AD VOCACY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AD VOCACY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 883.150.950

Publication

30/06/2014
ÿþmod Iti

-

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerleg ging ter griffie van de akte

" neergeleudiontvangen op

1 9 JUNI 2014

gfiffié Mi de reNiancistalige

Çç'i4;Abee vwr'Ntndel Brussel

V

beh aa Bel

StaÉ

*14125624*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0883.150.950

Benaming (voluit) : AD VOCACY

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Spiraalbuisstraat 34

Onderwerp akte 1050 Brussel

:Naamswijziging - verplaatsing maatschappelijke zetel - doelwijziging - aanpassing statuten







Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten door Julie DE HERDT, geassocieerd notaris, vermoOt van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid "DE IIERDT & MAES", met zetel te Hove, Kapelstraat 90, op 27 mei 2014, eerstdaags te registreren, houdende de buitenwone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AD VOCACY » te 1050 Brussel, Spiraalbuisstraat 34, ingeschreven in het rechtspersonemegister te Brussel onder ondernemingsnummer BTW BE0883.150.950, gehouden werd en dat volgende beslissingen genomen werden met éénparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING: naamswijziging  wijziging van artikel 1 van de statuten.

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in `LexG0'.

Bijgevolg luidt artikel 1 van de statuten voortaan als volgt:

'Artikel 1:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aangenomen. Zij draagt de naam; "LexGO".'

TWEEDE BESLISSING verplaatsing van de maatschappelijke zetel  wijziging van artikel 3 van de statuten

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap van Spiraalbuisstraat 34 te 1050 Brussel te verplaatsen naar 1831 Diegem, Lambroekstraat 5A.

, De vergadering beslist bijgevolg om artikel 3 van de statuten te vervangen door de volgende tekst: "De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1831 Diegem, Lambroekstraat £4.

De zetel mag overgebracht worden naar gelijk welke plaats in hetzelfde taalgebied in België of in het': tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan van de 1: vennootschap, welke beslissing moet bekendgemaakt worden in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad De vennootschap mag ook bij eenvoudige beslissing van haar bestuursorgaan, administratieve zetels,,; bijhuizen, filialen en werkplaatsen oprichten."

DERDE BESLISSING : wijziging van het doel van de vennootschap  wijziging van artikel van de statuten

a) Verslag

De vergadering keurt het verslag goed betreffende de voorgestelde wijziging van het doel van de vennootschap. Dit verslag, met bijgevoegde staat van activa en passiva per 31 maart 2014, werd door het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 287 van het wetboek van vennootschappen opgesteld en door het bestuursorgaan ondertekend op 23 mei 2014. De vennoten verklaren er kopie van te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Dit document wordt aan de instrumenterende notaris overhandigd om door haar bewaard te worden.

Op de laatste blz. van I uik B vernielden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-eehooden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

 _ ........ _

b) Beslissing tot wijziging van het doel

De vergadering beslist de omschrijving van het doel van de vennootschap te wijzigen en derhalve

artikel 4 te vervangen als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

-het ontwikkelen, uitbaten en verkopen van informatica-toepassingen, internetplalformen en

commerciële websites in België en het buitenland;

-het creëren, uitgeven of op enige andere wijze exploiteren van papieren en digitale publicaties via:

alle mogelijke media;

-het organiseren van seminaries en bijeenkomsten in het kader van voorschreven activiteiten:

alsmede het ter beschikking stellen van alle bijhorende uitrusting en faciliteiten;

- het verstrekking van diensten van advies en begeleiding met betrekking tot voorgaande activiteiten;

De vennootschap zal haar maatschappelijk doel kunnen realiseren op alle mogelijke wijzen, welke

haar het meest geschikt of nuttig lijken.

, Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die in

" verband staan met haar doel of die de verwezenlijking van dat doel kunnen beinvloeden of vergemakkelijken, zo in het binnenland als in het buitenland, zelfs in voordeel of voor rekening van ; derden-opdrachtgevers.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar roerende goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen, en alle andere verbintenissen, zowel van haar zelf als deze van alle derden.

; De vennootschap mag handelen voor eigen rekening in consignatie, in commissie, als tussenpersoon ; of als vertegenwoordiger.

Zij zal bij middel van inbrengen, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke ,andere wijze kunnen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk! ' een gelijkaardig of gelijklopend voorwerp hebben als zijzelf of die een geheel ander voorwerp hebben of van die aard zijn om de uitbreiding en ontwikkeling ervan te bevorderen, en dit zowel in «, België als in het buitenland

Zij kan tevens functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Dit alles in de meest ruime zin.

Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.'

VIERDE BESLISSING  Bevestiging ontslag van de zaakvoerder

1De vergadering bevestigt het ontslag met ingang vanaf 23 mei 2014 van de zaakvoerder, de heer Grondel Harold B.udolf Claude, wonende te 1050 Brussel, Spiraalbuisstraat 34L

VIJFDE BESLISSING: bevestiging benoeming van een niet-statutair zaakvoerder.

De vergadering bevestigt de benoeming tot niet-statutaire zaakvoerder met ingang vanaf 23 mei 2014: de naamloze vennootschap TrofG0 Invest', met zetel te 1831 Diegem, Lambroekstraat 5A, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder ondememingsnummer BTW BE550.639.702, alhier vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, de besloten vennootschap . met beperkte aansprakelijkheid `LEXATIS' met zetel te Diegem, Lambroekstraat 5A, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer BTW BE0473.709.693, op haar beurt ' vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer De Maertelaere Hugo, voornoemd, hiertoe benoemd zoals voormeld; welke benoeming door ProfG0 Invest, vertegenwoordigd als gezegd, aanvaard werd.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

ZESDE BESLISSING: Aanneming van nieuwe statuten. opstellen van statuten in de , Nederlandse taal.

De vergadering beslist vervolgens nieuwe statuten aan te nemen en deze op te stellen in de Nederlandse taal.

Deze wijzigingen werden opgenomen in de hierna volgende herwerkte tekst van de statuten dewelke voortaan luidt als volgt:

Naam: LexGO

Rechtsvorm: besioten.vermootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1831 Diegem, Lambroekstraat 5A.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod11.1

Voor gehouden

" aan het Belgisch Staatsblad

.... . . _

-het ontwikkelen, uitbaten en verkopen van informatica-toepassingen, intemetplatformen en commerciële websites in België en het buitenland;

, -het creëren, uitgeven of op enige andere wijze exploiteren van papieren en digitale publicaties via alle mogelijke media;

-het organiseren van seminaries en bijeenkomsten in het kader van voorschreven activiteiten alsmede het ter beschikking stellen van alle bijhorende uitrusting en faciliteiten;

- het verstrekking van diensten van advies en begeleiding met betrekking tot voorgaande activiteiten; De vennootschap zal haar maatschappelijk doel kunnen realiseren op alle mogelijke wijzen, welke haar het meest geschikt of nuttig lijken.

, Zij mag alle commerciële, industriële, fmanciële, roerende en onroerende verrichtingen doen die in , verband staan met haar doel of die de verwezenlijking van dat doel kunnen beïnvloeden of vergemakkelijken, zo in het binnenland als in het buitenland, zelfs in voordeel of voor rekening van derden-opdrachtgevers.

; Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar roerende goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen, en alle andere verbintenissen, zowel van haar zelf als deze van alle derden.

De vennootschap mag handelen voor eigen rekening in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of : als vertegenwoordiger.

Zij zal bij middel van inbrengen, onderschrijvingen, fmanciële tussenkomsten of op gelijk welke ; andere wijze kunnen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend voorwerp hebben als zijzelf of die een geheel ander voorwerp hebben of van die aard zijn om de uitbreiding en ontwikkeling ervan te bevorderen, en dit zowel in België als in het buitenland.

Zij kan tevens functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Dit alles in de meest ruime zin.

Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Dure: onbepaalde duur

Maatschappelijk samenstelling: 18.600,00 EUR vertegenwoordigd door 100 aandelen die elk 1/100' van het kapitaal vertegenwoordigen.

Boekjaar: van 1 januari tot en met 31 december

Reserves: Van de netto-winst wordt ieder jaar ten minste één twintigste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het geplaatste kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het geplaatste kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hernomen worden.

Wins erdeling: Over de aanwending van het overblijvende saldo beslist de algemene vergadering, eventueel onder de beperkingen die gesteld worden in het wetboek van vennootschappen.

verdeene overblijvende saldo na vereffening: Na aanzuivering van aile schulden en lasten van de , vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennootschapsvermogen gelijkelijk verdeeld over alle volledig afbetaalde aandelen. Indien er aandelen bestaan die niet volledig volgestort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaandelijke uitkering op de volgestorte aandelen.

Bestuur De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en hebben daartoe alle machten, met uitzondering van de machten die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend.

De opdracht van de zaakvoerders is bezoldigd.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en als verweerder. Hij mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd.

Jaarvergadering,: Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerste donderdag van de maand mei om negentien uur. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel , van de vennootschap of op een andere plaats die in de oproepingen wordt aangeduid. Op elke, ; vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De ' ,houders van ..certificaten__ die Anet medewerking _man de vennootschap werden uitgegeven, en van.;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verte9enwoordigen

Verso': Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

_  . _ .....

obligaties mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem. , Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging voor onbekwamen, mag een vennoot

" zich op een algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een persoon die geen vennoot moet zijn en die in het bezit is van een bijzondere schriftelijke volmacht die de agenda van de vergadering ! bevat. Rechtspersonen mogen vertegenwoordigd worden door personen die geen vennoten moeten zijn.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Julie DE HERDT, geassocieerd notaris te Hove.

Tegelijk hiermee neergelegd:

Expeditie van de oprichtingsakte v6ór registratie overeenkomstig artikel 173,1°bis W. Reg.

- Gecoördineerde statuten;

- Verslag van het bestuursorgaan betreffende de voorgestelde wijziging van het doel dd. 23 mei ' 2014, met bijgevoegde stne van activa en passiva dd. 31/03/2014;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor.

&ehoudzn

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de ieatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzli van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/07/2014 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2013, APP 02.05.2014, DPT 30.06.2014 14256-0385-013
02/07/2013
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe MOD WORD 11.1

Ililltin1011111111

N° d'entreprise : 0883,150.950 Dénomination

(en entier) ; AD VOCACY

21 'Mit 40»

BRUXELLES

Greffe

(en abrégé) :

Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée

Siège : Chaussée de Saint Job 333 -1180 Uccle

(adresse complète)

Obiet(s) de l'acte :Modification du siège social.

À 23.05.2013, le gestionnaire a décidé de déplacer le siège social à partir du 01.06.2013 vers Rue du Serpentin 34, 1050 Bruxelles.

Gronde! Harold

Gérant

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale è l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

03/08/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 30.06.2012, DPT 30.07.2012 12366-0014-013
07/09/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 30.06.2011, DPT 31.08.2011 11519-0418-011
10/11/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 30.06.2010, DPT 02.11.2010 10597-0130-011
24/08/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 30.06.2009, DPT 18.08.2009 09588-0400-009
04/07/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 30.05.2008, DPT 30.06.2008 08332-0086-009

Coordonnées
AD VOCACY

Adresse
RUE DU SERPENTIN 34 1050 BRUXELLES

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale