ADVOCATENKANTOOR RELIANCE, AFGEKORT : RELIANCE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR RELIANCE, AFGEKORT : RELIANCE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 821.045.612

Publication

23/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGEL

0 9 -04` 2014

RECNTE3AyK;1r ~~~, MECHELENKOOPHANDEL ANTº%I~1Ei~PliN

Ondernemingsnr : 0821.045.612

Benaming

(voluit) : "ADVOCATENKANTOOR RELIANCE"

(verkort) : "RELIANCE"

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap Onder de vorm een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Conventstraat 2 - 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING VAN EEN BVBA IN EEN CVBA

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Damien Collon, te Etterbeek, op 26 februari 2014, dat de, buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennoten van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADVOCATENKANTOOR RELIANCE", afgekort "RELIANCE", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is' te (2800) Mechelen, Conventstraat, 2, met ondernemingsnummer 0821.045.612, RPR Mechelen, heeft beslist

1) De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door het bestuursorgaan op 2 februari 2014, dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en van het verslag opgemaakt op 13 februari 2014 door de "BVBA RAVERT, STEVENS & Co", vertegenwoordigd door Mevrouw Kristien STEVENS, bedrijfsrevisor, voornoemd, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 31 december 2013.

De vennoten erkennen kennis te hebben van deze beide verslagen.

Het verslag van het bestuursorgaan, de staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2013 en het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor blijven aan deze akte gehecht,

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor worden hierna letterlijk weergegeven:

"Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2013, die het bestuursorgaan heeft opgesteld, heeft plaats gehad.

Tot besluit van onze werkzaamheden onder de vorm van een beperkt nazicht met verwijzing naar artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaart ondergetekende, dat:

1, de gelijkwaardigheid van de rechten van de vennoten van de om te zetten BV BVBA behouden blijft ter; gelegenheid van de omzetting in een CVBA

2. er geen overwaardering van het netto-actief heeft plaats gehad;

3. het netto-actief volgens deze staat van 8.430,59 euro is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal,

Dit verslag werd op verzoek van het bestuursorgaan opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek' van Vennootschappen in het kader van de omzetting van de BV BVBA "ADVOCATENKANTOOR RELIANCE" in een coöperatieve vennootschap en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden,"

2) De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen,

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en  vermeerderingen, en de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd gehouden voortzetten.

De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 821.045.612 waaronder de vennootschap is gekend.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 31 december 2013.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

14 8 890*

IIV i



( ' r

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de burgerlijke vennootschap onder de vorm

van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werden verondersteld verricht te zijn voor de

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de

maatschappelijke rekeningen betreft.

De vergadering beslist een volledige nieuwe tekst van statuten van de coöperatieve vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, rekening houdend met de wijzigingen die voorafgaan en waarvan de

tekst als volgt luidt

STATUTEN.

TITEL L VORM  BENAMING  ZETEL  DOEL - DUUR  KAPITAAL -AANDELEN

Artikel 1, Vorm  Benaming

De burgerlijke vennootschap heeft de vorm aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid van haar vennoten. , .

Zij heeft als benaming " Advocatenkantoor Retiiance" afgekort "Reliance" of "Reliance Cabinet d'avocats". Artikel 2. Zetel

De zetel is gevestigd te (2800) Mechelen, Conventstraat, 2.

De zetel kan, zonder dat de statuten hoeven gewijzigd te worden, worden overgebracht naar een andere plaats binnen België bij beslissing van de algemene vergadering, welk besluit zal worden gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

De uitoefening van het beroep van advocaat, al dan niet in associatieverband, middels haar vennoten en hun vertegenwoordigers, die zijn ingeschreven op het tableau van de Orde van Advocaten van de toepasselijke balie, op de lijst van stagiairs, op de EU-lijst of op de B-lijst, alsook aile aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuur van de advocaat, waaronder doch niet beperkt tot het optreden als scheidsrechter in arbitragegeschillen, gerechtelijk mandataris, deskundige, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitcefenen van

gerechtelijke opdrachten in de mees t ruime zin van het woord, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken die verband houden met het recht, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap mag, hetzij alleen, hetzij in samenwerking met anderen, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende, onroerende of financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het beroep van advocaat en met al wat de ontwikkeling van de activiteiten van de vennootschap kan bevorderen of vergemakkelijken, waaronder doch niet beperkt tot de aankoop, bouw, verbouwing, afbraak of verhuring van onroerende goederen, alsook het aangaan van andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot.

De vennootschap mag studiedagen, seminaries, conferenties, werklunches, lunchcauserieën, recepties, diners organiseren ten behoeve van cliënten.

De vennootschap mag tevens roerende en onroerende goederen als investering verwerven en in dit verband alle daden van beheer en beschikking stellen, doch zonder dat dit een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat zoals vastgelegd door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

De vennootschap zal in het bijzonder alle verplichtingen opgelegd krachtens de reglementen van de Orde van Advocaten bij de Balie dienen na te leven.

Artikel 4. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het overlijden, het definitief verbod tot beroepsuitoefening, de schorsing, de wettelijke onbekwaamheid, het kennelijk onvermogen, de uitsluiting of de uittreding van een vennoot hebben niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg, behoudens wanneer de wet of deze statuten dit voorschrijven.

Artikel 5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is onbegrensd.

Het aanvangskapitaal bedraagt vierentwintigduizend euro (24.000 EUR) en is verdeeld in honderd (100) aandelen categorie A zonder nominale waarde

Het vaste gedeelte van het kapitaal is gelijk aan vierentwintigduizend euro (24.000 EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen categorie A ("Aandelen Categorie A").

Het kapitaal van de vennootschap is veranderlijk voor wat het bedrag betreft dat het vaste gedeelte te boven gaat.

Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vaste gedeelte van het kapitaal overtreft met name het "variabel kapitaal" en zal vertegenwoordigd worden door aandelen categorie B ("Aandelen Categorie B").

Artikel 6. Aandelen

6.1. - Algemeen

Elk aandeel moet worden volgestort ten belope van tenminste één vierde.

Een aantal aandelen overeenstemmend met het vaste gedeelte van het kapitaal moet steeds onderschreven zijn; het vast gedeelte van het kapitaal moet volgestort zijn ten belope van het wettelijk vereist minimum.

IL,' !

t ,

.,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bulten de aandelen die een inbreng vertegenwoordigen, mag geen enkele andere soort effecten, ongeacht hun naam, worden uitgegeven die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen of recht geveri op een deel van de winst.

Buiten de aandelen van de vennootschap waarop werd ingeschreven ter gelegenheid van de oprichting, mogen tijdens haar bestaan andere aandelen worden uitgegeven, onder meer in het kader van de toetreding van nieuwe vennoten of van een verhoging van inschrijvingen van bestaande vennoten. De algemene vergadering bepaalt, in overeenstemming met de statuten en het huishoudelijk reglement, de aandelencategorie waartoe de nieuw uitgegeven aandelen zulten behoren, de uitgitteprijs, liet bij de inschrijving te storten bedrag en, in voorkomend geval, de tijdstippen voor de opvraging van de nog te storten bedragen en de rente verschuldigd op die bedragen.

Van de aandelen waarop de stortingen niet werden uitgevoerd, wordt het stemrecht opgeschort zolang de regelmatig opgevraagde en eisbare stortingen niet hebben plaatsgevonden.

6.2.  Categorieën van aandelen

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door verschillende aandelencategorieën:

-Aandelen Categorie A bestaat uit de aandelen die bij de oprichting van onderhavige vennootschap werden uitgegeven en die het vast gedeelte van het kapitaal vertegenwoordigen.

-Aandelen Categorie B bestaat uit de aandelen die na de oprichting van onderhavige vennootschap werden uitgegeven en die het variabel gedeelte van het kapitaal vertegenwoordigen. De Aandelen Categorie B kunnen verder onderverdeeld worden ln compartimenten B.1 en B.2, enzovoort, teneinde bijvoorbeeld een bepaald compartiment voor te behouden aan een bepaalde categorie van vennoten.

De rechten van diverse categorieën van aandelen zijn gelijk, behoudens andersluidende bepalingen in de statuten of in het huishoudelijk reglement.

TITEL Il. - DE VENNOTEN

Artikel 7. Aansprakelijkheid

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot het bedrag van hun inbreng. Tussen de vennoten bestaat er noch hoofdelijkheid noch ondeelbaarheid.

Artikel 8, Verwerving van de hoedanigheid van vennoot

De oprichters zijn de eerste vennoten van de vennootschap.

Nieuwe vennoten dienen aan de volgende voorwaarden te voldoen:

1. Zij moeten ingeschreven zijn op het tableau van de Orde van Advocaten van een Belgische of buitenlandse balie en voldoen aan de voorwaarden opgelegd door de betrokken Ordes om de hoedanigheid van lid van een samenwerkingsverband te verkrijgen, of zij moeten een professionele vennootschap zijn die aan deze voorwaarde voldoet;

2. Hun kandidatuur moet worden goedgekeurd door de algemene vergadering. In het geval van een professionele vennootschap wordt de goedkeuring gegeven in functie van de persoon van de advocaat, vennoot van de professionele vennootschap die er eveneens de enige zaakvoerder en de vaste vertegenwoordiger moet van zijn en die er zich toe verbindt om zijn maatschappelijke rechten in de professionele vennootschap niet over te dragen aan derden (behoudens met de goedkeuring van de algemene vergadering);

3, De kandidaat moet inschrijven op één of meerdere aandelen of deze anderszinds verwerven; deze inschrijving/verwerving houdt eveneens een verbintenis in tot naleving van de statuten en, in voorkomend geval, de bepalingen van het huishoudelijk reglement;

4, De kandidaat-natuurlijke persoon, of, desgevallend, de kandidaat-rechtspersoon en diens enige zaakvoerderlvaste vertegenwoordiger dient zich te verbinden tot de strikte eerbiediging van de regels inzake de onpartijdigheid, waardigheid, kiesheid en onafhankelijkheid die toepassing vinden op advocaten.

Artikel 9. Overdracht van aandelen

De aandelen zijn onoverdraagbaar, tenzij tussen vennoten mits goedkeuring van de algemene vergadering. De algemene vergadering zal tevens bepalen tot welke klasse de aandelen na overdracht zullen behoren.

Het verlies van hoedanigheid van advocaat, brengt van rechtswege de verplichting met zich mee om zijn aandelen over te dragen, hetzij aan de andere vennoten, hetzij aan de vennootschap, binnen de voorwaarden door de statuten en het huishoudelijk reglement bepaald.

Artikel 1Q. Uittreding

De uittreding moet ten minste twee kalendermaanden op voorhand aan de vennootschap worden betekend. Gedeeltelijke uittreding of terugname van aandelen is niet toegelaten.

Artikel 11. Verlies van hoedanigheid van vennoot - Uitsluiting

De hoedanigheid van vennoot gaat verloren door ontbinding, faillietverklaring of door overlijden, onbekwaamverklaring of verlies van de hoedanigheid van advocaat door de vennoot of de enige zaakvoerderlvaste vertegenwoordiger van de vennoot, of door een niet door de algemene vergadering goedgekeurde wijziging in de samenstelling van het aandeelhouderschap of zaakvoering van de vennoot en door alle andere oorzaken vastgelegd in deze statuten of het huishoudelijk reglement.

Een vennoot of enige zaakvoerderlvaste vertegenwoordiger van een vennoot aan wie de raad van de Orde van Advocaten waarbij hij of zijn enige zaakvoerderlvaste vertegenwoordiger is aangesloten het bevel oplegt om zich uit de vennootschap terug te trekken, verliest van rechtswege de hoedanigheid van vennoot.

Bovendien mag de algemene vergadering soeverein besluiten tot de uitsluiting van iedere vennoot, al dan niet Wegens gegronde reden. Redenen tot uitsluiting kunnen worden opgenomen in het huishoudelijk reglement van de vennootschap.

Artikel 12. Terugbetaling van aandelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bij verlies van de hoedanigheid van vennoot, om welke reden ook, ontvangt de scheidende vennoot of zijn rechtsverkrijgende(n) als vergoeding voor zijn aandeel een uitkering die wordt berekend op basis van de bepalingen van het huishoudelijke reglement.

De aan bedoelde vennoot te verrichten betalingen zullen geschieden binnen de 12 maanden volgend op de datum waarop de vennoot ophoudt vennoot te zijn in de vennootschap.

TITEL III.  BESTUUR

Artikel 13. Raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie leden, verkozen door de algemene vergadering der vennoten, voor een bepaalde of onbepaalde duur,

Enkel advocaten die werkzaam zijn binnen de vennootschap of binnen verbonden advocatenvennootschappen in de zin van artikel 11 van het Wetboek van vennootschappen of hun professionele vennootschap kunnen bestuurder zijn. Het verlies van hoedanigheid van advocaat door de bestuurder of de enige zaakvoerder/vaste vertegenwoordiger van de betreffende professionele vennootschap resulteert van rechtswege in het ontslag van de betrokkene als bestuurder van de vennootschap.

In geval een professionele vennootschap als bestuurder wordt benoemd, duidt deze zijn enige zaakvoerder aan als vaste vertegenwoordiger.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden, voor alle handelingen, zowel van beheer als van beschikking, die binnen het raam van het maatschappelijk doel vallen, met uitzondering van wat de wet, de statuten of het huishoudelijk reglement uitdrukkelijk aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Artikel 14. Werking raad van bestuur

De raad van bestuur vormt een college en komt bijeen telkens het belang van de vennootschap het vereist, op bijeenroeping door een bestuurder.

De bijeenroeping vermeldt de agenda van de vergadering.

Zij wordt naar elke bestuurder gezonden via eenvoudige brief of e-mail ten minste drie dagen op voorhand, behalve in geval van hoogdringendheid.

De raad kan slechts geldig beraadslagen indien al zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Elke bestuurder kan zich laten vertegenwoordigen door een andere bestuurder.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen over de punten op de agenda, tenzij alle bestuurders aanwezig zijn en geen enkele bestuurder zich verzet tegen een beslissing aangaande een punt dat niet op de agenda staat. Indien op een eerste vergadering niet aile bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn kan elke bestuurder na verloop van een termijn van twee weken per aangetekend schrijven een nieuwe raad van bestuur samenroepen met dezelfde agenda. ln dergelijk geval kan de raad van bestuur geldig beraadslagen indien een meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is.

De raad van bestuur beslist met unanimiteit van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Indien tijdens een eerste raad van bestuur geen unanimiteit bestaat omtrent een bepaald agendapunt kan dit agendapunt door elke bestuurder opnieuw ongewijzigd opgenomen worden in de agenda van een tweede raad van bestuur. Indien tijdens deze tweede raad van bestuur geen unanimiteit wordt bereikt omtrent het zelfde agendapunt heeft iedere bestuurder het recht om dit agendapunt voor te leggen aan de algemene vergadering, die over dit agendapunt kan beslissen volgens de quorum  en meerderheidsvereisten opgenomen in de statuten of het huishoudelijk reglement.

Artikel 15. Dagelijks bestuur  Beheer dossiers van cliënten

De algemene vergadering kan het dagelijks bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meer bestuurders van de vennootschap die de titel van afgevaardigd bestuurder zal of zullen dragen.

Elke vennoot, desgevallend vertegenwoordigd door zijn enige zaakvoerder/vaste vertegenwoordiger, is individueel bevoegd voor alle handelingen in het kader van het beheer van cliëntendossiers van de vennootschap.

Artikel 16. Vertegenwoordiging

Behoudens eventuele bijzondere machtendelegaties verleend door de raad van bestuur of het dagelijks bestuur binnen hun respectieve bevoegdheden, wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd in de akten en in rechte (i) door elke bestuurder, alleen handelend, tot een bedrag van dertig duizend euro (30.000 euro) (ii) door twee bestuurders gezamenlijk optredend (zonder beperking) of (iii) voor wat betreft handelingen van dagelijks bestuur, door de afgevaardigd bestuurder of door elk van de afgevaardigde bestuurders, alleen handelend of (iv) voor wat betreft handelingen in het kader van het beheer van cliëntendossiers van de vennootschap, door een vennoot alleen handelend.

Artikel 17. Bezoldiging

De mandaten van bestuurder en afgevaardigd bestuurder zijn onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

TITEL IV, -- CONTROLE

Artikel 18 . Controle

De controle op de financiële toestand van de Vennootschap, op haar jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in deze jaarrekening wordt door de algemene vergadering toevertrouwd aan één of meer leden van het Instituut van Bedrijfsrevisoren of, indien en voor zo lang de controle op de jaarrekening van de vennootschap niet wettelijk door een commissaris dient te gebeuren, aan één of meer leden van het Instituut van Accountants of een erkend boekhouder.

TITEL V.  ALGEMENE VERGADERING

Artikel 19. Samenstelling en bevoegdheden  Huishoudelijk reglement

De algemene vergadering beschikt over de bevoegdheden die haar uitdrukkelijk door het Wetboek van vennootschappen, deze statuten of het huishoudelijk reglement worden tcegekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onverminderd de wettelijke bevoegdheden is de algemene vergadering exclusief bevoegd om wijzigingen aan te brengen aan de statuten en aan het maatschappelijk doel, om vennoten uit te sluiten, om de vennootschap om te vormen, te laten deelnemen aan een fusie of een splitsing, en een huishoudelijk reglement ter aanvulling van de statuten goed te keuren of te wijzigen, onder meer voor wat betreft de betrekkingen tussen de vennootschap en haar vennoten; zij is tevens exclusief bevoegd om de voorwaarden van uitsluiting of uittreding van bestaande vennoten te expliciteren, de rechten en plichten van een scheidende vennoot te bepalen, en verdere voorwaarden vast te leggen voor de goedkeuring van nieuwe vennoten.

De algemene vergadering is tevens exclusief bevoegd voor (i) het toelaten van een nieuwe vennoot, en (ii) het goedkeuren en het wijzigen van samenwerkingsovereenkomsten tussen de vennootschap en een vennoot.

Artikel 20. Organisatie van de algemene vergadering "

De algemene vergadering wordt samengeroepen door een bestuurder door eenvoudige brief of e-mail

waarin de agenda wordt vermeld, en die wordt gericht aan de vennoten acht dagen vóór de datum waarop de

vergadering plaatsvindt.

Een algemene vergadering moet elk jaar worden samengeroepen om plaats te vinden op de eerste

donderdag van de maand juni, om 16 uur om te beraadslagen over de jaarrekeningen en om décharge te

verlenen aan de bestuurders, de afgevaardigd-bestuurder en, desgevallend, de commissaris. Indien

voornoemde datum op een feestdag valt, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag, op

hetzelfde uur.

Elke bestuurder kan eveneens een buitengewone algemene vergadering samenroepen. Dergelijke

vergadering dient te worden belegd indien een vennoot van de vennootschap daarom verzoekt; in dat geval

moet een vergadering worden belegd binnen een maand na ontvangst van het verzoek.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats die wordt

aangeduid in het bericht van oproeping.

De vergadering wordt voorgezeten door de oudste onder de vennoten,

De vergadering duidt de secretaris aan, die geen vennoot hoeft te zijn.

De vergadering kan tussen de aanwezige vennoten een stemopnemer benoemen.

Artikel 21. Volmachten

Een vennoot mag zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een andere stemgerechtigde

vennoot door aan deze vennoot een schriftelijke volmacht te verlenen.

Een vennoot mag zich op de algemene vergadering niet laten vertegenwoordigen door een derde.

De vennoten-rechtspersonen worden vertegenwoordigd door hun statutaire of wettelijke

vertegenwoordigers, onverminderd het in de voorgaande alinea bepaalde.

Artikel 22. Stemrecht

Behoudens andersluidende bepalingen in de statuten of het huishoudelijk reglement kan elke vennoot op

een algemene vergadering een aantal stemmen uitbrengen dat gelijk is aan het aantal aandelen dat in zijn bezit

is.

Artikel 23. Stemming

Onverminderd strengere bepalingen in de wet, deze statuten of het huishoudelijk reglement kan de

algemene vergadering slechts geldig besluiten indien tenminste de helft van de B aandelen en twee/derde van

de vennoten die houder zijn van Aandelen Categorie A aanwezig of vertegenwoordigd zijn en kan een

beslissing slechts worden genomen met een twee/derde meerderheid van alle uitgebrachte stemmen

waaronder een twee/derde meerderheid van de stemmen verbonden aan de Aandelen Categorie A.

Artikel 24. Notule

De notulen van de algemene vergaderingen worden getekend door de leden van het bureau en door de

vennoten die daarom verzoeken.

TITEL VI.  JAARREKENINGEN  VERDELING VAN DE WINST

Artikel 25. Boekjaar

Het boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december van hetzelfde jaar.

Artikel 26. Jaarrekeningen

Bij het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris op en stelt hij een jaarrekening op

die wordt voorgelegd aan de algemene vergadering.

Indien door de algemene vergadering een commissaris werd benoemd legt de raad deze documenten,

samen met een jaarverslag, één maand vóór de datum van de algemene vergadering over aan de commissaris

die een verslag opstelt over zijn controlewerkzaamheden.

Vijftien dagen vóór de algemene vergadering wordt de jaarrekening, met bijlagen alsmede het verslag van

de raad van bestuur en, desgevallend, van de commissaris ter beschikking gehouden van de vennoten op de

maatschappelijk zetel.

Artikel 27. Verdeling van de winst

De nettowinst van het boekjaar wordt als volgt toegewezen

- vijf procent van de nettowinst wordt bestemd tot vorming van een wettelijke reserve, en dit tot op het

ogenblik dat deze reserve één tiende van het bedrag van het maatschappelijk kapitaal waarop werd

ingeschreven, heeft bereikt;

- het saldo wordt op voorstel van de raad van bestuur verdeeld onder de vennoten (overeenkomstig de

principes vastgelegd in de statuten en het huishoudelijke reglement) of " gereserveerd bij besluit van de

algemene vergadering.

TITEL VII.  ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 28. Ontbinding

. Vcor-e behouden aan het Belgisch Staatsblad

Tot de ontbinding van de vennootschap kar' worden besloten door de algemene vergadering die besluit volgens de quorum- en meerderheidsvereisten voorzien in artikel 23 van deze statuten, en die de artikelen 181 en verder van het Wetboek van vennootschappen naleeft.

Artikel 2e, Vereffening

In geval van ontbinding, om welke reden dan ook, wordt de vereffening van de vennootschap opgedragen aan één of meer vereffenaars die worden aangewezen door de algemene vergadering. Bij gebreke aan een beslissing van de algemene vergadering zal de vereffening worden toevertrouwd aan één of meer vereffenaars aangeduid op verzoek van de meest gerede partij door de stafhouder van de Nederlandse Orde bij de balie te Brussel. Een vereffenaar moet de hoedanigheid van advocaat hebben.

Behoudens andersluidende beslissing treden de vereffenaars gezamenlijk op.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

Na betaling van de schulden van de vennootschap of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, worden de aandelen terugbetaald door de vereffenaars, Het surplus van de activa wordt tussen de vennoten verdeeld op de wijze zoals bepaald in de statuten en het huishoudelijk reglement.

TITEL VIII.  ARBITRAGEBEDING

Nihil.

TITEL IX.  DEONTOLOGIE

Artikel 31. Interpretatie

Deze statuten, alsook de huishoudelijke reglementen genomen in uitvoering ervan, zijn ondergeschikt aan het Reglement inzake samenwerkingsverbanden tussen advocaten en inzake éénpersoonvennootschappen van advocaten van de Orde van Vlaamse balies, en aan de deontologische regelen en het huishoudelijk reglement vavn de Nederlandse Orde van Advocaten bij de Balie te Brussel ("Codex"), en moeten daarmee overeenstemmend worden geïnterpreteerd,

Derde beslissing: Ontslag

De vergadering aanvaardt het ontslag van de zaakvoerders van de bargelijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, te weten:

- de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Advocatenkantoor Koen De Bisschop", afgekort "KOEN DE BISSCHOP", vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de Heer DE BISSCHOP Koen, voornoemd en

- De Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte , aansprakelijkheid "ADVOCATENKANTOOR CARLIER-LYSENS", vertegenwoordigd door zaakvoerder, de Heer CARLIER Edward.

e.

4) De vergadering beslist te benoemen als bestuurders van de coöperatieve vennootschap met beperkte i aansprakelijkheid van onbeperkt duur :

1) de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Advocatenkantoor Koen De Bisschop", afgekort "KOEN DE BISSCHOP", vertegenwoordigd door haar permanent vertegenwoordiger, de Heer DE BISSCHOP Koen, voornoemd en

2) de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADVOCATENKANTOOR CARLIER-LYSENS", vertegenwoordigd door haar permanent vertegenwoordiger, de Heer CARLIER Edward, voornoemd,

3) de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ERWIN CRABEELS", vertegenwoordigd door haar permanent vertegenwoordiger, de Heer CRABEELS Erwin, voornoemd,

4) de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANNE-VALÉRIE MICHAUX", vertegenwoordigd door haar permanent vertegenwoordiger, Mevrouw MICHAUX Anne-Valérie, voornoemd.

De bestuurders zullen hun mandaat bezoldigd uitoefenen.

5) De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissing uit te voeren.

De vergadering verleent aan de Notaris Bruno MICHAUX, voornoemd, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Voor beredeneerd uittreksel, get, Damien COLLON - notaris,Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte en de twee verslagen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.06.2014, NGL 04.07.2014 14278-0059-012
17/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.09.2013, NGL 11.09.2013 13579-0450-012
28/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.12.2012, NGL 21.12.2012 12675-0244-014
21/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.11.2011, NGL 11.11.2011 11609-0046-011
29/08/2011
ÿþ"

Motl 2.1

L1 7is _ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

1 6 -08- 2011

GRfFF~f~i~ KOOPF 0~~~ van

~,~~;~:

NDEL te Fv!FCi" ,Ei Pm

Voorbehouden

aan het

Belgisch _ Staatsblad

*11131603*

iu

VI

1111

Bijlagen bij het BelgischS tsblad-22/08/2011-_A.nnexea du Moniteiur belge.

Ondernemingsnr : 0821.045.612

Benaming

(voluit) : Advocatenkantoor Reliance

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER VORM VAN BESLOTEN

VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Stationsstraat 31 - 2800 Mechelen

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uittreksel uit de BAV dd 27 juni 2011

Met éénparigheid van stemmen worden volgende beslissingen genomen :

De maatschappelijke- en uitbatingszetel wordt vanaf heden overgebracht naar Conventstraat 2 te 2800 Mechelen.

BV ovv BVBA Advocatenkantoor Carlier-Lysens BV ow BVBA Advocatenkantoor Koen de Bisschop

Vertegenwoordigd door: Vertegenwoordigd door:

Edward Carlier Koen De Bisschop

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/06/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

*15090350'

~~.,_-----

NEER~ E ~~:e_ ~ ~ D

16 -06- 2015

 , i V'erIPAd:ula, i. _EN }

Ondernemingsnr: 0821.045.612

Benaming

(voluit) : "ADVOCATENKANTOOR RELIANCE"

(verkort) : "RELIANCE"

Rechtsvorm : Burgelijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Conventstraat 2 - 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing exploitatie zetel

De zaakvoerder heeft beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang op 20 januari 2015 te verplaatsen :

Brand Whitlock laan 87 bus 10

1200 Brussel

Op 1 st° juni 2015.

Getekend : Bruno MICHAUX, Notaris te Etterbeek.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.09.2015, NGL 30.09.2015 15626-0098-012
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.09.2016, NGL 30.09.2016 16638-0329-012

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR RELIANCE, AFGEKORT : RELIAN…

Adresse
BRAND WHITLOCK 87, BUS 10 1200 SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

Code postal : 1200
Localité : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Commune : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Région : Région de Bruxelles-Capitale