BARLETTA PRODUCTIONS

Société en commandite simple


Dénomination : BARLETTA PRODUCTIONS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 568.497.697

Publication

20/01/2015
ÿþ NVGd Wasel SS.S

-l~111:" t 1 -: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

nt3drgelegdJorltº%,º%arlgen op

p 8 JAN. 2015

ter griffie varàiJJederlarldstalige rechtbank van koophandel Brussel

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Barletta Productions

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Haachtsesteenweg 1137 bus 0.3 -1140 Evere

(volledig adres)

Onderwees akte : Oprichting

Op 01!01/2015 zijn verschenen:

De heer Frederik-Alfons Claes (beherende vennoot), nationaal nummer 810131 139 57 wonende in de

Haachtsesteenweg 1137 bus 0.3  1140 Evere

De heer Georges Claes (stille vennoot), nationaal nummer 470125 193 51 wonende in Koolmijnlaan 45 

3550 Heusden-Zolder

I. OPRICHTING EN INBRENGEN

1. Verklaring van oprichting

De oprichters drukken middels deze onderhandse akte hun wil uit om een gewone commanditaire vennootschap met de naam BARLETTA PRODUCTIONS. Conform het Wetboek Vennootschapsrecht zijn de oprichters er niet toe gehouden een financieel plan op te stellen.

2. Inbreng

De eerste oprichter, zijnde de heer Claes Frederik-Alfons , voornoemd, brengt in een geldsom ad 990,00 E te storten op een bankrekening die wordt geopend op naam van de vennootschap. De tweede oprichter, zijnde de heer Claes Georges, voornoemd, brengt in een geldsom ad 10,00 E. Som die eveneens wordt gestort op voornoemde bankrekening.

De oprichters verklaren hun inbreng volledig te hebben volgestort. De oprichters erkennen bijgevolg dat voornoemde geldsommen eigen goederen zijn van de respectievelijke inbrengers.

Als vergoeding voor de inbreng, ontvangt de eerste oprichter 95 aandelen van de vennootschap en de tweede oprichter 5 aandelen van de vennootschap. De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in een aandelenregister.

3. Oprichtingskosten

De oprichters verklaren dat de totale onkosten van de oprichting, lastens de vennootschap, ongeveer 800 euro excl. BTW bedragen (incl. publicatie Belgisch Staatsblad, KBO, BTW en registratie akte).

ll. STATUTEN

EERSTE RUBRIEK: RECHTSVORM  NAAM  ZETEL  DOEL - DUUR

Artikel 1  Rechtsvorm -- Naam

De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap en draagt de naam BARLETTA PRODUCTIONS.

05e " C99

*15009 O6'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 2 -- Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd in de Haachtsesteenweg 1137 bus 0.3  1140 Evere. De zetel kan, zonder statutenwijziging, bij besluit van de beherende vennoot verplaatst worden in België, voor zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime. Elke zetelverplaatsing zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

De vennootschap kan, bij besluit van de beherende vennoot, zowel in België als in het buitenland, bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede Kantoren en bijkantoren oprichten.

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft tot doel

-Redactie en creatieve ontwikkeling van TV-programma's, film ed.

-Ontwikkelen van websites

-Videodistributie

- Videoverkoop

-Producer van audio- en visuele producties

-Productieleiding

-Location hunter

-Scenario's schrijven en Scenariobewerking

-Opnameleiding en studie

-Organisatie en raadgeven over bovenstaande doelen

-Regie van TV, film en video

-Regie-assistentie

-Promotie en management artiesten

- Vertaalwerken

- Eventrealisatie

-Decorontwikkeling

-Organisatie van entertainment, festivals en feesten

- Art-direction

-Promotie van concerten, events, muziek in alle genres

DJ

-Publicaties en lay-out

- Textielhandel

-Invoer-verkoop kunstwerken

-Uitbating van café(s) in de ruime zin van het woord

-Het uitvoeren van vastgoedtransacties voor eigen rekening en voor die van derden en voor zover de

erkenning van vastgoed makelaar niet vereist is.

De opsomming is indicatief en niet beperkend.

De vennootschap mag overgaan tot alle handelsverrichtingen, handelszaken en verhandelingen van financiële, roerende of onroerende aard die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken of nastreven,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland.

Artikel 4  Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

TWEEDE RUBRIEK: KAPITAAL  EFFECTEN

Artikel 5 -- Kapitaal

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op duizend euro (¬ 1.000) Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één honderdste (1/100) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6 -- Voorkeurrecht bij kapitaalverhoging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op het ogenblik van een kapitaalverhoging in geld, moeten de aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigt. De voorwaarden tot uitoefening van dit voorkeurrecht zijn bepaald in het Wetboek Vennootschapsrecht.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de bloot-eigenaar, tenzij tussen bloot-eigenaar en vruchtgebruiker anders is overeengekomen. ¬ }e nieuwe aandelen die deze met eigen middelen verkrijgt, behoren hem in voile eigendom toe.

Laat de bloot-eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De nieuwe aandelen die deze met eigen middelen verkrijgt, behoren hem in volle eigendom toe.

Artikel 7 -- Registers

De aandelen zijn steeds op naam. In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen en een register van obligaties gehouden, overeenkomstig de bepalingen van de Wetboek Vennootschapsrecht. Naar aanleiding van de inschrijving in het desbetreffende register worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten.

Artikel 8  Effecten in onverdeeldheid of bezwaard met vruchtgebruik

De vennootschap erkent slechts één enkele eigenaar per effect voor de uitoefening van de eraan verbonden rechten.

Indien een effect aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het effect is aangewezen.

Indien een aandeel of ander effect met vruchtgebruik bezwaard is, worden de aan het effect verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker, tenzij tussen de bloot-eigenaar en vruchtgebruiker anders is overeengekomen. Evenwel, bij stemmingen in verband met statutenwijzigingen, in de meest ruime zin genomen, zal het stemrecht aan de bloot-eigenaar toebehoren

Artikel 9 Overdracht en overgang van aandelen

§ 1. Indien de vennootschap meerdere vennoten telt

De aandelen van een vennoot mogen op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levende en ook niet overgaan wegens overlijden van iemand die geen vennoot is, dan met instemming van alle medevennoten.

A. Bij overdracht onder levenden moet de vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief waarin hij de naam, voornamen, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, de voorwaarden en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen één maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

In geval van weigering van goedkeuring van de overdracht zijn de weigerende vennoten verplicht, hetzij er een koper voor te vinden, hetzij de aandelen zelf te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten, behoudens onderling akkoord over een andere verdeling.

De waarde van de aandelen wordt vastgesteld op basis van het gemiddelde van de drie laatste jaarrekeningen goedgekeurd door de vennoten, rekening houdend met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Partijen komen overeen om de waardering van de aandelen over te laten aan de heer Werner Van Den Keybus, bedrijfsrevisor In Antwerpen, Lange Nieuwstraat 31  33 of aan diens (rechts-)opvolger. Partijen kunnen in consensus een andere deskundige aanstellen.

De prijs zal moeten betaald worden binnen de zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld.

De aandelen die binnen de drie maanden van de weigering tot goedkeuring niet verkocht zijn, overeenkomstig voorafgaande alinea's, worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen.

B. Bij overgang wegens overlijden moeten de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden binnen één maand na het overlijden van de vennoot aan de vennoten nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, voornamen, beroep en woonplaats van de rechtverkrijgenden alsook hun respectieve erfrechten opgeven.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben het recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals hierboven is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap hun aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

§ 2. Indien de vennootschap slechts één vennoot telt

A. De enige vennoot kan de aandelen vrij overdragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

B. 1. Indien de enige vennoot overlijdt, zonder erfgerechtigden na te laten, wordt de vennootschap van rechtswege ontbonden en worden bepalingen van het Wetboek Vennootschapsrecht toegepast.

