ATLAS CAPITAL PARTNERS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ATLAS CAPITAL PARTNERS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 838.536.888

Publication

17/04/2012
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

LeïId13:

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

04 APR 2012

Griffie

lJllllJllhllJ1lllhllllJllll Juil 11111111111111 I19

*120]6696*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr ; 6E0838.536.888

Benaming (voluit) :ATLAS CAPITAL PARTNERS



(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Keizerinlaan 66

1000 Brussel

Onderwerp akte ; ONTBINDING- SLUITING VAN VEREFFENING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Catherine Gillardin, Geassocieerd Notaris te Brussel op 30 maart 2012, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap: "ATLAS CAPITAL PARTNERS", met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Keizerinlaan 66, ingeschreven in; het rechtspersonenregister van Brussel onder het nummer 0838.536.888 en onderworpen aan de belasting: over de toegevoegde waarde onder nummer BTW BE 838.536.88B., volgende beslissingen genomen heeft :

Eerste besluit : verslagen over het voorstel tot ontbinding

8. BESLUIT

Ondergetekende Marc LUYTEN Bedrijfsrevisor BVBA, kantoor houdende te 2280 Grobbendonk, Parklaan' 12, heeft met het oog op de vereffening van de NV Atlas Capital Partners, conform de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, de activa- en passivabestanddelen afgesloten per 31/12/2011, onderzocht.

In hef kader van onze opdracht hebben we niet kunnen steunen op de interne controle. Onze controle

bestond uit een substantiële controle.

De controle gebeurde in overeenstemming met de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren geldend.

over een beperkt nazicht.

Wij maken voorbehoud voor de eventuele belastingsschulden welke zouden kunnen voortvloeien uit dei

fiscale controles met betrekking tot de nog niet gecontroleerde boekjaren.

In het raam van de voorgenomen verrichtingen en met uitzondering voor het geformuleerde voorbehoud, ;

kan gesteld worden dat de staat van activa en passiva afgesloten per 31/1212011 volledig, getrouw en juist de;

' toestand van de vennootschap weergeeft op die datum conform de bepalingen van het K.B. tot uitvoering van

het Wetboek van Vennootschappen van 30/1/2001."

Tweede besluit: Ontbindingvennootschap.

De vergadering besluit de vennootschap te ontbinden en spreekt haar invereffeningstelling uit vanaf heden.

Derde besluit : Vaststelling dat de vennootschap geen schulden meer heeft.

vierde besluit : Kwijting aan de bestuurders

Vijfde besluit: Sluiting van de vereffening

De vergadering beslist om over te gaan tot de sluiting van de vereffening en stelt vast dat de vennootschap

definitief is opgehouden te bestaan.

De vergadering verklaart dat de vereffening van de naamloze vennootschap "ATLAS CAPITAL;

" ; PARTNERS", hierbij onmiddellijk en definitief gesloten is.

ji Zesde besluit: Bewaring van de documenten

De vergadering beslist dat de boeken en de sociale documenten van de vennootschap gedurende vijf jaar bewaard zullen worden te 1000 Brussel, Keizerinlaan 66.

Zevende besluit: Bijzondere machten

De vergadering stelt bovendien cvba PK Accountants en belestingsconsultens, met zetel te Antwerpen: (2600 Berchem), potvlietlaan nummer 6, BTW BE 0439.926.375 RPR Antwerpen, tot bijzondere lasthebber van;, de vennootschap aan, teneinde alle formaliteiten welke noodzakelijk zouden blijken uit hoofde van de genomen; beslissingen, te vervullen bij aile privé- of publieke administraties en ondermeer bij de Kruispuntbank der; Ondernemingen en bij de administratie van de belasting op de toegevoegde waarde.

Te dien einde, zal de voornoemde lasthebber, in naam van de vennootschap, alle akten en documenten mogen ondertekenen, alle verklaringen mogen afleggen, indeplaatsstellen, en In het algemeen, al het nodige; doen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Meester Catherine Gillardin, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:

- 1 afschrift;

- 1 gelijkvorming uittreksel.

- 1 verslag van de raad van bestuur

- 1 verslag van de bedrijfsrevisor

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

s

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/08/2011
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

1,`,1g3 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

!!11

Riiisoeao

es du Moniteur belge

C1D

Ondernemingsnr :

Benaming : ATLAS CAPITAL PARTNERS (voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Keizerinlaan 66

1000 Brussel

Onderwerp akte : OPRICHTING

U

it een akte verleden voor Meester Catherine GILLARDIN, Geasocieerd Notaris te Brussel, op 11 augustus

2011, blijkt dat :

ZIJN VERSCHENEN :

1. De heer VAN DEN BROECK Dirk Ernestus Jozef, geboren te Wilrijk op elf september negentienhonderd zesenvijftig wonende te 9300 Aalst, Leo de Bethunelaan 79 .

2.De Heer MAES Carl Maria Martha Jan, geboren te Antwerpen op tweeëntwintig septembers !! negentienhonderd achtenzestig wonende te 2000 Antwerpen, Lange Koepoortstraat 33 bus 4.

Welke komparanten ondergetekende Notaris verzocht hebben in een authentieke akte vast te stellen dat zijs onder hen, beiden als oprichters, een naamloze vennootschap oprichten onder de benaming "ATLAS! CAPITAL PARTNERS, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Keizerinlaan 66, en waarvan het; onderschreven kapitaal honderdduizend euro (100.000¬ ) bedraagt, vertegenwoordigd door duizend (1.000); aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder éénlduizendste van het kapitaal; vertegenwoordigen.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening; van derden of nog in samenwerking met derden:

Het verlenen van advies op gebied van bedrijfsbeheer, roerende en onroerende goederen De makelarij van onroerende en roerende goederen en het beheer van een roerend ens onroerend patrimonium;

Het uitoefenen van onderzoek, geven van adviezen en consulting, het uitoefenen van! expertises in de meest ruime zin, als daar zijn op gebied van technische installaties en controles, veiligheid van gebouwen, energieproblematiek, veiligheidscoordinatie, normalisatie, certificatie, accreditatie, erkenningen, kwaliteitsaudits;

Marketing en publiciteit

De vennootschap heeft eveneens als doel het oprichten van -, het deelnemen in -, en het; voeren van het bestuur over vennootschappen en andere ondernemingsvormen alsmede het; verlenen van advies en bijstand in verband hiermede, een en ander met inbegrip van het; aanvaarden en uitoefenen van alle vormen van mandaat van onder meer bestuurder, het ter! beschikking stellen van lokalen, loonadministratie en factoring, het optreden als gevolmachtigde; voor derden in het bestuur van hun handelsactiviteiten en organisatorische aangelegenheden, het; voeren van de boekhouding voor derden met inbegrip van het opstellen van de jaarrekening, het; indienen van belastingaangiftes voor derden, alsook het beleggen in onroerende goederen.

De vennootschap heeft tevens tot doel het behouden, het beleggen in, het uitbaten van alle; bebouwde en onbebouwde onroerende goederen; het huren, verhuren, onderverhuren, beheren; voor eigen rekening of voor rekening van derden, van alle bebouwde of onbebouwde onroerende; goederen gelegen zowel in het binnen als in het buitenland, dit alles in de meest uitgebreide zin; van het woord.

De vennootschap kan alle financiële verrichtingen uitvoeren, zoals verwerven, door aankoop! of anders, alle roerende waarden, schuldvorderingen, aandelen en deelnemingen in elke!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

financiële, industriële en handelsonderneming, alle handelingen van beheer, van portefeuille of' van kapitaal, stellen, alle handelingen ten titel van borg, aval of eender welke waarborg.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap kan functies van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

Zij mag alle nijverheids-, handels-, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtsreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel en belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid.

De vennootschap mag op eender welke wijze belangen nemen in of deelnemen aan het bestuur van verrichtingen, ondernemingen of vennootschappen die een zelfde, gelijkaardig of verwant doe! hebben, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar bedrijf te bevorderen, haar basisprodukten te verschaffen of de afzet van haar produkten te vergemakkelijken.

En in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel van de vennootschap verband houden en/of nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking .van haar doel.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven.

Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit ten minste drie bestuurders, benoemd voor een termijn van ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van de aandeelhouders en te allen tijde door haar afzetbaar. De uittre-dende bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de Raad van Bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Als een rechtspersoon tot bestuurder is benoemd, moet zij, in de uitoefening van deze functie, een natuurlijke persoon aanduiden (vaste vertegenwoordiger) om haar te vertegenwoordigen.

De opdracht van de uittredende en niet herbenoemde bestuurders eindigt onmid-dellijk na de algemene vergadering die in de nieuwe benoemingen heeft voorzien.

Behalve andersluidend besluit van de algemene vergadering, is hef bestuurders-mandaat onbezoldigd. De Raad van Bestuur is evenwel gemachtigd om aan bestuur-ders belast met bijzondere functies en opdrachten een bijzondere bezoldiging toe te kennen, die ten laste zal komen van de algemene kosten.

Aansprakelijkheid

De bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar ze zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van hun opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten, overeenkomstig het gemeen recht en het Wetboek van vennootschappen.

Vergadering van de raad van bestuur

De raad van bestuur komt samen telkens als de belangen van de vennootschap het vereisen en telkens als de voorzitter van de raad of een andere bestuurder erom vraagt.

De oproepingen worden minstens acht dagen voor de vergadering verstuurd, behalve in geval van hoogdringendheid, waarvoor verantwoording moet worden afgelegd in de notulen van de vergadering. Deze oproepingen bevatten de agenda, datum, plaats en uur van de vergadering, en worden gedaan per brief, luchtpost, telegram, telex, telefax, elektronische post of door enig ander (tele)communicatiemiddel dat resulteert in een schriftelijk stuk.

De oproepingen worden geacht gedaan te zijn bij hun verzending.

Wanneer alle leden van de raad aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn, moet geen bewijs worden geleverd van een voorafgaandelijke oproeping.

De vergaderingen worden gehouden in de zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen, in België of - uitzonderlijk - in het buitenland.

Zij worden voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij ontstentenis, door de oudste ondervoorzitter of, bij ontstentenis van beiden, door een door de andere leden aangeduide bestuurder.

Indien in dit laatste geval geen overeenstemming kan worden bereikt, wordt de raad voorgezeten door de oudste bestuurder in jaren, die aanwezig is.

Besluitvorming - Vertegenwoordiging van afwezige leden

A/De raad kan slechts geldig beraadslagen en besluiten indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Elke bestuurder kan per brief, telegram, telex, telekopie of eender welke schriftelijke wijze, aan een andere bestuurder volmacht geven om hem te vertegenwoordigen op een bepaalde vergadering van de Raad en om er geldig in zijn plaats te stemmen.

B/!n uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de Raad van Bestuur genomen worden met eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening en de aanwending van het toegestane kapitaal.

C/De besluiten van de Raad worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, zonder rekening te houden met de onthoudingen. Bij staking van stemmen, is de stem van de bestuurder die de vergadering voorzit, doorslaggevend. Wanneer de Raad van Bestuur echter bestaat uit twee bestuurders, houdt de stem van de voorzitter op doorslaggevend te zijn.

Belangenconflicten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1



Sloor- Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, moet hij dit meedelen aan de andere bestuurders véér de raad van bestuur een besluit neemt.

behouden De verklaring van de betrokken bestuurder, alsook de rechtvaardigheidsgronden betreffende voornoemd strijdig belang, moeten worden opgenomen in de notulen van de raad van bestuur die de beslissing moet nemen.

aan het ingeval de vennootschap één of meer commissarissen heeft benoemd, moet de betrokken bestuurder deze tevens van het strijdig belang op de hoogte brengen.

Belgisch Bestuur

Staatsblad a) Algemeen

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit het collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

b) Dagelijks bestuur

- De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap alsook de vertegenwoordiging van de

vennootschap in het kader van dit bestuur, en het beheer van het geheel of een gedeelte van de sociale zaken

opdragen aan één of meerdere bestuurders die de titel van gedelegeerd-bestuurder voeren.

In geval van meerdere algemene bevoegdheidsdelegaties, bepaalt de Raad van bestuur de respectievelijke

toekenningen.

- Bovendien kan de Raad van bestuur, bijzondere en beperkte bevoegdheden delegeren aan eender welke

lasthebber.

De personen belast met het dagelijks beheer, al dan niet bestuurders, kunnen bijzondere bevoegdheden

delegeren aan eender welke lasthebber, maar slechts binnen de grenzen van hun eigen delegatie.

- De Raad kan ten alle tijde het mandaat van de hierboven genoemde personen herroepen.

- Hij bepaalt de toekenningen, de machten en de vaste of veranderlijke bezoldigingen, ten laste van de

algemene kosten, van de personen aan wie hij bevoegdheden toekent.

Vertegenwoordiginq

De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen ten aanzien van

derden, in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de

vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (onder meer

de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd:

-hetzij door twee bestuurders, samen optredend;

-hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door één of meerdere perso(o)n(en) aan wie dit

bestuur is opgedragen.

Zij dienen geen bewijs van een voorafgaandelijk besluit van de raad van bestuur voor te leggen.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de

grenzen van hun opdracht.

VERGOEDING VAN BESTUURDERS EN COMMISSARIS(SEN)

a) Behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering, worden de opdrachten van de bestuurders kosteloos uitgeoefend.

b) De bezoldiging van de eventuele commissarissen bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang van hun opdracht door de algemene vergadering wordt vastgesteld. Zij kan slechts worden gewijzigd met instemming van de partijen.

De vervulling van uitzonderlijke werkzaamheden of van bijzondere opdrachten kan slechts op een bijzondere wijze worden bezoldigd voor zover het jaarverslag daarover verantwoording verstrekt.

De vennootschap mag hun geen leningen of voorschotten toestaan, noch te hunnen behoeve waarborgen geven of stellen.

ALGEMENE VERGADERING DER AANDEELHOUDERS

Samenstelling en bevoegdheden

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algeheelheid van de aandeelhouders.

De besluiten van de algemene vergadering zijn bindend voor alle aandeelhouders, zelfs voor de afwezigen of zij die tegenstemden.

Gewone algemene vergadering of jaarvergadering

De gewone algemene vergadering  ook jaarvergadering genoemd - wordt gehouden op de derde donderdag van de maand mei van ieder jaar, om zeventien (17:00) uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, behalve op zaterdag, om hetzelfde uur.

Deze vergadering neemt kennis van het jaarverslag en van het verslag van de eventuele commissaris(sen), bespreekt de jaarrekening en hecht er haar goedkeuring aan, zij verleent - bij aparte stemming - kwijting aan de bestuurders en eventuele commissaris(sen), gaat over tot de herbenoeming of tot de vervanging van de uittredende of ontbrekende bestuurders en eventuele commissaris(sen) en neemt aile besluiten in verband met de andere punten die voorkomen op de agenda.

Buitengewone en bijzondere algemene vergaderingen













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Een buitengewone algemene vergadering, in geval van een wijziging van de statuten, of een bijzondere algemene vergadering, in andere gevallen dan een statutenwijziging, kan te allen tijde worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort.

Een buitengewone of een bijzondere algemene vergadering moet worden bijeengeroepen op aanvraag van de aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen of op aanvraag van de voorzitter van de raad van bestuur of twee bestuurders en telkens als het belang van de vennootschap het vereist.

Plaats

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op een andere plaats in België, zoals aangeduid in de oproepingen.

Oproeping - Vorm

De oproepingen, die de agenda bevallen, zullen geschieden per aangetekende brief ten minste vijftien dagen op voorhand, aan elke aandeelhouder, houder van obligaties of warrants op naam, houder van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de eventuele commissaris(sen).

De oproepingen worden geacht gegeven te zijn zodra ze verstuurd zijn.

ledere persoon kan aan deze oproeping verzaken en zal, in ieder geval, indien hij aan de vergadering deelneemt of er zich laat vertegenwoordigen, worden beschouwd als regelmatig opgeroepen.

De algemene vergaderingen worden samengeroepen door de raad van bestuur; in geval van nalatigheid van de raad zullen de oproepingen tot voormelde vergaderingen uitgaan van de commissaris(sen), indien er bestaan.

Toelating

Om tot de vergaderingen toegelaten te worden, moeten de houders van aandelen op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap, uiterlijk drie dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering.

De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Bureau

De algemene vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij ontstentenis, door de ondervoorzitter of, bij ontstentenis, de oudste bestuurder aanwezig of door een persoon aangeduid door de aandeelhouders of hun gevolmachtigden.

De voorzitter van de vergadering duidt een secretaris aan en de vergadering - zo het aantal het toelaat - benoemt twee stemopnemers, die geen aandeelhouders hoeven te zijn.

Beraadslaging - Besluiten - Verdaging

a) Quorum

De algemene vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aanwezig of vertegenwoordigd deel van het maatschappelijk kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor het Wetboek van vennootschappen of deze statuten een aanwezigheidsquorum vereist.

b) Besluiten

De besluiten worden genomen door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen, tenzij

het Wetboek van vennootschappen of deze statuten een bijzondere meerderheid voorzien.

c) Verdaging

Elke algemene vergadering, zowel jaarvergadering als buitengewone of bijzondere, kan tijdens de zifting

door de raad van bestuur met maximum drie weken verdaagd warden. Deze verdaging doet geen afbreuk aan

de genomen besluiten, tenzij de algemene vergadering hieromtrent anders zou beslissen.

De tweede vergadering zal over dezelfde agenda beraadslagen. De formaliteiten vervuld om aan de eerste

vergadering deel te nemen, alsook de volmachten, blijven geldig voor de tweede. Nieuwe toelatingsformaliteiten

mogen worden vervuld met het oog op de tweede vergadering. De besluiten genomen door de tweede

vergadering zijn definitief

Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schorsing van het stemrecht - inpandgeving van aandelen - Vruchtgebruik

a)Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het

stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

b)Het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid, mag slechts worden uitgeoefend door een

persoon, aangeduid door alle mede-eigenaars.

c)ls het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht

uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar.

Kan tussen de blote eigenaar en de vruchtgebruiker geen overeenstemming worden bereikt, dan zal de

bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij, een voorlopige bewindvoerder benoemen, om de

betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

d)Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever

uitgeoefend.

Besluiten buiten de agenda

Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts worden beraadslaagd in een vergadering waarin alle

aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2670872011- Annexes du Moniteur beige

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering. Boeklaar - Jaarrekening- Controleverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar, maakt de raad van bestuur een inventaris op, mede de jaarrekening volgens de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

Indien de vennootschap hiertoe wettelijk gehouden is, dient de raad van bestuur bovendien een verslag op te stellen, "jaarverslag" genoemd, waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Het verslag bevat de commentaren, inlichtingen en toelichtingen die vermeld zijn in het Wetboek van vennootschappen.

Ten minste één maand voor de jaarvergadering overhandigt het bestuur de stukken voorschreven door het Wetboek van vennootschappen, met het jaarverslag aan de eventuele commissaris(sen).

De eventuele commissaris(sen) stel(t)len, met het oog op de jaarvergadering, een omstandig schriftelijk verslag op, "controleverslag" genoemd, rekening houdend met hetgeen bepaald is in het Wetboek van vennootschappen.

De aandeelhouders, obligatiehouders, warranthouders of houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen vanaf vijftien dagen vôôr de jaarvergadering, in de zetel van de vennootschap kennis nemen van de in het Wetboek van vennootschappen voorschreven documenten. Zij hebben het recht kosteloos een kopie van deze stukken te bekomen, tegen overlegging van hun effect. Een kopie van diezelfde documenten wordt gezonden aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en eventuele commissaris(sen) tezelfdertijd als de oproeping.

De bestuurders leggen binnen de dertig dagen, na de goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, de door het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven documenten neer.

BESTEMMING VAN DE WiNST

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf percent voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien percent van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Deze voorafneming wordt hernomen wanneer de wettelijke reserve wordt verminderd.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de raad van bestuur, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de raad van bestuur.

Behoudens andersluidende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen worden de dividenden die niet warden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

Interim-dividend

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de voorschriften vervat in het Wetboek van vennootschappen, interim-dividenden uit te keren.

Oorzaken van ontbinding

a) Algemeen :

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit

van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

b) Verlies van kapitaal :

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke verplichtingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De modaliteiten daaromtrent zijn bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot onder het wettelijk minimum kapitaalbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Verdeling

Behalve in het geval van fusie, zullen na aanzuivering van de passive, de netto maatschappelijke activa verdeeld worden op de volgende wijze:

a)bij voorrang zullen de aandelen, ten belope van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen, terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden;

b)het gebeurlijk saldo zal op gelijke wijze over al de aandelen verdeeld worden.

VOORAFGAANDELIJKE TOELATING(EN)

De notaris heeft de aandacht van de comparanten gevestigd op de mogelijkheid van in werking zijnde administratieve regels die voorafgaande toelatingen of licenties opleggen aan de vennootschap in de uitoefening van haar doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

motl 2.1

OVERGANGSBEPALINGEN N Algemene vergadering

De komparanten, bijeengekomen in algemene vergadering, nemen met éénparigheid van stemmen, de volgende besluiten :

1) Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar, vandaag aangevat, zal afgesloten worden op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

2) Eerste jaarvergadering :

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend dertien.

3) Bestuurders :

De vergadering besluit het oorspronkelijk aantal bestuurders vast te stellen op twee.

Tot bestuurders worden aangesteld door de vergadering :

1. De Heer Dirk VAN DEN BROECK vaarnoemd

2. De Heer Carl MAES, voornoemd

De opdracht van de eerste bestuurders eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van tweeduizend en

zeventien.

Hun opdracht is onbezoldigd.

De vertegenwoordiging van de vennootschap zal uitgeoefend worden overeenkomstig artikel 21 van de statuten.

B/ Raad van Bestuur

Vervolgens verklaart de Raad van Bestuur op geldige wijze verenigd te zijn om over te gaan tot de

benoeming van gedelegeerd bestuurders.

De Raad beslist met eenparigheid van stemmen te benoemen tot gedelegeerd bestuurder:

De Heer Dirk Van den Broeck en de Heer Carl Maes beiden voornoemd.

C/ Delegatie van biizondere bevoegdheden

De bestuurders verklaren tot bijzondere lasthebber aan te stellen:

PKF, met zetel te 2600 Berchem, Potvlietlaan 6, in de persoon van mevrouw Danielle Fischer, met recht tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en andere instanties, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving / aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te verzekeren.

Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle akten en documenten ondertekenen, indeplaatsstellen, en al het nodige doen in de ruimste zin van het woord.

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Catherine GILLARDIN, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:

- 1 afschrift;

- 1 gelijkvorming uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
ATLAS CAPITAL PARTNERS

Adresse
KEIZERINLAAN 66 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale