APOTHEEK PELEMAN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : APOTHEEK PELEMAN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 448.306.878

Publication

16/01/2012
ÿþ"

Mod Word 11.1

_L(,1 S '_U3 j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vande akte

V(

behc

aar

Bel

Staa



J1.1 h





o /> jNL. ler4

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0448.306.878

Benaming

(voluit) : APOTHEEK PELEMAN

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1060 Brussel, Henri Jasparlaan 138

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVER TE NEMEN

VENNOOTSCHAP  EEN MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Michel Willems te Gent op 28 december 2011, die eerstdaags zal worden geregistreerd, dat:

De Buitengewone Algemene Vergadering van de naamloze vennootschap "APOTHEEK PELEMAN", met maatschappelijke zetel te 1060 Brussel, Henri Jasparlaan 138, RPR Brussel, ondernemingsnummer 0448.306.878, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT : Fusievoorstel

I. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de enige aandeelhouder, voormeld, vertegenwoordigd als voorzegd, verklaart dat het sedert meer dan één maand op de maatschappelijke zetel ter beschikking is en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 27 september 2011 door de raden van bestuur van de naamloze vennootschap «PATRONA IMMO», en van de naamloze vennootschap «APOTHEEK PELEMAN», met zetel te 1060 Brussel, Henri Jasparlaan 138, RPR Brussel, ondernemingsnummer 0448.306.878, in toepassing van het Wetboek van vennootschappen; dit fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel, op 20 oktober 2011 en de neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 03 november 2011 onder het nummer 11165250 voor wat de over te nemen vennootschap betreft en op 03 november 2011 onder het nummer 11165251 voor wat de overnemende vennootschap betreft.

Il. De enige aandeelhouder bevetigt uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van vennootschappen. De enige aandeelhouder erkent tevens dat hij de mogelijkheid heeft gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van vennootschappen, te weten :

1°de fusievoorstellen;

2°de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is; 3°de jaarverslagen over de laatste drie boekjaren.

Ill. De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

TWEEDE BESLUIT : VERRICHTING GELIJKGESTELD MET FUSIE DOOR OVERNEMING  ONTBINDING ZONDER VEREFFENING - OVERGANG ONDER ALGEMENE TITEL VAN HET VERMOGEN

" 1. Fusie door overneming door de naamloze vennootschap «PATRONA IMMO» en vermogensovergang.

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 27 september 2011 door de raden; : van bestuur van de naamloze vennootschap «PATRONA IMMO», en van de naamloze vennootschap «APOTHEEK PELEMAN», met zetel te 1060 Brussel, Henri Jasparlaan 138, RPR Brussel,; ondernemingsnummer 0448.306.878, in toepassing van het Wetboek van vennootschappen; dit fusievoorstel, werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel, op 20 oktober 2011 en de neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 03 november 2011 onder het nummer 11165250 voor wat de over te nemen vennootschap betreft en op 03 november 2011 onder het nummer 11165251 voor wat de overnemende vennootschap betreft.

De Raad van Bestuur van de overgenomen vennootschap heeft er zich van vergewist dal sinds de datum van het fusieverslag en de datum van de huidige vergadering zich in de activa en de passiva van de overgenomen

vennootschap.geen belangrijkewijzigingep_hebbe.nvoorgedaan..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 -a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap "PATRONA IMMO", hierna genoemd «de overnemende vennootschap», «APOTHEEK PELEMAN», met zetel te 1060 Brussel, Henri Jasparlaan 138, RPR Brussel, ondernemingsnummer 0448.306.878, hierna genoemd «de overgenomen vennootschap», bij wijze van fusie overneemt. Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per 30 juni 2011. Uit die staat blijkt dat het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap zevenhonderd vierenveertig duizend negenhonderd zesennegentig euro drieëndertig cent (¬ 744.996,33) bedraagt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening. De aandelen van de overgenomen vennootschap zullen door de raad van bestuur van de overnemende vennootschap worden vernietigd.

2. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 01 juli 2011 geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap. De schulden van de overgenomen vennootschap gaan over op de overnemende vennootschap.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten

werden toegekend.

4. Bezoldiging bedrijfsrevisoren/ commissaris

Er worden geen bijzonder voordelen toegekend aan de bedrijfsrevisor/commissaris van de betrokken

vennootschappen.

5. Bijzondere voordelen voor bestuurders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

vennootschappen.

6. Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang

A. Algemene beschrijving.

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom : alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens :

 alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten «ut singuli» enz.). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

 alle handels en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

 alle intellectuele rechten omvattende ondermeer : alle tekeningen, logo's, de fabrieks en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

 wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap. In verband met dit laatste wordt verklaard dat de naamloze vennootschap "APOTHEEK PELEMAN" geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht, met uitzondering van hetgeen hierna wordt verklaard.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. Alle eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden.

B. Aan bijzondere publiciteit onderworpen eigendomsovergang

ln het door de over te nemen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen vermogen is het onroerend goed begrepen waarvan de beschrijving, de oorsprong van eigendom, de voorwaarden van overdracht hierna worden beschreven en die aan bijzondere publiciteit onderworpen bestanddeel van het vermogen uitmaakt (artikel 683 Wetboek van vennootschappen):

STAD RONSE - derde afdeling

Een woon- en handelshuis met alle aanhorigheden op en met grond gelegen te Wijnstraat 64, gekend volgens titel en huidig kadaster onder sectie E nummer 124/C, voor een oppervlakte van driehonderd vijftig vierkante meter (350m2).

Oorsprong van eigendom

Oorspronkelijk behoorde voorbeschreven goed toe aan de heer BAERT Georges en mevrouw VANBUTSEL Simonne, om het te hebben aangekocht blijkens akte verleden voor notaris Vanimpte, te Ronse, op 04 november 1959, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Oudenaarde, op 04 november daarna, boek 5854, nummer 24.

Mevrouw VANBUTSEL Simonne, voornoemd, is overleden op 05 januari 2000, nalatende als enige en wettelijke erfgenaam haar echtgenoot de heer BAERT Georges, voornoemd.

De heer BAERT Georges, te Ronse, heeft voorbeschreven goed verkocht aan 1) de heer PETIT Frank Marc Paul en zijn echtgenote mevrouw PELEMAN Karen, beiden te Ronse, elk voor de onverdeelde helft in blote eigendom en aan de naamloze vennootschap "APOTHEEK PELEMAN", te Ronse, voor het vruchtgebruik voor een duur van dertig jaar, blijkens akte verfeden voor notaris Philippe Flamant, te Ronse, op 15 juni 2000, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Oudenaarde, op 28 juni daarna, boek 13676, nummer 12.

De heer PETIT Frank en zijn echtgenote mevrouw PELEMAN Karen, voornoemd, hebben de blote eigendom van het hiervoor beschreven goed ingebracht In de naamloze vennootschap 'APOTHEEK PELEMAN", voornoemd, blijkens proces-verbaal van kapitaalverhoging, opgemaakt door notaris Jan Bael, te Gent, op 31 mei 2006, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Oudenaarde, op 16 juni daarna, onder de formaliteit met nummer 69-T-16/06/2006-08185.

VOORWAARDEN

1. De overnemende vennootschap heeft verklaard op de hoogte te zijn van de bestaande huurtoestand van het onroerend goed en verbindt er zich toe de bepalingen hiervan na te leven ter vrijwaring van de over te nemen vennootschap, doch onverminderd de rechten die hij ingevolge de wet of die over-'eenkomst kan doen gelden. De overnemende vennootschap heeft de eigendom van voorbeschreven goed vanaf heden en het genot door het innen van de huurgelden eveneens vanaf heden. De overnemende vennootschap treedt in de rechten van de over te nemen vennootschap voor wat betreft het eventueel bestaand huurcontract onverminderd de rechten die hij als koper kan doen gelden krach-dens de wet.

Vanaf zelfde datum neemt de overnemende vennootschap te zijnen laste alle belastingen, taksen en bijdragen, welke dan ook;

2. Het goed wordt overgenomen in de staat waarin het zich bevindt zonder vrijwaring voor de gebreken van de bodem of ondergrond, met alle erfdienstbaarheden, voordelige en nadelige, zichtbare en onzichtbare, durende en niet durende, waarmee het belast zou zijn, waarbij de vennootschap vrijelijk kan beschikken maar op eigen kosten, risico's en gevaren, en zonder enige verhaalmogelijkheid tegen de over te nemen vennootschap.

De over te nemen vennootschap verklaart zelf geen erfdienstbaarheden of bijzondere lasten te hebben gevestigd in voor- of nadeel van het bij deze verkochte goed, en geen kennis te hebben van dergelijke erfdienstbaarheden of bijzondere lasten.

3. De afmetingen worden niet gewaarborgd, het verschil in meer of min dat zou kunnen worden vastgesteld, zelfs indien het meer dan één/twintigste betreft, zal ten voor-of nadele komen van de overnemende vennootschap, zonder verhaalmogelijkheid.

De kadastrale inlichtingen worden enkel medegedeeld ter informatie.

Alle leidingen, apparaten, en meters die zich in de ingebrachte goederen bevinden en eigendom zijn van derden behoren niet tot het voorwerp van de overname. De vennootschap zal het nodige doen om de overname van water, gas en elektriciteit te bekomen.

4. Hypothecaire toestand:

Het goed wordt overgenomen voor vrij van hypotheken, voorrechten en schulden alsook van om het even welke

andere in- of overschrijvingen, waarmee het zou kunnen bezwaard zijn.

De over te nemen vennootschap bevestigt dat bij haar weten het goed sinds 06 december 2011, zijnde de

toestand weergegeven in de hypothecaire staat afgeleverd op 06 december 2011, door de instrumenterende

notaris aangevraagd, aan geen enkele in- of overschrijving werd onderworpen.

De over te nemen vennootschap verklaart geen onherroepelijke volmacht tot hypothekeren te hebben getekend.

5. De overnemende vennootschap wordt geacht ten volle kennis te hebben genomen van de eigendomstitels betreffende het onroerend goed, waarbij ondergetekende notaris uitdrukkelijk vrijgesteld wordt er verder melding van te doen in deze akte.

y . ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De overnemende vennootschap zat in de plaats treden van de over te nemen vennootschap wat alle rechten en verbintenissen betreft die eruit voortvloeien, zonder enig verhaal tegen de over te nemen vennootschap, noch enige tussenkomst van hen.

6. De over te nemen vennootschap verklaart dal voorschreven goed niet het voorwerp uitmaakt van enige optie, van enig beslag, faillissement, gerechtelijk akkoord of collectieve schuldenregeling.

ADMINISTRATIEVE TOESTAND

1. RUIMTELIJKE ORDENING EN STEDENBOUW

a. Een kopie van het schrijven van de stad Ronse de dato 28 maart 2011, waaruit onder andere blijkt dat het onroerend goed gelegen is langs een gemeenteweg, waarvoor een rooilijn plan werd goedgekeurd, werd aan de overnemende vennootschap overgemaakt.

De instrumenterende notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5.2.1. Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening, zoals eveneens blijkt uit hierna vermeld stedenbouwkundige uittreksel:

1° dat voor het onroerend goed geen stedenbouwkundige vergunning is afgegeven, met uitzondering van deze afgeleverd door het College van Burgemeester en Schepenen van de Stad Ronse:

- op 20 november 2000 tot het verbouwen van een pand tot apotheek met woongelegenheid,

- op 15 april 2002 tot het plaatsen van een kruisvormige neonverlichting aan apotheekgevel;

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van de goederen goed volgens het plannenregister en het gewestplan "Oudenaarde" en volgens de brief van de stad Ronse de dato 28 maart 2011 woongebied met culturele, historische en/of esthetische waarde is;

3° Dat, zoals blijkt uit de hypothecaire getuigschriften afgeleverd op 24 maart 2011, op 12 augustus 2011 en op 06 december 2011, en de verklaring van de over te nemen vennootschap, voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig de artikelen 6.1.1. of 6.1.41 tot en met 6.1.43 Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening;

4° dal het goed niet zijn gelegen in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid als een zone met voorkooprecht.

5° dat voor het onroerend goed geen verkavelingsvergunning van toepassing is;

6° dat er geen planbatenheffing verschuldigd is;

7° dat het krachtens artikel 4.2.12, §2, 2° Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening voor de overdracht verplichte as-builtattest niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden

Een stedenbouwkundig uittreksel verleend de dato 28 maart 2011 werd overgemaakt aan de overnemende vennootschap.

De notaris verwijst partijen naar artikel 4.2.1 Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening. Deze bepaling omschrijft de vergunningsplichtige handelingen.

b.De overnemende vennootschap zal zich moeten schikken naar alle wetten en besluiten van de bevoegde overheden met het oog op gebeurlijke onteigening, rooilijn, urbanisatie of bouwvergunning, zonder voor verlies of onbruikbaarheid van grond, voor weigering van bouwtoelating of anderszins enig verhaal tegen de inbrenger te kunnen uitoefenen of zijn tussenkomst of waarborg te kunnen inroepen.

c.De over te nemen vennootschap verklaart dat er haar voor het goed geen onteigeningsbesluit werd betekend, en dat zij geen weet heeft van een geplande onteigening, enige voorlopige of definitieve beschermingsmaatregel, getroffen in het kader van de wetgeving inzake ruimtelijke ordening en ste-'denbouw, bescherming als monument, stads- en dorpsgezicht of als landschap, met betrekking tot het onroerend goed, behoudens hetgeen hierna wordt vermeld met betrekking tot het bouwkundig erfgoed.

d. De over te nemen vennootschap verklaart dat zij geen kennis heeft van enige bouwovertreding.

e. Met betrekking tot het onbebouwde gedeelte van het onroerend goed verklaart de instrumenterende notaris dat geen verzekering gege-'ven kan worden omtrent de mogelijkheid om op het goed te bouwen of er enige vaste of verplaatsbare inrichting op te stellen die voor bewoning gebruikt kan worden. In geen geval mag een gebouw of een dergelijke inrichting opgericht worden zonder voorafgaande vergunning.

2. VERKLARINGEN IN VERBAND MET DE BODEMTOESTAND

1/ DIENST MILIEU

Een kopie van de stad Ronse de dato 28 maart 2011, werd overgemaakt aan de overnemende vennootschap,

waaruit letterlijk het volgende blijkt:

"20.1 Milieuvergunningen  milieumeldingen : voor zover bekend zijn er m.b.t het onroerend goed

- geen milieuvergunningen/meldingen of exploitatievergunningen afgeleverd. Wij beschikken niet over

lozingsvergunningen, afvalstoffenvergunningen of vergunningen voor grondwaterwinning voor deze loc atie.

20.2 Overtredingen: voor zover bekend zijn er m.b.t. het onroerend goed

- geen overtredingen op (een) milieuvergunnings-reglementeringen) vastgesteld.

20.3 Bodemverontreiniging: voor zover bekend

- werden geen vlarebo-activiteiten uitgeoefend op dit perceel. Het is ons niet bekend of dit terrein momenteel

opgenomen is in het register van verontreinigde gronden. OVAM kan u hierover de meest recente informatie

verschaffen. Wij beschikken niet over een bodemattest over dit perceel."

2/ MAZOUTTANK

In het onroerend goed is er geen mazouttank aanwezig is, noch ondergronds noch bovengronds.

3/ BODEMDECREET

a) De over te nemen vennootschap verklaart dat er op de gronden voorwerp van onderhavige akte bij zijn

weten geen risico-inrichting gevestigd is of was, die opgenomen is in de lijst van risico-inrichtingen die

bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, als bedoeld in artikel 6 van het Bodemdecreet.

Voor-be utlen aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

b) Het bodemattest wordt voorgelegd dat betrekking heeft op het onroerend goed en dat werd afgeleverd door

de OVAM op 20 september 2010, overeenkomstig artikel 101 paragraaf 1 van genoemd Decreet.

De inhoud van dit bodemattest luidt :

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

' Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

c) De over te nemen vennootschap verklaart met betrekking tot het onroerend geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de vennootschap of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

d) De instrumenterende notaris wijst er de over te nemen vennootschap er echter op dat :

-het voorgaande geen enkele garantie inhoudt met betrekking tot het al dan niet zuiver zijn van de bodem; -dit niet verhindert dat de regels met betrekking tot het grondverzet onverminderd van toepassing blijven. 3. BOUWKUNDIG ERFGOED

Uit het schrijven van de stad Ronse de dato 28 maart 2011, blijkt dat het onroerend goed is opgenomen in de 'Inventaris van het bouwkundig erfgoed' vastgesteld door het Vlaams Instituut voor het Onroerend Erfgoed. De over te nemen vennootschap wordt ervan in kennis gesteld dat door de inventarisatie van het onroerend goed vijf wettelijke bepalingen inzake onroerend erfgoed, ruimtelijke ordening, wonen en energieprestatie van toepassing worden. Het gaat om uitzonderingsbepalingen ten gunste van gebouwen uit de inventaris met als doel deze zo veel mogelijk te vrijwaren, namelijk:

11 Om een gebouw uit de vastgestelde lijst af te breken is altijd een stedenbouwkundige vergunning nodig. Eerst zal het Agentschap Ruimtelijke Ordening Vlaanderen een advies verlenen (door het uitvoeren van een algemene erfgoedtoets). Dit advies is niet bindend. Dit betekent dus dat de gemeente alsnog kan beslissen geen vergunning af te leveren.

2/ Er is een stedenbouwkundige vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen of zonneboilers op een plat dak of te integreren in een hellend dak van een geïnventariseerd gebouw;

3/ Zonevreemde gebouwen uit de lijst kunnen vlotter een nieuwe functie krijgen;

4/ Gebouwen uit de lijst mogen afwijken van de geldende normen op het gebied van energieprestatie en binnenklimaat, voor zover die afwijking nodig is om de erfgoedwaarde van het gebouw in stand te houden; 51 In de sociale woningbouw geldt de regel dat kosten voor renovatie maximum tachtig procent (80 %) mogen bedragen van de prijs voor een nieuwbouw van dezelfde omvang. Als de renovatiekosten meer bedragen, moet het gebouw worden gesloopt en vervangen door nieuwbouw.

Voor gebouwen uit de lijst geldt die tachtig procent (80%) regel niet.

FISCALE VERKLARINGEN.

Na voorafgaandelijk lezing gegeven te hebben van artikel één en zestig, paragraaf zes en van artikel drie en zeventig van het wetboek van de belasting over de toegevoegde waarde, hebben wij, ondergetekende notaris de vraag gesteld aan de over te nemen vennootschap of deze een belastingplichtige is voor de toepassing van voormelde belasting.

Op onze vraag heeft de over te nemen vennootschap geantwoord dat zij belastingplichtige is voor de toepassing van voormelde belasting en ressorteert onder het kantoor te Brussel.

Verder heeft de over te nemen vennootschap verklaard binnen een termijn van vijf jaar voor het verlijden van onderhavige akte, geen ge-ibouw met betaling van de belasting over de toegevoegde waarde vervreemd te hebben, noch deel uit te maken van een feitelijke of tijdelijke vereniging welke wegens haar werkzaamheden de hoedanigheid heeft van belastingplichtige voor de toepassing van het wetboek van de belasting over de toegevoegde waarde.

7. Boekhoudkundige verwerking

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief en

passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het K.B. van 30 januari 2001), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

DERDE BESLUIT: MACHTIGING TOT UITVOERING

De vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen beslissingen. VIERDE BESLUIT: BIJZONDERE VOLMACHT.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer BALCAEN Thierry, wonende te Avelgem (Outrijve), Smissestraat 16, om, namens en voor rekening van de vennootschap, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de "Kruispuntbank van Ondernemingen", het Belgisch Staatsblad, alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde en van de Nationale Bank van België.

VIJFDE BESLUIT:

Vermits alle aandelen op naam zijn, worden alle machten verleend aan de bestuurders van de overnemende vennootschap om het aandelenregister van de overgenomen vennootschap te vernietigen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WILLEMS

Wordt tegelijk hiermee neergelegd :

- afschrift proces-verbaal Buitengewone Algemene Vergadering dd. 28 december 2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/11/2011 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.07.2011, NGL 07.11.2011 11600-0582-025
03/11/2011
ÿþ  -i

!; ~~

~ --- _.~~_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0448306878

Benaming

(voluit) : Apotheek Peleman

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 1060 Brussel, Henri Jasparlaan 138

Onderwerp akte : Neerlegging

Neerlegging van het fusievoorstel voor de fusie met toepassing van cie bepalingen van artikel 671 en 693 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen tussen de naamloze vennootschap "APOTHEEK PELEMAN" en de naamloze vennootschap "PATRONA IMMO" met zetel te 1060 Brussel, Henri Jasparlaan 138, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer 0873.955.449.

Caroline Vanden Bussche

Mandataris

20~~-.

ti%o

Griffie

ll1 11111 M1 II1 Illl ll flhI Il ll ll

" iiiesaso"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naaai en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/09/2011
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor

behote

aan h

Beigis

Staatst

1

111

*11136761*

.Aue _ro

Griffie,U~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0448306878

Benaming

(voluit) : Apotheek Peleman

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 1060 Brussel, Henri Jasparlaan 138

Onderwerp akte : Herbenoemingen

Uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering van de NV Apotheek Peleman gehouden op

10 mei 2011 blijkt hetvolgende:

De vergadering heeft volgende besluiten genomen met eenparigheid van stemmen:

1) zij aanvaardt het vrijwillig ontslag van:

- GVN Investments BVBA met zetel te 1790 Affligem, Kleine Groeneweg 6, ondernemingsnummer 0807.084.837, welk ook een einde maakt aan het mandaat van haar vaste vertegenwoordiger de heer Gunter Vanden Neucker wonende te 1790 Affligem, Kleine Groeneweg 6, rijksregister nummer 720824 341-22;

- PATRONA IMMO NV, met maatschappelijke zetel te 1060 Brussel, Henri Jasparlaan 138,° ondernemingsnummer 0873.955.449, welk ook een einde maakt aan het mandaat van haar vaste vertegenwoordiger de heer Conrad Devos, wonende te Nevele (Landegem), Stationsstraat 32, rijksregister. nummer 600522 053-97;

- De heer DEVOS Conrad, wonende te Nevele (Landegem), Stationsstraat 32, rijksregister nummer 600522 053-97;

Dit ontslag ging in vanaf 1 januari 2011. Op de eerstvolgende jaarvergadering wordt beraadslaagd over het; verlenen van de kwijting voor het door hen gevoerde bestuur.

2) De vergadering benoemt volgende nieuwe bestuurders voor een periode van 6 jaar te rekenen vanaf 1 januari 2011:

- De heer TAHON Patrick Georges Henry, geboren te Kortrijk op 05 juni 1965, wonende te 8930 Menen (Lauwe), Leiestraat 80, rijksregister nummer 650605 411 70;

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CéVéGé", met maatschappelijke zetel te 8750 Wingene (Zwevezele), Hille 51, ondernemingsnummer 0888.599.974, met als vaste vertegenwoordiger, de heer VERSTRAETE Chris Maurice Henri, geboren te Izegem op 5 augustus 1963, wonende te Wingene (Zwevezele), Hille 51, rijksregister nummer 630805 345-11;

- De heer CLAUS Bert, geboren te Brasschaat op 17 februari 1980, wonende te 2650 Edegem, Oude; Godstraat 218, rijksregister nummer 800217 319-89;

De nieuwe raad van bestuur duidt de heer TAHON Patrick Georges Henry, geboren te Kortrijk op 05 juni 1965, wonende te 8930 Menen (Lauwe), Leiestraat 80, rijksregister nummer 650605 411 70 aan tot. gedelegeerd bestuurder van de vennootschap alsook tot voorzitter van de raad van bestuur, tevens met ingang` vanaf 1 januari 2011.

De vergadering geeft volmacht aan mevrouw Caroline Vanden Bussche te 9831 Sint-Martens-Latem, Burggraaf de Spoelberghdreef 4, om voor hen de neerlegging van de beslissingen van de vergadering ter griffie. van de Rechtbank van Koophandel en de publicatie in de bijlage tot het Belgisch staatsblad te verzorgen. Daartoe alle administratieve formaliteiten te verrichten.

-voor analytische uittreksel-

Caroline Vanden Bussche, volmachtdrager

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.07.2011, NGL 29.08.2011 11513-0450-025
15/07/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

*11108030*

Griffie 0 5 JUL

Ondernemingsnr : 0448.306.878

Benaming

(voluit) : APOTHEEK PELEMAN

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Henri Jaspariaan 138, 1060 Brussel

Onderwerp akte : Neerlegging

Neerlegging van het fusievoorstel voor de fusie mei toepassing van de bepalingen van de artikelen 671 en 693 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen tussen de naamloze vennootschap "APOTHEEK PELEMAN" en de naamloze vennootschap PATRONA IMMO, met zetel te 1060 Brussel, Henri Jasparlaan 138, ingeschreven in het rechtspersonenregisier te Brussel onder het nummer 0873.955.449.

Caroline Vanden Bussche

Mandataris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

09/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.06.2010, NGL 31.08.2010 10527-0392-016
13/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.06.2009, NGL 10.08.2009 09559-0038-016
23/03/2009 : OU037488
09/09/2008 : OU037488
22/10/2007 : OU037488
10/09/2007 : OU037488
28/08/2006 : OU037488
15/07/2005 : OU037488
08/12/2004 : OU037488
16/02/2004 : OU037488
12/11/2003 : OU037488
28/11/2002 : OU037488
26/09/2001 : OU037488
21/07/2000 : OU037488
15/06/2000 : OU037488
10/08/1999 : OU037488
26/11/1992 : OU37488

Coordonnées
APOTHEEK PELEMAN

Adresse
HENRI JASPARLAAN 138 1060 BRUSSEL

Code postal : 1060
Localité : SAINT-GILLES
Commune : SAINT-GILLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale