AMURTRBELGIUM

Association sans but lucratif


Dénomination : AMURTRBELGIUM
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 866.546.629

Publication

19/01/2012
ÿþ MOa 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

~

IIIII 1

11111

V beh

aa

Be Sta,

BR USSEL,

k 5. JAN 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0866.546.629

Benaming

(voluit): AMURT®BELGIQUE

(verkort) :

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Washingtonstraat 40, 1050 Brussel

Onderwerp akte : Ontslag en toetreding leden - Ontslag en benoeming bestuurders - Statutenwijziging - Zetelverplaatsing

Uittreksel uit de algemene vergadering van Amurt®Belgique VZW die wordt gehouden op 15 november 2011

Na de uiteenzetting van de Voorzitter, beraadslaagt en besluit de Vergadering als volgt: 1.Kennisname ontslag leden

De Vergadering neemt kennis van het ontslag van Agnes Borms, Jacqueline Eertmans, Johan Hayen en Stefaan Hayen als leden van de VZW.

2. Kennisname ontslag bestuurders

De Vergadering neemt kennis van de beslissing van Jacqueline Eertmans en Johan Hayen om ontslag te nemen als bestuurders van de VZW.

De algemene vergadering geeft de betrokken bestuurders tussentijds kwijting voor de wijze waarop zij hun mandaat hebben uitgeoefend.

3.Wijziging statuten

De Vergadering besluit unaniem om het voorgestelde besluit goed te keuren en aldus artikelen 9.7 en 10.1 van de statuten te wijzigen als volgt:

"9.7. Ieder lid heeft het recht om de vergadering bij te wonen. Ieder lid kan zich voor de deelname aan een vergadering en de stemming laten vertegenwoordigen door een lasthebber, lid van de vereniging en behorend tot dezelfde categorie leden, middels een schriftelijke volmacht. Een lid kan hoogstens twee leden vertegenwoordigen middels een volmacht op een gegeven vergadering."

"10.1. De vereniging wordt beheerd en vertegenwoordigd door een raad van bestuur, die is samengesteld uit minstens drie (3) en maximaal zeven (7) personen, die zowel leden van de vereniging als derden kunnen zijn. Indien er slechts drie leden zijn, mag de raad van bestuur echter uit slechts twee personen bestaan. De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering en zijn te allen tijde door de algemene vergadering afzetbaar, zonder motivering."

4.Verplaatsing zetel

De Vergadering besluit unaniem om het voorgestelde besluit goed te keuren en aldus artikel 2 van de statuten, dat de zetel van de VZW in de Washingtonstraat 40, B-1050 Brussel plaatst, te wijzigen zodat de zetel van de VZW wordt verplaatst naar Schuman European Quarter, Level 4, Wetstraat 227, B-1040 Brussel.

5.Toetreding nieuw lid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Moa 2.2

Luik B - Vervolg

De Vergadering besluit unaniem om het voorgestelde besluit goed te keuren en aldus Pranav Manu toe te laten als lid van de VZW.

Voor-

behouden .

~í.íi het" '~`BF' sch Staatsblad

6.Aanstelling bestuurder

De Vergadering besluit unaniem om het voorgestelde besluit goed te keuren en aldus Pranav Manu aan te stellen als bestuurder van de VZW. Woonplaats : Semapur, District Katihar, Bihar

854115, India, -geboren op 27/12/1976, te Katihar, India.

fle Vergadering machtigt Tom Boedts en Bram Van Dael, advocaten met kantoor in de Louizalaan 99, 1050 Brussel, elk afzonderlijk en met recht van indeplaatsstelling, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de uitvoering van voormelde beslissingen en de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De Vergadering wordt gesloten om 11u50.

Notulen opgemaakt en getekend op 15 november 2011.

Bram Van Dael, lasthebber.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris; hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
AMURTRBELGIUM

Adresse
WASHINGTONSTRAAT 40 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale