ADVOCATENKANTOOR GORIS & SELVAIS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR GORIS & SELVAIS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.506.539

Publication

03/01/2014
ÿþ t hrtod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



'Z 3 DEC. 2013

BRUSSEL

Griffie

RIHMIJI

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

D

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : ADVOCATENKANTOOR WIET GORIS

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een éénpersoons-besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gentsesteenweg 1265 bus 1 te 1082 Brussel (Sint Agatha-Berchem) Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - OVERGANGSBEPALINGEN

Ingevolge akte verleden voor Meester Olivier NEYRINCK, Geassocieerd notaris met standplaats te Jette, op dertien december twee duizend dertien, werd de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; "ADVOCATENKANTOOR WIET GORIS" opgericht :

IDENTITEIT VAN DE OPRICHTERS: De heer GORIS Wiet, geboren te Leuven op 31 maart 1979, wonende; te Sint-Agatha-Berchem (1082 Brussel), Gentsesteenweg 1265 bus 1.

VORM - NAAM: De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen! van een éénpersoons-besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam: "ADVOCATENKANTOOR WIET GORIS ".

DOEL: De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met: anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn niet het statuut van advocaat, zoals het optreden= als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke; opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting; van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven,

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met: haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, zonder dat dergelijke handelingen echter een handelsactiviteit moegen uitmaken.

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL: De zetel van de vennootschap is gevestigd te Sint-Agatha-Berchem,; Gentsesteenweg 1265 nummer 1.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL: Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt; achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder; nominale waarde.

DUUR: Onbepaald.

AANLEGGEN VAN RESERVES, WINSTVERDELING EN VERDELING VAN HET VEREFFENINGSOVERSCHOT:

De te bestemmen winst van het boekjaar Wordt besteed als volgt:

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van de vennootschappenwet.

BESTUUR, BEVOEGDHEID EN ADMINISTRATIE: De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder. Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, dient de zaakvoerder noodzakelijkerwijze de enige vennoot te; zijn. Wanneer de zaakvoerder de hoedanigheid van advocaat verliest, kan de vennootschap niet langer het beroep van advocaat uitoefenen.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar. De vergoeding van de zaakvoerder zal bepaald: worden door de algemene vergadering, De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig: zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze: statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen '

Verso : Naam en handtekening.

e. 5©6 .539

, } 11111ffl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

,

jegens derden en hi rechte als eiser of als verweerder. De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet.

MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van het daaropvolgende jaar.

GEWONE ALGEMENE VERGADERING: leder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de derde donderdag van de maand mei om 19 uur.

TOELATINGSVOORWAARDEN EN UITOEFENING' STEMRECHT; Elk aandeel geeft recht op één stem.Zolang de vennootschap één vennoot telt, oefent de enige vennoot de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

a) Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

b) Behoudens afwijkende bepalingen in deze statuten, mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid, slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle mede-eigenaars.

c) Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

d) Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever

uitgeoefend.

OVERGANGSBEPALINGEN : 1, Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend veertien.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd.

De comparant verklaart te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de s vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant verklaart dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

,th Bekrachtiging.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaart de comparant, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat de rechten en verbintenissen, aangegaan door de oprichters, voornoemd, in naam van de vennootschap in oprichting sinds 01 oktober 2013 bekrachtigd worden onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

SLOTBEPALINGEN : De comparant heeft bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerder vast te stellen op :één

b. te benoemen tot deze functie: de heer Wiet GORIS, voornoemd, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen 15 door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

e. geen commissaris te benoemen.

VOLMACHT : De burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Uyttendaele Boekhoudkantoor" met zetel te Aalst, Capucienenlaan 41 vertegenwoordigd door de heer Uyttendaele Jan of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te " beschikken, aile documenten te ondertekennen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen,

" Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om aile verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, aile nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenèn en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR EENSLUIDEND GELIJKVORMIG UITTREKSEL.

Neergelegd : een uitgifte.

Olivier NEYRINCK - Geassocieerd notaris

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/07/2015
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van deákttlegd/ontvanaên op

*15097932*

111fill

{. 3 g 1~~'~J 2015 1~~..r!'7Y{`7r-? vçn

recr~ti~ullr, vHr1 °~~~1-fan~t I Bru

:~SCr

Grime

Ondernemingsnr : 0543.506.539

Benaming

(voluit) : ADVOCATENKANTOOR WIET GORIS

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Gentsesteenweg 1265 bus 1, 1082 Sint-Agatha-Berchem (volledig adres)

Onderwerp akte_ : Benoeming zaakvoerder - Neerleggen verslag quasi inbreng

Verslag zaakvoerders en verslag bedrijfsrevisor bij het verkrijgen van belangrijke vermogensbestanddelen van de zaakvoerders in toepassing van art. 220 W. Venn.

Uit de bijzondere algemene vergadering van 2 januari 2015 is bovendien de benoeming als zaakvoerder in de Burg. BVBA Advocatenkantoor Wiet Goris gebleken van mevrouw Constance Selvais wonende Gentsesteenweg 1265 bus 1, 1082 Sint-Agatha-Berchem.

Wet Goris

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 21.05.2015, NGL 28.09.2015 15608-0484-011

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR GORIS & SELVAIS

Adresse
GENTSESTEENWEG 1265, BUS 1 1082 BRUSSEL

Code postal : 1082
Localité : BERCHEM-SAINTE-AGATHE
Commune : BERCHEM-SAINTE-AGATHE
Région : Région de Bruxelles-Capitale