ASSOCIATION DES ETABLISSEMENTS PUBLICS DE SOINS, EN ABREGE : AEPS

Association sans but lucratif


Dénomination : ASSOCIATION DES ETABLISSEMENTS PUBLICS DE SOINS, EN ABREGE : AEPS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 408.966.549

Publication

22/03/2013
ÿþc ~~°`" ail MOD 2.2

! ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1 3 MRT 2013

ORLISSEL

Griffie

i

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr Benaming 0408.966.549

(voluit) : Vereniging van Openbare Verzorgingsinstellingen in

(verkort) . vereffening

Rechtsvorm vov

Zetel : Vereniging Zonder Winstoogmerk

Onderwerp akte : Gildenstraat 9-11, 1000 Brussel

Uittreksel uit de december 2012: Afsluiting vereffening - bestemming liquidatiesaldo

notulen van de algemene vergadering van de vereniging in Vereffening gehouden op 21,

"4.Bestemming van het batig liquidatiesaldo op voorstel van de Nederlandstalige en de Franstalige kamer.

in overeenstemming met de beslissing van de algemene vergadering van de Vereniging dd. 22 september 2011, beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen om het netto-vereffeningssaldo in twee gelijke delen te verdelen. Eén deel zal op voorstel van de Franstalige kamer van de Vereniging worden toegekend aan een vereniging met een doel gelijkaardig aan dat van de Vereniging. Het ander deel zal op voorstel van de Nederlandstalige kamer van de Vereniging worden toegekend aan een vereniging met een doel gelijkaardig aan dat van de Vereniging.

De Nederlandstalige kamer van de Vereniging stelt Icuro vzw voor als begunstigde van de helft van het, netto-liquidatiesaldo.

De Franstalige kamer van de Vereniging stelt Santhea asbl voor als begunstigde van de helft van het netto-; liquidatiesaldo.

De vergadering bekrachtigt de voorstellen van toekenning zoals gedaan door de Nederlandstalige en Franstalige kamer met eenparigheid van stemmen, met dien verstande dat de vordering van de Vereniging op Santhea asbl/de Franstalige kamer en dat de schuld van de Vereniging ten aanzien van Icuro vzw/de Nederlandstalige kamer in rekening dienen te worden gebracht.

Dergelijke verdeling is in overeenstemming met de statuten van de Vereniging alsook in overeenstemming, met de VZW-wet.

De algemene vergadering beslist unaniem dat deze verdeling van het netto-vereffeningssaldo gebeurt onder uitdrukkelijk voorbehoud van eventuele schuldvorderingen op de Vereniging die op heden niet zijn aangemeld, en die na de sluiting van de vereffening nog aan het licht zouden komen en opeisbaar worden. In dergelijk geval zal 50% van de betreffende schuldvordering ten laste worden gelegd van Santhea asbl en zal 50% van de schuldvordering ten laste worden gelegd van Icuro vzw.

5.Kwijting aan de vereffenaars voor de uitoefening van hun mandaat vanaf 1 oktober 2011 tot en met de afsluiting van de vereffening.

Bij afzonderlijke stemming en met unanimiteit beslist de vergadering kwijting te verlenen aan de. vereffenaars;

-Marleen Denef, met woonplaats te Schreursvest 37/1, 3001 Heverlee;

-Sarah Verschaeve, met woonplaats te Rozenweg 29D, 3212 Pellenberg;

-Coralie Mattelaer, met woonplaats te Val Vert 22, 1390 Bossut-Gottechain;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

M0D 2.2

Luik B - Vervolg

voor de uitoefening van hun mandaat van vereffenaar gedurende de periode vanaf 1 oktober 2011 tot en met de afsluiting van de vereffening, nl. 21 december 2012s

6,Afsluiting van de vereffening.

De vergadering verklaart dat de vereffening is gesloten en dat de Vereniging met ingang vanaf 21 december 2012 heeft opgehouden te bestaan.

8.Delegatie van bijzondere bevoegdheden, ondermeer voor de doorhaling van de inschrijving van de Vereniging in vereffening bij het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen, voor de publicatie van de afsluiting van de vereffening in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad alsook voor het afsluiten van de bankrekeningen,

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Sarah Verschaeve, alsook aan elke andere advocaat of werknemer van Curia CVOA, met maatschappelijke zetel te Maria-Theresiastraat 34A, 3000 Leuven, voor de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen, voor de publicatie van de afsluiting van de vereffening in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, alsook voor het afsluiten van de bankrekeningen."

Voor Vereniging van Openbare Verzorgingsinstellingen VZW in vereffening

Sarah Verschaeve

mandataris

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(eni bevoegd de vereniging stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

r, Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad











































22/03/2013
ÿþ i4,.t` ,~ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte Moe 2.2

1111(1,11,1311J111 1111

MRT 2013

BRUXELLES

Greffe

N' d'entreprise : 0408.966.549

Dénomination

(en entier) : Association des Etablissements Publics de Soins en liquidation

(en abrégé) : AEPS

Forme juridique : Association sans but lucratif

Siège : rue des Guildes 9-11, 1000 Bruxelles

Objet de l'acte : Clôture de la liquidation - Allocation du solde net de la liquidation

Extrait du procès-verbal de l'assemblée générale de l'Association en liquidation tenue le 21 décembre 2012:

"4.Allocation du solde net de la liquidation sur proposition de la Chambre Néerlandophone et de la Chambre: Francophone.

En conformité avec la décision de l'assemblée générale datée le 22 septembre 2011, l'assemblée générale. décide à l'unanimité de partager le boni de liquidation en deux parts égales. Une part sera attribuée, sur proposition de la Chambre francophone de l'Association, à une association dont l'objet est similaire à celui de l'Association. L'autre part sera attribuée, sur proposition de la Chambre néerlandophone de l'Association, à une association dont l'objet est similaire à celui de l'Association.

La Chambre néerlandophone de l'Association propose lcuro vzw comme bénéficiaire pour la moitié du boni de liquidation,

La Chambre francophone de l'Association propose Santhea asbl comme bénéficiaire pour l'autre moitié du boni de liquidation,

L'assemblée générale valide à l'unanimité ces propositions faites par la Chambre néerlandophone et la Chambre francophone, à condition que la créance de l'Association vis-à-vis de Santhea asbl/la Chambre francophone et la dette de l'Association vis-à-vis d'Icuro vzw/la Chambre néerlandophone soient mises en ligne de compte.

Cette répartition est conforme aux statuts de l'Association, ainsi qu'à la Loi sur les ASBL.

L'assemblée générale décide à l'unanimité que cette répartition du boni de liquidation s'effectue sous réserve expresse des créances éventuelles non déclarées actuellement, et qui seraient découvertes et exigibles après la clôture de la liquidation. Le cas échéant, 50% de cette créance sera prise en charge par Santhea asbl et 50% de cette créance sera prise en charge par lcuro vzw.

5.Décharge aux liquidateurs pour l'exercice de leur mandat à partir du ler octobre 2011 jusqu'à la clôture de. la liquidation.

Par vote séparé et à l'unanimité, l'assemblée décide de donner décharge pleine et entière, sans réserve restriction, aux liquidateurs

-Marleen Denef, domiciliée à Schreursvest 37/1, 3001 Heverlee;

-Sarah Verschaeve, domiciliée à Rozenweg 29D, 3212 Pelfenberg;

-Coralie Mattelaer, domiciliée à Val Vert 22, 1390 Bossut-Gottechain;

pour l'exercice de leur mandat de liquidateur à partir du 1 octobre 2011 jusqu'à la clôture de la liquidation, c.à.d, le 21 décembre 2012.

6.Clôture de la liquidation,

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter l'association, la fondation ou l'organisme à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

A 'e

Réservé au

Moniteur belge e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mao 2.2

Volet B - Suite

L'assemblée prononce que la liquidation est clôturée et constate que l'Association a cessé définitivement ' d'exister à compter d'aujourd'hui (21 décembre 2012),

8.Délégation de pouvoirs spéciaux, entre autres pour la radiation de l'inscription de l'Association en liquidation auprès du Registre des Personnes Morales de la Banque Carrefour des Entreprises, pour la ' publication de la clôture de la liquidation dans les Annexes au Moniteur belge et pour la clôture des comptes en banques.

L'assemblée confère tous pouvoirs à Sarah Verschaeve, ainsi qu'à chaque autre avocat ou employé du cabinet d'avocats Curia CVOA ayant son siège social Maria-Theresiastraat 34A, à 3000 Leuven, afin d'assurer i toutes les formalités requises auprès du Registre des Personnes Morales de la Banque-Carrefour des Entreprises, pour la publication de la clôture de la liquidation dans les Annexes au Moniteur belge et pour la clôture des comptes en banques."

Pour l'Association des Etablissements Publics de Soins en liquidation

Sarah Verschaeve

mandataire

Mentionner sur le dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter l'association, la fondation ou l'organisme à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

23/11/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

;. RUSSEL

Grif~ié3 Zn

i luili ~ouiii

" iivcsae*

bet

aC

Be Sta

Ondernemingsnr : 0408.966.549

Benaming

(voluit) : Vereniging van Openbare Verzorgingsinstellingen

(verkort) : VOV

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Gildenstraat 9-11, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Ontbinding en invereffingstelling ! benoeming van vereffenaars

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering gehouden op 22 september 2011. De vergadering heeft, met eenparigheid van stemmen:

BESLOTEN om, overeenkomstig artikel 44 van de statuten, de vereniging te ontbinden met ingang vanaf 1 oktober 2011.

BESLOTEN om, overeenkomstig artikel 44 van de statuten, een college van drie vereffenaars aan te stellen samengesteld uit:

- mevrouw Marleen René E Denef, met woonplaats te L. Schreursvest 37/1, 3001 Heverlee;

- mevrouw Sarah Dany Verschaeve, met woonplaats te Rozenweg 29 D, 3212 Pellenberg; en

- mevrouw Coralie Mattelaer, met woonplaats te Val Vert 22, 1390 Bossut-Gottechain.

Elke vereffenaar beschikt over individuele beslissings- en vertegenwoordigingsbevoegdheid. De opdracht. van de vereffenaars zal een aanvang nemen vanaf 1 oktober 2011.

Voor eensluidend uittreksel,

Sarah Verschaeve

Vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/11/2011
ÿþMOp2.2

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte

N° d'entreprise : 0408.966.549

3 R~~n -= 4=

~ 9 w11- 2011.

Greffe

*111]6587*

1111

Rési a Moni bel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Dénomination

(en entier) : Association des Etablissements Publics de Soins

(en abrégé' : AEPS

Forme juridique : Association sans but lucratif

Siège : rue des Guildes 9-11, 1000 Bruxelles

Objet de l'acte : Dissolution et mise en liquidation I nomination des liquidateurs

Extrait du procès-verbal de l'assemblée générale tenue le 22 septembre 2011.

A l'unanimité, l'assemblée générale a:

Décidé, conformément à l'article 44 des statuts, de dissoudre l'association à partir du 1 octobre 2011.

Décidé, conformément à l'article 44 des statuts, de désigner un collège de trois liquidateurs composé de:

- Madame Marleen René E Denef, résidant à L. Schreursvest 37141, 3001 Heverlee

- Madame Sarah Dany Verschaeve, résidant à Rozenweg 29D, 3212 Pellenberg

- Madame Coralie Mattelaer, résidant à Val Vert 22, 1390 Bossut-Gottechain

Chaque liquidateur dispose des pouvoirs de décision et de représentation individuels.

La mission des liquidateurs prendra cours le 1 octobre 2011.

Pour extrait conforme

Sarah Verschaeve

Liquidateur

Mentionner sur la dernière page du Vort B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter l'association, la fondation ou l'organisme à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature



Coordonnées
ASS. DES ETABLISSEMENTS PUBLICS DE SOINS, EN…

Adresse
RUE DES GUILDES 9-11 1000 BRUXELLES

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale