan de aandelen verbonden rechten geschorst worden.

Ingeval van splitsing van een aandeel in naakte eigendom en vruchtgebruik, zal in leder geval het stemrecht in de algemene vergadering toekomen aan de houder van het vruchtgebruik, behoudens de gevallen waarin beraadslaagd en besloten wordt omtrent materies die de positie van de naakte eigenaar kunnen benadelen of verzwak-ken. in zulkdanig geval zal de uitoefening der lidmaatschapsrechten, verbonden aan de betreffende aandelen, toekomen aan de naakte eige-naar, en ingeval van meerdere naakte eigenaars, geregeld worden zoals voorzien in het tweede en derde lid van onderhavig artikel.

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

ARTIKEL VEERTIEN - BENOEMING - ONTSLAG

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Er kan een statutaire zaakvoerder benoemd worden die slechts kan worden ontslagen met éénparig goedvinden der vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan am gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk warden herroepen door een besluit van de buitengewone algemene vergadering ten over-staan van een notaris met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

ARTIKEL VIJFTIEN - BEZOLDIGING - ONKOSTEN

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd of onbezoldigd. De opdracht wordt kosteloos vervuld, zolang

de algemene vergadering, daartoe bij uitsluiting bevoegd, niet uitdrukkelijk een bezoldiging heeft toegekend.

ARTIKEL ZESTIEN - INTERN BESTUUR - BEPERKINGEN

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelin-gen waarvoor vol-gens Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuursta-ken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet warden tegengeworpen.

De eventuele beperkingen kunnen tegen de derden niet worden in-geroepen, zelfs indien ze openbaar zijn gemaakt.

ARTIKEL ZEVENTIEN - EXTERNE VERTE-GENWOORDIGINGS-MACHT

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennoot-schap in en buiten rechte.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennoot-schap jegens der-den en in rechte als eiser of verweerder. De vennootschap is ten overstaan van derden gebonden door rechtshandelingen, welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het ven-nootschapsdoel vallen, tenzij ze aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

ARTIKEL ACHTTIEN - BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de ven-noot-+schap aartstel-len. Een algemene opdracht is verbo-den. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor be-paalde of voor een reeks be-paalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevol-machtigden verbinden de vennoot-schap, binnen de perken van de hun verleende vol-macht, onverminderd de verantwoor-delijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdre-ven volmacht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders kunnen één of meer onder hen de bevoegdheid ver-lenen om alleen of gezamenlijk de vennoot-'schap te vertegenwoordigen en deze bepaling kan tegen derden worden ingeroepen onder de voorwaarden bepaald in de vennootschappenwetgeving.

ARTIKEL ACHTTIEN BIS - TEGENSTRIJDIG BELANG - VERBOD OPGELEGD AAN DE ZAAKVOERDER

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het col-le,ge dat bij een verrichting een tegenstrijdig vermogensrechtelijk belang heeft met de vennootschap, gehouden de vennootschappenwetge-ving na te leven.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdig-heid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de verrichting mag slechts door een lasthebber ad hoc voor rekening van de ven-nootschap worden gedaan.

Indien de enige zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is ge-'plaatst, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Het is de zaakvoerder uitdrukkelijk verboden, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen te hebben in zaken welke met de vennootschap zouden kunnen concurre-'ren, behoudens uitdrukkelijk akkoord van de algemene vergadering.

D. TOEZICHT

ARTIKEL NEGENTIEN - BENOEMING EN BEVOEGDHEID

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en con-trolebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap met toepassing van desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennoot-schappen niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant. Zij kunnen ondermeer ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle ge-'schriften van de vennootschap. In het tegenovergesteld geval moet het toezicht opgedra-gen worden aan een com-missaris, die door de algemene vergadering wordt benoemd onder de leden van het Instituut der bedrijfsrevisoren en die be-voegd is zoals bepaald in de vennootschappenwetgeving.

E. ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL TWINTIG - GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGE-'WONE ALGEMENE VERGADE-+RING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni.

Indien die dag een wettelijke feest-'dag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzon-dere alge-mene vergadering worden bijeengeroepen om te beraad-slagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid be-hoort en die geen wijziging van de statu-rten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergade-'ring worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap af in een andere plaats, aangewezen in de oproe-'ping.

ARTIKEL EENENTWINTIG - BEVOEGDHEID VAN DE GEWONE EN DE BIJZONDERE AL-GEMENE VERGADERING

De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te be-'raadslagen en te besluiten ter zake van: de benoeming en het ontslag van de zaakvoerders en in voorkomend geval van de commissarissen, de vast-stel-'ling van het salaris van de zaakvoerders en in voorko-'mend geval van de commissarissen, het instellen van de ven-nootschapsvor-'dering tegen de zaakvoerders en de commissa-+rissen, het verlenen van kwijting, de vaststelling van de jaarrekening, de bestemming van de beschikbare winst.

De bijzondere algemene vergadering is inzonderheid be-voegel om volgens de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen de quasi-inbreng goed te keuren.

ARTIKEL TWEEENTWINTIG - BEVOEGDHEID VAN DE BUl-'TEN-'GEWONE ALGEMENE VER-GADERING

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten, en met name te besluiten tot: onge-vraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder om gewichtige redenen, vervroegde ontbinding van de vennootschap en in voorkomend geval verlen-ging van haar duur, voor zover er een beperking bestaat, verho-ging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, fusie met één of meer vennootschappen, wijziging van het doel van de vennootschap, omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere rechts-vorm.

ARTIKEL DRIEENTWINTIG - BIJEENROEPING - BEVOEGD`tHEID - VERPLICHTING - VERLOOP

ri

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commis-'sa-'rissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzonde-pre of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen,

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statu-ten benpaalde dag. De zaakvoerders en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wan-'neer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één-/vijfde van het maat-'schappelijk kapitaal vertegenwoordi-'gen, het vragen.

De oproeping tot een algemene vergadering geschiedt bij aangete-kende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding der verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die er om verzoeken.

De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslis-sing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen.

Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen beslui-ten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Indien de wet het toelaat, en op de wijze voorzien in de wet, hebben de vennoten de mogelijkheid aan de algemene vergadering deel te nemen via een door de vennootschap ter beschikking gesteld etek-tronisch communicatiemiddel. De nadere modaliteiten met betrekking tot elektronische deelname aan de algemene vergadering dienen te worden bepaald door de zaakvoerders.

ARTIKEL VIERENTWINTIG - VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordi-ging en met name van de wederzijdse verte-'genwoordiging van gehuwden, kan elke ven-moot op de verga-'dering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtig-'de, al dan niet vennoot.

Er mag gebruik gemaakt worden van schriftelijke stemprocedures voor zover voorzien de vennootschappenwetgeving.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG - STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het vol-hgend artikel is bepaald.

ARTIKEL ZESENTWINTIG - SCHORSING VAN HET STEM-*RECHT

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het

stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt eveneens ge-'schorst.

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG  AANWEZIGHEIDSLIJST - NOTULEN

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijge-houden.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering no-tulen opgemaakt.

F. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINST-+VERDE-,LING

ARTIKEL ACHTENTWINTIG - BOEKJAAR - JAARRE-IKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en ein-digt op eenendertig december van ieder

jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden af-gesloten en maakt de zaakvoerder de inventa-iris op, alsmede de jaarre-ke-ming en handelt verder naar voorschrift van het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultaten- rekening en de toe-'lichting en vormt een geheel.

Nà goedkeuring van de balans, beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en eventuele commissaris te verlenen kwijting.

ARTIKEL NEGENENTWINTIG -BESTEMMING VAN DE WINST - RESER-+VE

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de al-gemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrok-ken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevol-'ge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alla reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden. Verder dient gehandeld naar de voorschriften van de vennootschappenwetge-ving.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door de-genen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennoot-'schap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandig-'he-den, niet onkun-'dig konden zijn.

á '

.ti

A "

Voor-

behouden

aan het

" $elgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafge'nomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal be-+draagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar ver-houding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

G. ONTBINDING - VEREFFENING

ARTIKEL DERTIG - ONTBINDING EN VEREFFENING

De vennootschap kan slechts ontbonden worden, behouidens door de rechter, zoals bepaald in artikel

twee.

ARTIKEL EENENDERTIG - BENOEMING VAN VEREFFENAARS

De vereffenaars treden pas in functie na homologatie door de rechtbank van Koophandel, zoals voorzien in

het Wetboek van Vennoot-schappen.

ARTIKEL TWEEENDERTIG - BEVOEGDHEDEN VAN VEREFFENAARS

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de

algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

De vereffening van de vennootschap gebeurt in toepassing van de voorschriften van het Wetboek van

Vennootschappen.

H. KEUZE VAN WOONPLAATS

ARTIKEL DRIEENDERTIG

Alle zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woon-plaats in het buitenland hebben, worden geacht voor de hele duur van hun taak woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen worden gedaan be-treffende de zaken van de vennootschap en de verantwoor'delijk'heid van hun toezicht.

Voor alles wat niet voorzien is in de onderhavige statuten geldt het Wetboek van Vennootschappen ingegaan op zes februari tweeduizend en één.

BESLISSING VIJF - OVERGANGSBEPALINGEN

ONTSLAG EN BENOEMING

Er wordt door de algemene vergadering ontslag gege-ven aan de bestuurders van de voormalige naamloze

ven-nootschap:

-De heer Robert Vanosselaer, voornoemd,

-Mevrouw Helena Van Poucke, voornoemd.

Wordt als niet-statutaire zaakvoerder van de beslo-ten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid benoemd:

Mevrouw Helena Van Poucke, voornoemd, die verklaart dit zaakvoerderschap te aanvaarden, onder de bevesti-ging dat zij niet getroffen werd door enige verbodsbe-paling die zich daarentegen verzet.

BEZOLDIGING

Het ambt van de zaakvoerder is onbezoldigd, behou-dens andersluidende beslissing van de algemene

vergade-ring.

BESLISSING ZES - MACHTIGING

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de heer Wer-ner Borré, voornoemd, met recht van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de vennootschap, alle formaliteiten te vervullen aangaande de inschrijving, latere wijzigingen en de doorhaling bij de Kruispunt-bank voor Ondernemingen en alle andere officiële in-stanties en administraties, alsmede alle andere forma-liteiten te vervullen in verband met fiscale en sociale wetgeving.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Gauthier Clerens

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie met verslagen - uittreksel - formulier I, A en B en formulier II

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mod Word 11.1

~ .~1( B~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



K

OCTa 6.~! 16Y

Griffie

1l1I~I~II~IVNVMMII~W~V

13 Sfi115

Voor,

behoud aan he Belgisc

Staatsbl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

O ndernerningsnr : 0424.638.284.

Benaming

(voluit) : ACTION

(verkort)

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel 1050 Brussel, Geo Bernierlaan 15

(volledig adres)

OMZETTING EURO - NAAMSWIJZIGING - OMVORMING - COORDINATIE STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Gauthier Clerens op 25 september 2013 dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "ACTION", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1050 Brussel, Geo Bemierlaan 15, RPR Brussel 0424.638.284., de volgende beslissingen heeft genomen, in bijzijn van alle vennoen en met eenparigheid van stemmen:

BESLISSING EEN

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal om te zetten in euro, zodat het maatschappelijk kapitaal in het totaal zevenendertig duizend hon-derd vierentachtig euro en drie cent (¬ 37.184,03,-) bedraagt.

BESLISSING TWEE

De algemene vergadering beslist dat de naam van de vennootschap voortaan "Actiones" zal luiden en dat de jaarlijkse algemene vergadering de eerste vrijdag van de maand juni zal worden gehouden, zijnde de eerstvol-gende jaarlijkse algemene vergadering de eerste vrijdag van juni tweeduizend veertien.

BESLISSING DRIE

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag door de raad van bestuur dat het voorstel tot omvorming van de vennootschap toelicht en van het verslag door de heer Werner Borré, te 2800 Mechelen, Brusselsesteenweg 564a, bedrijfsrevisor, aangewezen door de raad van bestuur, over de staat waarop het actief en het passief van de vennootschap werden samengevat afgesloten op dertig juni tweeduizend dertien, hetzij minder dan drie maan-den tevoren. De aanwezige aandeelhouders erkennen ken-nis te hebben genomen van deze beide verslagen, welke aan deze akte worden gehecht, samen een gehele bijlage vormend, als dusdanig te registreren.

De besluiten van het verslag van voornoemd be-drijfsrevisor luiden als volgt:

"In het kader van de procedure tot omzetting van de rechtsvorm voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de Raad van Bestuur van de naamloze vennootschap ACTION met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, " Geo Bernierlaan 15, een boekhoudkundige staat, afgesloten op 30 juni 2013 , opgesteld, die een balanstotaal opgeeft van 724.974,64 EUR en een netto-actief van 40.114,74 EUR.

De onderneming wordt gekenmerkt door een relatief beperkte om-vang, structuur en organisatie. Gezien de beperktheid van de interne controles hebben wij onze werkzaamheden dan ook toegespitst op een diepgaande substantiële controle van de balans.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

In het kader van onze auditwerkzaamheden zijn geen confirmaties verzonden naar klanten, leveranciers, financiële instellingen, raadsheren en andere derde partijen.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen in-zake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, en onder voorbehoud van onze opmerkingen geformuleerd in de vorige paragraaf, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat bedraagt 40.114,74 EUR en is niet lager dan het maatschappelijk kapitaal.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Onderwerp akte

3

r It

Dit verslag werd opgemaakt overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen in het raam

van de omzetting van een naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Opgemaakt te Mechelen op 23 september 2013

(handtekening)

Wemer BORRÉ

Bedrijfsrevisor"

De verslagen blijven als bijlage bij deze akte ge-voegd, een gehele bijlage vormend met het verslag van de bedrijfsrevisor.

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoon-lijkheid en de vorm van een BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID aan te nemen. De activiteit en het maatschappelijke doel blijven ongewijzigd,

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de be-sloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabiliteit die door de naamloze vennootschap werden gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprake-lijkheid behoudt het ondememingsnummer 0424.638.284.

De omvorming geschiedt op basis van het actief en het passief van de vennootschap afgesloten dertig juni tweeduizend dertien.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden ge-daan door de naamloze vennootschap worden ondersteld verricht te zijn door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat be-treft het opmaken van de maatschappelijke rekening.

BESLISSING VIER

De vergadering stelt de statuten van de BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE

AANSPRAKELIJKHEID vast:

A. NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL

ARTIKEL EEN - NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Actiones". De benaming van de vennoot-schap zal gebezigd worden in alle akten, facturen, aankondigingen, be-kendmakingen, brieven en orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, en daarbij steeds onmiddellijk vooraf-gegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met be-'perkte aansprakelijk-+heid", of door hun afkorting "bvba", en door het woord "rechtspersonenregister" of zijn afkorting "RPR'", gevolgd door het ondememingsnummer.

ARTIKEL TWEE - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De wetsbepalingen betreffende de ontbinding en de opzeg-~ging van een vennootschapscontract zijn niet van toepas-ming. Behoudens gerech-telijke ontbinding, kan de vennootschap slec-hts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereis-ten voor statu1tenwijzingen, zoals voorzien in het Wetboek van Ven-nootschappen.

ARTIKEL DRIE - ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 1050 Brussel, Geo Bernierlaan 15.

De zetel kan zonder statu-itenwijzi-ging verplaatst worden in het Nederlandsta-lig gedeel-te van het land,

mede in Brussel bij besluit van de zaak-voerders.

ARTIKEL VIER - DOEL

De vennootschap heeft tot doel de import, export, aan- en ver-koop van alle roerende goederen, lichamelijk

of niet.

Ingeval één of meer van voorstaande activiteiten onderworpen is of zou worden aan de voorlegging van bepaalde attesten en getuig-schriften, zullen de betrokken activiteiten slechts mogen uitgeoefend worden en opgenomen in de betrokken nomenclatuurlijst voor zover aan de gestelde vereisten werd voldaan, evenmin mag zolang geen titel terzake gevoerd worden noch vermelding.

De vennootschap mag verder alle commerciële, industriële of fi-nanciële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en indus-'triële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investe-ring verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappe-lijk doel van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en contro-le uitoefenen over alle verbonden vennootschap-pen, met dewelke een of andere band van deelneming be-staat. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelne-ming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennoot-schappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Wanneer de vennootschap in de toekomst het bestuur zou waarnemen van een andere vennootschap, dient de eerste hiertoe een vaste vertegenwoordiger te benoemen onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, zoals bepaald in het Wetboek van Vennoot-schappen. De besturende vennootschap brengt de bestuurde vennootschap op de hoogte van haar keuze. De bestuurde vennootschap meldt dit middels de gepaste formulieren in het vennootschapsdossier van de Griffie van de Rechtbank van Koophandel en publiceert dit in de bijlagen tot Het Belgisch Staatsblad.

Deze vaste vertegenwoordiger wordt dan belast met de opdracht in naam en voor rekening te handelen van de vertegenwoordigende rechts-persoon., Deze vertegenwoordiger is burgerrechtelijk en strafrechte-lijk aansprakelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van wijziging van de statuten overeenkomstig de voorwaarden voorzien door de vennootschappenwetgeving.

B. KAPITAAL EN AANDELEN

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL

Het geheel geplaatste maatschappelijke kapitaal van de vennoot-schap bedraagt zevenendertig duizend honderd vierentachtig euro en drie cent (¬ 37.184,03,-). Het is verdeeld in honderd gelijke aande-len zonder nominale waarde ieder vertegenwoordigend een gelijke fractiewaarde van het kapitaal.

ARTIKEL VIJF BIS - VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN EEN HAND

Telkens alle aandelen in één hand verenigd zijn, zal de vennoot-schap de regels volgen dewelke in de wetge-ving en in onderhavige statuten voorzien zijn voor de éénpersoonsvennootschap.

Een natuurlijke persoon kan de enige vennoot zijn en blijft be-perkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere bvba's. Hij verliest evenwel het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor de navolgende bvba's waarin hij enige vennoot wordt, behalve wanneer de aandelen in zulke vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan,

Een rechtspersoon kan de enige vennoot zijn doch wordt geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn handen, tot een nieuwe vennoot wordt opgenomen of tot de bekendmaking van de ontbin-ding van de vennootschap.

ARTIKEL ZES - WIJZI-IGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal kan slechts be-slo-ten worden door de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een no-taris en in geval van agio moet dat volledig worden volge-stort bij de in-schrij-ving.

Bij elke kapitaalverhoging:

- door inbreng in speciën, dienen de regels, voorgeschreven door de vennootschappenwetgeving inzake voorkeurrecht geëerbiedigd te worden.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals hiervoren is be-paald, kan slechts worden ingeschreven door de personen die krachtens de huidige statuten de aandelen kunnen verkrijgen, behou-dens instem-ming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vier-den kapitaal bezitten bij intekening door andere perso-nen.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de vruchtgebruiker, en kan deze op de nieuwe aandelen inte-ke-men met eigen middelen tenzij anders tussen naakte eigenaar en vrucht-ge-bruikerwerd overeengekomen.

De nieuwe verkregen aandelen behoren in voile eigendom toe aan de vruchtgebruiker, mits een eventuele vergoeding aan de blote eigenaar voor het uitoefenen van het voorkeurrecht.

Laat de vruchtgebruiker het recht van voorkeur onbenut, dan kan de blote eigenaar op de nieuwe aandelen intekenen met eigen middelen. De aan-delen die deze laatste alzo verkrijgt, zijn met vruchtgebruik bezwaard.

- Inbreng in natura: ingeval van inbreng in natura dienen de be-palingen van de vennootschappenwetgeving nageleefd te worden.

Aandelen die geheel of gedeeltelijk overeen-stemmen met inbrengen in natura moeten onmiddellijk worden volge-stort.

ARTIKEL ZEVEN - KAPITAALVERM1NDERING

De buitengewone algemene vergadering kan ten overstaan van een notaris be-'sluiten tot een kapitaaleer-minde-+ring, indien de oproe-ping tot deze verga-dering het doel van de kapitaalvermindering en de wijze waarop ze zal ge-beuren, vermeldt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bij iedere kapitaalvermindering moeten de aandeel-'houders die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk behandeld worden,

ARTIKEL ACHT - KAPITAALVERLIES

Bij vermindering van het netto-actief tot minder dan de helft, respectievelijk eenvierde van het maatschappelijk kapitaal, dienen de bepalingen terzake, voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen, nageleefd te worden.

ARTIKEL ACHT/BIS - AANDELEN OP NAAM - REGISTER - OVERDRACHT

De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden

aangetekend:

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aande-gen;

2. de gedane stortingen;

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden,

Naar aanleiding van de inschrijving in het aandelenregister, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

ARTIKEL NEGEN - OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER DE LEVENDEN

a, de aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de

levenden dan met instemming van de andere vennoot of vennoten.

Deze in-,stemming is evenwel niet vereist wanneer de aande-'len overgedragen worden aan een vennoot,

aan de echtgenoot van de over-drager of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de overdrager.

b. de vennoot die één of meer aandeden wil overdragen moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde ovememer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs,

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen de drie maanden te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

c. tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rech-ter open.Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing,

d. in dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de laatst gekende balanswaarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoe-'men. De deskundi-+gen zullen reke-'ning houden met alle gegevens die de waarde van de aande-'len kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde-des-'kundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde-des-kundige staat geen rechtsmiddel open,

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten ko-men binnen zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

De bepalingen inzake overdracht onder levenden zijn van toepas-sing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

ARTIKEL TIEN - OVERGANG VAN AANDELEN BIJ OVERLIJ-IDEN

a) Ingeval van overlijden van een vennoot, kunnen zijn aandelen niet overgaan op zijn erfgenamen of legata-'rissen, dan met toestemming van de andere vennoot of vennoten. De aandelen van de overleden vennoten kunnen bij voorkeur overgenomen worden door de overlevende vennoten, mits de tegenwaarde te betalen, waarvan sprake hierna.

De erfgenamen of legatarissen die geen deelgenoot kunnen worden, hebben het recht op de tegenwaarde van de aandelen in overgang. Deze tegenwaarde wordt vastgesteld en uitbetaald volgens de modaliteiten zoals voorbepaald,

b) ingeval van overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgers, zal door deze laatsten binnen de zes maanden aan de vennootschap moeten meegedeeld worden, welke erfgenaam ais eigenaar zal optreden.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

ARTIKEL ELF - VERKRIJGING VAN EIGEN AANDELEN

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennoot-schap kan hetzij zelf, hetzij door personen die in ei-gen naam maar voor rekening van de ven-'nootschap handelen, door inkoop of ruiling geen eigen aandelen verkrijgen dan volgens de regels terzake voorzien door de vennootschappenwetgeving.,

Het in pand nemen van haar eigen aandelen door de vennoten zelf of door een persoon die in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap handelt, wordt met een verkrijging gelijkgesteld. Niettegenstaande elke anders luidende bepaling kunnen noch de ven-nootschap, noch de in naam maar voor rekening van de vennootschap optredende persoon het stemrecht uitoefenen dat is verbonden aan de aandelen die hen in pand zijn gegeven.

ARTIKEL TWAALF

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid der ven-noten mag geen middelen voorschieten, leningen toestaan of zekerheden stellen met het oog op de verkrijging van haar aandelen door derden dan onder de voorwaarden en in de gevallen voorzien door de wet.

ARTIKEL DERTIEN - ONVERDEELBAARHEID - SPLITSING

De maatschappelijke aandelen zijn onverdeelbaar tegenover de vennootschap die slechts één eigenaar per aandeel kent.

De mede-eigenaars van de onverdeelde aandelen zijn verplicht zich te laten vertegenwoordigen door één enkele van hen genoemd bij schriftelijke overeenkomst of bij gebrek daaraan, door de heer Voorzitter der Handelsrechtbank, op aanvraag der meest gerede partij.

Zolang zulkdanige aanwijzing niet geschied is, kan de uitoefe-hing der aan de aandelen verbonden rechten geschorst worden.

Ingeval van splitsing van een aandeel in naakte eigendom en vruchtgebruik, zal in leder geval het stemrecht in de algemene vergadering toekomen aan de houder van het vruchtgebruik, behoudens de gevallen waarin beraadslaagd en besloten wordt omtrent materies die de positie van de naakte eigenaar kunnen benadelen of verzwak-ken. in zulkdanig geval zal de uitoefening der lidmaatschapsrechten, verbonden aan de betreffende aandelen, toekomen aan de naakte eige-naar, en ingeval van meerdere naakte eigenaars, geregeld worden zoals voorzien in het tweede en derde lid van onderhavig artikel.

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

ARTIKEL VEERTIEN - BENOEMING - ONTSLAG

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Er kan een statutaire zaakvoerder benoemd worden die slechts kan worden ontslagen met éénparig goedvinden der vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan am gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk warden herroepen door een besluit van de buitengewone algemene vergadering ten over-staan van een notaris met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

ARTIKEL VIJFTIEN - BEZOLDIGING - ONKOSTEN

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd of onbezoldigd. De opdracht wordt kosteloos vervuld, zolang

de algemene vergadering, daartoe bij uitsluiting bevoegd, niet uitdrukkelijk een bezoldiging heeft toegekend.

ARTIKEL ZESTIEN - INTERN BESTUUR - BEPERKINGEN

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelin-gen waarvoor vol-gens Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuursta-ken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet warden tegengeworpen.

De eventuele beperkingen kunnen tegen de derden niet worden in-geroepen, zelfs indien ze openbaar zijn gemaakt.

ARTIKEL ZEVENTIEN - EXTERNE VERTE-GENWOORDIGINGS-MACHT

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennoot-schap in en buiten rechte.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennoot-schap jegens der-den en in rechte als eiser of verweerder. De vennootschap is ten overstaan van derden gebonden door rechtshandelingen, welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het ven-nootschapsdoel vallen, tenzij ze aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

ARTIKEL ACHTTIEN - BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de ven-noot-+schap aartstel-len. Een algemene opdracht is verbo-den. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor be-paalde of voor een reeks be-paalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevol-machtigden verbinden de vennoot-schap, binnen de perken van de hun verleende vol-macht, onverminderd de verantwoor-delijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdre-ven volmacht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders kunnen één of meer onder hen de bevoegdheid ver-lenen om alleen of gezamenlijk de vennoot-'schap te vertegenwoordigen en deze bepaling kan tegen derden worden ingeroepen onder de voorwaarden bepaald in de vennootschappenwetgeving.

ARTIKEL ACHTTIEN BIS - TEGENSTRIJDIG BELANG - VERBOD OPGELEGD AAN DE ZAAKVOERDER

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het col-le,ge dat bij een verrichting een tegenstrijdig vermogensrechtelijk belang heeft met de vennootschap, gehouden de vennootschappenwetge-ving na te leven.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdig-heid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de verrichting mag slechts door een lasthebber ad hoc voor rekening van de ven-nootschap worden gedaan.

Indien de enige zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is ge-'plaatst, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Het is de zaakvoerder uitdrukkelijk verboden, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen te hebben in zaken welke met de vennootschap zouden kunnen concurre-'ren, behoudens uitdrukkelijk akkoord van de algemene vergadering.

D. TOEZICHT

ARTIKEL NEGENTIEN - BENOEMING EN BEVOEGDHEID

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en con-trolebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap met toepassing van desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennoot-schappen niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant. Zij kunnen ondermeer ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle ge-'schriften van de vennootschap. In het tegenovergesteld geval moet het toezicht opgedra-gen worden aan een com-missaris, die door de algemene vergadering wordt benoemd onder de leden van het Instituut der bedrijfsrevisoren en die be-voegd is zoals bepaald in de vennootschappenwetgeving.

E. ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL TWINTIG - GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGE-'WONE ALGEMENE VERGADE-+RING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni.

Indien die dag een wettelijke feest-'dag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzon-dere alge-mene vergadering worden bijeengeroepen om te beraad-slagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid be-hoort en die geen wijziging van de statu-rten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergade-'ring worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap af in een andere plaats, aangewezen in de oproe-'ping.

ARTIKEL EENENTWINTIG - BEVOEGDHEID VAN DE GEWONE EN DE BIJZONDERE AL-GEMENE VERGADERING

De gewone en de bijzondere algemene vergadering zijn bevoegd om te be-'raadslagen en te besluiten ter zake van: de benoeming en het ontslag van de zaakvoerders en in voorkomend geval van de commissarissen, de vast-stel-'ling van het salaris van de zaakvoerders en in voorko-'mend geval van de commissarissen, het instellen van de ven-nootschapsvor-'dering tegen de zaakvoerders en de commissa-+rissen, het verlenen van kwijting, de vaststelling van de jaarrekening, de bestemming van de beschikbare winst.

De bijzondere algemene vergadering is inzonderheid be-voegel om volgens de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen de quasi-inbreng goed te keuren.

ARTIKEL TWEEENTWINTIG - BEVOEGDHEID VAN DE BUl-'TEN-'GEWONE ALGEMENE VER-GADERING

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen in de statuten, en met name te besluiten tot: onge-vraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder om gewichtige redenen, vervroegde ontbinding van de vennootschap en in voorkomend geval verlen-ging van haar duur, voor zover er een beperking bestaat, verho-ging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, fusie met één of meer vennootschappen, wijziging van het doel van de vennootschap, omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere rechts-vorm.

ARTIKEL DRIEENTWINTIG - BIJEENROEPING - BEVOEGD`tHEID - VERPLICHTING - VERLOOP

ri

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commis-'sa-'rissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzonde-pre of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen,

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statu-ten benpaalde dag. De zaakvoerders en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wan-'neer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één-/vijfde van het maat-'schappelijk kapitaal vertegenwoordi-'gen, het vragen.

De oproeping tot een algemene vergadering geschiedt bij aangete-kende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding der verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die er om verzoeken.

De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslis-sing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen.

Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen beslui-ten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Indien de wet het toelaat, en op de wijze voorzien in de wet, hebben de vennoten de mogelijkheid aan de algemene vergadering deel te nemen via een door de vennootschap ter beschikking gesteld etek-tronisch communicatiemiddel. De nadere modaliteiten met betrekking tot elektronische deelname aan de algemene vergadering dienen te worden bepaald door de zaakvoerders.

ARTIKEL VIERENTWINTIG - VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordi-ging en met name van de wederzijdse verte-'genwoordiging van gehuwden, kan elke ven-moot op de verga-'dering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtig-'de, al dan niet vennoot.

Er mag gebruik gemaakt worden van schriftelijke stemprocedures voor zover voorzien de vennootschappenwetgeving.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG - STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het vol-hgend artikel is bepaald.

ARTIKEL ZESENTWINTIG - SCHORSING VAN HET STEM-*RECHT

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het

stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt eveneens ge-'schorst.

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG  AANWEZIGHEIDSLIJST - NOTULEN

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijge-houden.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering no-tulen opgemaakt.

F. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINST-+VERDE-,LING

ARTIKEL ACHTENTWINTIG - BOEKJAAR - JAARRE-IKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en ein-digt op eenendertig december van ieder

jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden af-gesloten en maakt de zaakvoerder de inventa-iris op, alsmede de jaarre-ke-ming en handelt verder naar voorschrift van het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultaten- rekening en de toe-'lichting en vormt een geheel.

Nà goedkeuring van de balans, beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en eventuele commissaris te verlenen kwijting.

ARTIKEL NEGENENTWINTIG -BESTEMMING VAN DE WINST - RESER-+VE

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de al-gemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrok-ken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevol-'ge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alla reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden. Verder dient gehandeld naar de voorschriften van de vennootschappenwetge-ving.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door de-genen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennoot-'schap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandig-'he-den, niet onkun-'dig konden zijn.

á '

.ti

A "

Voor-

behouden

aan het

" $elgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafge'nomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal be-+draagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar ver-houding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

G. ONTBINDING - VEREFFENING

ARTIKEL DERTIG - ONTBINDING EN VEREFFENING

De vennootschap kan slechts ontbonden worden, behouidens door de rechter, zoals bepaald in artikel

twee.

ARTIKEL EENENDERTIG - BENOEMING VAN VEREFFENAARS

De vereffenaars treden pas in functie na homologatie door de rechtbank van Koophandel, zoals voorzien in

het Wetboek van Vennoot-schappen.

ARTIKEL TWEEENDERTIG - BEVOEGDHEDEN VAN VEREFFENAARS

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de

algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

De vereffening van de vennootschap gebeurt in toepassing van de voorschriften van het Wetboek van

Vennootschappen.

H. KEUZE VAN WOONPLAATS

ARTIKEL DRIEENDERTIG

Alle zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woon-plaats in het buitenland hebben, worden geacht voor de hele duur van hun taak woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen worden gedaan be-treffende de zaken van de vennootschap en de verantwoor'delijk'heid van hun toezicht.

Voor alles wat niet voorzien is in de onderhavige statuten geldt het Wetboek van Vennootschappen ingegaan op zes februari tweeduizend en één.

BESLISSING VIJF - OVERGANGSBEPALINGEN

ONTSLAG EN BENOEMING

Er wordt door de algemene vergadering ontslag gege-ven aan de bestuurders van de voormalige naamloze

ven-nootschap:

-De heer Robert Vanosselaer, voornoemd,

-Mevrouw Helena Van Poucke, voornoemd.

Wordt als niet-statutaire zaakvoerder van de beslo-ten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid benoemd:

Mevrouw Helena Van Poucke, voornoemd, die verklaart dit zaakvoerderschap te aanvaarden, onder de bevesti-ging dat zij niet getroffen werd door enige verbodsbe-paling die zich daarentegen verzet.

BEZOLDIGING

Het ambt van de zaakvoerder is onbezoldigd, behou-dens andersluidende beslissing van de algemene

vergade-ring.

BESLISSING ZES - MACHTIGING

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de heer Wer-ner Borré, voornoemd, met recht van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de vennootschap, alle formaliteiten te vervullen aangaande de inschrijving, latere wijzigingen en de doorhaling bij de Kruispunt-bank voor Ondernemingen en alle andere officiële in-stanties en administraties, alsmede alle andere forma-liteiten te vervullen in verband met fiscale en sociale wetgeving.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Gauthier Clerens

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie met verslagen - uittreksel - formulier I, A en B en formulier II

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/01/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergetegcitonfivaragen op

2 C:C. 2014

ter griffie vaffleNedel-landstafige

r4i a ldanic-varl -koopharZdei trusse['

1111!11111j111!11111111

Ondernemingsnr : 0424.638.284. Benaming

(voluit) : Actiones (verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel ; 1050 Brussel, Geo Bernierlaan 15

(volledig adres)

Onderwerp akte : AANPASSING BOEKJAAR EN JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING

Er blijkt uit het proces-verbaal verfeden voor Notaris Gauthier Clerens op twaalf december 2014 dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Actiones", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1050 Brussel, Geo Bernierlaan 15, RPR Brussel 0424.638.284., de volgende beslissingen heeft genomen, in bijzijn van aile vennoten en met eenparigheid van stemmen:

BESLISSING EEN

De algemene vergadering beslist dat het boekjaar van de vennootschap voortaan zal lopen van een juli tot dertig juni van ieder jaar en dat de jaarlijkse algeme-ne vergadering zal elk jaar worden gehouden op de eer-ste vrijdag van de maand december.

De algemene vergadering beslist en stelt vast dat het huidige boekjaar zal worden verlengd tot dertig juni tweeduizend vijftien, en de eerstvolgende jaarlijkse algemene vergadering voor het thans lopende boekjaar zal worden gehouden de eerste vrijdag van de maand december tweeduizend vijftien.

BESLISSING TWEE - MACHTIGING

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de heer Wer-ner Keersmaekers, in dienst bij de bvba Deltafisc, Jozef Van Elewijkstraat 61 te 1853 Strombeek-Bever, met recht van indeplaatsstelling, om in naam en voor reke-ning van de vennootschap, alle formaliteiten te vervul-len aangaande de inschrijving, latere wijzigingen en de doorhaling bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en alle andere officiële instanties en administraties, alsmede alle andere formaliteiten te vervullen in ver-band met fiscale en sociale wetgeving.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Gauthier Clerens

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie - uittreksel - formulier I A en B en formulier II - gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

iu

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

27/06/2013
ÿþ Motl Word 11.1

rui ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

i





:?ii~é~~~

:1 2 JUNi8913:

Ondernemingsnr : 0424.638.284

Benaming

(voluit) : Action

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Geo Bernierlaan 15 te 1050 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag-benoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurder

Bij beslissing van de Bijzondere Algemene Vergadering van de vennootschap gehouden op 05 juni 2013 wordt ontslag gegeven aan de bestuurders dhr. Ponteur Peggy en dhr. Ponteur Thierry,

Dhr. Ponteur Thierry wordt tevens ontslagen ais gedelegeerd bestuurder.

Als nieuwe bestuurder wordt benoemd dhr, Robert Vanosseiaer, Fr. de Merodestraat 49 te 2800 Mechelen Mevrouw Van Poucke Helena, Fr. de Merodestraat 49 te 2800 Mechelen wordt benoemd als gedelegeerd bestuurder.

voor analytisch uittreksel

Helena Van Poucke

gedelegeerd bestuurder

neergelegd 11 juni 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

31/07/2012 : BL453517
29/08/2011 : BL453517
26/08/2010 : BL453517
07/12/2009 : BL453517
15/09/2009 : BL453517
25/08/2009 : BL453517
25/09/2008 : BL453517
17/07/2007 : BL453517
16/10/2006 : BL453517
07/10/2005 : BL453517
04/11/2004 : BL453517
30/09/2003 : BL453517
29/10/2002 : BL453517
16/10/2002 : BL453517
14/02/1997 : BL453517
01/01/1997 : BL453517
01/01/1990 : BL453517
01/01/1990 : BL453517
01/01/1986 : BL453517
01/01/1986 : BL453517

Coordonnées
ACTIONES

Adresse
GEO BERNIERLAAN 15 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale