ARCHIDUK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHIDUK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 417.872.634

Publication

01/08/2012
ÿþ Benaming (voluit) :ARCHIDUK

(verkort) : *

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Clémenceaulaan 87

1070 Anderlecht

On. erwerp akte :Ontbinding ingevolge met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting.

Tekst : Uit een proces-verbaal (D16325) opgemaakt door Dirk Van Haesebrouck, geassocieerde notaris te Kortrijk, op 13 juli 2012, blijkt :

1° dat de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VK STUDIO ARCHITECTS, PLANNERS AND DESIGNERS", met zetel te 8800 Roeselare, Brugsesteenweg 210, rechtspersonenregister Kortrijk en met BTW-nummer BE 0477.809.231, enige vennoot van burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARCHIDUK", voornoemd, deze vennootschap bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting heeft overgenomen.

2° dat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap "ARCHIDUK", voornoemd, met alle rechten en plichten, onder algemene titel is overgegaan op de overnemende vennootschap "VK STUDIO ARCHITECTS, PLANNERS AND DESIGNERS", voornoemd.

3° dat, vermits zowel de enige vennoot van de overgenomen vennootschap als de algemene vergadering van de vennoten van de overnemende vennootschap de fusie hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap heeft opgehouden te bestaan op 13 juli 2012.

4° dat de vergadering, ingevolge de fusie, het ontslag heeft vastgesteld van de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap "ARCHIDUK", de heer Peter VAN KERCKHOVE, wonende te 8300 Knokke-Heist, Zeehelling 2 bus 1.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : een expeditie van het proces-verbaal van ontbinding ingevolge door

fusie door overneming gelijkgestelde verrichting.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Dirk Van Haesebrouck

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handlekening

[1!.,,fiw< In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

IIIINIMIUM11111

mod i 1.1

Ondernemingsnr : 0417.872.634

05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.04.2012, NGL 04.07.2012 12249-0439-009
03/05/2012
ÿþ r.toawmd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

*iaoesss0

eituse2e4

2 0 APR 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0417.872.634 Benaming

(voluit) : ARCHIDUK (verkort) :

---------------------

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE RECHTSVORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : CLÉMENCEAULAAN 87 -1070 ANDERLECHT

(volledig adres)

Onderwerp akte : VOORSTEL TOT GERUISLOZE FUSIE

UITTREKSEL UIT HET VOORSTEL TOT GERUISLOZE FUSIE DE DATO 17 APRIL 2012 OPGEMAAKT DOOR DE BESTUURSORGANEN VAN DE BV BVBA ARCHIDUK EN DE BV CVBA VK STUDIO ARCHITECTS, PLANNERS AND DESIGNERS:

Op heden hebben de bestuursorganen van de hierna vernielde vennootschappen besloten om in gemeen overleg, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen, over te gaan tot het opmaken van het voorstel van fusie door overneming met vereenvoudigde procedure, zoals bedoeld in artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen.

Overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen luidt de tekst van het fusievoorstel als

volgt:

A, DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN

DE FUSIE DEELNEMEN

1. De overnemende vennootschap

Naam: VK STUDIO ARCHITECTS, PLANNERS AND DESIGNERS

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap

beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8800 Roeselare, Brugsesteenweg 210

Doel: (artikel 3 van de statuten)

"De vennootschap heeft tot doel, met uitsluiting van alle handelsdoeleinden en rekening houdende met dei wettelijke voorschriften en de deontologische regels van de Orde van Architecten, de gezamenlijke uitoefening van aile activiteiten die behoren tot het beroep van architect, evenals van alle met het architectenberoep; aanverwante en niet onverenigbare disciplines, zoals stedenbouwkundigen, verkeersdeskundigen en? ingenieurs. Deze opsomming is niet limitatief.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel overal verwezenlijken voor eigen rekening en voor: rekening van derden, op allerhande manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt blijken.

De vennootschap mag bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins een belang of deelneming, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid in België of in het buitenland verwerven, op voorwaarde dat de vennootschappen, de ondernemingen, de bedrijvigheden of de verenigingen een gelijkaardig doel hebben als de vennootschap.

De vennootschap mag bovendien deze belangen of deelnemingen beheren, valoriseren en ten gelde maken, alsook rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en de: vereffening van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen op voorwaarde dat de. vennootschappen, de ondernemingen, de bedrijvigheden of de verenigingen van uitsluitend professionele aard: zijn en hun maatschappelijk doel en hun activiteiten niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

De vennootschap kan alle burgerlijke, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen` uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn de: verwezenlijking daarvan te bevorderen.

De vennootschap kan daden van koophandel stellen voor zover deze bijkomstig zijn aan haar' maatschappelijk doel en noodzakelijk zijn voor de verwezenlijking ervan."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

met;

Voor behouden

aan het Belgisch Staatsblad

2. De over te nemen vennootschap

Naam: ARCHIDUK

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid

Zetel: 1070 Anderlecht, Clémenceaulaan 87

Doel: (artikel 4 van de statuten)

"De vennootschap stelt zich tot doel:

Het algemeen beheer van de middelen, de installaties en het materieel die nodig zijn voor de uitoefening in groepsverband van het beroep van architect, met inbegrip van alle bijzondere taken die aan het beroep van architect verwant en ermee verenigbaar zijn, rekening houdend met de Belgische wetgeving, de voorschriften van de Orde van Architecten.

De vennootschap zal nooit ten aanzien van het cliënteel enige beroepsverantwoordelijkheid kunnen opnemen.

leder vennoot draagt persoonlijk de voire verantwoordelijkheid als architect zoals voorzien door de wet.

De vennootschap zal erover waken dat zij kan instaan voor de mogelijke materiële gevolgen van de beroepsverantwoordelijkheid van de vennoten.

De vennootschap heeft geen handelsdoeleinden. Zij kan eventueel alle daden, nodig in verband met het hierboven omschreven doel, stellen als zijnde burgerlijke activiteiten."

B. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen  zowel rechten als verplichtingen -- van de over te nemen vennootschap gaat over naar de overnemende vennootschap op basis van de jaarrekening per 31 december 2011.

Vanaf 1 januari 2012 worden de handelingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap,

C. TOE TE KENNEN RECHTEN AAN DE VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP DIE ; BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

De enige vennoot van de over te nemen vennootschap heeft geen bijzondere rechten.

Er zijn in de over te nemen vennootschap verder geen houders van andere effecten dan aandelen.

Bijgevolg dienen er door de overnemende vennootschap geen bijzondere rechten toegekend te worden aan de enige vennoot van de over te nemen vennootschap.

Q. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

E. WIJZIGING STATUTEN OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Aan de statuten van de overnemende vennootschap zullen ondermeer volgende wijzigingen worden aangebracht:

- het doel van de ovememende vennootschap zal indien nodig aangevuld worden met de activiteiten van de over te nemen vennootschap die nog niet in het doel van de overnemende vennootschap zijn vervat;

- andere wijzigingen van de statuten kunnen gebeuren op voorstel van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap.

Het bovenstaand voorstel tot geruisloze fusie wordt door de zorgen van ondergetekenden of andere wettelijke vertegenwoordigers van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap en bekendgemaakt bij uittreksel in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad uiterlijk zes weken vóór de algemene vergaderingen die zich over de fusie moeten uitspreken.

De bestuursorganen van de over te nemen vennootschap en van de overnemende vennootschap zullen het voorstel binnen de kortst mogelijke termijn ter goedkeuring voorleggen aan de respectievelijke algemene vergaderingen, teneinde de voorgenomen verrichting tot stand te brengen, met inachtneming van de wettelijke en statutaire bepalingen.

Peter VAN KERCKHOVE

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.04.2011, NGL 17.06.2011 11169-0287-012
10/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.04.2010, NGL 06.08.2010 10389-0088-014
02/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.04.2009, NGL 25.08.2009 09655-0259-014
29/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 08.04.2008, NGL 23.07.2008 08458-0374-016
24/04/2008 : LET000026
02/07/2007 : LET000026
08/09/2006 : LET000026
15/07/2005 : LET000026
15/07/2004 : LET000026
12/06/2003 : LET000026
01/01/1995 : LET26
21/01/1988 : LET26
01/01/1988 : LET26
01/01/1986 : LET26

Coordonnées
ARCHIDUK

Adresse
CLEMENCEAULAAN 87 1070 BRUSSEL

Code postal : 1070
Localité : ANDERLECHT
Commune : ANDERLECHT
Région : Région de Bruxelles-Capitale