AFC CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AFC CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 896.925.841

Publication

03/09/2013
ÿþMod Word 11.1

ÉrTe In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0896.925.841

Benaming

(voluit) : AFC Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kerselarenlaan nummer 15 bus 1 te Schaarbeek (1030 Brussel) (volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIELE SPLITSING VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "MANAGEMENT & SALES SERVICES" TEN VOORDELE VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "AFC CONSULTING" - KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AFC Consulting", met maatschappelijke zetel te Schaarbeek (1030 Brussel), Kerselarenlaan 15 bus 1, ingeschreven in het register der rechtspersonen onder het nummer 0896.925.841, opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard 1NDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op twaalf juli tweeduizend dertien, geregistreerd op het Tweede Registratiekantoor van Jette op zesentwintig juli nadien, boek 48 blad 36 vak 10, ontvangen vijftig euro (50 EUR), geïnd door de Eerstaanwezend Inspecteur a.i. W. ARNAUT, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft :

- BESLISSING

AFSTAND VAN DE VERSLAGEN OVEREENKOMSTIG ARTIKELEN 731 EN 734 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De vergadering beslist uitdrukkelijk afstand te doen van de verslagen voorzien in artikel 730, 731 en 733 van het Wetboek van vennootschappen, overeenkomstig artikel 734 van dit Wetboek dat luidt

"De vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, behoeven de artikelen 730, 731 en 733 niet toe te passen, in zoverre dit laatste naar de verslagen verwijst, indien alle vennoten en alle houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien.

De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de splitsing moet besluiten."

Tevens beslist de vergadering afstand te doen van de mededeling voorgeschreven door artikel 733 van het Wetboek van vennootschappen.

- BESLISSING

KENNISNAME VAN WIJZIGINGEN IN DE VERMOGENSTOESTAND

De vergadering verklaart kennis genomen te hebben van de mededeling van de zaakvoerder van de vennootschap:

- dat er zich geen belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van het vermogen van de verkrijgende vennootschap hebben voorgedaan sinds de datum van het opstellen van het voorstel tot partiële splitsing en de datum van de huidige buitengewone algemene vergadering.

- dat zij door het bestuursorgaan van de andere bij deze partiële splitsing betrokken vennootschap, de overdragende naamloze vennootschap "MANAGEMENT & SALES SERVICES", niet in kennis werd gesteld van enige belangrijke wijziging in de activa en de passiva van haar vermogen, die zich heeft voorgedaan sinds de datum van de opstelling van het voorstel tot partiële splitsing en de datum van de huidige buitengewone algemene vergadering.

- BESLISSING

KENNISNAME VAN DE VERE1STE VERSLAGEN NAAR AANLEIDING VAN DE INBRENG 1N NATURA

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*13135 67

2 3AUG

~ .,.r

efee

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

C ~-

Het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, de Burg. BVBA "Van Cauter - Saeys & Co", waarvan de zetel gevestigd is te Gentse Steenweg 55 te 9300 Aalst, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de Burg. BVBA Saeys -- Bedrijfsrevisoren" met als vaste vertegenwoordiger Inge Saeys, als bedrijfsrevisor, de dato 10 juli 2013, ter uitvoering van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, meer bepaald betrekking hebbend op de beschrijving van de inbreng in natura, waarvan hierna sprake, en op de toegepaste methoden van waardering.

De besluiten van dit voormeld verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt;

"Conclusies

In uitvoering van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen heb ik, als bedrijfsrevisor, de eer u verslag uit te brengen over de inbreng in natura bij de vennootschap BVBA AFC CONSULTING naar aanleiding van de partiële splitsing bestaande uit een gedeelte van het vermogen van de vennootschap NV MANAGEMENT & SALES SERVICES tegen de uitreiking aan de aandeelhouders van de NV MANAGEMENT & SALES SERVICES van aandelen in de nieuwe vennootschap,

Op basis van de ons voorgelegde documenten en in aanmerking nemend de toegepaste waardering en het door ons toegepast nazicht, kunnen we besluiten dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura,

2.de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3.de voor inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethode is verantwoord door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leidt tot een inbrengwaarde die ten minste overeenstemt met het aantal en de nominale waarde, of bij ontstentenis van de nominale waarde, met de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen of deelbewijzen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is,

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 618 aandelen van de BVBA AFC CONSULTING zonder vermelding van nominale waarde, met een totale waarde van ¬ 195.288,25 aan de aandeelhouders van de NV MANAGEMENT & SALES SERVICES

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet uit bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aalst, op 10 juli 2013

Burg. BVBA Van Cauter - Saeys & Co Bedrijfsrevisorenkantoor

Vertegenwoordigd door de Burg. BVBA 1. Saeys L Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door Inge Saeys: zaakvoerder"

B. Bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 3 juli 2013, ter uitvoering van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, waarin wordt uiteengezet waarom eventueel afgeweken wordt van de conclusies van het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

BESLISSING

AANVAARDING VAN DE INBRENG IN NATURA INGEVOLGE BESLUIT TOT PARTIËLE SPLITSING

De vergadering keurt de operatie van partiële splitsing goed en beslist de inbreng in natura in de onderhavige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, ingevolge de partiële splitsing zonder ontbinding van de naamloze vennootschap "MANAGEMENT & SALES SERVICES", met maatschappelijke zetel te 3090 Overijse, Postweg 55, ingeschreven in het register der rechtspersonen (Brussel) onder het nummer 0432.085.708, overeenkomstig het splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677 en 728 van het Wetboek van vennootschappen, te aanvaarden.

In ruil voor deze inbreng worden er aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "MANAGEMENT & SALES SERVICES", zeshonderd achttien (618) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de onderhavige vennootschap toegekend.

Deze nieuw uitgegeven aandelen zijn dividendgerechtigd vanaf de dag van de voornoemde proces-verbaal.

Alle verrichtingen die sinds 1 januari 2013 in verband met de overgedragen elementen tot op de datum van de splitsing door de naamloze vennootschap "MANAGEMENT & SALES SERVICES" werden gedaan zijn voor rekening van de onderhavige vennootschap. Boekhoudkundig gebeurt de overdracht op basis van de jaarrekening van de overdragende vennootschap afgesloten op 31 december 2012.

Vanaf 1 januari 2013, worden de verrichtingen gesteld door de naamloze vennootschap "MANAGEMENT & SALES SERVICES" geacht te zijn gevoerd voor rekening van de onderhavige vennootschap.

Het overgedragen onroerende goed is meer dan voldoende beschreven in de voornoemde proces-verbaal.

- BESLISSING

VERHOGING VAN HET EIGEN VERMOGEN - KAPITAAL VERHOGING

Ten gevolge van de partiële splitsing stelt de vergadering vast en verzoekt zij de ondergetekende Notaris

authentiek te acteren dat het maatschappelijk kapitaal, overeenkomstig de hiervoor genomen beslissing, werd

w

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

í'

1

a

>r V

, ar D l

verhoogd, ten belope van eenenveertigduizend zevenhonderd achtendertig euro zevenenveertig cent' (41.738,47 ¬ ), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) tot zestig duizend driehonderd achtendertig euro zevenenveertig cent (60.338,47 ¬ ), met creatie van zeshonderd achttien nieuwe aandelen (618) zonder vermelding van nominale waarde, identiek aan de bestaande aandelen, en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf het lopende boekjaar te creëren.

- BESLISSING

STATUTENW1JZ1G1NG

De vergadering beslist artikel 5 der statuten als volgt te wijzigen:

"ARTIKEL 5

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op zestig duizend driehonderd achtendertig euro zevenenveertig cent (60.338,47 ¬ ), vertegenwoordigd door achthonderd en vier aandelen (804) zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/achthonderd en vierde (1/804de) van het maatschappelijk kapitaal. Ze zijn genummerd van 1 tot 804.

Het maatschappelijk kapitaal mag verhoogd of verlaagd worden, in één of meerdere keren, door beslissing van de algemene vergadering."

- BESLISSING.

BEVOEGDHEIDSDELEGATIE

De algemene vergadering verleent aan mevrouw FYENS Anne-Marie, wonende te 9000 Gent, Recollettenlei 29, de bevoegdheid om, ieder afzonderlijk, alle nodige handelingen te stellen met het oog op de uitvoering van bovenstaande beslissingen.

De vergadering verklaart als bijzonder mandataris van de vennootschap, aan te stellen, met mogelijkheid van substitutie, Meester Gérard INDEKEU, notaris te Brussel, (1050 Brussel), 126, Louizalaan, teneinde over te gaan tot de codrdinatie van de statuten, evenals de registratie van huidige akte, de neerlegging ter Griffie, en publicatie in het Belgisch Staatsblad. Hiertoe zal de mandataris in naam van de vennootschap alle declaraties mogen doen, aile documenten en stukken mogen tekenen en in het algemeen, al het nodige kunnen doen ten aanzien van elke administratie en/of vennootschap in het algemeen,

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd : gelijkvormige uitgifte van de akte, volmachten, gecodrdineerde statuten, verslag van de bedrijfsrevisor en bijzonder verslag van de zaakvoerder ter uitvoering van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 04.06.2013 13147-0580-012
30/05/2013
ÿþ65od Waid 77.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V beh uiiu

aa Bel Ste

Hi



MUSSE.

1 MErifflë13

Ondernemingsnr : 0896.925.841

Benaming

(voluit) : AFC Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kerselarenlaan 15 bus 1, 1030 Schaarbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging splitsingsvoorstel

Er blijkt uit het splitsingsvoorstel in het kader van de deelname van de BVBA AFC Consulting aan een splitsing door overneming en met splitsing gelijkgestelde verrichtingen op datum van 10 april 2013 overeenkomstig de artikelen 677 en 728 van het wetboek van vennootschappen onder meer hetgeen volgt:

- Identificatie van de betrokken partijen:

1. De naamloze vennootschap "Management & Sales Services" met zetel te 3090 Overijse, Postweg 55 en met als ondernemingsnummer 0432.085.708 (de splitsende vennootschap).

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AFC Consulting" met zetel te 1030 Schaarbeek, Kerselarenlaan 15 bus 1 met als ondememingsnummer 0896.925.841 (de verkrijgende vennootschap).

- De met splitsing gelijkgestelde verrichting zal als volgt gebeuren:

Een deel van de activa en passiva bestanddelen van het maatschappelijk vermogen (hierna het Afgesplitst Vermogen genoemd) van de NV Management & Sales Services zal overgaan naar de BVBA AFC Consulting en waarbij de aandeelhouder van de NV Management & Sales Services eveneens aandeelhouder wordt van de BVBA AFC Consulting.

- De ruilverhouding van de aandelen zal ais volgt zijn:

De splitsende vennootschap Management & Sales Services NV zal het Afgesplitst Vermogen inbrengen in de verkrijgende vennootschap BVBA AFC Consulting tegen een waarde die gebaseerd is op de verhouding van het netto actief van de inbrengen en het netto actief van de vennootschap BVBA AFC Consulting op 31 december 2012, Naar aanleiding van deze inbreng van het Afgesplitst Vermogen in de verkrijgende vennootschap BVBA AFC Consulting zal er een kapitaal worden gecreëerd,

In ruil voor de inbreng van het Afgesplitst Vermogen zal de verkrijgende venn000tschap BVBA AFC Constulting 618 nieuwe aandelen creëeren. De intrensieke waarde per aandeel bedraagt afgerond 5 315,89. - De wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschap worden uitgereid:

De inruiloperatie van de aandelen van de splitsende vennootschap tegen aandelen van de verkrijgende vennootschap gebeurt door uitreiking aan de aandeelhouder door het bestuursorgaan van de verkrijgende BVBA AFC Consulting door inschrijving in het aandeelhoudersregister van de BVBA AFC Consulting.

- De datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst:

De verkregen aandelen geven recht te delen in de winst vanaf de datum van de notariële akte van de splitsing.

- De datum vanaf welke de handelingen van de splitsende vennootschap boekhoudkundig geacht wordt te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap:

Vanaf 1 januari 2013 worden de verrichtingen gesteld door de splitsende vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de verkrijgende vennootschap en de splitsende vennootschap zelf.

- De rechten die de verkrijgende vennootschap toekennen aan de vennoten van de splitsende vennootschap:

Alle aandelen die het kapitaal van de splitsende vennootschap vormen zijn identiek en kennen dezelfde (echtenen voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de verkrijgende vennootschap geen aandelen zullen worden gecreëerd die bijzondere rechten toekennen. Er bestaan geen andere effecten binnen de splitsende vennootschap. Er dient bijgevolg evenmin een maatregel uitgewerkt te worden ten behoeve van de aandeelhouders met bijzondere rechten.

- De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of externe accountants: De aandeelhouders zien unaniem af van het opmaken van het revisoraal verslag over de splitsing volgens= de bepalingen van artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voet-

ouden " Aan de BVi3,A Van Cauter-Saeys & Co, bedrijfsrevisorenkantoor, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, nhet

Be gisch Mevrouw I. SAEYS kantoorhoudende te Aalst, Gentse Steenweg 55, vertegenwoordigd door de BVBA I. Saeys

staatsblad met als vaste vertegenwoordiger Mevrouw inge SAEYS in haar hoedanigheid van bedrijfsrevisor, is

~- ~--~ opgedragen, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, het bijzonder verslag op te stellen over de

voorgestelde niet-geldelijke inbreng in de vennootschap BVBA AFC Consulting overeenkomstig artikel 313 Wetboek van Vennootschappen. De bezoldiging van haar opdracht is in gemeen overleg vastgelgd.

- Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen die aan de splitsing deelnemen: Aan het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap en aan het bestuursorgaan van de splitsende vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Hierbij neergelegd: het splitsingsvoorstel

Anne Marie Rosalia Fyens

Statutair zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 27.06.2011 11228-0218-011
11/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 03.06.2010 10157-0306-011
26/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 22.06.2009 09274-0081-011

Coordonnées
AFC CONSULTING

Adresse
KERSELARENLAAN 15, BUS 1 1030 SCHAARBEEK

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale