ADVOCATENKANTOOR THOMAS EYSKENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR THOMAS EYSKENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.959.622

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.06.2014, NGL 03.07.2014 14255-0517-011
17/10/2011
ÿþ Motl 2.0

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

R5 Off 2611

Griffie

INVUMU1VVUW~ IWI~I~IMIIIN

" iiisseva*

oP332ySS 6ZZ

"Advocatenkantoor Thomas Eyskens"

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1030 Brussel, Bijenkorfstraat 5

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Goedele VANDEKERCKHOVE te Antwerpen op drieëntwintig september; tweeduizend en elf, "Geregistreerd vier bladen vier renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 27 SEP 2011. Boek 158 blad 52 vak 9. Ontvangen: Vijfentwintig euro (25 EUR). De Ontvanger a.i. (getekend) W. WUYTACK", blijkt dat door de heer EYSKENS Thomas Mark Maria-Theresia, advocaat, wonende te 1030 Brussel, Bijenkorfstraat 5, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht niet als naam "Advocatenkantoor Thomas Eyskens", met maatschappelijke zetel te 1030 Brussel, Bijenkorfstraat 5, voor een onbepaalde duur.

De vennootschap heeft als doel:

De uitoefening van het beroep van advocaat voor haar rekening, alsook het vervullen door de vennoot voor haar rekening van, gerechtelijke mandaten, arbitrageopdrachten en andere mandaten die aan de vennoten in. hun hoedanigheid van advocaat worden opgedragen.

Zij mag financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit, alle onroerende goederen en rechten verwerven en beheren als een goed huisvader en alle rechtshandelingen dienaangaande: stellen, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft.

Bij de verwezenlijking van het doel zal steeds moeten worden gehandeld met inachtneming van de regels van behoorlijke beroepsuitoefening, de deontologische regels en reglementen aangenomen door de orde van advocaten, onder meer deze betreffende de associaties en/of vennootschappen van advocaten.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door

hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking. Bovendien kan de vennootschap informatie verstrekken en/of onderricht geven en dit in de breedste

betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen. De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, volledig onderschreven en gedeeltelijk volstort ten belope van twee/derde hetzij twaalfduizend vierhonderd euro: (12.400,00 EUR).

De vennootschap wordt bestuurd:

1. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerder(s), die vennoot dienen te zijn van de vennootschap.

2. Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig, nuttig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de Algemene Vergadering bevoegd is.

3. Ieder vennoot vertegenwoordigt de vennootschap ten opzichte van derden.

4. Telkens wanneer een opdracht door een cliënt wordt toevertrouwd aan de vennootschap, dan moet deze onder haar vennoten of zaakvoerders een vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van

de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

"

5. De zaakvoerder zal noodzakelijk een natuurlijk persoon zijn. Hij heeft ook de meest uitgebreide.

bevoegdheid om alleen handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder met bezoldigd mandaat: de heer EYSKENS Thomas Mark Maria-Theresia, advocaat, wonende te 1030 Brussel, Bijenkorfstraat 5.

Ondememingsnr :

Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-jpehouden aan het Belgisch Staatsblad

" -- - + . -----

De gewone jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden de vierde donderdag van de maand juni om zeventien uur.

Het maatschappelijk boekjaar begint de eerste januari en eindigt de éénendertigste december.

Het eerste boekjaar loopt tot éénendertig december tweeduizend en twaalf, en de eerste gewone jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

Het tijdstip waarop de vennootschap zal beginnen werken, wordt vastgesteld op één oktober 2011.

Alle handelingen, bewerkingen en/of verrichtingen die door de comparant-oprichter zullen zijn gesteld of werden afgesloten in naam van de vennootschap in oprichting vanaf deze datum zullen beschouwd worden ais zijnde gedaan voor rekening van deze vennootschap, op haar risico en ten haren bate, wat uitdrukkelijk aanvaard wordt door comparant-oprichter. Alle vanaf deze datum gestelde handelingen, bewerkingen en/of verrichtingen namens de vennootschap in oprichting worden erkend en bekrachtigd als zijnde gedaan in haar naam en voor haar rekening.

Er werd geen commissaris benoemd.

VOLMACHT werd verleend, met recht van indeplaatsstelling, aan UNIAC BVBA of haar aangestelden, teneinde een inschrijving te nemen in het register van de burgerlijke vennootschappen, het Ondernemingsloket en de Kruispuntenbank der Ondernemingen, diensten van de belastingen en de BTW, alsook om alle latere wijzigingen en schrappingen uit te voeren.

Betreffende beide voorgaande punten kan deze volmachtdrager alle formaliteiten vervullen, alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

De Notaris,

Goedele VANDEKERCKHOVE.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie, bankattest.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/06/2015
ÿþi Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

> sorgcfogd/ui ltvangen op



4 3 JUNI 205

ter griffie van d8ri~ éderlaridstatige

rechtbank vp.n

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0839959622

Benaming

(voluit) : Advocatenkantoor Thomas Eyskens

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schaarbeek (1030 Brussel), Bijenkorfstraat 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : Overbrenging van de zetel

uittreksel van de buitengewone algemene vergadering van 27 mei 2015.

De zetel van de vennootschap over te brengen van Schaarbeek (1030 Brussel), Bijenkorfstraat 5 naar

Schaarbeek (1030 Brussel), Lambermontlaan 378, met ingang vanaf 17 juni 2015.

EYSKENS Thomas,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

u

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 17.07.2015 15312-0009-012

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR THOMAS EYSKENS

Adresse
LAMBERMONTLAAN 378 1030 BRUSSEL

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale