ACTIVE ALL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACTIVE ALL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 884.448.077

Publication

18/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 30.03.2012, NGL 12.04.2012 12086-0591-013
23/12/2011
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111! I Iii I 1111 lII lllI ll IIl

*iusae3i*

Sn

1 3 DE. Ut!

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0884.448.077

iBenarning

(voluit) : ACTIVE ALL

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Herdebeekstraat 90, 1701 Itterbeek

(volledig adres)

Onderteerie aee : Verplaatsing maatschappelijke zetel Met algemeenheid van stemmen werd op 25.11.2011 beslist:

-De wijziging van de maatschappelijke en administratieve zetel van Herdebeekstraat 90, te 1701 Itterbeek naar Louisalaan 200 bus 141 te 1050 Brussel en dit met ingang vanaf 1/12/2011.

Callebaut Johan, zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B verstelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 25.03.2011, NGL 27.04.2011 11094-0129-013
22/04/2011
ÿþ Û 

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

J

Ondernemingsnr : 0884.448.077

Benaming

(voluit) : ACTIVE ALL

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Strijdhoflaan 43, 2600 BERCHEM

Onderwerp akte : adreswijziging + ontslag en benoeming zaakvoerder

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad









*11063167"

leergelegd ter griffie"vtm de'Rechrba van Koophandel Je itàetwerpen, p

Api.

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Met algemeenheid van stemmen werd op 08.04.2011 beslist tot:

" de wijziging van de maatschappelijke en administratieve zetel van Strijdhoflaan 43 te Berchem naar 1701 . ITTERBEEK, Herdebeekstraat 90, met ingang van heden.

" Het ontslag van de Heer DE RIDDER Alfons, RR 38.04.10-409.20, Strijdhoflaan 43, 2600 BERCHEM als: zaakvoerder en kwijting voor zijn mandaat, met ingang van heden.

" De benoeming als nieuwe zaakvoerder van de Heer CALLEBAUT Johan, RR 60.09.30-381.42: Herdebeekstraat 90, te 1701 ITTERBEEK, met ingang van heden.

CALLEBAUT Johan, Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/03/2011
ÿþ ~----,- . awa 2

~ Éti ¬ ~ L~CI_~S In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iioasc13"

V,

beh

aa

Bel

Stae

i



ileergelegd ter griffie van de Rechtbank vcn Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 1 ô MANI 1011

..............................................

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0884.448.077

Benaming

(voluit) : Active All

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Strijdhoflaan 43, Berchem

Onderwerp akte : Doelswijziging - Statutenwijziging

Blijkens een proces-verbaal verleden voor notaris Karen Sabbe met standplaats te Achel, op 7 maart, tweeduizend en elf , met de vermelding "Geregistreerd drie bladen geen verzendingen te Neerpelt op 9 maart! 2011 boek 543 blad 69 vak 14 ontvangen vijfentwintig euro. De E.a. inspecteur M.Pirard" (volgt de handtekening), heeft de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid "Active All", met zetel te Berchem, Strijdhoflaan 43, geldig beraadslagend, met; éénparigheid van stemmen vastgesteld en beslist:

[... men laat weg...]

Tweede beslissing  Doelwijziging "

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door de tekst van artikel 3 van de statuten: te vervangen door de volgende tekst: "De vennootschap heeft tot doel:

- Webdesign, webhosting, opleiding, advies, nationaal en internationaal, technologieverkenning;

- Aan- en verkoop, in- en uitvoer van banden voor alle voertuigen, alsmede het uitoefenen van alle bijhorende activiteiten, zijnde herstellingen, montage van banden, voorwieluitlijning, uitbalanceren van', wielen; Kleinhandel in onderdelen van voertuigen. Werkplaats voor het herstellen van koetswerk. Kleinhandel' in brandstoffen en smeermiddelen. De aan- en verkoop, huur en verhuur van nieuwe en' tweedehandsvoertuigen, motoren, rijwielen aanhangwagens en caravans en toebehoren oliën en vetten; het uitbaten van een agentschap als merk. Het uitoefenen van garageactiviteiten, herstelling, onderhoud en carrosserie; Financiering van deze producten,

- Het verlenen van advies over soorten computers en hun configuratie en toepassing van bijbehorende programmatuur analyseren van behoeften en problemen van de gebruikers en het aanbieden van de'

oplossingen. Het ontwerpen van websites en het beheren van websites op internet. Het updaten van

websites. Het aanvragen en beheren van domeinnamen op internet. Het aanvragen en beheren van e-mailadressen. Het online verkopen via internet (onder andere in de vorm van een veiling). Het ontwerpen van; reclamebanners op internet. Het ontwerpen van reclamefolders - en reclamebrochures. Het voeren van publiciteit rond websites, zowel op internet als door middel van drukwerk dat door onderaanneming verzorgd wordt.

-Groothandel en kleinhandel in alcoholische en andere dranken.

- Het uitbaten van een reisbureau, een veilinghuis, publiciteitsbureau.

-Het afleveren van kwaliteitslabels en kwaliteitscertificaten.

-Het inrichten van schouwspelen van om het even welke aard zoals ballet-, dans- en toneelvoorstellingen:

en modeshows.

- Het organiseren van feesten allerhande, banketten, barbecues en alle andere activiteiten die hiermee: rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden.

- Het geven, organiseren of assisteren bij of meewerken aan seminaries, onderwijs, publicaties, studies en onderzoek en het commercialiseren, verspreiden of publiceren onder welke vorm en op welke wijze ook van: publicaties, studies en onderzoeksresultaten in verband met één van voornoemde activiteiten of onderwerpen.

- De organisatie van tentoonstellingen, beurzen en vakbeurzen. - De Organisatie van congressen, seminaries en bedrijfsfeesten. - Het ontwerpen leveren en installeren van tentoonstellingstands.

- Publicitaire dienstverlening ontwerpen en in het bijzonder publicitaire fotografie en kunsifotografle en het

brengen van reportages;

- Ontwerp en realisatie van publicitaire projecten uitgeven van periodieken, ontwikkelen van soft- en'

hardware, organisatie van events.

- Optreden als tussenpersoon of commissionair.

-Het verlenen van advies en praktische hulp aan derden op administratief vlak, alle overige activiteiten in

verband met administratie. _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

- Advies en implementatie van kwaliteitsnormen in bedrijven (o.a. advies en begeleiding rond bekomen van kwaliteitslabels).

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, onroerende leasing, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

- De vennootschap mag bij wijze van Inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of om op het even welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

- Zij mag zich borg stellen voor derden, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verschaffen.

- De vennootschap mag de functie van bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen.

- Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden. De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin"

Derde beslissing

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de °Wet van 2 juni 2006 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen, teneinde de vereffeningsprocedure te verbeteren" door volgende tekst na de tweede alinea in te voeren in artikel 20 van de statuten:

"De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 Wetboek van Vennootschappen."

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Karen Sabbe

Tevens neergelegd:

- afschrift van de notariële akte met verslag van de zaakvoerder en staat van actief/passief

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-ioude~5 `. aan'iiet Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge

04/06/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 26.03.2010, NGL 31.05.2010 10143-0565-014
20/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 19.02.2009, NGL 19.02.2009 09049-0314-009
27/11/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 15.11.2007, NGL 23.11.2007 07806-0101-009

Coordonnées
ACTIVE ALL

Adresse
LOUISALAAN 200, BUS 141 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale