B.D.G. WORLD WIDE MOVING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B.D.G. WORLD WIDE MOVING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 454.160.037

Publication

24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 19.07.2012 12317-0114-014
11/06/2012
ÿþ~ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

getc7:7

31~E~te ~

~

IIN NII~~I~IVIh~N~VIV~M

'12103134"

bet

aE

Be Sta,

Ondernemingsnr: BE 0454,160.087

Benaming (voluit) : B.D.G. World Wide Moving

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : François Gérardstraat 2

1070 Brussel

Onderwerp akte :NV: fusie

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Guy Walraevens <<op tien mei 2012, dat zijn bijeengekomen de buitengewone;

;;algemene vergaderingen van nagenoemde vennootschappen. .

L. De algemene vergadering van de aandeelhouders van de ;;naamloze vennootschap Verhuizingen Paul Servaes, met ;;maatschappelijke zetel te 1070 Brussel, Bergensesteenweg 1;602, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder ;nummer 0450.000.915.

1Opgericht als naamloze vennootschap krachtens akte verleden ;;voor notaris Van Laethem te Elsene op 27 april 1993, I bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 20 mei daarna onder nummer 180. Gewijzigd krachtens akte ;verleden voor notaris Van Laethem te Elsene op 7 augustus !2001, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch ;;Staatsblad op 11 oktober daarna onder 186.

'Is aanwezig of vertegenwoordigd volgende enige ';aandeelhouder die, naar hij verklaart, eigenaar is van de ;aandelen hierna vermeld:

ft. De naamloze vennootschap Potiez-Deman, hierna vernoemd, ;;eigenaar van honderdvijfentwintig (125) aandelen.

i2. De algemene vergadering van de vennoten van de besloten ;vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B.D.G. World iWide Moving, met maatschappelijke zetel te 1070 Anderlecht,

François Gérardstraat 2, ingeschreven in het

'rechtspersonenregister onder nummer 0454.160.037. ;;Opgericht als besloten vennootschap met beperkte ;;aansprakelijkheid onder de naam B.D.G. ENTREPRISES ,iDEMENAGEMENTS, krachtens akte verleden voor notaris VERBIST ilJoseph te Schaarbeek op 23 december 1994, gekendgemaakt in

de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 17 januari 1995 i

i daarna onder nummer 950117-423. '

;Gewijzigd krachtens akte verleden voor ondergetekende ;;notaris op 27 december 2006 waarbij zij gefusioneerd werd gen de __.nieuwe benaming B.D.G. World Wide ---Moving kreeg,

Op de laatste blz. van Lui ( B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

}

mod 11.1

Voorbehouden 'aan het Belgisch Staatsblad

bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 14 maart nadien, onder nummer 0039657.

Is aanwezig of vertegenwoordigd, volgende enige vennoten die, naar hij verklaart, eigenaar is van de aandelen hierna vermeld:

De naamloze vennootschap Potiez-Deman, hierna vernoemd, eigenaar van achthonderdvijfentwintig (825) aandelen.

3. De algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap Potiez-Deman, met maatschappelijke zetel te 1070 Brussel, Bergensesteenweg 600, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0429.135.225, BTW BE429.135.225.

Opgericht als een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid krachtens akte verleden voor notaris Poot te Anderlecht op 2 juli 1986, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 860802-305 en gewijzigd in een naamloze vennootschap op 9 april 1992, krachtens akte verleden voor notaris Wellekens te Boom, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 14 mei daarna onder nummer 920514-81. Gewijzigd voor de laatste maal krachtens akte verleden voor ondergetekende notaris op 28 december 2006, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 30 januari 2007 onder nummer 0018107.

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd, volgende vennoten die, naar zij verklaren, eigenaar zijn van de aandelen hierna vermeld:

1. De heer CHRISTIAENS Luc, bestuurder van vennootschappen, geboren te Brussel op 22 mei 1967, rijksregisternummer 67.05.22-435.56 wonend te 1602 Vlezenbeek, Postweg 224, titularis van één (1) aandeel.

2. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Christiaens & Partners, met maatschappelijke zetel te 1070 Brussel, Bergensesteenweg 602, met ondernemingsnummer 0461.410.489, hier vertegenwoordigd door gedelegeerd bestuurder en de vaste vertegenwoordiger daartoe benoemd bij beslissing genomen door de bijzondere algemene vergadering van 11 juli 2006, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 juli 2006 onder nummer 0111786, namelijk de heer Luc Christiaens voornoemd; titularis van negenhonderd vierenzestig (964) aandelen.

Comparanten verzoeken ons notaris authentieke akte te verlenen van de notulen van de algemene vergadering die zal beraadslagen en besluiten over de fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, waarbij het gehele vermogen van de naamloze vennootschap Verhuizingen Paul Servaes en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B.D.G. World Wide Moving, vermeld onder de nummers 1 en 2, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de naamloze vennootschap Potiez-Deman, vermeld onder nummer 3. Er worden geen nieuwe aandelen gecreëerd.

BESLUITEN TOT FUSIE







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden ,aan het Belgisch Staatsblad



Na onderzoek, nemen de buitengewone algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten:

1. Besluiten tot fusie

De vergaderingen keuren de aangekondigde fusievoorstellen goed. Zij besluiten aldus dat op de naamloze vennootschap Potiez-Deman, overnemende vennootschap, het gehele vermogen van de vennootschappen NV Verhuizingen Paul Servaes en BVBA B.D.G. World Wide Moving, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel.

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap Potiez-Deman, wordt vastgesteld :

- voor de vennootschap "Verhuizingen Paul Servaes" op 1 januari 2012;

- voor de vennootschap "B.D.G.World Wide Moving" op 1 januari 2012 ;

Alle verrichtingen sinds gemelde tijdstippen door de over te nemen vennootschappen gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

2. Overgang van de vermogens

Ingevolge voormelde besluiten, gaat het gehele vermogen van de vennootschappen Verhuizing Paul Servaes en B.D.G. World Wide Moving ten algemenen titel over op de overnemende vennootschap Potiez-Deman.

3. Lasten en voorwaarden van de overgangen

De overgangen van de vermogens van de vennootschappen Verhuizingen Paul Servaes en B.D.G. World Wide Moving op de overnemende vennootschap Potiez-Deman geschieden onder de volgende lasten en voorwaarden:

1. Alle goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan verbonden voordelen en lasten. De overnemende vennootschap verklaart op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen, en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2. De overnemende vennootschap zal, met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, zoals hiervoren bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3. De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens, gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

eraan verbonden zijn.

De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschappen, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren.

4. Het personeel tot op heden in dienst bij de overgenomen vennootschappen zal volledig overgenomen worden, met behoud van rechten en anciënniteit, door de overnemende vennootschap.

5. De inbreng omvat eveneens de archieven en de

boekhoudkundige documenten van de overgenomen

vennootschappen, op last voor de overnemende vennootschap deze te bewaren.

6. Alle kosten die uit de huidige overgangen voortvloeien zullen ten laste zijn van de overnemende vennootschap.

4. Ontslag - benoeming

De vergaderingen aanvaarden het ontslag van de volgende

bestuurders:

* voor de NV Verhuizingen Paul Servaes

- Bart Campi wonend te Mechelen

- Peter Servaes, wonend te Brussel

* voor de BVBA B.D.G. World Wide Moving, de heer Luc Christiaens in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van deze vennootschap.

De vergaderingen bevestigt het mandaat van de bestaande bestuurders van de NV Potiez-Deman en vernieuwt vanaf heden hun mandaat namelijk :

-BVBA Christiaens & Partners, gedelegeerd bestuurder, met zetel te steenweg op Bergen 602, 1070 Brussel en die als vaste vertegenwoordiger heeft de hierna vermelde heer Luc Christiaens

-De heer Luc Christiaens, wonend te Vlezenbeek, Postweg 224, voorzitter van de raad van bestuur

-De heer Bart Christiaens, wonend te Vlezenbeek, Postweg 226 -De Heer Luk Van Oosterwyck, wonend te 2800 Mechelen, Louizastraat 28

5. Alle voorgaande besluiten worden afzonderlijk en achtereenvolgens genomen met eenparigheid van stemmen

6: Volmacht - Coördinatie

1. De Algemene Vergadering geeft hierbij volmacht aan de heer Luc Christiaens, om in naam van de vennootschap en binnen de beperkingen opgelegd door de wet, de modaliteiten vast te leggen voor de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, daartoe alle verklaringen af te leggen, alle akten en documenten te ondertekenen, in de plaats te stellen, en alle nuttige formaliteiten te vervullen in verband met deze akte.

2. De algemene vergadering geeft opdracht aan ondergetekende notaris om te zorgen voor een gecoordineerde

e Voorbehouden ,aan het Belgisch Staatsblad

Ill



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

fr

'

Voorbehouden baan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

tekst van de nieuwe statuten en de neerlegging ervan op de

bevoegde rechtbank van Koophandel.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

III. SLOT - BEVESTIGING DOOR DE NOTARIS

1. De voorzitter van de algemene vergadering stelt vast dat alle punten van de agenda afgehandeld werden.

2. Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming gelijkgestelde verrichting van de naamloze vennootschap "Verhuizingen Paul Servaes" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.D.G. World Wide Moving" door de naamloze vennootschap "Potiez-Deman" verwezenlijkt is, en dat de vennootschappen "Verhuizingen Paul Servaes" en "B.D.G. World Wide Moving" opgehouden hebben te bestaan.

3. De notaris stelt vast dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschappen gehouden zijn, met het oog op de fusie door overneming gelijkgestelde verrichting.

IV. DIVERSE VERKLARINGEN

A. Woonstkeuze

Voor de uitvoering van deze akte wordt door de comparanten keuze van woonplaats gedaan op de zetel van de overnemende vennootschap.

B. Fiscale verklaringen

Deze fusie geschiedt met toepassing van de voordelen van artikel 117, §1 en 120 van het Wetboek van Registratierechten, van artikel 211 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen en van artikelen 11 en 18, §3 van het Wetboek van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde. De overnemende vennootschap is ingeschreven als B.T.W-belastingsplichtige onder nummer BE0429.135.225.

Slot

De agenda is afgehandeld. De vergadering wordt geheven om 18.00 uur

Waarvan proces-verbaal.

Opgemaakt op het kantoor van de ondergetekende notaris. Na integrale voorlezing van voorafgaand proces-verbaal, hebben alle voormelde verschijners, met ons notaris, getekend

Voor analytisch uittreksel vóór registratie, aangezien

uitsluitend bestemd voor administratieve doeleinden.

Getek. Guy Walraevens, notaris.

Tegelijk hier mede neergelegd :

Hiermee neergelegd: de uitgifte van de akte

me 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/04/2012
ÿþMod Word 11.1

Voor-

behoude aan hei Belgiso

Staatsbt,

iale- ej In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0454.160.037

Benaming

(voluit) : B.D.G. WORLD WIDE MOVING

(verkort)

BRUXELLES

ZIP!.

º%~~MRTIP

Griffie

*iaosasisk

lig

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : François Gérardstraat 2, 1070 Anderlecht

(volledig adres)

Onderwerp akte : Geruisloze fusie van de naamloze vennootschap POTIEZ-DEMAN met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B.D.G. WORLD WIDE MOVING (neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel dd. 08/02/2012)

Rechtzetting (neerlegging bij uittreksel overeenkomstig artikel #1W.Venn.)

FUSIEVOORSTEL

"MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge







(Art. 676, 1° W.Venn.)

De bestuursorganen van de naamloze vennootschap POTIEZ DEMAN en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDG - WORLD WIDE MOVING hebben op 23 januari 2012 het onderhavig fusievoorste( opgesteld, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen (hierna "W.Venn."):



 de overnemende vennootschap

De naamloze vennootschap "POTIEZ-DEMAN", met maatschappelijke zetel te 1070 Anderlecht» Bergensesteenweg 600, ingeschreven in het Rechtspersonenregister (RPR) te Brussel onder nummer: 0429.135.225, met BTW-nummer BE0429.135.225.



 de over te nemen vennootschap

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'BDG - WORLD WIDE MOVING", met:

" maatschappelijke zetel te 1070 Anderlecht, François Gérardstraat 2, ingeschreven in het Rechtspersonenregister (RPR) te Brussel onder nummer 0454.160.037, met BTW-nummer 6E0454.160.037.

De bestuursorganen van voornoemde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen van de over te nemen ' vennootschap BDG - WORLD WIDE MOVING BVBA, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap POTIEZ-DEMAN NV tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de bepalingen van artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt niet het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden. Zij leggen bij deze het volgende,: ' fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke algemene vergaderingen:





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzrj van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

I. IDENTIFICATIE VAN DE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

(Art. 719, 1° W.Venn.)

1.1. Identificatie van de overnemende vennootschap,

de NV POTIEZ-DEMAN

1.1.1. Oprichting

De vennootschap werd opgericht op 2 juli 1986 bij akte verleden door notaris Paul Poot te Anderlecht.

1.1.2. Statutenwijziging

De statuten werden laatst gewijzigd op 28 december 2006 bij akte verleden voor Meester Guy Walraevens, notaris te Herzele, en betrof een kapitaalswijziging.

1.1.3. Vorm en benaming

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "POTIEZ-DEMAN", maar werd omgevormd tot een naamloze vennootschap op 9 april 1992 bij akte verleden voor Meester Steve Wellekens, notaris te Boom. De naam van de vennootschap "POTIEZ DEMAN" bleef behouden.

1.1.4. Zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is heden gevestigd te 1070 Anderlecht, Bergensesteenweg

600.

1.1.5. Doel

Het doel van de vennootschap wordt overeenkomstig de statuten als volgt omschreven:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland, aile bedrijvigheden met betrekking tot het vervoer van personen en goederen, en onder meer alle werkzaamheden betrekking hebbend op de verhuis.

Om het gestelde doel te bereiken mag de vennootschap haar activiteit zowel in het binnenland als in het buitenland uitoefenen, in gelijk welke plaats van het binnen- en/of buitenland burelen, filialen, administratieve zetels of hoe ook genoemd oprichten, aan alle ondernemingen, verenigingen en/of vennootschapppen deelnemen die een gelijkaardig doel nastreven of die eenvoudig zouden kunnen nuttig zijn tot het geheel of gedeeltelijk verwezenlijken van het maatschappelijk doel, zowel in het binnen- als in het buitenland alle roerende en financiële handelingen verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel dat zij nastreeft.

De vennootschap mag bovendien :

- alle mogelijke onroerende rechten verwerven of realiseren, in de meest ruime zin, zoals kopen, verkopen, ruilen, erf- en opstalrechten verwerven, eraan verzaken of deze realiseren, onroerende leasingcontracten afsluiten, lenen, hypothecaire en andere waarborgen stellen;

leningen toestaan aan en waarborgen stellen voor derden;

- belangen hebben bij wijze van inbrengen, inschrijvingen of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van nature is dat van de vennootschap te bevorderen.

- handelen voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger."

1.1.6. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 523.000,00 EUR, vertegenwoordigd door 965 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort.

Bestuursorgaan

Het bestuursorgaan van de vennootschap bestaat uit de volgende bestuurders:

- de heer Bart Christiaens, bestuurder, wonende te 1602 Vlezenbeek, Schaliestraat 1

- de heer Luc Christiaens, bestuurder, wonende te 1602 Vlezenbeek,

Konijnestraat 142

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Christiaens & Partners",

gedelegeerd bestuurder, met als maatschappelijke zetel 1070 Anderlecht, Bergensesteenweg 602,

vertegenwoordigd door de heer Luc Christiaens

{

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

- de heer Luk Van Oosterwijck, bestuurder, wonende te 2800 Mechelen,

Louizastraat 38

1.1.8, B.T,W.  Ondernemingsnummer

Het B.T.W.-nummer van de vennootschap is BE0429.135.225. Het ondernemings-nummer is 0429.135.225

(RPR Brussel).

1.2. Identificatie van de overgenomen vennootschap,

de BVBA BDG - WORLD WIDE MOVING

1.2.1. Oprichting

De vennootschap werd opgericht op 23 december 1994 bij akte verleden door notaris Verbist te Schaerbeek. De oprichtingsakte verscheen bij uittreksel in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 17 januari 1995, onder nummer 423.

1.2.2. Statutenwijziging

De statuten werden laatst gewijzigd op 27 december 2006 bij akte verleden voor Meester Guy Walraevens, notaris te Herzele, en betrof in hoofdzaak een fusie tussen de BVBA TRANSPORT DEMENAGEMENTS GUY GOOSSENS en de BVBA B.D.G, ENTREPRISE DE DEMENAGEMENTS.

1.2.3. Vorm en benaming

De vennootschap werd opgericht als een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid onder de benaming "B.D.G, ENTREPRISE DE

DEMENAGEMENTS".

Op 27 december 2006 bij akte verleden voor Meester Guy Walraevens, notaris te Herzele werd de vennootschap gefuseerd en kreeg ze de benaming "BDG  WORLD WIDE MOVING."

1.2.4. Zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is heden gevestigd te 1070 Anderlecht, François Gérardstraat 2.

1.2.5, Doel

Het doel van de vennootschap wordt overeenkomstig de statuten ais volgt omschreven:

"La société à pour objet;

L'activité du transport de marchandises et du déménagement au sens large, national et international, que ce

soit par terre, air ou mer.

La location de lifts et autres élévateurs ou-monte-charges.

Le démontage-remontage, l'emballage-déballage de tout mobilier.

L'activité de garde-meuble, l'achat et la vente, l'import export de meubles et de tout mobilier, la fourniture de

tout matériel et accessoire de déménagement.

Elle pourra faire ces opérations en nom propre, mais aussi pour compte de tiers.

Elle pourra de plus faire toutes opérations industrielles, commerciales, financières ou civiles ayant un

rapport direct ou indirect avec son objet.

Le transport et le déménagement par route ou autrement de toutes marchandises et de tous biens meubles

de quelque nature que ce soit. Elle a également pour objet le gardiennage, l'entreposage sous toutes ses

formes de tous biens et marchandises de quelque nature que ce soit. "

1.2.6. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 27.888,01 EUR, vertegenwoordigd door 825 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

1.2.7. Bestuursorgaan

Het bestuursorgaan van de vennootschap bestaat uit de volgende zaakvoerder:

- de heer Luc Christiaens, zaakvoerder, wonende te 1602 Vlezenbeek,

Konijnstraat 142

1.2.8. B.T.W. - Ondernemingsnummer

Het B.T.W.-nummer van de vennootschap is BE0454.160.037. Het ondernemings-nummer is 0454.160.037

(RPR Brussel).

IL DATUM BOEKHOUDKUNDIGE VERWERKING

(Art. 719, 2° W.Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2012.

Ill. BIJZONDERE RECHTEN VAN DE VENNOTEN

(Art, 719, 3° W. Venn.)

Er zijn in de bij de fusie betrokken vennootschappen geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

IV. BIJZONDERE VOORDELEN BESTUURDERS

(Art. 719, 4° W, Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerder van de over te nemen vennootschap BDG - WORLD WEDE MOV1NG BVBA, noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap POTIEZ-DEMAN NV.

V. KOSTEN VAN DE FUSIEVERRICHTING

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen door de overnemende vennootschap, de NV POTIEZ-DEMAN.

VI. VERBINTENISSEN

Ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier, onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de algemene vergaderingen en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk.

4

~

VII. ALGEMENE VERGADERING

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging van de fusievoorstellen ter griffie van de rechtbank van koophandel, zoals voorzien bij artikel 719 W.Venn. De bestuursorganen zulten alles doen wat binnen hun macht ligt opdat deze termijn wordt gerespecteerd.

Bovendien zal naar aanleiding van onderhavige fusie dienen te worden onderzocht in welke mate de statuten van de overnemende vennootschap, POTIEZ-DEMAN NV, dienen te worden aangepast. Deze eventuele statutenwijziging zal plaatsvinden tijdens dezelfde algemene vergadering.

Voor. behouden ' aan het Belgisch Staatsblad

Onderhavige tekst werd goedgekeurd op 23 januari 2012 te Anderlecht, in acht exemplaren, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbank van koophandel van Brussel overeenkomstig artikel 719 W.Venn. (zes exemplaren) en te worden bewaard op de zetel van de vennootschappen (twee exemplaren).

Voor de overnemende vennootschap, de NV POTIEZ-DEMAN

De heer Bart Christiaens De heer Luc Christiaens

Bestuurder Bestuurder

Christiaens & Partners bvba De heer Luk Van Oosterwijck

Gedelegeerd bestuurder Bestuurder

Vertegenwoordigd door de heer Luc Christiaens

Voor de over te nemen vennootschap, de BVBA BDG - WORLD WIDE MOVING

De heer Luc Christiaens

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

21/02/2012
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemirtgsnr : 0454.160.037

Benaming

(voluit) : B.D.G. WORLD WIDE MOVING

(verkort) :

Rechtsvorm: BVBA

Zetel : François Gérardstraat 2, 1070 Anderlecht

(volledig adres)

Onderwerp akte : Geruisloze fusie van de naamloze vennootschap POTIEZ-DEMAN met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B.D.G. WORLD WIDE MOVING

Verslag van de Raad van Bestuur betreffende het voorstel van geruisloze fusie van de NV POTIEZ-DEMAN met de BVBA B.D.G. WORLD WIDE MOVING, zoals gedefinieerd in artikel 676, 1° van het Wetboek van Vennootschappen.

11 III" iii iii aosi7a~*iid Iflul

0 R FEB

Griffie

Bijl gén bij li rilélgi§ciï St f§bl ci = 2770272012 - Annexes cru Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 20.06.2011 11183-0064-014
30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 28.06.2010 10223-0072-015
24/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 22.06.2009 09261-0314-015
19/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 16.06.2008 08229-0314-015
28/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 18.06.2007, NGL 26.06.2007 07282-0079-019
12/06/2007 : BL587869
30/05/2007 : BL587869
14/03/2007 : BL587869
21/11/2006 : BL587869
11/07/2006 : BL587869
27/06/2005 : BL587869
28/10/2004 : BL587869
03/03/2004 : BL587869
27/08/2003 : BL587869
19/07/2002 : BL587869
15/07/2000 : BL587869
24/06/1995 : BL587869
17/01/1995 : BL587869

Coordonnées
B.D.G. WORLD WIDE MOVING

Adresse
FRANCOIS GERARDSTRAAT 2 1070 BRUSSEL

Code postal : 1070
Localité : ANDERLECHT
Commune : ANDERLECHT
Région : Région de Bruxelles-Capitale