B. 2. Het overlijden van de enige vennoot die erfgerechtigden nalaat, heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Behoudens uiterste wilsbeschikking betreffende de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen van de enige vennoot, worden deze rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

In afwijking van vorig lid, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot, de rechten uit die verbonden zijn aan die aandelen

Artikel 10 -- intern bestuur

iedere beherende vennoot is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Indien er meerdere beherende vennoten zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen, ook niet nadat zij openbaar is gemaakt.

Artikel 11 Externe vertegenwoordigingmacht

De enige beherende vennoot vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer beherende vennoten zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

Artikel 12  Bijzondere volmachten

De beherende veno(o)t(en) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

Artikel 13  Commissaris

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, geschiedt overeenkomstig de wetsbepalingen terzake.

VIERDE RUBRIEK: ALGEMENE VERGADERING

Artikel 14 -- Vergadering

De jaarvergadering wordt ieder jaar gehouden op de tweede donderdag van de maand juni om twintig uur.

indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet, dan dient de vennootschap het rondschrijven waarvan hierna sprake, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

De bijzondere of buitengewone algemene vergadering wordt bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist. Zij moet bijeengeroepen worden op verzoek van één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk éénvijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Artikel 15  Oproepingen  Ter beschikking stellen van stukken

De oproepingen voor iedere algemene vergadering geschieden overeenkomstig het Wetboek Vennootschapsrecht.

Elke vennoot, beherende vennoot en in voorkomend geval commissaris, houder van certificaten die met de medewerking van de vennootschap werden uitgegeven of obligatiehouder, die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd, Voormelde personen kunnen er tevens, voor of na de vergadering die zij niet bijwoonden, aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de beherende vennoten, de eventuele commissaris, alsook aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken, een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens voormeld Wetboek moeten ter beschikking worden gesteld.

7 R 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet, dan zal (zullen) de beherende venno(o)t(en), samen met het rondschrijven waanvan hierna sprake, aan de vennoten en de eventuele commissaris, een afschrift toezenden van de bij wet bepaalde stukken.

Artikel 16  Vertegenwoordiging

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een volmachtdrager, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijke volmacht.

Minderjarigen en onbekwamen mogen zich laten vertegenwoordigen door hun wettelijke vertegenwoordigers.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Artikel 17 Voorzitterschap -- Bureau

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste beherende vennoot of bij diens afwezigheid, door de oudste vennoot.

Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter een secretaris en een stemopnemer aan die geen vennoot hoeft te zijn.

Artikel 18  Stemrecht

Elke aandeel geeft recht op één stem.

Bij betwisting van iemands bevoegdheid om aan de vergadering deel te nemen of omtrent iemands stemkracht, wordt over alle punten van de agenda tweemaal gestemd, met inachtneming eerst van het ene en dan van het andere standpunt.

Artikel 19  Besluitvorming -- Punten niet begrepen in agenda

Behoudens de gevallen voorzien door de wet, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd en besloten worden in een vergadering waarin alle aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met eenparige stemmen besloten wordt. De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

Artikel 20 -- Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van de besluiten welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Daartoe zal (zullen) door de beherende venno(o)t(en) een rondschrijven, hetzij per brief, fax, email of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissaris, met verzoek aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats aangewezen in het rondschrijven, binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn. Is binnen deze termijn de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde besluiten geacht niet genomen te zijn.

VIJFDE RUBRIEK: BOEKJAAR -- JAARREKENING -- WINSTVERDELING

Artikel 21 -- Boekjaar  Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

Op het einde van elke boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt (maken) de beherende venno(o)t(en) de inventaris op, alsmede de jaarrekening overeenkomstig de wetsbepalingen terzake.

De beherende venno(o)t(en) stelt (stellen) bovendien een verslag op waarin hij (zij) rekenschap geeft (geven) van zijn (hun) beleid, voor zover dit wettelijk verplicht is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 22  Verdeling van de winst

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de netto-winst van de vennootschap. De aanwending van dit saldo wordt volledig overgelaten aan het besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de beperkingen voorzien in het Wetboek Vennootschapsrecht.

In geval het saldo van de resultatenrekening negatief is, beslist de algemene vergadering over de bestemming van het verlies. Aan de stille venno(o)t(en) kan geen verlies ten laste gelegd worden dat zijn (hun) kapitaalinbreng overtreft.

ZESDE RUBRIEK: ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 23  Benoeming en bevoegdheden van vereffenaars

In geval van ontbinding van de vennootschap is of zijn de beherende venno(o)t(en) in functie van rechtswege vereffenaar(s), tenzij de algemene vergadering anders besluit bij gewone meerderheid van stemmen.

De vereffenaars beschikken over de wettelijk voorziene machten, tenzij de algemene vergadering anders besluit bij gewone meerderheid van stemmen. De algemene vergadering bepaalt de bezoldiging van de vereffenaars.

Artikel 24  Verdeling

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting.

ZEVENDE RUBRIEK: ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 25  Woonstkeuze

De beherende venno(o)t(en) en vereffenaars die hun woonplaats niet in België hebben, worden geacht voor gans de duur van hun opdracht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap waar alle dagvaardingen, oproepingen en betekeningen door derden mogen gedaan worden betreffende de zaken van de vennootschap en de aansprakelijkheid voor hun bestuur.

Dadelijk na ontvangst zullen deze dagvaardingen, oproepingen en betekeningen door de zorgen van de beherende venno(o)t(en) of zijn (hun) volmachtdrager, aan de belanghebbende doorgezonden worden.

Deze woonstkeuze geldt niet voor dagvaardingen, oproepingen, betekeningen en alle andere briefwisseling die uitgaat van de vennootschap zelf.

Artikel 26  Wetboek Vennootschapsrecht

De partijen verklaren zich te zullen gedragen naar de dwingende voorschriften van het Wetboek Vennootschapsrecht en naar de aanvullende wettelijke bepalingen waarvan in onderhavige statuten niet uitdrukkelijk wordt afgeweken.

III. BESLUITEN VAN DE OPRICHTERS

Nadat de statuten van de Comm. V. "BARLETTA PRODUCTIONS" vastgesteld zijn en haar oprichters bevestigd hebben dat de vennootschap opgericht is en rechtspersoonlijkheid zal krijgen vanaf de neerlegging van het uittreksel in het vennootschapsdossier, hebben de oprichters navolgende besluiten genomen met unanimiteit.

A. Benoeming beherende vennoot

De oprichters bevestigen dat optreedt als beherende vennoot, de heer Frederik-Alfons Claes voornoemd. Gezien de aard van het mandaat, geldt het voor onbeperkte duur en neemt het aanvang van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt. De heer Lemmens Steven verklaart dat het hem niet verboden is

om als beherende vennoot van een gewone con anditaire- vennootschap op te treden en aanvaardt het mandaat,

B. Eerste jaarvergadering, eerste boekjaar

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats vinden op de tweede donderdag van de maand juni tweeduizendzestien om twintig uur,

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot en met 31 december 2015.

C. Volmacht

De beherende vennoot geeft bij deze volmacht aan Accountantskantoor Jurgen Eisen

(Ondernemingsnummer 0895.120.453) met zijn aangestelden (Eisen Jurgen) , kantoorhoudend in 3582 Koersel, Bosstraat 19 om alle documenten te tekenen, teneinde het ondernemingsnummer en de BTW - nummer te bekomen voor de Comm. V en andere formaliteiten te vervullen,

Opgemaakt in drie exemplaren, één voor elke oprichter en één voor de Ontvanger van de Registratie. Elke oprichter verklaart zijn/haar exemplaar ontvangen te hebben.

Gelezen en goedgekeurd door de oprichters in Evere, op datum als voormeld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

t behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
BARLETTA PRODUCTIONS

Adresse
HAACHTSESTEENWEG 1137, BUS 0.3 1140 EVERE

Code postal : 1140
Localité : EVERE
Commune : EVERE
Région : Région de Bruxelles-Capitale