ARCHI-BURO ARCHITECTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHI-BURO ARCHITECTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 562.880.805

Publication

24/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

22-09-2014

Griffie

*14308390*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0562880805

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

ARCHI-BURO ARCHITECTS

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

OPRICHTING UIT SPLITSING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op

16 september 2014, ter registratie aangeboden:

- Dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ARCHI-BURO ARCHITECT waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1210 Brussel (Sint-Joost-ten-Node), Warmoesstraat 28, beslist heeft tot de ontbinding van de vennootschap, zonder vereffening, met het oog op de splitsing door inbreng in de bestaande naamloze vennootschap  BURO , met maatschappelijke zetel te 1210 Brussel (Sint-Joost-ten-Node), Warmoesstraat 28, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer BE 0420.495.295, met vaste vertegenwoordiger de Heer Buyck, Tony, Hendrik Marc, wonende te 1210 Brussel (Sint-Joost-ten-Node), Warmoesstraat 28, en door oprichting van een nieuwe vennootschap, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ARCHI-BURO ARCHITECTS met zetel te 1210 Brussel (Sint-Joost-ten-Node), Warmoesstraat 28.

- Dat heel het vermogen  zowel de rechten als de verplichtingen  van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid overgaan op de bestaande naamloze vennootschap  BURO , voornoemd, en op de nieuwe vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ARCHI-BURO ARCHITECTS met zetel te 1210 Brussel (Sint-Joost-ten-Node), Warmoesstraat 28.

Deze overgang geschiedt op basis van de jaarrekening van de te splitsen vennootschap per 31 december 2013.

Alle verrichtingen, vanaf 01 januari 2014 worden geacht te zijn gesteld voor rekening van de uit de splitsing ontstane vennootschap. Mochten er schulden of vorderingen vóór 31 december 2013 blijken die niet in de rekeningen per 31 december 2013 zijn opgenomen, dan zullen deze ten laste worden gelegd van of in opbrengst worden genomen door de uit de splitsing ontstane vennootschap.

Hetzelfde geldt voor alle niet in dit voorstel opgenomen thans bestaande rechten en verplichtingen in hoofde van de te splitsen vennootschap.

Onderwerp akte :

Warmoesstraat 28

1210 Sint-Joost-ten-Node

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

VERSLAG.

De besluiten van het verslag de dato 05 september 2014 van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin , ex ultimo vertegenwoordigd door de Heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, nopens de inbreng in natura in de nieuw op te richten burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ARCHI-BURO ARCHITECTS luiden letterlijk als volgt:

" 7. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de oprichting door inbreng in natura van de BV OVV BVBA ARCHI-BURO ARCHITECTS middels afsplitsing van de bedrijfstak bestaande uit de uitbating van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

een architectenbureau van de BV OVV BVBA ARCHI-BURO ARCHITECT naar de nieuw op te richten vennootschap BV OVV BVBA ARCHI-BURO ARCHITECTS, kan ik besluiten dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren; de oprichter van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de door de op te richten vennootschap uit te geven aandelen gecorrigeerd met de overige eigen vermogensbestanddelen die ten gevolge van de afsplitsing van activa en passiva vanuit de BV OVV BVBA ARCHI-BURO ARCHITECT volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe overgaan naar de op te richten vennootschap.

2. De beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering ter bepaling van het aantal uit te geven aandelen en ter bepaling van de ruilverhouding voor de toebedeling aan de enige aandeelhouder van de BV OVV BVBA ARCHI-BURO ARCHITECT zijn bedrijfseconomisch verantwoord, onder voorbehoud van de inbrengwaarde dewelke overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel gebaseerd is op de boekwaarde van de betreffende activa. De waardebepalingen waartoe de toegepaste waarderingsmethoden leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, verhoogd met de overige eigen vermogensbestanddelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. Ik dien weliswaar een principieel voorbehoud te formuleren voor financiële gevolgen naar aanleiding van eventuele fiscale controles bij de betrokken vennootschap.

4. De inbreng van de actief- en passiefbestanddelen van de BVBA ARCHI-BURO ARCHITECT leidt volgens het boekhoudkundig continuïteitsprincipe tot de overgang van eigen vermogensbestanddelen voor een bedrag van 245.126,20 EUR (zijnde 18.599,92 EUR kapitaal verhoogd met 226.526,28 EUR andere eigen vermogensbestanddelen).

5. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit 750 aandelen zonder vermelding van

nominale waarde voor een totaal bedrag van 18.599,92 EUR aan kapitaal verhoogd met 226.526,28

EUR andere eigen vermogensbestanddelen uit de te splitsen BV OVV BVBA ARCHI-BURO

ARCHITECT.

Ik wil er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van

de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem, 5 september 2014

(getekend)

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd ex ultimo door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor"

VASTSTELLING STATUTEN.

Als gevolg van de splitsing door oprichting van de nieuwe vennootschap, wordt het

maatschappelijk kapitaal van de nieuwe burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARCHI-BURO ARCHITECTS" vastgesteld op achttien duizend vijfhonderd negenennegentig euro tweeënnegentig eurocent (¬ 18.599,92) en vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De enige vennoot van de gesplitste burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ARCHI-BURO ARCHITECT wordt enige vennoot van deze nieuwe burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ARCHI-BURO ARCHITECTS .

Er worden aan de enige vennoot van de gesplitste vennootschap  ARCHI-BURO ARCHITECT 750 aandelen uitgereikt. Aan de enige vennoot wordt tegen één aandeel in de gesplitste vennootschap  ARCHI-BURO ARCHITECT één nieuw aandeel in de nieuwe burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ARCHI-BURO ARCHITECTS uitgereikt.

De statuten van de nieuwe burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARCHI-BURO ARCHITECTS" worden als volgt vastgesteld:

Naam: De burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht onder de naam  ARCHI-BURO ARCHITECTS .

Zetel: te 1210 Brussel (Sint-Joost-ten-Node), Warmoesstraat 28.

Duur: De duur van de vennootschap is onbepaald.

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

De taken en levering van diensten die voortvloeien uit de uitoefening van het beroep van architect,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

zijn met de uitoefening van het beroep van architect, zoals: alle bijzondere bouwtechnieken (elektrische studies, sanitair,  HVAC ,...), de beeldhouwkunst en schilderkunst die in de architectuur geïntegreerd zijn, de decoratie, de interieur- en landschapsinrichting, het  design , de topografie, de stedenbouwkunde, de expertises, de taken toevertrouwd aan coördinatoren van bouwterreinen door de wet van vier augustus negentienhonderd zesennegentig met betrekking tot het  welzijn van de werknemers bij de uitoefening van hun werk , en het koninklijk uitvoeringsbesluit van vijfentwintig januari tweeduizend en één, met uitsluiting van alle ondernemingen met commercieel karakter. Zij mag met name alle plannen, lastenboeken, alle illustratiewerken en maquettes vervaardigen evenals alle stedenbouwkundige en planologische, topografische en of socio-economische studies uitvoeren. Om dit doel te bereiken zal de vennootschap alle mogelijke overeenkomsten kunnen sluiten, met betrekking tot de aankoop, tot de bouw, tot de verbouwing of verhuur van lokalen noodzakelijk voor haar activiteit, tot het aannemen van personeel en het sluiten van een verstandhouding met eventuele medewerkers. Zij zal alle burgerlijke, roerende of onroerende verrichtingen kunnen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, uitgezonderd alle commerciële handelingen. De vennootschap zal de voorschriften moeten respecteren van het Deontologisch Reglement van de raad van de Orde van Architecten.

De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

In de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) er tevens over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteren.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend vijfhonderd negenennegentig euro tweeënnegentig eurocent (¬ 18.599,92).

Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte, door één zaakvoerder, alleen optredend.

Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moeten de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vermeld.

Controle: Voor zover de wet het vereist, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich hiertoe laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te hare laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing.

Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni, om tien uur, in de Gemeente waar de maatschappelijke zetel gevestigd is.

Boekjaar: Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van Vennootschappen.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding - vereffening: Elke voorgenomen ontbinding zal onverwijld worden meegedeeld aan de bevoegde provinciale raad van de Orde van Architecten met vermelding van de regeling inzake de lopende opdrachten en de tienjarige aansprakelijkheid.

In geval van ontbinding worden door de vereffenaars, met inachtneming van de regels van de deontologie, de nodige schikkingen getroffen ter vrijwaring van de belangen van de cliënten, onder meer inzake de voortzetting van de contracten en van de architectuur-opdrachten in uitvoering. Bij ontbinding van de vennootschap zal voor de lopende opdrachten een persoon worden aangesteld die gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten teneinde voor rekening van de vennootschap in vereffening deze opdrachten verder uit te voeren.

Indien de vennootschap in vereffening, om gelijk welke reden, niet meer voldoet aan de voorwaarden om het beroep van architect uit te oefenen zal de vereffenaar, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden voor de verdere uitvoering van de lopende opdrachten.

Wordt er geen vereffenaar aangesteld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, dan wordt de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, beschouwd als vereffenaar(s).

De vereffenaar treedt pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn benoeming.

Enkel natuurlijke personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten, kunnen aangesteld worden als vereffenaar van de vennootschap.

De vereffening kan pas afgesloten worden indien er geen lopende opdrachten meer zijn dan wel indien alle overeenkomsten met betrekking tot de lopende opdrachten werden overgedragen aan een derde architect. Tevens dient een regeling getroffen te zijn m.b.t. de tienjarige aansprakelijkheid van de vennootschap.

OVERGANGSBEPALINGEN - BENOEMINGEN.

1. Het eerste boekjaar loopt met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2014 tot 31 december

2014.

2. De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op de eerste maandag van de maand juni

2015.

3. De algemene vergadering van de nieuwe burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ARCHI-BURO ARCHITECTS verklaart volgende persoon tot de functie van gewone zaakvoerder te benoemen :

De naamloze vennootschap  BURO , voornoemd.

Overeenkomstig artikel 61, paragraaf 2, van het Wetboek van Vennootschappen verklaart de naamloze vennootschap "BURO", dat de Heer Tony BUYCK, voornoemd, de vaste vertegenwoordiger zal zijn van de vennootschap die belast zal zijn met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de naamloze vennootschap "BURO".

- De vergadering en de hier aanwezige zaakvoerder van de nieuw op te richten vennootschap stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen om alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in het handelsregister en/of de Kruispuntbank voor Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen alsook bij andere overheidsdiensten, en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde kamer van ambachten en neringen en/of één (1) of meer erkende ondernemingsloketten, met name :

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Jarefin , met zetel te 9051 Sint-Denijs-Westrem Poolse Winglaan 90, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer BE 0466.352.046.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Jean-Charles DE WITTE,

Tegelijk met deze neergelegd : afschrift akte , verslag bedrijfsrevisor, verslag oprichter.

21/11/2014
ÿþ LuikB ï In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergeiegdrütss.'ret>Iedc;n up

~ 2 110V, 2414

ter griffie van de bláde" ;iaridy~itallge

,

t~M~íl~iré kx'~ inri ~{1 'Brussel

1

1 210691*

0562.880.805

Archi-Buro Architects

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Warmoesstraat 28 -1210 Sint-Joost-ten-Node

VERVROEGDE ONTBINDING EN IN VEREFFENINGSTELLING --AFSLUITING

VEREFFENING

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte te Kortrijk, op 30 september 2014, ter registratie aangeboden, houdende buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARCHI-BURO ARCHITECTS", waarvan de zetel gevestigd is te 1210 Brussel (Sint-Joost-ten-Node), Warmoesstraat 28, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

- De enige vennoot heeft vooreerst kennis genomen van het verslag van de

zaakvoerder inzake de ontbinding van de vennootschap alsook van het controleverslag over de staat van activa en passiva, opgemaakt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Piet Dujardin", vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de Heer Piet Dujardin in datum van 29 september 2014.

Overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen besluit de vergadering tot ontbinding en vereffening van de vennootschap in één akte.

De vergadering stelt het einde van het mandaat van de zaakvoerder vast gelet op de ontbinding en de in vereffeningstelling van de vennootschap.

Overeenkomstig artikel 195 van het Wetboek van Vennootschappen besluit de vergadering:

" Dat de gelden en waarden die aan de vennoten toekomen en die hun niet kunnen worden afgegeven, bij de "Deposito- en Consignatiekas" zullen gedeponeerd worden;

" Dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende ten minste vijf (5) jaar zullen worden neergelegd en bew. ard te 1210 Brussel (Sint-Joost-ten-Node), Warmoesstraat 28.

Als gevolg daarvan, stelt de vergadering vast dat de vereffening afgesloten is en dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARCHI-BURO ARCHITECTS" opgehouden heeft te bestaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :

Benaming :

(voluit)

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte. Tegelijk met deze neergelegd :

- afschrift van het proces-verbaal ontbinding

- verslag van de zaakvoerder

- verslag bedrijfsrevisor omtrent de ontbinding van de

vennootschap

f

Voorn

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



- De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de notaris tot uitvoering van de genomen besluiten.

- De vergadering stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, met name burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Jarefin, met maatschappelijke zetel te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Poolse-Winglaan 90, evenals aan zijn aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank van Ondernemingen en, desgevallend bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ARCHI-BURO ARCHITECTS

Adresse
WARMOESSTRAAT 28 1210 SINT-JOOST-TEN-NODE

Code postal : 1210
Localité : SAINT-JOSSE-TEN-NOODE
Commune : SAINT-JOSSE-TEN-NOODE
Région : Région de Bruxelles-Capitale