AEO & CE - CONSULTING

Divers


Dénomination : AEO & CE - CONSULTING
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 838.486.113

Publication

05/04/2013
ÿþmod 11.1

[41.11k _e3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Vc

behc

aar

Belt 1111NIUIRE111 Staal

BRUSSEL

2 F3 MRT 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0838.486.113

Benaming (voluit) : AEO & CE - CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1050 Brussel, Louizalaan 200 bus 14

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - VERPLAATSING ZETEL NAAR HET BUITENLAND-WIJZIGING EN AANPASSING STATUTEN

Uit het verslagschrift der buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AEO & CE - CONSULTING", gevestigd 1050 Brussel, Louizalaan 200 bus 14, opgemaakt door notaris Philip Van den Abbeele te Antwerpen, op achttien maart tweeduizend en dertien, blijkt dat volgende beslissingen door de vergadering werden genomen met éénparigheid van stemmen:

I. De comparanten verklaren vooreerst dan noch de Belgische wetgeving noch de Braziliaanse, zowel federaal als die van de deelstaten, een zetelverplaatsing naar het buitenland noch naar het binnenland verbieden. Zij verklaren dat geen van beide wetgevingen een regel voorzien dat een zetelverplaatsing naar het buitenland de ontbinding van de vennootschap met zich meebrengt.

De vergadering beslist de maatschappelijke en uitbatingszetel met ingang vanaf achttien maart tweeduizend en dertien te verplaatsen naar Rua Icarai 674, Caiçara CEP 30770-160 Belo Horizonte, MG, (Brazilië).

Ondergetekende notaris licht de comparanten in van de administratieve gevolgen van de zetelverplaatsing, dat de statuten dienen vertaald te worden naar de taal van het land waar de zetel wordt verplaatst, dat zij zich dienen bij een lokale notaris of advocaat of enige gerechtelijke instantie in te lichten over de juridische gevolgen over de zetelverplaatsing, dat de vennootschap zich zal dienen te assimileren met een vennootschapsvorm die het meest verwant ermee is en dat de kans bestaat dat sommige bepalingen van de statuten strijdig zijn met de, lokale wetgeving en een aanpassing van de statuten ter plaatse vereist kan zijn.

II. De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen en haar statuten te

coördineren als volgt:

STATUTEN

TITEL I - AARD VAN DE VENNOOTSCHAP - VORM -- BENAMING - DUUR

Artikel ' Aard en naam:

De vennootschap heeft de aard van een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van een beslotene

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar benaming luidt "AEO & CE-CONSULTING"

Artikel 2.  Zetel:

De zetel mag zonder statutenwijziging naar elke andere plaats in België en buitenland worden overgebracht,

door beslissing van de zaakvoerders, met inachtneming van de taalwetgeving terzake.

De vennootschap mag, bij beslissing van de zaakvoerders, in België en in het buitenland bij kantoren',

oprichten.

Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van vier mei tweeduizend en negen werd de

maatschappelijke zetel en de uitbatingszetel verplaatst naar Rua learai 674, Caiçara CEP 30770-160 BeIo;

Horizonte, MG, (Brazilië).

Artikel 3 - DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

- Het ontwerpen en ontwikkelen van inplantingssystemen voor geluidsdichting en andere normeringen zoals,

veiligheid, milieu en CE. Deze opsomming is niet limitatief. De systemen omvatten promotie, ontwikkeling en',

bijstand, bestemd voor zelfstandige consulenten en beheerders van consultancymaatschappijen. Deze

systemen omvatten met name methodes, procedures en technieken die deze personen op de consultancymarkt:

een grotere competitiviteit kunnen geven.

-De groothandel in computers en randapparatuur;

-De-kleinhandel_in-computers en standaardprogramma's;- - : -----

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-behb4id ein aan het Belgisch Staatsplad



-De verhuur en operationele leasing van bureelmachines, computers inbegrepen, zonder personeel: computerapparatuur, duplicators, kopieermachines, typemachines, tekstverwerking, rekenmachines, telefonie; -Verhuur van standaardsoftware;

_ Het geven van advies over de verschillende soorten computers (hardware) en hun configuratie en de toepassing van de bijhorende software: analyseren van behoeften en problemen van de gebruikers en het aanreiken van oplossingen;

_ Het onderhouden en de herstelling van computers en de randapparatuur;

- Andere activiteiten in verband met computers;

- De fabricatie, groot- en kleinhandel, import en export, verhuur van computermaterieel, zowel software als

hardware;

- De uitbating van een bureel voor mechanografische werken, kleinhandel in radio-elektrisch materiaal, de constructie van elektrische machines, toestellen en toebehoren, de fabricatie van materieel voor de overdracht van draaggolven, voor de industriële elektriciteit en van materieel waarbij zwakstroom wordt toegepast, atelier voor de herstelling van elektrisch en radio-elektrisch materieel, verdeelautomaten en mechanische spellen, de fabricatie van meetapparatuur en van industriële meet- en controleapparatuur, de fabricatie van bureelmachines, van alarm- en veiligheidsinstallaties, van toestellen gebruikt in alarm- en veiligheidssystemen;

- Alle activiteiten van een softwarefirma, namelijk de analyse, de commercialisatie, de exploitatie van software alsmede alle handelingen met betrekking tot de aankoop, de verkoop en de verhuur van het ondersteunings-materieel

De uitbating van een bedrijf in elektronische handel, de verkoop van alle goederen en diensten via internet of andere informatiedragers, inbegrepen de creatie van websites en dienstverlening;

_ Dienstverlening inzake domeinnaamregistratie;

_ De aanvraag, het bekomen, de onderhandeling en de uitbating van licenties, brevetten, merken en soortgelijken;

- Administratiebureau;

- De uitbating van een consultancybureau voor bedrijven, particulieren, waaronder het geven van advies in sociale zaken en administratie;

_ De organisatie en uitbating van congressen, seminaries, bedrijfsfeestjes en incentives (waaronder inbegrepen reizen en motivatieacties) alsook publicitaire campagnes op dit gebied, dit alles in de ruimste zin van het woord

Aankoop en verkoop van nieuwe en tweedehandse voertuigen, zoals wagens, bedrijfswagens, moto's, fietsen, aanhangwagens en caravans;

Financiering van dezelfde producten zowel rechtstreeks als onrechtstreeks en dit alles in de meest ruime betekenis, voor zover deze niet gereglementeerd zijn.

_ Het optreden als tussenpersoon of commissionair

In dit verband mag de vennootschap samenwerken met of participeren in om het even welke materie, rechtstreeks of onrechtstreeks, deelnemen in eender welke onderneming, overeenkomsten sluiten, leningen en kredieten toestaan, zich garant stellen voor derden door inpandgave van haar goederen, de aan- en verkoop van onroerende goederen, inbegrepen haar eigen handelspand. Samengevat mag zij alles doen in het belang van bovenvermeld doel of welke van aard is de verwezenlijking ervan te stimuleren.

Zij mag in het algemeen alle handelingen stellen zowel commercieel, industrieel, financieel, roerend en onroerend, welke rechtsreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel..

Zij mag zich op eender welke wijze interesseren in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen met identiek, analoog of verwant doel of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar de grondstoffen te bezorgen of de verspreiding van haar producten te vergemakkelijken.

Artikel 4 - DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Behoudens een gerechtelijke uitspraak kan de vennootschap slechts worden ontbonden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Il. KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 5 -- KAPITAAL - AANDELENREGISTER

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) en is verdeeld in honderd zesentachtig aandelen zonder nominale waarde. De aandelen zijn genummerd van één tot en met honderd zesentachtig.

De vennoot of vennoten zijn niet aansprakelijk, noch hoofdelijk verantwoordelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

In dat verband beperkt hun financiële aansprakelijkheid zich tot de algehele volstorting van de onderschreven aandelen.

De aandelen maken het voorwerp uit van een inschrijving in het register der aandelen, welke zal gehouden worden ten zetel van de vennootschap, overeenkomstig de wettelijke voorschriften. Naar aanleiding van de inschrijving in het register van aandelen wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Eigenaars in onverdeeldheid en alle personen die om enige reden in eenzelfde aandeel gerechtigd zijn, dienen zich respectievelijk door één enkele persoon te laten vertegenwoordigen.

Zolang aan dit voorschrift niet is voldaan, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de aan die aandelen verbonden rechten te schorsen, welk schorsingsrecht uitgeoefend wordt door de voorzitter van de vergadering..



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In geval van splitsing van het eigendomsrecht van aandelen in vruchtgebruik en bloot-eigendom, wordt het

stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker,

Ingeval aandelen in pand zijn gegeven, wordt het stemrecht uitgeoefend door de eigenaar-pandgever.

Artikel 6 - VERHOGING KAPITAAL :

Tot verhoging van het kapitaal wordt besloten door de buitengewone algemene vergadering volgens de

regels gesteld voor een wijziging van de statuten.

Ingeval van agio op nieuwe aandelen, moet dat volledig worden gestort bij de inschrijvingen.

Behoudens wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, moeten, bij kapitaalverhoging door inbreng

in geld, de nieuwe aandelen eerst aangeboden worden aan de vennoten volgens de regels voorzien in artikelen

309 en 310 van het wetboek van vennootschappen,

Bij kapitaalverhoging door inbreng in natura gelden de voorschriften van artikel 313 van zelfde wet.

Artikel 7 - VERMINDERING KAPITAAL

Tot vermindering van het kapitaal kan slechts worden besloten door de buitengewone algemene

vergadering op de wijze vereist voor een wijziging van de statuten, waarbij de aandeelhouders die zich in gelijke

omstandigheden bevinden, gelijk worden behandeld, en met toepassing van de voorschriften van artikel 316,

317 en 318 van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 8 - OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER LEVENDEN

A. Overdrachtsregeling zo er slechts één vennoot is

Indien alle aandelen zijn ingeschreven op naam van één vennoot, kan deze ze vrij en onvoorwaardelijk

overdragen.

B. Overdrachtsregeling zo er meerdere vennoten zijn

Indien die aandelen zijn ingeschreven op naam van meerdere vennoten, dan kunnen zij, op straf van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden dan met instemming van alle medevennoten.

De vennoot die aldus één of meer aandelen wil overdragen moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij aangetekende brief, waarin hij de naam, voornaam, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open,

Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen, het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, is het recht van voorkeur van toepassing.

In dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht.

Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zef de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen zal worden aangewezen door de voorzitter van de Rechtbank van eerste aanleg van de plaats waar de vennootschap is gevestigd. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde definitief zal zijn vastgesteld, zoniet kan de overlater de ontbinding van de vennootschap vorderen, op voorwaarde dat hij deze eis instelt binnen de veertig dagen na het verstrijken van deze termijn.

De overnameprijs zal moeten betaald worden binnen de vijf jaar na het verstrijken van de termijn, bedongen in de aanmaning door de overlater tot verplichte overname door de weigerende vennoten, indien de prijs niet meteen gekweten wordt, moet hij vereffend worden in jaarlijkse fracties van tenminste éénvijfde per jaar.

Op de prijs of op het nog niet betaalde gedeelte ervan, zal een rente verschuldigd zijn berekend aan de wettelijke rentevoet, verhoogd met twee procent en jaarlijks betaalbaar op de gestelde vervaldag.

Artikel 9 - OVERGANG VAN AANDELEN BIJ OVERLIJDEN :

A. Overdrachtsregeling zo er slechts één vennoot is :

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden, behoudens bij ontstentenis van erfgerechtigden, zoals voorzien in artikel 237 van het wetboek van vennootschappen,

De aandelen zijn dan in principe vrij overdraagbaar.

Wanneer deze enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen een jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar ontbinding.

B. Overdrachtsregeling zo er meerdere vennoten zijn :

Indien de aandelen zijn ingeschreven op naam van meerdere vennoten dan mogen zij, op straf van

nietigheid, enkel overgedragen worden mits instemming van alle medevennoten.

De erfgenamen of legatarissen die geen vennoot kunnen worden, hebben recht op de waarde van de

overgedragen aandelen; de waarde van de aandelen wordt vastgesteld en uitbetaald zoals bepaald in artikel 8.

III. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING - CONTROLE:

Artikel 10 - Zaakvoerder:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

De benoeming evenals de ambtsbeëindiging van een zaakvoerder, die geen statutair zaakvoerder is, hetzij

in de akte van oprichting, hetzij in een akte van statutenwijziging benoemd, worden openbaar gemaakt door

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behoude gaan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het benoemingsbesluit en van een afschrift daarvan bestemd om te worden bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk of gezamenlijk verbinden.

een niet-statutair zaakvoerder wordt ontslagen bij besluit van de algemene vergadering genomen met de bijzondere meerderheid en het aanwezigheidsquorum zoals bepaald in artikel 15.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 11 - Bevoegdheden - Externe vertegenwoordiging:

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, niet uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen,

0e zaakvoerders kunnen lasthebbers van de vennootschap aanstellen. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Iedere zaakvoerder heeft individueel de maatschappelijke handtekening en bezit de uitgebreidste bevoegdheden inzake bestuur en beschikking, zonder ooit de beslissing van de algemene vergadering nodig te hebben,

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vaste vertegenwoordiger van de vennootschap is de zaakvoerders tenzij de algemene vergadering een andere persoon daartoe aanduidt,

Artikel 12 - Tegenstrijdig belang:

ls er slechts één zaakvoerder en heeft deze bij een verrichting een tegenstrijdig belang met de vennootschap, dan moet hij de vennoten daarvan op de hoogte brengen en mag de verrichting slechts door een lasthebber ad hoc voor rekening van de vennootschap worden gedaan.

Is de enige zaakvoerder ook enige vennoot, dan kan hij de verrichting doen, doch moet hij hiervoor bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Zijn er verscheidene zaakvoerders en heeft één van hen bij een verrichting een tegenstrijdig belang met de vennootschap, dan moet hij de andere zaakvoerders daarvan op de hoogte brengen en zijn verklaring doen opnemen in de notulen van de vergadering. Hij mag aan de behandeling van dat punt niet deelnemen.

Artikel 13 - Controle:

Elke vennoot bezit individueel de bevoegdheden van onderzoek en toezicht toegekend aan de commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een IAB-Accountant of een bedrijfsrevisor.

Indien, overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen het toezicht van de vennootschap moet worden toevertrouwd aan een commissaris, of indien de vennootschap zelf deze beslissing neemt, wordt de commissaris benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar door de algemene vergadering volgens de wettelijke voorschriften. Zijn emolumenten bestaan uit een vaste som bepaald door de algemene vergadering op het begin en voor de duur van het mandaat.

IV. ALGEMENE VERGADERING:

Artikel 14 - Algemene vergadering:

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de éénendertigste maart om twintig uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is zal de vergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag.

E=r kan altijd een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt

E=r kan ook altijd een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangewezen in de oproeping.

indien alle aandelen zijn ingeschreven op één vennoot, dan oefent hij alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet,

De vennoten warden opgeroepen tot een algemene vergadering door middel van een uitnodigingsbrief, minstens vijftien dagen vóór de vergadering aangetekend verzonden.

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde zijnde een vennoot en die zelf stemgerechtigd vennoot is

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder en de eventuele commissaris alsook aan de andere personen, die erom verzoeken

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Magen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor:,

`-ehouden

áán het

Belgisch

Staatsblad

mod 19.i

De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap,

De zaakvoerder heeft het recht tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden

Artik= 115 - Stemrecht - Quorum:

Elk aandeel geeft recht op één stem,

In de jaarvergadering en de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij bijzondere meerderheid van stemmen, dit wil zeggen door minstens drie vierden van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen; deze vergaderingen beraadslagen en besluiten op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zij kan over een voorgestelde statutenwijziging slechts op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer zij, die aan de vergadering deelnemen, ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierde van de stemmen, verbonden aan de aanwezige aandelen, heeft verkregen.

V. IN ENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING

Artikel 18 - Inventaris -Jaarrekening :

Het boekjaar van de vennootschap begint op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar,

Binnen de dertig dagen na de goedkeuring van de jaarrekeningen warden deze, alsmede de documenten voorzien in artikel 100 van het wetboek van vennootschappen, neergelegd conform artikel 98 van hetzelfde wetboek door de zorg van de zaakvoerder op de Nationale Bank van België.

Artikel 17 - Reserve - Winstverdeling :

Van de netto-winst wordt vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

VI. ONTBINDING - VEREFFENING :

Artik-1 18 - Vereniging van alle aandelen in één hand

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Wanneer deze enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen een jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar ontbinding.

Indien een natuurlijke persoon de enige vennoot is in de vennootschap blijft deze in die zin beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap, Hij kan daarnaast ook enige vennoot zijn in andere vennootschappen doch met verlies van het voordeel van beperkte aansprakelijkheid in deze andere vennootschappen, behalve wanneer de aandelen van deze vennootschappen door overlijden aan hem zijn overgegaan.

Artik -119 - Aanmerkelijke verliezen :

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten vastgesteld worden, om, in voorkomend geval," volgens de regels die gelden voor een statutenwijziging, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen,

De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief ten gevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer ze wordt goedgekeurd door één/vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behouden tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200 ¬ ), kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de Rechtbank vorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-ehoudpn aan het Belgisch "

Staatelad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

nijd 11.1

In voorkomend geval kan de Rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te

regulariseren.

Artikel 20 - Benoeming van vereffenaars en bevoegdheden

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders, die op het tijdstip van de ontbinding in functie

zijn, van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 tot en met 188 van het

wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering anders besluit.

De vereffenaars hebben de verplichting jaarlijks rekenschap te geven en de jaarrekening ter goedkeuring

voor te leggen. Het netto provenu van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke aandelen.

VII. DIVERSE BEPALINGEN

Artikel 21 - Keuze van woonplaats

Alle zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden

geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en

kennisgevingen kunnen worden gedaan.

Deze woonstkeuze geldt echter niet voor oproepingen, dagvaardingen of betekeningen die uitgaan van de

vennootschap zelf.

Artikel 22

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar het wetboek van vennootschappen of de

wet van het land waar de zetel gevestigd

VIII. GERECHTELIJKE BEVOEGDHEID

Artikel 23 :

Voor elke betwisting omtrent de uitvoering van deze statuten en de maatschappelijke handelingen tussen de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, wordt een exclusieve bevoegdheid toegekend aan de rechtbank in wiens rechtsgebied de maatschappelijke zetel is gevestigd, behoudens het recht voor de vennootschap er uitdrukkelijk aan te verzaken.

VOOR UITTREKSEL

DE NOTARIS

Philip VAN den ABBEELE

Tegelijk hiermee nedergelegd : 1 afschrift + coördinatie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-benoudzen aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 16.11.2012, NGL 20.12.2012 12673-0049-011
14/09/2012
ÿþ(en entier) : AEO & CE-CONSULTING

~



(en abrégé) :



Forme juridique : Société Privée à responsabilité limitée

Siège : rue de la Coopération 19, 4800 Verviers (Lambermont) (adresse complète)

Obiet(si de l'acte :Nomination d'un gérant supplémentiare + Transfer du Siège social et Siège administrative

Extrait du procès-verbal de L'Assemblée Générale Extraordinaire de la SPRL AEO & CE Consulting qui s'est tenue le 15 juin 2012 au siège social de la société, rue de la Coopération 19 à 4800 Verviers (Lambermont)

l'Assemblée Générale nomme en qualité de gérant supplémentaire :

Trading & Investments LTD , Société Anglaise, Enregistrée sous le numéro 8105613, Cariocca Business

Park, 2 Sawley Road, Suite 72, Manchester M40 8BB, Royaume-Uni.

Représentant permanent : Coeckelbergs Guy (550128-269.53) à partir de 15 juin 2012. Le mandat du

gérant sera exécuté à titre gratuit.

L'assemblée Générale approuve à l'unanimité le transfert du siège social et siège administrative à

Avenue Louise 200 Bte 141

1050 Bruxelles

Date d'effet : 01/09/2012

Gérant

Coeckelbergs Guy



Mentionner sur la dernière page du Volet B Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à t'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

MOD WORD 11.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

Déposé au Greffe du

TRIBUNAL DE COMMERCE DE VERVIERS

0 5 SEP. 2012

Le Greffier

N° d'entreprise : 0838.486.1 13 Le Greffier délégué,

Dénomination Monique COUTELIER

Bijlagen bU li.ernelgiscli STá tsbTád = r4/0 12-0-12

21/10/2011
ÿþ(

/Rad 2.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

Réserv¬ au

Moniteur

belge *11159681

Dépose au Gruge du

TRIBUNAL DE commue DE VERVIERS

1 'OCT. 2011

Greff~

_Le_G

N° d'entreprise : 0838.486.113

Dénomination

(en entier) : AEO 8r CE-CONSULTING

Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée

Siège : Rue de la Coopération 19 - 4800 Verviers (Lambermont)

Objet de l'acte : Nomination de gérant supplémentaire

Extrait du procès-verbal de l'Assemblée Générale Extraordinaire de la SPRL AEO&CE-Consulting qui s'est tenue le 31 Août 2011 au siège social de la société, Rue de la Coopération 19 à 4800 Verviers (Lambermont)

Décision : l'Assemblée Générale nomme en qualité de gérant supplémentaire :

Monsieur Coeckelbergs Guy, numéro national 550128-269.53 à partir de 1 septembre 2011.

Le mandat du gérant sera exécuté à titre gratuit.

Cette décision est adoptée à l'unanimité des voix.

Coeckelbergs Guy

Gérant

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

-Bijsagen-bij-het " Beigiseh Staatsblad --" 2 4012011-Annexes du-Moniteur beige

24/08/2011
ÿþMod 2.1

rd©_p@ n jj Copie à publier aux annexes du Moniteur belge' après dépôt de l'acte au greffe

Déposé au nralfa

Réservé

au

Moniteur

belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2011- Annexes du Moniteur belge

TRIBUNAL DE COMMERCE DE VERVIERS

11 AN 2011

Le G er

Greff

" N° d'entreprise : Q 3 3 g t -c Dénomination

(en entier) : AEO & CE - CONSULTING

Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée

Siège : Rue de la Coopération 19 - 4800 VERVIERS (Lambermont)

Objet de l'acte : Constitution

"

Il semble d'un acte passé devant Maître Katrien HONINCKX, notaire associé à Mechelen, le 13 juillet 2011,; présenté à l'enregistrement, que:

1) Monsieur DO CARMO Higo, domicilié à 30770-160 Belo Horizonte (Brésil), Rue Icarai 674, numéro du" pasport CT448993.

2) Monsieur COECKELBERGS Guy, numéro national 55.01.28 269-53, domicilié a 2060 Antwerpen,

ljzerlaan 18/20.

Ont constitué une société privée à responsabilité limitée comme suit:

Forme juridique - Dénomination

La société est constituée sous forme de société privée à responsabilité limitée. Elle est dénommée : "AEO

& CE - CONSULTING".

Siège Social

Le siège social est établi à 4800 Verviers (Lambermont), Rue de la Coopération 19.

Le siège social peut être transféré en tout endroit de Belgique par simple décision de la gérance, qui veillera

à la publication à l'annexe au Moniteur belge de tout changement du siège social.

Objet

La société a pour objet, pour son compte ou pour compte d'autrui en Belgique ou à l'étranger :

1. Préparer et développer des systèmes d'implantation pour isonoration et d'autres normalisations comme' sécurité, environnement, CE. Cette énumération n'est pas limitative. Les systèmes comprennent :

Promotion, développement et assistance, destinés aux conseillers indépendants et à des administrateurs de. firmes consultantes. Les systèmes comprennent des méthodes, procédés et techniques capables de donner une plus grande compétitivité sur le marché de consultation.

2. Commerce de gros d'ordinateurs et d'appareillage périphérique.

3. Commerce en détail d'ordinateurs et programmation standard.

4. Location et leasing opérationnel de machines de bureau, y compris ordinateurs, sans personnel : Appareillage d'ordinateur, duplicateurs, machines à photocopier, machines à écrire, traitement de textes, machines à calculer, téléphonie.

5. Location de software standard.

6. Donner avis sur les différents genres d'ordinateurs (hardware) et leur configuration et application de

" software assortissant : analyser les besoins et problèmes des utilisateurs et donner des solutions.

7. L'entretien et la réparation d'ordinateurs et d'appareillage périphérique.

8. Autres activités en rapport avec les ordinateurs.

9. La fabrication, commerce de gros et en détail, importation et exportation, location de matériel" d'ordinateurs, software aussi bien que hardware.

10. L'exploitation d'un bureau pour des travaux mécano graphiques, vente en détail de matériel radio-

électro, construction de machines électriques, appareils et accessoires, fabrication de matériel pour la' transmission d'ondes porteuses, pour électro-industriel et du matériel pour appliquer du courant faible, atelier pour la réparation de matériel électro et radio-électro, de distributeurs automatiques et jeux mécaniques, la. fabrication d'appareils de mesurage et d'appareils industriels de mesurage et de contrôle, fabrication de. machines de bureau, d'appareils d'alarme et de sécurité, d'appareils utilisés dans des systèmes d'alarme et de' sécurité.

11. Toutes les activités d'une maison de software, notamment l'analyse, la commercialisation et l'exploitation de software ainsi que toutes les actions concernant à l'achat, la vente et location de matériel. support.

12. L'exploitation d'une entreprise en matière de commerce électronique, la vente de tous objets ou services via internet ou autres supports informatiques, y compris la création de web sites et rendre service.

111111 II11111111111

*11129477*

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2011- Annexes du Moniteur belge

13. Rendre service en matière de l'enregistrement de noms domaniaux.

14. La demande, l'obtention, la négociation et l'exploitation de licences brevets, marques et semblables.

15. Bureaux d'administration

16. L'exploitation d'un bureau de conseil pour entreprises et personnes privées, entre autres rendre conseil sur le plan du droit social et administration.

17. L'organisation et exploitation de congrès, séminaires, fêtes industrielles et incentives (y compris voyages et motivation) ainsi que des campagnes de publicité dans ce domaine, tout ceci dans la plus large signification.

18. Achat et vente de véhicules nouveaux et d'occasion, comme voitures, véhicules industriels, motos, bicyclettes, remarques et caravanes.

19. Louage et location de véhicules nouveaux et d'occasion, véhicules industriels, motos, bicyclettes, remarques et caravanes.

20. Financement des dits articles, tant direct qu'indirect et ceci dans la plus large signification pour autant que ceci n'exige pas d'autorisations spéciales.

21. Servir d'intermédiaire ou commissionnaire.

22. Dans ce but la société peut collaborer avec ou participer dans n'importe quelle matière, direct ou indirect, prendre des intérêts dans des entreprises de tous genres, conclure des engagements, accorder des crédits et emprunts, se porter garant pour des tiers en mettant en gage ses marchandises achats et ventes de biens immeubles, y compris sa propre maison de commerce. En un mot elle peut faire tout dans l'intérêt du but précité ou ce qui est de nature de stimuler sa réalisation.

Elle peut accomplir toutes opérations généralement quelconques, commerciales, industrielles, financières, mobilières ou immobilières, se rapportant directement ou indirectement à son objet.

Elle peut s'intéresser par toutes voies, dans toutes affaires, entreprises ou sociétés ayant un objet identique, analogue ou connexe ou qui sont de nature à favoriser le développement de son entreprise, à lui procurer des matières premières ou à faciliter l'écoulement de ses produits.

Durée

La société est constituée pour une durée illimitée à partir du jour où elle acquiert la personnalité juridique. Capital

Le capital social est fixé à DIX-HUIT MILLE SIX CENTS EUROS (18.600 ¬ ).

Il est représenté par cent quatre-vingt-six (186) parts sociales sans désignation de valeur nominale, représentant chacune un/cent quatre-vingt-sixième du capital.

Les parts sociales sont nominatives. Un numéro de suite leur est attribué.

Les parts sociales sont inscrites dans un registre des parts tenu au siège social et qui contiendra la désignation précise de chaque associé et le nombre de parts lui appartenant, ainsi que l'indication des versements effectués.

Seul le registre des parts fait foi de la propriété des parts sociales. Des certificats constatant ces inscriptions seront délivrés aux titulaires des parts.

Les parts sociales sont indivisibles. S'il y a plusieurs propriétaires d'une part sociale, l'exercice des droits y afférents sera suspendu jusqu'à ce qu'une personne ait été désignée comme étant propriétaire de cette part à l'égard de la société.

Les droits afférents aux parts sociales seront, à défaut de convention contraire, exercés par l'usufruitier.

A. CESSION ENTRE VIFS ET TRANSMISSION DES PARTS AU CAS OU LA SOCIETE NE COMPREND QU'UN ASSOCIE

a) La cession entre vifs

Si la société ne comprend qu'un associé, celui-ci sera libre de céder tout ou partie des parts à qui il l'en-

tend.

b) La transmission pour cause de mort

Le décès de l'associé unique n'entraîne pas la dissolution de la société.

Si l'associé unique n'a laissé aucune disposition de dernières volontés concernant l'exercice des droits afférents aux parts sociales, lesdits droits seront exercés par les héritiers et légataires régulièrement saisis ou envoyés en possession, proportionnellement à leurs droits dans la succession, jusqu'au partage desdites parts ou jusqu'à la délivrance de legs portant sur celles-ci.

Pour le cas où il y aurait des parts sociales non proportionnellement partageables, lesdits héritiers et légataires auront l'obligation, pour lesdites parts sociales, de désigner un mandataire; en cas de désaccord, le mandataire sera désigné par le Président du Tribunal de Commerce du lieu où la société a son siège social, siégeant en référé à la requête de la partie la plus diligente.

A défaut de désignation d'un mandataire spécial, l'exercice des droits afférents aux parts sociales non proportionnellement partageables sera suspendu.

Par dérogation à ce qui précède, celui qui hérite de l'usufruit des parts d'un associé unique exerce les droits attachés à celles-ci.

B. CESSION ENTRE VIFS ET TRANSMISSION DES PARTS AU CAS OU LA SOCIETE COMPREND PLUSIEURS ASSOCIES

La cession entre vifs ou la transmission pour cause de mort des parts d'un associé est soumise, à peine de nullité, à l'agrément:

a) de l'autre associé, si la société ne compte que deux associés au moment de la cession ou de la transmission;

b) si la société compte plus de deux associés, de la moitié au moins des associés qui possèdent les trois/quarts au moins des parts sociales autres que celles cédées ou transmises.

Volet B - Suite

Toutefois, cet agrément ne sera pas requis en cas de cession ou de transmission s'opérant au profit d'uni

associé, de son conjoint, de ses ascendants ou descendants en ligne directe.

En cas de refus d'agrément d'une cession entre vifs ou d'une transmission pour cause de mort, il sera référé

aux dispositions légales applicables.

Gérance - contrôle

La gérance de la société est confiée à un ou plusieurs gérants, personnes physiques ou personnes morales,

associés ou non.

Lorsqu'une personne morale est nommée gérant de la société, celle ci est tenue de désigner parmi ses

associés, gérants, administrateurs ou travailleurs, un représentant permanent chargé de l'exécution de cette

mission au nom et pour le compte de cette personne morale.

En cas de pluralité de gérants, chacun des gérants agissant séparément a pouvoir d'accomplir tous les

actes nécessaires ou utiles à l'accomplissement de l'objet social de la société, sauf ceux que la loi réserve à

l'assemblée générale.

lis peuvent représenter la société à l'égard des tiers et en justice, soit en demandant soit en défendant.

Agissant conjointement, les gérants peuvent déléguer certains pouvoirs pour des fins déterminées à telles

personnes que bon leur semble.

En cas de gérant unique, il exercera seul les pouvoirs conférés ci-avant et pourra conférer les mêmes

délégations.

Monsieur Higo DO CARMO prénommé est nommé comme gérant statutaire pour une durée indéterminée.

Le mandat du gérant sera exécuté à titre gratuit.

Chaque associé a individuellement les pouvoirs d'investigation et de contrôle d'un commissaire tant que la

société ne sera pas astreinte à désigner, conformément à la loi, un commissaire.

Assemblée générale - exercice social

Il est tenu une assemblée générale ordinaire chaque année le 31 du mois de mars à 20.00 heures.

Si ce jour était férié, l'assemblée se réunit le premier jour ouvrable suivant, à la même heure.

Le ou les gérants peuvent convoquer l'assemblée chaque fois que l'intérêt de la société l'exige.

Toute assemblée générale se tient au siège social de la société ou en tout autre endroit mentionné dans les

avis de convocation.

Exercice social - distribution

L'exercice social commence le premier octobre et se termine le trente septembre de l'année prochaine. Les

écritures sociales sont établies et publiées conformément aux dispositions légales en vigueur.

Le bénéfice net de l'exercice est déterminé conformément aux dispositions légales.

Sur le bénéfice net il est fait annuellement un prélèvement d'un/vingtième au moins, affecté à la formation

d'un fonds de réserve. Le prélèvement cesse d'être obligatoire lorsque le fonds de réserve a atteint le dixième

du capital social.

Le solde restant recevra l'affectation que lui donnera l'assemblée générale statuant à la majorité des voix

sur proposition du ou des gérant(s).

DISPOSITIONS TRANSITOIRES

- Par exception le premier exercice social commencera le jour où la société acquerra la personnalité

juridique et se clôturera le 30 septembre 2012.

- La première assemblée générale annuelle aura lieu en 2013, conformément aux statuts.

- Les fondateurs déclarent savoir que la société n'acquerra la personnalité juridique et qu'elle n'existera qu'à

partir du dépôt au greffe du Tribunal de commerce, d'un extrait du présent acte de constitution.

Les fondateurs déclarent que, conformément aux dispositions du Code des Sociétés, la société reprend les

engagements pris au nom et pour le compte de la société en constitution endéans les deux années précédant

la passation du présent acte. Cette reprise sera effective dès que la société aura acquis la personnalité

juridique.

Les engagements pris entre la passation de l'acte constitutif et le dépôt au greffe susmentionné, doivent être

repris par la société endéans les deux mois suivant l'acquisition de la personnalité juridique par la société,

conformément aux dispositions du Code des Sociétés.

PROCURATION

Les comparants constituent pour leur mandataire spécial, avec faculté de substitution, TAXACC SPRL sise

à 2650, Hovestraat 61, à qui ils confèrent tous pouvoirs aux fins d'accomplir les formalités nécessaires à

l'immatriculation de la société à la Banque-carrefour des entreprises, au guichet d'entreprise et à la Taxe sur la

Valeur Ajoutée.

POUR EXTRAIT CERTIFIE

Déposé simultanément: expédition de l'acte constitutif.

Signé: Katrien HONINCKX, notaire associé à Mechelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/08/2011- Annexes du Moniteur belge

t

--"

Réservé

au

Moniteur

belge

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Coordonnées
AEO & CE - CONSULTING

Adresse
LOUIZALAAN 200, BUS 14 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale