BARTIMEX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BARTIMEX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.774.552

Publication

04/04/2014
ÿþ Mod Won' 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor behouc aan h Belgis Staatst 111111111FIlij11311f!111111111

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van n rt,c1 ap

Griffie 25 KAART2014

Ondernemingsnr : 0524774552

Benaming

(voluit) : BARTIMEX

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 2600 Antwerpen, Flor Alperstraat 14 bus R

voUedig adres)

Onderwerp akte: MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Tijdens de buitengewone algemene vergadering gehouden op 10 februari 2014, op de zetel van de vennootschap, werd bij eenpartigheid beslist de maatscahppelijke zetel van de vennootschap met onmiddelijke, ingang te verplaatsten naar:

Vronerodelaan 109, 1180 Brussel.

Zaakvoerder,

LYSKAWINSKI Jerzy,

26/03/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13301849*

Neergelegd

22-03-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0524774552

Benaming (voluit): Bartimex

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2600 Antwerpen, Flor Alpaertsstraat 14 bus R

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Bert Haeck te Beveren-Waas (Melsele) op negentien maart tweeduizend dertien, welke eerstdaags ter registratie zal worden aangeboden op het registratiekantoor te Beveren-Waas,

BLIJKT DAT:

1. Vennoten:

De heer t-YSKAWICSKI Jerzy, geboren te CiazeD (Polen) op zeven augustus negentienhonderd tweeënvijftig, van Poolse nationaliteit, Poolse identiteitskaartnummer AEG604736, en zijn echtgenote mevrouw t-YSKAWICSKA Danuta (geboren USZYCSKA Danuta), geboren te Radzymin (Polen) op tien oktober negentienhonderd vierenzestig, van Poolse nationaliteit, Poolse identiteitskaartnummer ANS414682, samen wonende te 62-090 Kiekrz (Polen), Szkutnicza 32.

2. Rechtsvorm en naam: Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam  BARTIMEX ;

3. Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2600 Antwerpen (Berchem), Flor Alpaertsstraat 14/R

4. Duur: De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur met ingang vanaf negentien maart tweeduizend dertien;

5. Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

De ontwikkeling en de exploitatie van handels- en dienstenactiviteiten, op welke wijze en via welke kanalen

dan ook, ten behoeve van andere private en publieke ondernemingen, ten behoeve van de overheid en ten

behoeve van het publiek.

Deze handels- en dienstenactiviteiten kunnen betrekking hebben op alle roerende en onroerende

goederen, op materiële en immateriële goederen en kunnen omvatten :

- Import, export, groothandel en handelsbemiddeling van alle mogelijke goederen, met uitzondering van de handel in motorvoertuigen en motorfietsen.

- Tussenpersoon in de handel.

- Alle werkzaamheden voor het leveren en plaatsen van alle soorten van installaties tegen

brandbeveiliging en/of diefstalbeveiliging.

- Algemene bouwwerkzaamheden.

- Afwerking van gebouwen : stukadoorswerken, schrijnwerk, plaatsen van vloer- en wandtegels,

isolatiewerkzaamheden, reiniging van gebouwen na afwerking en overige werkzaamheden i.v.m. de

afwerking van gebouwen.

- Gevelreiniging.

- Onderhouds- en herstellingswerken van mechanische aard.

- Aan- en verkoop van alle bouwproducten en werkmaterialen.

- Overige gespecialiseerde bouwwerkzaamheden.

- Algemene coördinatiewerkzaamheden bouwwerf.

- Afvalstoffenbeheer en aanverwante activiteiten.

- De verhuring van installaties, uitrusting en materieel.

- vervaardiging van producten van metaal, behalve machines, metalen constructiewerken en onderdelen ervan.

- Activiteiten op het gebied van architectuur en ingenieurswerken.

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen beheer.

- De planning, uitwerking en begeleiding van marktonderzoek in binnen- en buitenland. Het geven van advies en opleidingen in management, marketing, direct marketing, reclame, promotie, public relations, sponsoring, fundraising en verwante disciplines. Het opzetten en beheren van netwerken door verkopers,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

geranten en dealers. Het uitgeven van brochures, boeken, tijdschriften, cursussen en dergelijke, over onderwerpen die kaderen binnen haar maatschappelijk doel.

Het waarnemen van alle beheersopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

De vennootschap mag op eender welke wijze ook belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming bevorderen.

Al die verrichtingen waarvoor bijzondere toelatingen, machtigingen, vergunningen of erkenningen vereist zijn, zal de vennootschap maar mogen uitoefenen na het bekomen ervan en nadat de daarmee overeenstemmende inschrijving bij het ondernemingsloket werd bekomen.

Die activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel waartoe een voorafgaande toelating van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaarden onderworpen, zal de vennootschap laten doen door een rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving en/of wettelijke toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen beschikt opdat de vennootschap die activiteiten zelf mag uitoefenen.

Zij mag alle handels-, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, in- en export, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in samenwerking met derden.

De eventuele opsommingen in het doel, zoals hierboven vermeld, zijn exemplatief en houden geen beperking in.

6. Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 18.550,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal.

7. Samenstelling  inbreng:

De aandelen zijn door de oprichters onderschreven tegen pari:

1. de heer AYSKAWICSKI Jerzy, voornoemd, voor NEGENDUIZEND TWEEHONDERDVIJFENZEVENTIG EURO (¬ 9.275,00), waarvoor hem vijftig (50) aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: negenduizend tweehonderdvijfenzeventig euro (¬ 9.275,00).

2. mevrouw AYSKAWICSKA Danuta, voornoemd, voor NEGENDUIZEND

TWEEHONDERDVIJFENZEVENTIG EURO (¬ 9.275,00), waarvoor haar vijftig (50) aandelen worden toegekend; zij verklaart op de door haar beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: negenduizend tweehonderdvijfenzeventig euro (¬ 9.275,00).

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00) en is elk aandeel volstort voor minimum één/vijfde en is voldaan aan het minimum volstorte kapitaal voor eenhoofdige besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid. Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis met nummer BE29 0016 9326 7564.

Het bewijs van deponering, dat bewaard zal blijven in het dossier van de werkende notaris, werd door de bank afgeleverd op achttien maart tweeduizend dertien.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoerders steeds hun handtekening moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

De duurtijd van het mandaat van deze statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting zal slechts uitgesproken mogen worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

9. Benoemingen:

Luik B - Vervolg

Als zaakvoerder voor de duur der vennootschap wordt door de oprichters éénparig benoemd,

- de heer AYSKAWICSKI Jerzy, voornoemd,

- de heer SIEBERT PrzemysBaw, geboren te PoznaD (Polen) op één februari negentienhonderd eenentachtig, Poolse identiteitskaartnummer ATM871272, van Poolse nationaliteit, wonende te 61-245 PoznaD (Polen), Osiedle Rusa 22 m.6.

- de heer JACHALSKI Bartosz Andrzej, geboren te PoznaD (Polen) op tweeëntwintig december negentienhonderd negenenzeventig, Poolse identiteitskaartnummer AJE282863, van Poolse nationaliteit, wonende te 60-688 PoznaD (Polen), Osiedle Zygmunta Starego 17 m.4.

- de heer GADECKI Karol JarosBaw, geboren te Przedbórz (Polen) op zes maart negentienhonderd tweeëntachtig, paspoortnummer AS 7108903, van Poolse nationaliteit, wonende te 62-090 Rokietnica (Polen), Os. Kalinowe 7b/9.

Hun mandaat zal onbezoldigd zijn en zal een aanvang nemen vanaf hun aanvaarding, doch ten vroegste vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zijnde vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte.

10. Volmacht:

Er wordt beslist volmacht te geven aan VOF PDM Consult, met zetel te 9120 Beveren-Waas, Gerard Van Gervenstraat 19A bus 4 RPR Dendermonde 0829.377.615, en haar aangestelden, met recht van indeplaatsstelling om alle formaliteiten te vervullen voor de aanvraag en de eventuele wijzigingen achteraf op het ondernemingsloket, de fiscale administraties en voor de aanvraag van het ondernemingsnummer

11. Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december daarna.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op heden en zal worden afgesloten op éénendertig december

tweeduizend dertien.

12. Jaarvergadering:

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste dinsdag van de maand juni om twintig uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag. De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend veertien.

13. Er werd geen commissaris benoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen: uittreksel akte oprichting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

24/11/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
07/11/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BARTIMEX

Adresse
VRONERODELAAN 109 1180 UKKEL

Code postal : 1180
Localité : UCCLE
Commune : UCCLE
Région : Région de Bruxelles-Capitale