ADJ

Société en commandite simple


Dénomination : ADJ
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 848.627.165

Publication

21/09/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IJ II Ipnlbl11l118

*12157977*

12 SEP. 2012

BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr: Q$ t~~ ~Aés-

Benaming

(voluit): ADJ

(verkort) ;

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel : E. Parmentierlaan 161 - 1150 BRUSSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Oprichting- benoeming zaakvoerder

Er blijkt uit een onderhandse akte, dd. 03 september 2012 dat tussen volgende comparanten

1) de heer Michel De Smet, wonende te 1150 Brussel, E. Parmentierlaan 161, geboren te Temse op 30 mei 1945

2) mevrouw Ciesse Vinciane, wonende te 1150 Brussel, E. Parmentierlaan 161, geboren te Elsene op 12 april 1944

een Gewone Commanditaire Vennootschap werd opgericht onder de benaming "ADJ" met als maatschappelijke zetel : B. Parmentierlaan 161 te 1150 Brussel.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend euro (1.000,00 EUR) en werd als volgt

onderschreven

- door de heer Michel De Smet ; 990,00 EUR

- door mevrouw Clesse Vinciane ; 10,00 EUR

Er zijn 2 vennoten in de vennootschap. De heer Michel De Smet neemt de hoedanigheid van beherend vennoot op zich, mevrouw Clesse Vinciane wordt een stille vennoot. Het is de beherend vennoot toegestaan alle verrichtingen te doen, verbintenissen aan te gaan en daden van beheer te stellen die hij nodig acht om het voorwerp van de vennootschap te realiseren. Het is de stille vennoot uitdrukkelijk verboden enige daad van bestuur te stellen. De stille vennoot kan de vennootschap nooit verbinden. De machten van de stille vennoot bestaan erin controle uit te oefenen over de vennootschap, Hij heeft bovendien stemrecht in de algemene vergadering.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. De heer Michel De Smet, voornoemd, wordt tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft afzonderlijk de meest uitgebreide bevoegdheid om in naam van de vennootschap te handelen binnen de perken van het maatschappelijk doel.

ieder jaar per 31 december zullen een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen in een register worden overgeschreven en voor goedkeuring getekend worden door ieder vennoot, Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar, Het eerste boekjaar zal lopen vanaf oprichtingsdatum tot 31 december 2013. De jaarvergadering zal. gehouden worden op 15 juni om 14 uur ten maatschappelijke zetel. De eerste jaarvergadering zal gehouden. worden op 15 juni 2014.

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten alleen kunnen beslissen. De vennoten mogen bij elke meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten, Zij zullen eveneens, bij elke meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor- Elk aandeel geeft recht op één stem op de algemene vergadering. Een algemene vergadering kan in geen geval rechtsgeldig zijn als niet de helft van de totale hoeveelheid aandelen vertegenwoordigd is.

behoudee

tan het

Belgisch

Staatsblad

Michel De Smet

zaakvoerder

tegelijk hiermee neergelegd ; uitgifte van voormelde akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ADJ

Adresse
E. PARMENTIERLAAN 161 1150 SINT-PIETERS-WOLUWE

Code postal : 1150
Localité : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Commune : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Région : Région de Bruxelles-Capitale