ATA CONSTRUCT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ATA CONSTRUCT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 435.589.980

Publication

04/04/2013
ÿþrk ÿ

r

Ondernemingsnr : 0435.589.980

Benaming

(voluit) : ATA CONSTRUCT

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : LOUIZALAAN 327 BUS 6.3 TE 1050 BRUSSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit de buitengewone algemene vergadering, verleden voor meester Jan Meersman, geassocieerd notaris te Sint-Pieters-Leeuw, op 8 maart 2013, waarop de volgende vermelding werd aangebracht «Geregistreerd vier bladen een verzendingen te DILBEEK Il de 14 MRT 2013 - Boek 606 Blad 02 vak 04 - Ontvangen : vijfentwintig euro (25,00 ¬ ) DE ONTVANGER (getekend) a.i. M. WAUTERS» blijkt dat :

Eerste beslissing

De algemene vergadering beslist het doel te herformuleren zonder het doel inhoudelijk te wijzigen. Artikel 3 van de statuten wordt aangepast als volgt :

Artikel 3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening ais voor derden af in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon: het kopen en verkopen, huren en verhuren, bouwen en verbouwen, verpanden en hypothekeren, het ruilen, het beheren en het productief maken van allerhande onroerende en roerende goederen; kortom alle beheer van onroerende en roerende goederen en de beschikking ervan;

De vennootschap mag op welke wijze ook, betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samengaand doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen;

De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke waarborgen verstrekken tot zekerheid van schulden en verbintenissen, aangegaan tegenover derden door verbonden ondernemingen, door andere ondernemingen waarmee een participatieverhouding bestaat, en docr de bestuurders van de ondernemingen;

Zij mag zekerheden stellen zoals borg, hypotheek en andere tot waarborg van verbintenissen van derden; De voorgaande opsommingen zijn niet beperkend en dienen in de meest uitgebreide zin opgevat.

Zij mag zowel in België ais in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Tweede beslissing

De algemene vergadering beslist volgende artikels aan te passen :

"Artikel 2 : Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1050 Brussel, Louizalaan 327, bus 6.3.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen, en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 11 ; Samenstelling van de raad van bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie (3) leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes (6) jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer den twee (2) aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee (2) leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee (2) aandeelhouders zijn.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd is zij verplicht één of meer natuurlijke personen aan te duiden die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegenwoordigen voor alle handelingen die dit bestuur betreffen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Moa Word 11.1

RIMfEel In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

II 11111,1 j1,91111,1

III







I

VIUSS r1

2 5 MAR. 2e13

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst,

Artikel 12 : Bijeenkomsten

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door cie voorzitter, een gedelegeerd bestuurder of twee (2) bestuurders, tenminste drie (3) dagen voor datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail en vermeldt dag en uur met de dagorde.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd.

Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of elk andere plaats vermeld in de oproeping.

Iedere bestuurder kan schriftelijk volmacht geven aan een ander lid van de raad om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Artikel 13 : Voorzitter

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen.

Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Artikel 14 : Beraadslagingen

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen omtrent aangelegenheden die op de agenda vermeld zijn en slechts indien tenminste de meerderheid van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Over aangelegenheden die niet op de agenda vermeld zijn kan de raad van bestuur enkel geldig beraadslagen en beslissen indien alle leden van de raad van bestuur aanwezig zijn en allen akkoord gaan.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gekwalificeerde meerderheid van 75% der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij éénpang schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen na te leven.

Artikel 15 : Notulen

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register, gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee (2) bestuurders.

Artikel 16 : Bevoegdheden van de raad van bestuur

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad van bestuur mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad. De raad bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Artikel 17 Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een Notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur. Een gedelegeerd bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap,

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Het dagelijks bestuur omvat: bewarende handelingen, uitvoering van de

"

besluiten van de raad van bestuur en lopende zaken (zijnde alle handelingen waartoe de noodzaak zich dag na dag in concreto kan voordoen voor de normale gang van de onderneming).

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Artikel 18 : Onkosten van de bestuurders

De normale en gerechtvaardigde uitgaven en onkosten, welke de bestuurders kunnen doen gelden als gedaan in de uitoefening van hun functie, zullen worden vergoed en onder de algemene kosten in rekening worden gebracht"

Tweede beslissing  Volmacht

De algemene vergadering verleent aan ondergetekende notaris, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake, evenals over te gaan tot neerlegging en publicatie van de genomen beslissingen.

Raad van Bestuur

De Raad van Bestuur in vergadering bijeengekomen neemt vervolgens volgende beslissingen met ingang

van heden :

1.te benoemen tot voorzitter van de Raad van Bestuur : de heer COCQUYT Renaat, voornoemd, hier

aanwezig en aanvaardend.

2.een einde te stellen aan het mandaat van gedelegeerd bestuurder van de heer COCQUYT Yves en

mevrouw COCQUYT Pascale, beide voornoemd, en hen beiden vervolgens delegatie van het dagelijks bestuur

te verlenen, hetgeen door beiden wordt aanvaard.

De Raad van Bestuur zal bijgevolg vanaf heden samengesteld zijn en de Vennootschap vertegenwoordigd

worden als volgt :

1.de heer COCQUYT Renaat, bestuurder, voorzitter van de Raad van Bestuur en gedelegeerd bestuurder;

2.mevrouw BERCKMANS Marie Josée, bestuurder en gedelegeerd bestuurder;

3.de heer COCQUYT Yves, bestuurder, gevolmachtigd tot dagelijks bestuur;

voor eensluidende uitgifte

Tegelijkertijd mee neergelegd : uitgifte van de akte

L

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 16.08.2012 12422-0020-014
26/04/2012
ÿþMM 20

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIII 1II IE1 lEu II 1111 II III IIUI

*iaoaoiae*

RRUSS§1:1

1 6 PIR 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0435.589.980

Benaming

(voluit) : ATA CONSTRUCT

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 1050 Brussel, Louizalaan 327 bus 6.3

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap ATA CONSTRUCT , met zetel te 1050 Brussel, Louizalean 327 bus 6.3, gehouden voor Notaris Martine ROBBBERECHTS, te Zaventem, op 29 maart 2012, ter registratie aangeboden.

BLIJKT HET VOLGENDE :

* De vergadering stelt vast heeft de notaris verzocht, te akteren dat de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam materieel werd verwezenlijkt door inschrijving van de aandelen in het aandelenregister, ondertekening van het aandelenregister door elke aandeelhouder en vernietiging van de betreffende aandelen aan toonder.

De vergadering beslist vervolgens om de relevante bepalingen van de statuten van de vennootschap aan te passen aan de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam en aan het Wetboek van Vennootschappen.

* De vergadering beslist bijgevolg om artikel 7, artikel 21, artikel 22, artikel 8 en artikel 18 van de statuten te

vervangen.

De vergadering beslist im de laatste alinea van artikel 10 van de statuten te vervangen en een alinea aan

artikel 17 van de statuten toe te voegen.

De vergadering beslist om een nieuw artikel 31 en artikel 31bis in de statuten op te nemen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Martine ROBBERECHTS

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering;

- de gecoordineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

08/12/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I II lin iinii Hi H u niiI

`11184336"

V beh aa Bel Stee

ee

~e-J

2 8 NOV 2011

Griffie

Benaming

(voluit) : ATA CONSTRUCT

Rechtsvorm : NV

Zetel : Louisalaan, 327 Bus 6.3 1050 BRUSSEL

Ondernemingsnr : 0435.589.980

Voorwerp akte : BENOEMING

Uittreksel uit de Buitengewone Algemene Vergadering der vennoten van 15/612011

De Buitengewone Algemene Vergadering der vennoten benoemt tot bestuurders voor

een termijn van zes jaar vanaf heden :

1 1. De Heer Cocquyt Renaat wonende te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, V. Nonnemansstraat 15a

" bus 4.

2. Mevrouw Berckmans Marie-José wonende te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, V.Nonnemansstraat 15a bus 4.

3. De Heer Cocquyt Yves wonende te 1670 Pepingen, Molenstraat 21.

4. Mevrouw Cocquyt Pascale wonende te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Brabantsebaan 385

1600 Sint-Pieters-Leeuw.

Vervolgens heeft de Raad van Bestuur benoemd tot voorzitter van de Raad de Heer Cocquyt

Renaat en tot Gedelegeerd-Bestuurders de Heer Yves Cocquyt, de Heer Renaat Cocquyt en

Mevrouw Pascale Cocquyt.

Voor handelingen boven 25.000 euro kunnen de Gedelegeerd-Bestuurders Cocquyt

Yves en Cocquyt Pascale niet afzonderlijk tekenen.

Voor eensluitend afschrift,

Cocquyt Renaat

Gedelegeerd-Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011- Annexes du Moniteur belge

12/07/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

3 0 1

4UGriffie

*iiiosaaa"

1

Vc behc

aar

Betc Staal

Benaming

(voluit) ATA CONSTRUCT

Rechtsvorm : NV

Zetel : Louisalaan, 327 Bus 6.3 1050 BRUSSEL

Ondernemingsnr : 0435.589.980

Voorwerp akte : BENOEMING

Uittreksel uit de Buitengewone Algemene Vergadering der vennoten van 15/6/2011 De Buitengewone Algemene Vergadering der vennoten benoemt tot Gedelegeerd-Bestuurders voor een termijn van zes jaar vanaf heden :

1. De Heer Cocquyt Renaat wonende te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, V. Nonnemansstraat 15a bus 4.

2. Mevrouw Berckmans Marie-José wonende te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, V.Nonnemansstraat 15a bus 4.

3. De Heer Cocquyt Yves wonende te 1670 Pepingen, Molenstraat 21.

4. Mevrouw Cocquyt Pascale wonende te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Brabantsebaan 385

1600 Sint-Pieters-Leeuw.

Het mandaat van Gedegeerd-Bestuurder van Mevrouw Marie-José Berckmans, voornoemd,

zal ten kosteloze titel worden uitgeoefend.

Voor handelingen boven 25.000 euro kunnen de Gedelegeerd-Bestuurders Cocquyt

Yves en Cocquyt Pascale niet afzonderlijk tekenen.

Voor eensluitend afschrift,

Cocquyt Renaat

Ged. bestuurder

C3t3 de laatste blz. van t ui! B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 04.07.2011 11253-0568-013
09/11/2010 : BL512242
03/08/2009 : BL512242
17/04/2015
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

&Sad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0435.589.980

Benaming

(voluit) : ATA CONSTRUCT

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Louizalaan 327 bus 6.3, 1050 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Op de de bijzondere algemene vergadering van 25 maart 2015 werden volgende besluiten genomen door de aandeelhouders met eenparigheid van stemmen:

-Ontslag van Mevr. Berckmans Marie als gedelegeerd bestuurder en kwijting voor het door haar gevoerde bestuur tot op heden.

-Herbenoeming van dhr. Yves Cocquyt, wonende te 1670 Bogaarden (Pepingen), Molenstraat 21, ais bestuurder en kwijting voor het door hem gevoerde.pestuur tot op heden. Benoeming van dhr. Yves Cocquyt als gedelegeerd bestuurder. Zijn mandaat loopt tot en met 24 maart 2021,

-Herbenoeming van Mevr. Pascale Cocquyt, wonende te 1600 Sint-Laureins-Berchem, Brabantsebaan 385, als bestuurder en kwijting voor het door haar gevoerde bestuur tot op heden. Benoeming van mevr. Pascale Cocquyt als gedelegeerd bestuurder. Haar mandaat looptiot en met 24 maart 2021.

De vergadering neemt kennis van het overlijden van dhr. Renaat Cocquyt op datum van 20 februari 2015, gedelegeerd bestuurder van de vennootschap, waardoor zijn mandaat van rechtswege is beëindigd.

Dhr. Yves Cocquyt

Gedelegeerd bestuurder

r

-_

Griffie

 .,_.-.,"

150 48*

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/07/2008 : BL512242
16/08/2006 : BL512242
14/06/2005 : BL512242
13/06/2005 : BL512242
01/07/2004 : BL512242
25/06/2003 : BL512242
11/06/2002 : BL512242
04/04/2002 : BL512242
05/07/2000 : BL512242
27/07/1994 : BL512242
12/05/1994 : BL512242
12/07/1990 : BL512242
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 30.08.2016 16562-0546-013

Coordonnées
ATA CONSTRUCT

Adresse
LOUIZALAAN 327, BUS 6.3 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale