ADVOCATENKANTOOR WOCHENMARKT ALEXIS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR WOCHENMARKT ALEXIS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.784.628

Publication

02/09/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13304839*

Neergelegd

29-08-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0537784628

Benaming (voluit): Advocatenkantoor Wochenmarkt Alexis

(verkort): Wochenmarkt A.

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 1000 Brussel, Poelaertplein 6

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting - benoeming

Uit een akte verleden door Meester Sofie DEVOS, geassocieerd notaris te Brussel, op negenentwintig augustus twee duizend dertien, blijkt dat de heer Alexis WOCHENMARKT, geboren te Antwerpen op 24 december 1972, advocaat, wonende te (1090) Jette, Amélie Gomandstraat 18, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, waarvan de statuten, onder anderen, volgende bepalingen bevatten :

BENAMING

De vennootschap draagt de benaming « Advocatenkantoor Wochenmarkt Alexis », afgekort: « Wochenmarkt A. ».

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te (1000) Brussel, Poelaertplein 6.

MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

Het uitoefenen van het beroep van advocaat door de vennoten, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan alle inkomsten van de vennoten die voortvloeien uit de uitoefening van het beroep van advocaat ontvangen, desgevallend de inkomsten als lid, beheerder of zaakvoerder van andere vennootschappen met een soortgelijk doel, alsook van de kosten dragen om deze inkomsten te verwerven. De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven. De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen en deze beheren zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken. Zij kan hiervoor zekerheden verstreken daarin begrepen zich borg stellen en hypotheken toestaan

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

In het algemeen kan de vennootschap alle handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk, rechtstreeks of onrechtstreeks te vergemakkelijken, zonder dat dergelijke handelingen echter een handelsactiviteit mogen uitmaken.

Indien het verrichten van bepaalde activiteiten onderworpen is aan voorafgaande bijzondere voorwaarden van toegang tot het beroep of aan bijzondere voorschriften dan zal de vennootschap deze activiteiten niet verrichten zolang zij niet aan gestelde voorwaarden of voorschriften zal voldoen.

DUUR

De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur, vanaf de neerlegging van huidig uittreksel op de griffie van de bevoegde rechtbank.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, in geld en a pari onderschreven en volledig volgestort.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de deponering van het gestorte kapitaal bij de Bank BNP Paribas Fortis overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen verricht werd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, dient de zaakvoerder noodzakelijkerwijze de enige vennoot te zijn.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Elke zaakvoerder, alleen handelend, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. GEWONE ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennootschap wordt elk jaar gehouden op de eerste dinsdag van de maand juni om achttien uur, en voor de eerste maal in 2015.

Behalve wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, mag elke eigenaar van aandelen op de algemene vergadering, bij brief, telegram, telecopie, telex of elektronische post, door een gevolmachtigde vertegenwoordigd worden.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk jaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december.

Het eerste maatschappelijk jaar begint op de dag van de neerlegging van een uittreksel van huidige statuten bij de griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2014.

RESERVES - WINSTEN EN VEREFFENINGSSALDO

Na vorming van de wettelijke reserve, wordt de nettowinst van de vennootschap ter beschikking van de algemene vergadering gesteld. Wat de verdeling van het vereffeningssaldo betreft, worden er geen bijzondere voorschriften bepaald.

CONTROLE VAN DE VENNOOTSCHAP

Overeenkomstig de wettelijke voorschriften, zal er geen commissaris benoemd worden; de vennootschap vangt met haar activiteiten aan en er blijkt uit te goeder trouw verrichte schattingen dat, met betrekking tot haar eerste boekjaar, de vennootschap zal beantwoorden aan de wettelijke afwijkende criteria.

BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

De algemene vergadering, gehouden na de oprichtingsakte, heeft als zaakvoerder benoemd de heer Alexis WOCHENMARKT, voornoemd. De duur van zijn ambt is niet beperkt.

Voor het geval hij tijdens de uitoefening van zijn functie van zaakvoerder zou komen te overlijden, heeft de heer Alexis WOCHENMARKT nu reeds aangeduid, in hoedanigheid van waarnemende zaakvoerder, Mevrouw Sibylle Irma Genia TAILLIEU, geboren te Oostende op 14 maart 1975, wonende te (1090) Jette, Amélie Gomandstraat 18, voor zover zij op dat moment nog steeds de hoedanigheid van advocaat heeft, met last voor deze laatste zo snel mogelijk een buitengewone algemene vergadering van de vennootschap bijeen te roepen, die zal overgaan tot de aanstelling van een nieuwe zaakvoerder.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel, vóór de registratie uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank.

(Get.) Sofie DEVOS, notaris

Samen neergelegd : een uitgifte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR WOCHENMARKT ALEXIS

Adresse
POELAERTPLEIN 6 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale