B-NEAT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B-NEAT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.166.632

Publication

20/03/2014
ÿþ Mod Pffi'r i 1.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111f1311M11111101

en 7

SSEL

Griffie

~.~

Ondememingsnr : 0846.166.632

Benaming (voluit) : B-Neat

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Z. 1 Researchpark 310 -1731 Asse

(volledig adres)

Onderwerpfen) akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 2410112014

De vergadering beslist om vanaf heden de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Rusatiralaan 1 te 1083 Ganshoren.

ID-site nv, vast vert door De Pril Patricia

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : 'Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, he ilj vande pers(o)n jenr'

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/06/2012
ÿþ Mod word

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden *iaiooaso* 25 MAI 2012

aan het 11 ' BRUSSEL

Belgisch Staatsblad Griffie













Ondernemingsnr :( A6 C. G 3,/,,

Benaming

(voluit) : B-Neat

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Z. 1 Researchpark, 310 te 1731 Asse

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING  BENOEMING - VOLMACHT

Uittreksel uit de akte van oprichting verleden voor notaris Jean-Philippe Lagae te Brussel, op 24 mei 2012.

1. De naamloze vennootschap 1D-site, met zetel te met zetel te Koekelberg (1081 Brussel), Normandiëstraat 14, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder nummer 0462.442.649, (vertegenwoordigd door mevrouw Patricia De Pril, wonende te 9620 Zottegem, Oud-strijdersstraat 12, overeenkomstig een onderhandse volmacht),

2. De heer Jan Jozef William Vander Voorde, wonende te 2800 Mechelen, Bleekstraat 6 bus 304.

hebben een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, waarvan de statuten

onder meer vermelden wat volgt:

Artikel 1 : Vorm - Benaming

De vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid draagt

de naam B-Neat.

Artikel 2 : Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1731 Asse, Z. 1 Researchpark, 310 te. (...)

Artikel 3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland

1) schoonmaak en iedere vorm van onderhoud voor bedrijven en particulieren;

2) adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer in de meest ruime zin; het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven in het algemeen en meer bepaald op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, fusies en acquisities, de commercialisering en distributie van produkten en met betrekking tot het internet;

3) managementaktiveiten van vennootschappen en ondernemingen in het algemeen;

4) het bestuur, toezicht en de controle op alle verbonden vennootschappen of waarmee een band van deelneming bestaat en hen alle leningen toekennen onder welke vorm en voor welke duur dan ook;

5) zich alle roerende of onroerende goederen, exploitatie- of uitrustingsgoederen eigen maken, in huur geven of nemen, creëren, vervreemden of ruilen; alle roerende of onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als er geen rechtstreeks of onrechtstreeks verband bestaat met het maatschappelijk doel van de vennootschap;

6) onroerende goederen en/of rechten in financieringshuur geven of nemen; alle investeringen verrichtingen in roerende of onroerende goederen en/of rechten.

7) het mandaat uitoefenen van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap kan deelnemen bij wijze van inbreng in geld of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het doel gelijk, analoog of aanverwant zou zijn aan het hare, of van die aard dat het de ontwikkeling van haar maatschappelijk doel zal bevorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op algemene wijze kan de vennootschap alle commerciële, industriële of financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks op haar maatschappelijk doel betrekking hebben, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en aIIe industriële rechten en industriële of commerciële eigendom die daarop betrekking heeft uitoefenen. De vennootschap kan ook waarborgen geven onder alle vormen, zelfs voor verbintenissen van derden indien dit van aard is om de ontwikkeling van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

A tikel 5 : Kapitaal

Het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend achthonderdvijfenvijftig (1.855) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/duizend achthonderd vijfenvijftigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. (...)

Inschrijving  Gedeeltelijke volstorting

De oprichters verklaren dat zij onmiddellijk inschrijven op duizend achthonderd vijfenvijftig (1.855) aandelen, tegen de prijs van tien euro (EUR 10,00) per aandeel, als volgt:

de naamloze vennootschap ID-site, voornoemd, schrijft in op 1.854 aandelen, alle afbetaald in gelijke mate en samen afbetaald tot beloop van zesduizend vijfhonderd veertig euro (EUR 6.540,00);

de heer Jan Vander Voorde, voornoemd, schrijft in op 1 aandeel, volledig afbetaald.

De oprichters verklaren en erkennen dat de aandelen werden afbetaald, in de mate die hiervoor wordt vermeld, door overschrijvingen op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij ING België NV.

Oudergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet. De vennootschap zal bijgevolg de beschikking hebben over een som van zesduizend vijfhonderd vijftig euro (EUR 6.550,00).

A tikel 6 : Ondeelbaarheid der aandelen

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

Indien er verscheidene eigenaars zijn van één aandeel kan de vennootschap de uitoefening der rechten eraan verbonden opschorten totdat een zelfde persoon aangeduid is als zijnde ten hare opzichte eigenaar van het aandeel.

Bij splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel, worden de eraan verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker, tenzij de betrokken partijen anders overeenkomen.

A tikel 9 : Zaakvoering

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al dan niet vennoten, benoemd of in de statuten of door de algemene vergadering.

De algemene vergadering der vennoten bepaalt het aantal zaakvoerders, stelt de duur van hun mandaat en de omvang van hun bevoegdheden vast.

De naamloze vennootschap ID-site met ondernemingsnummer 0462.442.649, met zetel te Koekelberg (1081 Brussel), Normandiëstraat 14, wordt aangeduid als statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap.

Artikel 10 : Bevoegdheden van de zaakvoerders

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) de meest ruime bevoegdheden tot het stellen of toelaten van elke handeling die nodig of dienstig is voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap en behoudens deze die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Artikel 11: Vertegenwoordiging in akten en bij rechtshandelingen

De vennootschap wordt in alle akten, met inbegrip van deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, en in rechte, vertegenwoordigd door een zaakvoerder.

Zij is eveneens geldig verbonden door bijzondere lasthebbers, handelend binnen de perken van hun mandaat.

Artikel 15: Bijeenkomsten van de algemene vergadering

Ieder jaar wordt op 30 mei, om 18 uur, een gewone algemene vergadering der vennoten gehouden. De gewone algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen. De buitengewone en/of bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in België, op de plaats aangeduid in de oproepingen.

Artikel 16 : Oproepingen

De oproepingen gebeuren overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

Personen die het recht hebben aan de vergadering deel te nemen, kunnen, behoudens in de gevallen waarin het Wetboek van vennootschappen de inhoud van een volmacht op dwingende wijze vastlegt, een algemene notariële volmacht geven om hen op de algemene vergaderingen te vertegenwoordigen, die 15 boekjaren niet mag overschrijden. In dat geval worden de oproepingen gericht aan hun lasthebber, die hieraan kan verzaken.

Vanaf de mededeling van de oproeping kunnen de vennoten schriftelijk vragen stellen aan de zaakvoerderslbestuurders en aan de commissarissen, die tijdens de vergadering zullen worden beantwoord, voor zover die vennoten voldoen aan de formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden toegelaten. Die vragen kunnen langs elektronische weg tot de vennootschap worden gericht via het in de oproeping tot de vergadering vermelde adres. De vennootschap dient die schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag vóór de dag van de algemene vergadering te ontvangen.

Artikel 17 : Verte " enwoordi * in:

Elke vennoot, obligatiehouder of houder van certificaten uitgegeven met medewerking van de vennootschap kan zich op de vergaderingen laten vertegenwoordigen door een lasthebber, al dan niet houder van effecten.

Minderjarigen, onbekwaamverklaarden en onbekwamen in het algemeen, worden vertegenwoordigd door hun wettelijke vertegenwoordigers.

Mede-eigenaars en pandhoudende schuldeisers en hun schuldenaars moeten zich respectievelijk door één enkele persoon laten vertegenwoordigen.

Het bestuursorgaan kan het model van de volmachten vastleggen en eisen dat deze vijf volle dagen voor de vergadering zouden worden neergelegd op de plaats die hij aanduidt.

Artikel 19 : Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 22 : Boekjaar

Elk boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op eenendertig december.

Artikel 23 : Verdeling van de winst

De nettowinst wordt gevormd overeenkomstig de wet.

Van deze winst wordt vijf procent afgenomen om een reservefonds te vormen. Deze afname is niet meer verplicht zodra de reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

De algemene vergadering mag echter beslissen geheel of een deel van dit saldo te bestemmen voor voorzieningsfondsen of voor een buitengewone reserve, tot overdracht naar volgend boekjaar of voor eventuele tantièmes aan de zaakvoering.

Artikel 26 : Verdeling

Na delging van alle schulden, lasten, kosten, van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen dient het netto-aktief eerst tot de terugbetaling, in speciën of in effecten, van het afbetaalde en niet afgeschreven bedrag der aandelen.

Indien al de aandelen niet in dezelfde mate afbetaald zijn, herstellen de vereffenaars, vooraleer over te gaan tot de verdeling, het evenwicht tussen alle aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van fondsen ten laste van de onvoldoende afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen in speciën ten voordele van aandelen die in een grotere mate afbetaald zijn.

Het saldo wordt in gelijke delen verdeeld tussen al de aandelen.

Slot- en (of) overgangsbepalingen

De oprichters nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet. Boeklaar - Jaarvergadering

Het eerste boekjaar sluit af op 31 december 2013. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op 30 mei 2014.

Vaste vertegenwoordiger

De statutaire zaakvoerder zal in de uitoefening van zijn mandaat worden vertegenwoordigd door een bestuurder van de vennootschap ID-site, de heer Marcel Wilmet, wonende te 1700 Dilbeek, Eikenlaan 39, die zal optreden als haar vaste vertegenwoordiger.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Jean-Philippe Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte en een volmacht.

ti<, Var-behouden aan het Belgisch Staatsblad

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 20.07.2016 16345-0323-014

Coordonnées
B-NEAT

Adresse
RUSATIRALAAN 1 1083 BRUSSEL

Code postal : 1083
Localité : GANSHOREN
Commune : GANSHOREN
Région : Région de Bruxelles-Capitale