ATROPA CONSULTING

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ATROPA CONSULTING
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.952.782

Publication

23/11/2011
ÿþMO 2-0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernero ngsnr : Qeyo. 95 5 Q

(vota) : ATROPA CONSULTING

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap

DIE DE VORM HEEFT AANGENOMEN VAN EEN

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : te 1200 Brussel, Neerveldstraat 109

Ori ei ,9 alt e : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Julie DE HERDT, notaris met standplaats te Hove, op 28 oktober 2011, geregistreerd acht blad drie verzendingen te Kontich de 7 november 2011 Boekdeel 540 blad 63 vak 4. Ontvangen vijfentwintig euro. De eerstaanwezend inspecteur (getek.) L. Eeckeleers, dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht door 1) Mevrouw WILDEMEERSCH Caroline Elisabeth Dirk, geboren te Knokke-Heist op 29 augustus 1977, van Belgische nationaliteit, echtgescheiden en niet wettelijk samenwonende, wonende te Knokke-Heist, Leenstraat 20, 2) Mevrouw WILDEMEERSCH Sarah Jane Saskia Hendrik, geboren te Knokke-Heist op 1 februari 1983, van Belgische nationaliteit, gehuwd met de heer MORTIER Leander Daan Noël Andreas onder het stelsel van scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Paul Maselis te Schaarbeek, ongewijzigd tot op heden naar zij verklaart

De statuten luiden als volgt:

Naam: ATROPA CONSULTING

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Neerveldstraat 109, 1200 Brussel

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

(i) de exploitatie van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake managementaangelegenheden, bedrijfsvoering, marketing, consulting en administratie;

(ii) de uitbating van een studie- en consultingbureau, het verstrekken van diensten aan particulieren en ondernemingen, het uitvoeren van studies, de begeleiding bij de aanpassing en de omzetting van industriële,

commerciële ondernemingen en privé-bedrijven bevorderen, verwezenlijken, vergemakkelijken, op de

Europese markt en op de wereldmarkt;

(iii) het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, ondermeer inzake financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden;

(iv) het geven van cursussen en opleidingen, het organiseren van studiedagen en seminaries;

(y) het verstrekken van diensten, zoals het verlenen van managementadvies, juridisch advies, het verrichten van consultingwerkzaam'heden en projectmanagement en in het algemeen alle daarmee verbonden administratieve taken en hulpverlening;

(vi) Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vorm aan welk danige derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of éénmanszaken en dit op het vlak van het beheer, controle, toezicht, organisatie, management, enzovoort; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, modellen, materiaal, instrumenten, hard- en software al dan niet in eigen ontwikkeling, het uitvoeren in verband met wat voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het beheer op alle niveau's, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen bestaande onder om het even welke vorm en dat zonder enige beperking.

(vii) Het verlenen van bijstand aan en prospectie voor ondernemingen voor het verwerven van contracten voor levering van goederen en/of diensten.

(viii) Het verrichten van alle handelingen die leiden tot het verstrekken van service, dienstverlening, bemiddeling, opleiding, consultancy, ontwikkeling en engineering in de breedste zin van het woord, met betrekking tot automatisatie, burotica, robotica, telecommunicatie, informatie, CAD, CAM en elektronica,

de Laatste blz. van Lue B vsrrnelcden : Bedsi : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nolafiis, hetzij van ere psrso(,tnten)

bevoegd do racntsperscon ten aanzien van dertien te ertegenwoorrligen

Verso Naam en handtekening.

I~N61N ID NII001 ~NIIV IH

" 1115030=

~ Û ~~~ 1Q~'

~~

a artificiële intelligentie, informatie-verwerking en informatiebehandeling, evenals alle aanverwante toepassingsgebieden, die onder welke vorm dan ook van voormelde toepassingsgebieden gebruik maken, zowel in binnen- als buitenland.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011- Annexes du Moniteur belge (ix) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroe-'rende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrich-iting en decoratie, de huur- en ver-huur, de rui-'i, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of on-recht-'s-'treeks belrek-'king hebben op het beheer of op het produktief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

(x) het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immo-biliënvennootschap-'pen of -ondernemin-gen; het stimuleren, de planning en co-rdi-'natie van de ontwikkeling van de vennootschappen en onder-'nemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bij-stand aan deze vennootschappen en ondernemin-'gen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschnj-'ving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap mag het bestuur of het beheer waarnemen van om het even welke vennootscchap of vereniging. Zij mag zich borg stellen en persoonlijke of zakelijke zekerheden stellen ten gunste van elke natuurlijke persoon of vennootschappen met wie zij al dan niet een band van deelneming heeft.

De vennootschap mag, in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële, roerende of onroerende

handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vernield zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake het

statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Duur: onbepaalde duur

Maatschappelijk kapitaal en samenstelling: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen die elk één / honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap loopt ieder jaar van één januari tot en met éénendertig december.

Vijftien dagen voor de gewone algemene vergadering worden de jaarrekening en de resulta-'tenrekening, met de toelichting en de verplichte verslagen, neergelegd op de zetel ter inzage van de vennoten.

Reserves en winstverdeling: Het batig saldo van de resultatenrekening nadat alle lasten, provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, vormt de nettowinst van de vennootschap.

Van die winst wordt ieder jaar ten minste één twintigste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het geplaatste kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het geplaatste kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hernomen worden.

Over de aanwending van het overblijvende saldo beslist de algemene verga-'de-'ring, eventueel onder de beperkingen die gesteld worden in het wetboek van vennootschappen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou doen dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek van vennootschappen.

Verdeling overblijvende saldo na vereffening: Bij de ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, zal de algemene vergadering van de vennoten bij gewone meerderheid van stemmen, één of meerdere vereffenaars benoemen die pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

Vereffenaars hebben de meest uitgebreide machten zoals opgesomd in het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering hun mach-den zou beperken.

Indien er geen vereffenaars benoemd worden, warden de zaakvoerders of de enige zaakvoerder, in functie bij de ontbinding, ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en hebben daartoe alle machten, met uitzondering van de machten die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend.

De opdracht van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Voor- tiehouden aanKiet ` Belgisch ~ " StaaMabiad

J L

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en als verweerder. Hij mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoor-loofd.

Gevolmachtigden verbinden de vennootschap uitsluitend binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Wanneer een zaakvoerder bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, dient hij zich te schikken naar de desbetreffende rechtsregels voorzien in het wetboek van vennootschappen.

De zaakvoerders kunnen bijzondere en beperkte volmachten geven. Deze gevolmachtigden verbinden de vennootschap aan derden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

Jaarvergadering: Ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni cm achttien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag zou zijn, dan wordt de algemene vergade-ring verschoven naar de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennoot-schap of op een andere plaats die in de oproepingen wordt aangeduid.

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

OVERGANGSBEPALINGEN  BESLISSINGEN

Overgangsbepalingen

A) Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd:

Mevrouw Caroline WILDEMEERSCH, voornoemd, wonende te Knokke-Heist, Leenstraat 20;

Zij kan individueel handelend rechtsgeldig de vennootschap verbinden zonder kwantitatieve beperking. De

opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Zij heeft haar opdracht aanvaard en medegedeeld dat niets zich hiertegen verzet.

B) Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel tot en met 31 december 2012.

C) De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand juni in het jaar 2013.

D) Aan Peter Vandenbroucke, kantoorhoudende te Floraliënlaan 298, 2600 Berchem, wordt, met de mogelijkheid tot indeplaatsstehling, een bijzondere volmacht verleend teneinde via een ondernemingsioket het nodige te doen voor het vervullen van alle mogelijke formaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen alsook bij andere instanties zoals de administratie der BTW en directe belastingen, sociaal verzekeringsfonds en andere, dewelke formaliteiten naar aanleiding van de oprichting van deze besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid dienen te worden vervuld, alsmede voor het aanbrengen later van eventuele wijzigingen van de gegevens aangaande de vennootschap, bij gezegde instanties.

De vergadering verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overneming zal slechts effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Voorgaande beslissingen worden getroffen onder de opschortende voorwaarde van het bekomen door de vennootschap van de rechtspersoonlijk-,heid door neerlegging van deze oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van Koophandel. Gezegde beslissing zal derhalve pas uitwerking hebben vanaf de datum van voormelde neerlegging.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

(get.) Julie DE HERDT, notaris te Hove.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste biz van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersccn ten aanzien van derden te vertegenwnordigen

Verso : Nearn en handtekening

Coordonnées
ATROPA CONSULTING

Adresse
NEERVELDSTRAAT 109 1200 SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

Code postal : 1200
Localité : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Commune : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Région : Région de Bruxelles-Capitale