B-CARAT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : B-CARAT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 536.180.366

Publication

20/10/2014
ÿþRechtsvorm: Intitutionele vennootschap voor belegging in schulvorderingen naar Belgisch recht-Naamloze Vennootschap

Zetel: Koningsstraat 97, 1000 Brussel

Onderwerp akte: Notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 24 september 2014

Eerste besluit

De bestuurders stellen een schrijffout vast in de oprichtingsakte welke werd gepubliceerd in de annexen van het Belgisch Staatsblad dd. 27 juni 2013 met betrekking tot de vaste vertegenwoordiger van de commissaris Deloitte Bedrijfsrevisoren BV CVBA.

Werd verkeerdelijk benoemd:

" Werd tot commissaris benoemd: Deloitte Bedrijfsrevisoren BV CVBA, die overeenkomst het Wetboek van vennootschappen als vertegenwoordiger de heer Tom Renders aanduidt er vanaf zesentwintig juni tweeduizend dertien.

Dient als volgt te worden gelezen:

" Werd tot commissaris benoemd: Deloitte Bedriffsrevisoren BV CVBA, die overeenkomst het Wetboek van vennootschappen ais vertegenwoordiger de heer Maurice Vrolix aanduidt er vanaf zesentwintig juni tweeduizend dertien ..."

Tweede besluit

De Raad van Bestuur beslist om aan te stellen ais bijzondere lasthebber, mevrouw Olga Ossotchenko, met kantoor te Koningsstraat 97 (4e verdieping), 1000 Brussel, met de bevoegdheid om al het nodige te doen voor de neerregging en de publicatie van deze notulen in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, om de nodige wijzigingen door te voeren bij de Kruispuntbank der Ondernemingen.

Olga Ossotchenko

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik E3 vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MM 20

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

09 UT. 2014 '"

ter griffie van deitliêderlandstatige

"

Ondernerningsnr : 0536.180.366 rechtbank van koophandel Brussel

Benaming

(voluit) B-CARAT

Lie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belgg

13/01/2015
ÿþ"

Mod20

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging,ter gritf e vra de akte

ce"

" " vtiwrl C+,tMfi

ter gr recrttP:

Ondernemingsnr : 0536.180.366

Benaming

(voluft) : B-CARAT

OMM

3 1 PEC. 2011i

*Pri0 van de

Í ~ =" d

ank \ 1~n ftocr.l<< . .f

Rechtsvorm : Intitutionele vennootschap voor belegging in schulvorderingen naar Belgisch recht-Naamloze Vennootschap

Zetel : Koningsstraat 97, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 5 december 2014

De Raad van Bestuur neemt formeel kennis van het feit dat voor wat betreft het bestuurdersmandaat opgenomen door Phidias Management NV, de heer Pierre Verhaegen, als vaste vertegenwoordiger met ingang vanaf 1 december 2014 (00:01) vervangen wordt door mevrouw Irène Florescu zelf bestuurders van de, bestu rende vennootschap.

Deze vervangende aanduiding van vaste vertegenwoordiger zal door toedoen van de Raad van Bestuur: onverwijld gepubliceerd worden in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De Raad van Bestuur verleent hierbij volmacht aan Christophe TansfOlga Ossotchenko om deze vervangende aanduiding van vaste vertegenwoordiger te publiceren in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Olga Ossotchenko

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/07/2013
ÿþ mcd 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

A i i~uii~~idii 111

27 DUIN 2013

BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr : 05  b 6 4ff 6.

Benaming (voluit) : B-CARAT

(verkorty

Rechtsvorm : institutionele vennootschap voor belegging in schuldvorderingen naar Belgisch Recht (institutionele VBS naar Belgisch Recht) - Naamloze vennootschap

Zetel : Koningsstraat, 97 (4d' verdieping)

1000 Brussel

Onderwerp akte :OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een verleden op zesentwintig juni tweeduizend dertien, voor Meester Tim CARNEWAL,

geassocieerd notaris te Brussel,

dat :

1. de private stichting "Stichting Holding B-Carat I", met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Koningsstraat 97 (4da verdieping), met ondememingsnummer 0534.663.307; en

2. de private stichting "Stichting Holding B-Carat il", met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Koningsstraat 97 (4de verdieping), met ondernemingsnummer 0534.662.614,

hierna tevens "de Vennootschap" genoemd,

onder hen volgende vennootschap hebben opgericht ;

VORM EN NAAM

De Vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "B-Carat". Haar naam zal steeds onmiddellijk worden gevolgd door de woorden "institutionele vennootschap voor belegging In schuldvorderingen naar Belgisch recht" of "institutionele VBS naar Belgisch recht". De Vennootschap is onderworpen aan het regime van de institutionele vennootschappen voor belegging in schuldvorderingen, zoals omschreven in de wet van 3 augustus 2012 betreffende bepaalde vormen van collectief beheer van beleggingsportefeuilles, zoals gewijzigd, geherformuleerd en/of vervangen van tijd tot tijd.

ZETEL

De zetel van de Vennootschap wordt gevestigd te 1000 Brussel, Koningsstraat 97 (4da verdieping).

DOEL

De Vennootschap heeft als uitsluitend doel de collectieve belegging in schuldvorderingen in het bezit van derden en overgedragen aan de Vennootschap bij een overdrachtsovereenkomst.

De Vennootschap trekt haar financiële middelen in België of in het buitenland uitsluitend aan bij institutionele of professionele beleggers die voor eigen rekening handelen (in de zin van artikel 5§3 van de Wet van 3 augustus 2012 betreffende bepaalde vormen van collectief beheer van beleggingsportefeuilles en haar uitvoeringsbesluiten).

De Vennootschap kan aile verrichtingen doen en alle maatregelen nemen die kunnen bijdragen tot het vervullen van haar doel, zo onder meer, doch niet uitsluitend, af dan niet verhandelbare financiële instrumenten uitgeven, leningen of kredieten aangaan tot financiering van haar portefeuille schuldvorderingen of om de risico's van tekortkomingen in de betalingen van de schuldvorderingen te beheren, en de schuldvorderingen die ze in portefeuille houdt en haar andere activa in pand geven. De vennootschap mag bijkomend of tijdelijk investeringen, liquiditeiten of financiële instrumenten aanhouden. De Vennootschap mag alle soorten financiële instrumenten kopen, uitgeven of verkopen, mag aan- of verkoopopties op financiële instrumenten, interest instrumenten of valuta kopen, uitgeven of verkopen, alsmede swaps, interestswaps of termijnovereenkomsten op deviezen of op rente sluiten en opties op dergelijke overeenkomsten verhandelen, voor zover de verrichting dient ais dekking van een risico, verbonden aan één of meerdere elementen van haar balans.

Buiten het kader van de hoger beschreven activiteiten en beleggingen, mag de Vennootschap geen activa bezitten, geen verbintenissen aangaan en geen andere werkzaamheden uitoefenen.

De Vennootschap kan geen werknemer in dienst nemen.

DUUR

De Vennootschap wordt, vanaf heden, voor een onbepaalde duur opgericht.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het kapitaal bestaat uit een vast gedeelte en uit een variabel gedeelte.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

e,+.

mad 11.1

Het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend Euro (62.000 Euro), en is volledig volgestort. Het wordt vertegenwoordigd door tweeënzestigduizend (62.000) aandelen.

Alle aandelen verlenen elk dezelfde rechten.

Het variabel gedeelte van het kapitaal bestaat uit het bedrag dat het vast gedeelte van het kapitaal te boven gaat.

De aandelen worden niet ingekocht op verzoek van de aandeelhouders ten laste van de activa van de Vennootschap.

Overeenkomstig artikel 7 eerste lid, worden bij deze oprichtingsakte twee compartimenten ingericht (nader bepaald in Hoofdstukken VIII tot en met IX van de statuten) en worden de aandelen als volgt verdeeld in twee categorieën, zijnde duizend (1.000) aandelen categorie A en eenenzestigduizend (61.000) aandelen categorie B, waarbij de aandelen categorie A overeenstemmen met Compartiment B-Carat I en die van categorie B met Compartiment B-Carat Il.

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur telt minstens twee en maximum vijf leden, al dan niet bezoldigd. De duur van hun opdracht mag zes jaar niet overschrijden. Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

De leden van de raad van bestuur worden benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt hun aantal en de duur van hun mandaat.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, kan de raad van bestuur voorlopig een bestuurder coüpteren en deze benoeming ter bekrachtiging voorleggen aan de eerstvolgende algemene vergadering. De gecoöpteerde bestuurder voleindigt het mandaat van de aldus vervangen bestuurder.

Indien een rechtspersoon als bestuurder wordt verkozen, dient een natuurlijk persoon te worden aangeduid die de rechtspersoon zal vertegenwoordigen, in overeenstemming met artikel 61, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

VERGADERINGEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door elke bestuurder telkens wanneer het belang van de Vennootschap het vereist.

De oproepingen vernielden plaats, datum, uur en agenda van de vergadering en worden ten minste twee volle werkdagen voor de vergadering per brief, telegram, telefax of op een andere schriftelijke wijze aan elke bestuurder verzonden.

De vergaderingen vinden in regel plaats ter maatschappelijke zetel en in ieder geval in België.

De bestuurders kiezen uit hun midden een voorzitter die vergaderingen van de raad van bestuur voorzit.

De regelmatigheid van de bijeenroeping kan niet worden betwist indien alle bestuurders aanwezig of regelmatig vertegenwoordigd zijn.

BERAADSLAGING

De raad van bestuur beraadslaagt minstens één keer per boekjaar.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen indien in totaal minstens twee derden van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn. In afwijking van het voorgaande volstaat een quorum van een gewone meerderheid van bestuurders voor een geldige beraadslaging, indien de toepasselijke regelen inzake belangenconflicten de toepassing van de bijzondere quora onmogelijk zouden maken.

Iedere bestuurder kan per brief, telegram, telefax, e-mail of op een andere schriftelijke wijze aan een collega volmacht geven om hem op een vergadering van de raad van bestuur te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's per volmacht vertegenwoordigen.

Elke bestuurder moet zich richten naar de bepalingen van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen, in de mate dat deze toepasselijk zijn. Indien de procedures voorgeschreven door artikel 523 leiden tot een onmogelijkheid van besluitvorming, wordt het voorstel van beslissing voorgelegd aan de algemene vergadering die een mandataris ad hoc aanstelt of zelf de beslissing neemt en de rad van bestuur met de uitvoering van de beslissing belast, Tevens dient de raad van bestuur de verplichtingen van artikel 524 van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

De beslissingen van de raad van bestuur worden geldig genomen bij eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen. Onthoudingen of ongeldige stemmen worden niet bij de uitgebrachte stemmen geteld.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden fysiek op de plaats aangeduid in de oproeping.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de Vennootschap zulks vereisen, kunnen de beslissingen van de raad van bestuur worden genomen bij een eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Hun handtekeningen worden aangebracht hetzij op één document, hetzij op meerdere exemplaren van dit document, Dergelijk schriftelijk besluit wordt geacht genomen te zijn op de datum van de laatst aangebrachte handtekening. Deze procedure kan echter niet gebruikt worden voor de vaststelling van de jaarrekening.

BEVOEGDHEDEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De Vennootschap wordt bestuurd door de raad van bestuur.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de Vennootschap. Hij is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. De raad van bestuur heeft meer in het bijzonder de bevoegdheid om, onder voorbehoud van de beperkingen opgelegd door de wetten en reglementen, het beleggingsbeleid van de Vennootschap en de compartimenten van de Vennootschap te bepalen. Overeenkomstig artikel 9 van de Wet van 3 augustus 2012 betreffende bepaalde vormen van collectief beheer van beleggingsportefeuilles wordt de Vennootschap bestuurd in het belang van de houders van de effecten die zijn uitgegeven door de Vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ri(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De raad van bestuur mag met het oog op een efficiëntere bedrijfsvoering bepaalde taken, onder meer (maar niet uitsluitend) het administratief/boekhoudkundig beheer, de inning van de betalingen op de aangekochte schuldvorderingen en de verificatie van de te ontvangen en te betalen bedragen aan derden, uitbesteden. De uitbesteding van bedoelde taken laat de aansprakelijkheid van de raad van bestuur onverlet.

VERTEGENWOORDIGING

De Vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

Zij is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

DAGELIJKS BESTUUR

De raad van bestuur zal eveneens instaan voor het dagelijks bestuur van de Vennootschap. De Vennootschap wordt in al haar handelingen van het dagelijks bestuur, met inbegrip van haar vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk optreden en die geen bewijs van een voorafgaand besluit dienen neer te leggen. Evenwel kan de raad van bestuur bijzondere gevolmachtigden aanstellen die de Vennootschap geldig kunnen vertegenwoordigen en verbinden binnen het kader van hun mandaat.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), gedelegeerd bestuurder(s), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

CONTROLE

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt opgedragen aan één of meer commissarissen.

De commissarissen worden door de algemene vergadering van aandeelhouders voor een hernieuwbare termijn van drie jaar benoemd onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen, mits eerbiediging van de procedure beschreven in de artikelen 135 en 136 van het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast bij de aanvang van hun opdracht.

Zij oefenen de hun door de wet opgedragen opdrachten uit. Indien er meerdere commissarissen zijn benoemd, worden zij geldig vertegenwoordigd door één van hen.

JAARVERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden ieder jaar op de laatste bankwerkdag van de maand mei om vijftien uur. Tenzij de oproeping anders vermeldt, vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van de Vennootschap.

De algemene vergadering van aandeelhouders vertegenwoordigt alle aandeelhouders. VERTEGENWOORDIGING

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder.

De raad van bestuur mag de vorm van de volmachten, die in overeenstemming moet zijn met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd vijf volle dagen vóór de algemene vergadering.

TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING

Het recht om deel te nemen aan de algemene vergadering wordt slechts verleend op grond van de inschrijving van de aandeelhouder in het register van de aandelen op naam van de Vennootschap.

Om tot de algemene vergadering van aandeelhouders te worden toegelaten, moeten de houders van gedematerialiseerde obligaties ten minste vijf volle dagen vóór de vergadering op de maatschappelijke zetel van de Vennootschap een attest van de erkende rekeninghouder of de vereffeningsinstelling voorleggen dat het aantal gedematerialiseerde obligaties ingeschreven op naam van de betrokken obligatiehouder bevestigt en dat de onbeschikbaarheid van hun obligaties tot na de datum van de algemene vergadering vaststelt.

BEVOEGDHEDEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering heeft de bevoegdheid die de wet en de statuten haar toekennen. Zij heeft het recht om wijzigingen aan te brengen in de statuten. Evenwel, en in afwijking van artikel 774 van het Wetboek van vennootschappen, kan de Vennootschap alleen worden omgezet in een commanditaire vennootschap op aandelen.

STEMRECHT

Behoudens de in de wet of in de statuten bepaalde gevallen waarin de houders van obligaties stemrecht hebben, mogen de houders van obligaties de algemene vergadering slechts bijwonen met raadgevende stem.

Onverminderd de bij de wet of deze statuten bepaalde uitzonderingen, worden de beslissingen, ongeacht het aantal der op de vergadering bijeengebrachte stemgerechtigde effecten, genomen bij gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen. Onthoudingen en ongeldige stemmen worden niet bij de uitgebrachte stemmen geteld.

JAARREKENING

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk kalenderjaar.

Elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris en een jaarrekening op. Als er verschillende compartimenten zijn, maakt de raad van bestuur bovendien een inventaris en een jaarrekening op voor elk compartiment afzonderlijk. De bestuurders van de Vennootschap stellen een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid.

WINSTVERDÇLING EN UITKERING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

e_ R

mod 11.1

De jaarlijkse algemene vergadering bepaalt elk jaar, op voorstel van de raad van bestuur, het gedeelte van het resultaat dat aan elk compartiment van de Vennootschap kan worden toegewezen.

De voor uitkering vatbare winst per compartiment kan door de algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur aangewend worden, zowel voor de betaling van dividend als voor het aanleggen van reserves. Reservering is enkel toegestaan met het oog op latere uitkering of voor de dekking van risico's van tekortkomingen in de betalingen van de schuldvorderingen, deel uitmakend van het betrokken compartiment.

Een beslissing tot uitkering van voordien reeds gereserveerde bedragen wordt genomen met unanimiteit van stemmen van de aandeelhouders van het betrokken compartiment en mits inachtneming van de rechten verbonden aan de andere door de Vennootschap uitgegeven financiële instrumenten.

Er kunnen enkel interimdividenden uitgekeerd worden wanneer dergelijke duidelijk aan een welbepaald compartiment kunnen worden gealloceerd. De verdeling van winst en uitkering per compartiment wordt bepaald door de algemene vergadering.

Indien door of namens de Vennootschap wordt vastgesteld dat een bepaalde aandeelhouder geen institutioneel of professioneel belegger is (in de zin van artikel 5 van de Wet van 3 augustus 2012 betreffende bepaalde vormen van collectief beheer van beleggingsportefeuilles en haar uitvoeringsbesluiten) die voor eigen rekening handelt, dan wordt de betaling van (interim)dividenden met betrekking tot de door die aandeelhouder gehouden aandelen opgeschort totdat die (interim)dividenden kunnen worden uitbetaald aan een overnemer van die aandelen die wel een dergelijke institutionele of professionele belegger is.

VEREFFENING

De Vennootschap wordt in vereffening gesteld ingeval de schuldvorderingen die haar activa vormen definitief zijn uitgedoofd of volledig overgedragen en het kapitaal is verminderd tot het wettelijk minimumkapitaal.

Elke vereffening, behoudens de vereffening zoals voorzien in het eerste lid, moet worden beslist door de algemene vergadering van aandeelhouders en zij moet aan de goedkeuring van de algemene vergadering van obligatiehouders worden onderworpen.

Dezelfde regels zijn van toepassing voor de vereffening van een compartiment waarbij de beslissing tot vereffening toekomt aan de aandeelhouders van het betrokken compartiment, en moet worden onderworpen aan de goedkeuring van de obligatiehouders van het betrokken compartiment.

De vereffening geschiedt door vereffenaars benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders en de algemene vergadering van obligatiehouders, De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen. Behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering, treden de vereffenaars gezamenlijk op. De algemene vergadering bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen en stelt de wijze van vereffening vast, overeenkomstig de ter zake toepasselijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Elk compartiment van de vennootschap wordt afzonderlijk vereffend, zonder dat een dergelijke vereffening leidt tot de vereffening van een ander compartiment. Enkel de vereffening van het laatste compartiment leidt tot de vereffening van de Vennootschap.

VERDELING

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief per compartiment verdeeld tussen de aandeelhouders van het betrokken compartiment In evenredigheid tot hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal.

INRICHTING VAN COMPARTIMENT B-Carat I

Overeenkomstig artikel 7 van onderhavige statuten wordt voorzien in de oprichting van een eerste compartiment met de naam "B-Carat I". De aandelen van categorie A zijn verbonden aan dit compartiment. BOEKJAAR VAN COMPARTIMENT B-Carat I

Het boekjaar van dit compartiment begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

INRICHTING VAN COMPARTIMENT B-Carat Il

Overeenkomstig artikel 7 van onderhavige statuten wordt voorzien in de oprichting van een tweede compartiment met de naam "B-Carat Il". De aandelen van categorie B zijn verbonden aan dit compartiment. BOEKJAAR VAN COMPARTIMENT B-Carat II

Het boekjaar van dit compartiment begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS

Werden tot eerste bestuurders benoemd:

1/ de naamloze vennootschap "Intertrust (Belgium)", met zetel te Koningstraat 97 (4° verdieping), 1000 Brussel, met ondernemingsnummer 0435.177.929, met ais vaste vertegenwoordiger de heer Christophe Tans;

en

2/ de naamloze vennootschap 'Phidias Management", met zetel te Koningstraat 97 (4° verdieping), 1000

Brussel, met ondernemingsnummer 0447.279.272, met als vaste vertegenwoordiger de heer Pierre Verhaegen.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde na de jaarvergadering van het jaar 2019.

Hun opdracht wordt niet vergoed.

BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS

Werd tot commissaris benoemd : Deloitte Bedrijfsrevisoren BV CVBA, die overeenkomstig artikel 132 van

het Wetboek van vennootschappen als vertegenwoordiger de heer Tom Renders aanduidt en dit voor drie jaar

vanaf zesentwintig juni tweeduizend dertien.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Ten uitzonderlijke titel neemt het eerste boekjaar een aanvang op zesentwintig juni tweeduizend dertien en

wordt het afgesloten op éénendertig december tweeduizend veertien.

EERSTE JAARVERGADERING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien overeenkomstig de stafuten. VERKLARING OP EER

De oprichters verklaren hierbij op eer dat de Vennootschap geen K.M.O. (kleine of middelgrote onderneming) is zoals gedefinieerd in artikel 2 van de Programmawet tot Bevordering van het Zelfstandig Ondernemerschap van 10 februari 1998, omwille van het feit dat het jaarlijks balanstotaal van de Vennootschap vijf miljoen euro (EUR 5.000.000) zal overschrijden.

RAAD VAN BESTUUR

De bestuurders, vertegenwoordigd door de heer Pieter Nobels, voornoemd, overeenkomstig een onderhandse volmacht hebben de heer Phidias Management NV, met .als vaste vertegenwoordiger Pierre Verhaegen, benoemd tot gedelegeerd bestuurder, zoals voorzien In artikel 23 van de statuten van de Vennootschap, met bevoegdheid om alleen op te treden.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van ONDERNEMINGEN.

Volmacht werd verleend aan Pieter Nobels, Quentin Baudrihaye-Gérard, Philip Van Steenwinkel, Ivan Peeters, Sylvie Deconinck, Régis Panisi en Marcos Lamin-Busschots, allen verbonden aan het advocatenkantoor Stibbe, Loksumstraat 25, 1000 Brussel, alleen of gezamenlijk met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen voor: (i) de inschrijving en de wijziging van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en, voor zover vereist, (ii) alle formaliteiten inzake registratie bij de BTW administratie en andere diensten; en (iii) alsook voor de inschrijving bij de Minister van Financiën op de lijst van de beleggingsinstellingen die hun financieringsmiddelen uitsluitend aantrekken bij professionele of institutionele beleggers.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte, vier volmachten).

Uitgereikt vóór registratie in toepassing van artikel 9 73, 1° bis van het Wetboek registratieachten.

Tim CARNEWAL

Geassocieerd Notaris

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik 13 vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
B-CARAT

Adresse
KONINGSSTRAAT 97 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale