ATELIER M ARCHITECTS PLANNERS

BV CVBA


Dénomination : ATELIER M ARCHITECTS PLANNERS
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 627.977.505

Publication

20/04/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffié van de akte

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gustave Latinigaan 11

1030 Schaarbeek

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit akte verleden voor Meester Frederika LENS, notaris te Vilvoorde in datum van 3 april 2015, blijkt dat de hierna vermelde personen de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ATELIER M ARCHITECTS + PLANNERS", met maatschappelijke zetel te 1030 Brussel, Gustave Latinislaan 11 hebben opgericht waarvan de statuten werden vastgesteld als volgt:

OPRICHTERS:

1) De heer MAENHOUT Jan Edgard Gilbert Marie, geboren te Gent op 14 januari 1950, nationaal nummer 50.01.14-253.93, wonende te 1030 Schaarbeek,: Blauweregenlaan 17.

2) De heer VAN DEN BROECK Stefan Theophile Leo, geboren te Ukkel op 8 maart 1958, rijksregister nummer 58.03.08-471.43, wonend te 2860 Sint-Katelijne-Waver,., Ekeienhoek 22.

3) De heer BOSMANS Luc Constance August, geboren te Mortsel op 31 maart 1964,~ rijksregister nummer 64.03.31-311.27, wonend te 2540 Hove, Weldadigheidsstraat 26.

STATUTEN:

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap neemt de rechtsvorm aan van een burgerlijke vennootschap onder '

vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt

de benaming "ATELIER M ARCHITECTS + PLANNERS".

Enkel deze naam zal worden gebruikt.

De naam wordt vermeid op alle stukken die uitgaan van de vennootschap, en wordt

aangevuld met de woorden `BV CVBA'.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1030 Brussel, Gustave Latinislaan 11.

De vennootschap wordt ingeschreven op de tabel van de bevoegde provinciale Raad

van de Orde van Architecten.

Deze zetel mag bij besluit van de raad van bestuur verplaatst worden naar een ander

adres binnen hetzelfde taalgebied.

Elke zetelverplaatsing wordt onverwijld meegedeeld aan de Raad van de Orde van

Architecten waar de maatschappelijke zetel gevestigd was en aan de Provinciale Raad

waar de nieuwe maatschappelijke zetel zal gevestigd worden. Elke zetelverplaatsing

wordt bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Imu~i~u~~~~w~iunu1i

*150567 1*

Voort' behoude

aan het

Belgisct Staatsbla

Ondernemingsnr : c76;G . 99e. 505

Benaming (voluit) : ATELIER M ARCHITECTS + PLANNERS

neergetegdrontvangen op

fl 8 APr. 2015

ter griffie vareiRieledsrla,ndetalige

re^hm,ar'. vr Pr0e4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

' mod 11.1

De inrichting van een bijkomende vestiging wordt gemeld aan de provinciale Raad van de Orde van Architecten in wiens rechtsgebied de bijkomende vestiging ingericht wordt. en aan de Provinciale Raad in wiens rechtsgebied de zetel van de vennootschap is gevestigd.

DOEL

4.1 De vennootschap heeft tot doel :

- het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van de discipline van architectuur waaronder het beroep van architect en/of stedenbouwkundige;

- het verrichten van aile handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

4.2 De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

4.3 Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alteen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tabel van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

4.4 In de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar bestuurders er tevens over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect en het beroep van stedenbouwkundige respecteert.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - AANDELEN

a) Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk. De aandelen zijn opgedeeld in twee categorieën: categorie A en categorie B. De onderscheiden rechten van de categorieën A en B worden vastgesteld in huidige statuten en in het interne reglement.

Het vaste kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 Euro). Het wordt vertegenwoordigd door DUIZEND (1000) aandelen categorie A, zonder nominale waarde die elk één/duizendste (1/1000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het vast kapitaal kan enkel verhoogd of verminderd worden krachtens een besluit van de algemene vergadering.

Het vast gedeelte van het kapitaal moet gehandhaafd blijven.

b) Boven het vast gedeelte van het kapitaal is het maatschappelijk kapitaal veranderlijk zonder statutenwijziging als gevolg van de intreding van nieuwe vennoten, van het nemen van nieuwe aandelen door personen die reeds vennoot waren of van uittreding of uitsluiting en overlijden van vennoten, een en ander binnen de door deze statuten toegestane mogelijkheden.

Een vennoot mag slechts nieuwe aandelen nemen, mits toestemming van de raad van bestuur en met inachtneming van de procedure voorzien in artikel 10.

c) Bij iedere verhoging van het vast gedeelte van het kapitaal of overdracht van reeds bestaande aandelen moeten alle vennoten houders van aandelen categorie A die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk behandeld worden. Inzonderheid moeten de aandelen (waarop in geld wordt ingeschreven) eerst aangeboden worden aan de vennoten houders van aandelen categorie A naar evenredigheid van het aantal aandelen dat zij reeds bezitten, tenzij de buitengewone algemene vergadering volgens de vereisten voor een statutenwijziging in het belang van de vennootschap dit voorkeurrecht beperkt of opheft.

d) Buiten de aandelen die inbrengen vertegenwoordigen mag geen enkele andere soort effecten worden uitgegeven, onder welke benaming ook. De vennootschap mag ook geen eigen aandelen nemen.

De raad van bestuur kan wel obligaties uitgeven, al dan niet gewaarborgd door', zakelijke zekerheden, en waarvan hij de zonderheden bepaalt.

Storting op aandelen -- terugneming van gestorte gelden

a) Door het nemen van een aandeel bij de oprichting of later gaat de vennoot de onvoorwaardelijke verbintenis aan om het bedrag ervan te storten. Bijstorting of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan bet Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



volstorting wordt door de raad van bestuur opgevraagd op een door haar te bepalen tijdstip.

b) De vennoten kunnen de op hun aandelen gestorte gelden niet terugnemen dan nadat de raad van bestuur dit toegestaan heeft bij gewone meerderheid van stemmen. AANSPRAKELIJKHEID VAN VENNOTEN

De vennoten zijn niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap, en zijn niet gehouden bij te dragen in de verliezen van de vennootschap, boven het bedrag van hun inbreng.

De vennoten zijn noch hoofdelijk, noch ondeelbaar aansprakelijk.

BESTUUR EN BENOEMING

a) De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste twee en ten hoogste vijf bestuurders, allen vennoten houders van aandelen categorie A. Zij worden benoemd en ontslagen door de algemene vergadering. Zij moeten natuurlijke personen zijn, gemachtigd om het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten. Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap.

Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moeten de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vermeld.

b) Ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Voor het verstrijken van hun ambtsduur kunnen bestuurders alleen ontslagen worden door de algemene vergadering om wettige reden. Zij zijn van rechtswege ontslagnemend wanneer zij niet langer vennoot zijn of niet langer voldoen aan de vereisten gesteld voor het lidmaatschap van de vennootschap wanneer zij niet langer gemachtigd zijn om het beroep van architect uit te oefenen of niet meer zijn ingeschreven op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

c) Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen van een nieuwe bestuurder. De nieuwe bestuurder doet de tijd uit van zijn voorganger.

d) Binnen acht dagen na hun benoeming moeten de bestuurders een door hen ondertekend uittreksel uit de akte die hun bevoegdheid vaststelt neerleggen op de griffie van de Rechtbank. In dit uittreksel moet in ieder geval vermeld worden of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk dan wel als college verbinden.

Vergadering van de raad van bestuur

a) De raad van bestuur benoemt bij gewone meerderheid van stemmen een van zijn leden tot voorzitter. Bij ontstentenis van een voorzitter of bij diens afwezigheid worden de vergaderingen van de raad van bestuur voorgezeten door de oudste in jaren van de bestuurders.

b) De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluit volgens de bepalingen van deze statuten en, bij ontstentenis van bepalingen, volgens de gewone regels van de beraadslagende vergadering.

c) De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist, alsook binnen de veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders.

d) De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enig andere plaats in België, aangewezen in de oproepingsbrief.

e) De oproepingsbrief tot de vergadering van de raad van bestuur wordt, behoudens ingeval van dringende noodzakelijkheid, ten minste vijf volle dagen voor de vergadering verzonden per fax, e-mail of per gewone post. De oproepingsbrief bevat de agenda. Over de punten die daarin niet vermeld zijn, kan slechts dan rechtsgeldig worden beraadslaagd en besloten, wanneer alle bestuurders aanwezig zijn en ermee instemmen. Deze instemming wordt geacht te zijn gegeven, wanneer blijkens de notulen geen bezwaar is gemaakt.

f) De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch "

Staatsblad

mal 11.1

Elke bestuurder mag zich door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen. Elke bestuurder mag maar één andere bestuurder vertegenwoordigen.

g) Van de besluiten van de raad van bestuur worden notulen gehouden, en ondertekend door de aanwezige bestuurders.

Bezoldiging

Bij iedere benoeming van bestuurders beraadslaagt de algemene vergadering over de vraag of de bestuurders voor de vervulling van hun ambt bezoldigd worden en stelt zij in bevestigend geval de wijze en de omvang van die bezoldiging vast. De bezoldiging kan bestaan in een vast bedrag ten laste van de bedrijfskosten van het boekjaar. Bovendien kan de algemene vergadering aan bestuurders tantièmes toekennen te nemen uit de winst.

Bevoegdheden  Overlijden - Schorsing

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onafgezien van de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg, leiding en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zo mag de raad van bestuur onder meer het dagelijks bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan een gedelegeerd bestuurder.

Enkel die personen kunnen, in naam en voor rekening van de vennootschap, handelingen stellen die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect dewelke gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten

Elke bestuurder die, om welke reden ook, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde in vervanging te voorzien.

Indien ingevolge het overlijden van een bestuurders de vennootschap niet meer geldig kan vertegenwoordigd worden beschikt de vennootschap over een termijn van zes (6) maanden om zich in regel te stellen. De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen zijn die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe bestuurder. Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor aile handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn. Indien geen regularisatie mogelijk blijkt moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden alwaar wordt beraadslaagd en beslist tot de ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Indien de vennootschap niet meer geldig kan vertegenwoordigd worden om een andere reden dan het overlijden van een bestuurder, bijvoorbeeld in geval van schrapping of weglating van een bestuurders van de tabel van architecten of het ontslag van een bestuurder, dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor aile handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect

aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan een vennoot of bestuurder van de vennootschap zijn, deze architect kan zowel een . natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)nten) bevoegd de rech persoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het Belgisch " Staatsblad

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe bestuurder. Indien , geen regularisatie mogelijk blijkt zal" onverwijld een algemene vergadering worden gehouden alwaar wordt beraadslaagd en beslist tot de ontbinding en vereffening van de' vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doei van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

In geval van schorsing van de vennootschap als architect zal de vennootschap, voor de periode van schorsing, voor aile handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan een vennoot of bestuurder van de vennootschap zijn, deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn. In geval van schrapping van de vennootschap als van één van -de tabellen van de Orde van Architecten onverwijld een algemene vergadering worden gehouden alwaar wordt beraadslaagd en beslist tot de ontbinding en vereffening van de vennootschap.

Omvang van de externe vertegenwoordigingsmacht

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door de handtekening van één bestuurder voor rechtshandelingen die de vennootschap'. verbinden voor een bedrag minder dan vijfentwintigduizend euro, en door de handtekening van alle bestuurders gezamenlijk voor rechtshandelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag gelijk aan of meer dan vijfentwintigduizend euro.

Verantwoordelijkheid van de bestuurders

De bestuurders zijn volgens de regels omtrent de lastgeving zonder hoofdelijkheid jegens de vennootschap verantwoordelijk voor de vervulling van hun opgedragen taak, en aansprakelijkheid voor de tekortkomingen die zij in hun bestuur begaan hebben. ALGEMENE VERGADERING

Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

a) De caewo_ne algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar door de of namens de voorzitter van de raad van bestuur worden , bijeengeroepen op de derde maandag van de maand mei om achttien uur.

Indien die dag een feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Behoudens de uitzonderingen voorzien door de wet, deze statuten of het intern reglement, beslist de gewone algemene vergadering bij gewone meerderheid van de stemmen.

b) Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en bij drie vierde meerderheid van stemmen te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

c) Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om bij drie vierde meerderheid van stemmen over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en besluiten.

d) De algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in een

andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

Bijeenroeping

a) De raad van bestuur kan zowel de gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Hij moet de jaarvergadering bijeenroepen binnen de bij deze statuten bepaalde dag. De raad van bestuur is verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer vennoten die beschikken over één/vijfde van het aantal stemmen het' vragen of een architect-vennoot hierom verzoekt.

b) De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan door middel van een aangetekende brief ten minste vijftien dagen voor de vergadering tenzij de vennoot heeft ingestemd met een ander communicatiemiddel. Aandelen in onverdeeldheid  echtgenoten

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars of aan een huwgemeenschap toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat een enkele persoon schriftelijk is aangewezen als de eigenaar van. het aandeel ten aanzien

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



van de vennootschap. Voor wat betreft de architect-aandelen moet deze persoon

gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. -

Stemrecht

Ten minste 60 % van de stemrechten moet, rechtstreeks of onrechtstreeks, in het bezit zijn van natuurlijke personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten. Alle vennoten houders van aandelen categorie A zijn stemgerechtigd in de algemene vergadering; zij hebben ieder een stem per aandeel categorie A.

Aile vennoten houders van aandelen categorie B zijn niet stemgerechtigd in de algemene vergadering; aan een aandeel categorie B is geen stemrecht verbonden. Volmachten voor de vertegenwoordiging van architect aandelen op de algemene vergadering kunnen slechts gegeven worden aan andere stemgerechtigde vennoten die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Volmachten voor de vertegenwoordiging van de overige aandelen kunnen slechts gegeven worden aan natuurlijke personen met een niet-onverenigbaar beroep.

Indien de rechten verbonden aan aandelen zijn opgesplitst in naakte eigendom en vruchtgebruik dan worden de stemrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker. Indien een architect-aandeel met vruchtgebruik is bezwaard, kan de uitoefening van het stemrecht enkel toevertrouwd worden, rechtstreeks of onrechtstreeks, aan een natuurlijk persoon die ertoe gemachtigd werd het beroep van architect uit te oefenen. Besluitvorming

a) De gewone en bijzondere algemene vergadering kan slechts op geldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer tenminste drie vierde van het kapitaal aanwezig of vertegenwoordigd is.

Is het genoemde quorum niet bereikt dan is een nieuwe bijeenroeping nodig. De tweede vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

De onthoudingen of blanco stemmen en de nietige stemmen worden in de gewone en in de bijzondere algemene vergadering bij berekening van de meerderheid worden als stemmen tegen beschouwd. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

b) De buitengewone algemene vergadering kan alleen rechtsgeldig over een wijziging in de statuten beraadslagen en besluiten wanneer het onderwerp van de voorgestelde wijziging bepaaldelijk is aangegeven in de oproepingsbrief, en wanneer diegenen die aan de algemene vergadering deelnemen minstens over de drie vierden van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Is het genoemde quorum niet bereikt dan is een nieuwe bijeenroeping nodig. De tweede vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

Bij de berekening van de vereiste meerderheid worden de stemmen van diegene die zich onthouden, de blanco stemmen en de nietige stemmen als stemmen tegen beschouwd.

Elke beslissing tot wijziging van de statuten gebeurt onder opschortende voorwaarde van de goedkeuring van de statutenwijziging door de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten.

BOEK3AAR- JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

De vennootschap voert een boekhouding volgens de voorschriften van de wet van 17 juli 1975 en haar uitvoeringsbesluiten.

De bestuurders maken elk jaar na de afsluiting van het boekjaar een inventaris op met toepassing van de waarderingsregels die door de raad van bestuur vastgesteld zijn. Nadat de rekeningen in overeenstemming zijn gebracht met de gegevens van de inventaris wordt de jaarrekening opgemaakt, die aan de algemene vergadering ter, goedkeuring moeten worden voorgelegd.

Voor de gewone algemene vergadering die binnen de zes maanden na het afsluiten van het boekjaar moet bijeenkomen, wordt aan de vennoten met de oproeping een exemplaar gezonden van de jaarrekening en van het eventueel controleverslag van de commissaris.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt de algemene vergadering zich uit over de aan de bestuurders te verlenen décharge.

DEONTOLOGIE

De architect-rechtspersoon, haar vennoten, bestuurders en mandatarissen dienen de Wet van 20 februari 1939, de Wet van 26 juni 1963, het Reglement van Beroepsplichten en de deontologie van het beroep van architect na te leven.

De activiteiten van de vennootschap zullen derwijze worden ingericht en uitgeoefend, dat de vennoten en aangestelden met de titel van architect integraal alle wettelijke, reglementaire en deontologische bepalingen betreffende het beroep van architect kunnen naleven, onder meer wat betreft de onverenigbaarheden en de onafhankelijkheidsverplichting.

De wettelijke, reglementaire en deontologische bepalingen betreffende het beroep van architect maken integraal deel uit van onderhavige statuten en bedingen die zouden afwijken van voormelde wetten of reglement, of ermee tegenstrijdig of onverenigbaar zouden zijn of worden, worden voor niet-geschreven gehouden. De statuten worden geïnterpreteerd conform de deontologie.

Aile vennoten zijn voor hun activiteiten binnen de vennootschap verplicht hetzelfde briefpapier te gebruiken.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op heden en zal worden afgesloten op 31

december 2015.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde maandag van de maand

mei 2016.

BENOEMING BESTUURDERS

In aansluiting met de oprichting, zijn de voormelde vennoten bijeengekomen in

buitengewone algemene vergadering en hebben met éénparigheid van stemmen beslist

met ingang van heden drie bestuurders aan te stellen:

1) De heer Jan MAENHOUT, voornoemd.

2) De heer Stefan VAN dEN BROECK, voornoemd.

3) De heer Luc BOSMANS, voornoemd.

De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur.

De bestuurders zullen hun mandaat bezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap. Partijen erkennen door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de wenselijkheid om deze bekrachtiging, na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door de raad van bestuur te laten bevestigen. Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die zullen gesteld warden tussen de dag van heden en de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid op dezelfde wijze te laten bekrachtigen door de raad van bestuur zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen.

VOLMACHT BTW / RECHTSPERSONENREGISTER / FORMALITEITEN

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Accountantskantoor Etugest, te Grimbergen, Brusselsesteenweg 79, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het KBO en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester Frederika LENS, geassocieerd notaris.

Tezelfdertijd neergelegd : - uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1 " i Y

Voorbehouden aan het

" Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

26/05/2015
ÿþMad Wand 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

n : -gele~dionivattr)rri op

1 3

.~~.

~~ ~' it~i~ v~Îl

l'C:ci Si1JaE Jii van ierif:FIA af i116

*15073900*

Ondernemingsnr : 0627.977.505

Benaming

(voluit) : ATELIER M ARCHITECTS + PLANNERS

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap o.v.v. cvba

Zetel : Gustave Latinislaan, 11, B-1030 Schaarbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng

Neerlegging van het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd 04/04/2015 en van het verslag van de bedrijfsrevisor betreffende een quasi-inbreng.

Op de laatste blz. van blik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Jan Maenhout Bestuurder Stefan Van den Broeck Bestuurder Luc Bosmans

Bestuurder



Coordonnées
ATELIER M ARCHITECTS PLANNERS

Adresse
GUSTAVE LATINISLAAN 11 1030 SCHAARBEEK

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale