ADVOCATENKANTOOR PAUL WAER, AFGEKORT : PAUL WAER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR PAUL WAER, AFGEKORT : PAUL WAER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.870.428

Publication

24/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.03.2014, NGL 18.04.2014 14093-0409-011
17/04/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bel UI

BE

Sta



II

*14083158*



1

Ondernemingsnr : 0862.870,428

Benaming (voluit) : ADVOCATENKANTOOR PAUL WAER

(verkort): PAUL WAER Rechtsvorm B.V. o.v.v.

Zetel: Paul Emile Jansonstraat 39 1050 Brussel

Onderwerp akte :Godkeuring jaarrekening Kwijting aan de zaakvoerder - ontbinding van de vennootschap - Sluiting van de vereffening

Uit het proces-verbaal verleden op 26 maart 2014 voor Jeroen PARMENTIER, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSeN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, neergelegd ter publicatie, blijkt dat de buitengewone ;I vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADVOCATENKANTOOR PAUL WAER", met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Paul Emile Jansonstraat 39, ondernemingsnummer BE0862.870.428, RPR Brussel, is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen heeft genomen:

GOEDKEURING VAN DE JAARREKENING

"

De voorzitter stelt de jaarrekening van de vennootschap per 31 december 2013 voor aan de vergadering.

Na onderzoek keurt de vergadering eenparig de jaarrekening betreffende het boekjaar afgesloten per 31i december 2013 goed.

KWIJTING MN DE ZAAKVOERDER

De vergadering beslist bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid van stemmen de zaakvoerder kwijting te verlenen voor de uitoefening van zijn mandaat gedurende het afgelopen boekjaar

De vergadering beslist bovendien bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid van stemmen de zaakvoerder een bijzondere kwijting te verlenen voor het vroegtijdig bijeenroepen van de jaarlijkse algemene vergadering. VOORLEGGING, LEZING EN ONDERZOEK VAN DE VERSLAGEN

A. Verslag van de zaakvoerder betreffende de ontbinding

De voorzitter leest het voormeld verslag de dato 10 februari 2014 van de zaakvoerder voor. Dit verslag geeft

een omstandige verantwoording van de voorgestelde ontbinding van de vennootschap.

Bij dit verslag is een staat van activa en passive van de vennootschap gevoegd vastgesteld op 31 december

2013, zijnde minder dan 3 maanden voor deze,

B. Verslag van de bednifsrevisor betreffende de ontbinding

De vergadering onderzoekt vervolgens het voormeld verslag de dato 17 februari 2014 van de voormelde bedrijfsrevisor over de staat van activa en passive, gevoegd bij het voormeld verslag van de zaakvoerder. Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

"11. BESLUIT

De staat van activa en passive van de BV ovv BVBA "ADVOCATENKANTOOR PAUL WAER", waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 1050 Brussel, Paul Emile Jansonstraat 39, die werd opgesteld in het kade, van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht door de zaakvoerder van de: vennootschap, afgesloten per 31 december 2013 zijnde minder dan drie maanden voordien, op basis waarvan: de ontbinding wordt voorgesteld, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de: vennootschap geeft een balanstotaal op van vierhonderddrieënegentigduizend vierennegentig eut': vijfennegentig eurocent (493,094,95 EUR) en een gecorrigeerd resultaat van min drieduizend: negenhonderdnegentig eur drieënzestig eurocent ((-) 3.990,63. EUR). Net netto-actief bedraagt: driehonderdvijftigduizend vierhonderdnegenenzestig eur zevenendertig eurocent (350.469,37 EUR).

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele: normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre: de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes zullen gerealiseerd worden door diegenen die het risico van: de vereffening zullen dragen.

_Er.zijn...geen.anderainlichtingen ter_voorlichting _van aandeelhouders derdemonontbeerlijk.acht._____..;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(LA*

BRUSSEL

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

1,)

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Te Gent, 17 februari 2014

Joseph VAN WEMMEL

Bedrijfsrevisor."

De voormelde verslagen en de staat van activa en passiva worden samen met een uitgifte van dit procesverbaal mee neergelegd op de griffie.

De vergadering stelt vast dat er op de voormelde verslagen geen opmerkingen worden gemaakt door de enige vennoot en zij beslist zich aan te sluiten bij de conclusies die erin vervat zijn met uitzondering dat de staat van actief en passief 2 posten vermeld, te weten;

Geraamd bedrag aan te betalen belastingen 8.712,31 euro. De algemene vergadering verklaart dat voormeld bedrag op heden niet opeisbaar is en dus geen actueel passief uitmaakt van de vennootschap doch slechts een provisie is, dewelke tevens aan de vennoot zal worden toegekend mits deze laatste de toekomstige belastingschuld zal dragen en betalen;

Te betalen ingehouden roerende voorheffing ten bedrage van 1,755,41 euro waarvan de algemene vergadering verklaart dat deze schuld voor heden is betaald.

ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

Na kennisname en bespreking van de voormelde verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen.

De vergadering verklaart vervolgens uitdrukkelijk te verzaken aan de formaliteiten en termijnen voorzien in artikel 194 van het W. Venn. en over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening van de vennootschap in toepassing van artikel 184 § 5 van het W. Venn, De voorwaarden zoals voorzien in artikel 184 § 5 van het W. Ven n. luiden als volgt:

Er wordt geen vereffenaar aangeduid;

Er zijn geen passiva meer verschuldigd;

Alle vennoten dienen op de vergadering aanwezig te zijn of geldig vertegenwoordigd te zijn en met eenparigheid van stemmen besluiten om de ontbinding en vereffening in één akte te doen; De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

De vergadering verklaart dat in dit kader aan alle voorwaarden van artikel 184 § 5 van het W Venn, is voldaan, en beslist vervolgens dat onmiddellijk tot sluiting van de vereffening kan worden overgegaan.

BEËINDIGING MANDAAT VAN DE ZAAKVOERDER

Ten gevolge van de ontbinding neemt de vergadering kennis van de van rechtswege beëindiging van het mandaat van de zaakvoerder, zijnde de heer Waer Paul, gedomicilieerd en verblijvende te 1050 Elsene, Paul Emile Jansonstraat 39 H,

De vergadering besluit om kwijting te verlenen voor de uitoefening van het mandaat dat gelopen heeft van 1 januari 2014 tot op heden,

SLUITING VAN DE VEREFFENING

De vergadering stelt vast dat thans alle schulden van de vennootschap vereffend zijn. Ter staving hiervan verwijst de voorzitter naar de voormelde balans van 31 december 2013 die tevens geldt als de vereffeningsrekening.

De vergadering stelt tevens vast dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en dat het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activabestanddelen die bij wijze van overgang onder algemene titel overgaan in het vermogen van de enige vennoot,

De vergadering stelt vast dat het bijgevolg een eenvoudige vereffening betreft en beslist derhalve de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening.

Bijgevolg verklaart de vergadering de vereffening gesloten en stelt zij vast dat de vennootschap "ADVOCATENKANTOOR PAUL WAER" definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering besluit nog dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste 5 jaren bewaard worden op de voormalige maatschappelijke zetel van de vennootschap. De vergadering stelt vast dat alle gelden en waarden van de vennootschap verdeeld werden zodat er niets dient gedeponeerd te worden in de Deposito- en Consignatiekas.

MACHTIGING TOT SCHRAPPING

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.A & T Group", met zetel te 9000 Gent,

Apostelhuizen 26 ondernemingsnummer 0459.576.694, RPR Gent, evenals aan haar bedienden,

aangestelden en lasthebbers elk van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen en allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling om alle formaliteiten inzake de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het ondernemingsloket, alsmede bij de Administratie voor de belasting over de toegevoegde waarde of enige andere administratie en om daartoe alles te verklaren en te ondertekenen wat nodig of nuttig is.

VOOR ANALYTISCH UITTRELSEL

Samen hiermee neergelegd:

- Uitgifte van het proces-verbaal;

- Verslag van de zaakvoerder de dato 10 februari 2014 overeenkomstig artikel 181 paragraaf 1, eerste alinea van het Wetboek van vennootschappen, inclusief staat van activa en passiva vastgesteld op 31 december 2013;

- Verslag van de bedrijfsrevisor de dato 17 februari 2014 overeenkomstig artikel 181 paragraaf 1, derde alinea

van het Wetboek van vennootschappen.

Geassocieerd notaris Jeroen Parmentier



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 12.07.2013 13293-0044-011
01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 31.07.2012 12356-0359-010
30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.05.2011, NGL 29.06.2011 11216-0507-011
01/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 23.08.2010, NGL 30.08.2010 10462-0028-011
23/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 24.08.2009, NGL 21.09.2009 09763-0265-012
09/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.06.2008, NGL 07.07.2008 08356-0079-011
27/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 23.07.2007, NGL 23.08.2007 07586-0344-011
28/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 12.06.2006, NGL 27.06.2006 06317-2775-013
27/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 28.06.2005, NGL 22.07.2005 05554-0718-012

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR PAUL WAER, AFGEKORT : PAUL …

Adresse
PAUL EMILE JANSONSTRAAT 39 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale