ALEXIS BRUSSELMANS

Divers


Dénomination : ALEXIS BRUSSELMANS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 525.680.117

Publication

18/07/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegdinntvangon op

09 JULI 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank varP1e9phande1

11111111Rtejij1111111111

Ondernemingsnr : 0525.680,117

Benaming

(voluit) : ALEXIS BRUSSELMANS

(Verkort.):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1030 Brussel, Sander Pierronstraat 36

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTBINDING-VEREFFENING

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Philippe Missoul, te Bierbeek, op 30 juni 2014, nog te registreren, dat is samengekomen de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de vennootschap Alexis Brusselmans, en met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING

De voorzitter doet voorlezing van de in de agenda aangekondigde verslagen,.

De aanwezige vennoot verklaart genoegzaam kennis te hebben van de inhoud van de door de zaakvoerder opgestelde verantwoordingsverslag van 11 juni 2014 en tevens van de staat, die een samenvatting geeft van de toestand van de activa en passiva van de vennootschap, afgesloten op 10 juni 2014. De vergadering stelt unaniem vast dat er tussen de afsluitdatum van deze staat van activa en passiva en heden geen activa- noch passivabewegingen zijn geweest.

De vergadering stemt in met de inhoud van voormeld verantwoordingsverslag.

De bedrijfsrevisor Luk Ostyn, te 3000 Leuven, Karel Van Lotharingenstraat 23, heeft overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld,

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"8. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding zoals opgenomen in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen heeft het bestuursorgaan van ALEXIS BRUSSELMANS BVBA een boekhoudkundige staat, afgesloten op 10 juni 2014, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van E 21.412,10 en een positief netto-actief van ¬ 21.412,10, inclusief het positief resultaat (winst) van E 9.012,10 van het lopend boekjaar. Bij de bepaling van dit resultaat werd er rekening gehouden met de kosten van vereffening (revisor, notaris en boekhouder), alsook met de vennootschapsbelasting over het lopend boekjaar.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar en onder voorbehoud van (1) de eventuele fiscale of sociale schulden die bij een stopzettingscontrole tot uiting zouden kunnen komen en (2) van de eventuele gevolgen van de mogelijke niet-naleving van de toepasselijke wettelijke en bestuursrechtelijke voorschriften die niet onder onze directe controleopdrachten vallen.

Partijen deelden mee dat er beroep zou worden gedaan op de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5W. Venn, om de ontbinding en de vereffening in één akte te verlilden, In dit kader bevestigen we, rekening houdend met de voorbehouden opgenomen in de voorgaande paragraaf, dat alle schulden ten aanzien van derden opgenomen in deze staat zijn betaald of dat de nodige gelden om die te betalen werden geconsigneerd.

Leuven, 13 juni 2014

Burgerlijke BVB Luk Ostyn

Vertegenwoordigd door Luk Ostyn

Bedrijfsrevisor

Zaakvoerder (Get.)"

Na onderzoek heeft ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid bevestigd van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 § 1 wetboek van vennootschappen gehouden is.

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de vennoot; zij besluiten zich aan te sluiten bij de besluiten erin vervat.

TWEEDE BESLISSING

........

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)men)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

De algemene vergadering neemt kennis van de staat van activa en passiva afgesloten op datum van 10 juni

2014 en keurt deze goed.

DERDE BESLISSING

De algemene vergadering besluit tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt haar

invereffeningstelling uil

VIERDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist onmiddellijk over te gaan tot de vereffening van de vennootschap door

toepassing van artikel 184, paragraaf 5 van het Wetboek van Vennootschappen. De voorzitter verklaart

a) niet over te gaan tot de benoeming van een vereffenaar;

dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden

geconsigneerd, zoals blijkt uit voormeld verslag van de revisor;

c) dat de enige vennoot aanwezig of vertegenwoordigd

VIJFDE BESLISSING

De algemene vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve kwijting te verlenen aan de

zaakvoerder

ZESDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist heden tot de definitieve sluiting van de vereffening. Vervolgens stelt de

vergadering vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Alexis Brusselmans' definitief

opgehouden heeft te bestaanL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor

behouden aan hot Belgisch

Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Philippe Missoul

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte, staat actief-passief, verslag zaakvoercier, verslag bedrijfsrevisor

......

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perse(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vettegenweerdigen

Verso: Naam en handtekening

12/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- behouden AIINIINI~IIUIIIIII~IAIu

aan het *i3os~3so*

Belgisch

Staatsbta,

0 3 AM 2013

BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsar : Q5d? . 6 ?D. 44

Benaming

(voluit) : ALEXIS BRUSSELMANS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1030 Brussel, Sander Pierronstraat 2

(volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Michael Janssen, te Bierbeek, op 2 april 2013, nog' te registreren, dat de Heer BRUSSELMANS Alexis Caroline Patrick Gregory Marc, geboren te Mechelen op; tien februari negentienhonderdtweeëntachtig, wonende te 1030 Schaarbeek, Sander Pierronstraat 36 een` besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht.

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "ALEXIS BRUSSELMANS",

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1030 Brussel, Sander Pierronstraat 36.

Hij mag naar een andere plaats in het Vlaamse gewest of het hoofdstedelijk gebied worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, afgekondigd in het Belgisch Staatsblad.

3, De vennootschap heeft tot doel

- het verlenen van adviezen van juridische - en fiscale aard, in de ruimste zin;

- het verlenen van management - en consultingdiensten.

Daartoe kan de vennootschap, samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of, onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen; handelszaak,

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in: andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiele, roerende of onroerend& handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van. aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

1n het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.

4. De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur. `

5. Het geplaatste kapitaal is Vastgesteld op achttien duizend zes honderd euro (18.600,00-¬ ) en is vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde en die ieder 11100ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De oprichter verklaart en erkent dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat de aandelen in geld zijn volstort voor 12.400,00-¬ door de Heer Alexis Brusselmans, voornoemd, die inschrijft op 100 aandelen.

Met geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE44068896951145 bij Belfius bank geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid "ALEXIS BRUSSELMANS" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voomoemde instelling op 18 maart 2013, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

6. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, De zaakvoerders; worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd)' vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of; voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, tenzij algemene volmacht verleend door de, algemene vergadering met een meerderheid van drietvierden van de stemmen. De gevolmachtigden verbinden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de verantwoordelijkheid van , de zaakvoerders in geval van overdreven volmachten,

7. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de , derde vrijdag van de maand juni om 20u, Indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt deze jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

8. Het boekjaar van de vennootschap gaat in één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

9. Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

10. De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die , beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten, In geval van ontbinding van de ' vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie eindigt op 31 december 2014.

' 2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni 2015, op de plaats

aangewezen in de oproeping.

3. Artikel 60 Wetboek van Vennootschappen

De opirchter verklaart dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 januari 2013.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artIkel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

4. Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor

' onbepaalde duur

- de Heer Alexis Brusselmans, voornoemd,

Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

5. Volmacht

De oprichter verleent aan de bvba Buyse, de Vlieger & Co, te Herent, Brusselsesteenweg 341, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, alle machten om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van aile administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Michael Janssen

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voors jphouden aan het Belgisch Staatsblad

op de laalste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de insttumentersnde notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

'Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
ALEXIS BRUSSELMANS

Adresse
Zetel: 1030 Brussel, Sander Pierronstraat 36

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale