BB & P

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BB & P
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 449.485.924

Publication

23/09/2011
ÿþ Mot! 2.0

~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rLCir ,L < .~



*11143547*

Vo beho

aan

Belg Staat

II i iu 1111 i 111

Ondernemingsnr : 0449.485.924.

Benaming

(voluit) : BB & P

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Emife Jacqmainlaan 130 bus 22, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Fusie

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Samuël Van der Linden, te Diepenbeek, op achttien augustus tweeduizend en elf, geregistreerd twee bladen, geen verzendingen, te Hasselt, eerste kantoor, op 25 augustus 2011, boek 6/150, blad 23, vak 09, ontvangen vijfentwintig euro, (getekend) de e.a. inspecteur, K. Blondeel, dat: op die datum de buitengewone algemene vergaderingen der aandeelhouders van de naamloze: vennootschappen 'Telematica Ventures", met zetel te 3590 Diepenbeek, Steenweg 127, en "BB & P", met zetel te 1000 Brussel, Emile Jacqmainlaan 130 bus 22, werden gehouden, welke buitengewone algemene, vergaderingen volgende besluiten hebben genomen:

Eerste beslissing.

A.De voorzitter van de vergaderingen wordt ontslagen van het voorlezen van de verslagen vermeld in de agenda, te weten:

1.het omstandig verslag opgesteld door het bestuursorgaan voor elke vennootschap, overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van vennootschappen op datum van achttien juli tweeduizend en elf.

2.het schriftelijk verslag over het fusievoorstel opgesteld voor elke vennootschap overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van vennootschap door de bedrijfsrevisor op datum van twee augustus tweeduizend en elf.

B.De aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouders bevestigen voldoende kennis te hebben van de inhoud van voormelde verslagen.

De vergaderingen stellen vast dat er op de verslagen geen opmerkingen te formuleren zijn en dat zij, instemmen met alle gegevens en besluiten erin vervat.

Alle voormelde verslagen zullen neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank. Tweede beslissing.

A. Fusieverrichting

De vergaderingen keuren de aangekondigde fusievoorstellen goed.

Zij besluiten aldus dat op de naamloze vennootschap "TELEMATICA VENTURES", overnemende

vennootschap, het gehele vermogen van de naamloze vennootschap "BB & P", zowel de rechten als de, verplichtingen als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig de voomoemde fusievoorstellen.

Als tegenprestatie voor de inlevering van hun aandelen van de naamloze vennootschap "BB & P" zullen de aandeelhouders van deze vennootschap vierenvijftig (54) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, ontvangen in de naamloze vennootschap "TELEMATICA VENTURES", naar verhouding van nul komma drieënveertig (0,43) nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap "TELEMATICA VENTURES", voor één (1) aandeel in de overgenomen naamloze vennootschap "BB & P".

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap "BB & P" boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "TELEMATICA VENTURES" wordt vastgesteld op één januari tweeduizend en elf. Alle verrichtingen sinds gemeld tijdstip door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de ovememende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de ovememende vennootschap geboekt worden.

De vergaderingen beslissen eveneens tot ontbinding van de overgenomen vennootschap "BB & P" zonder vereffening.

De aandelen van de overgenomen vennootschap "BB & P" zullen worden vernietigd.

B. Vaststelling van de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap

Ingevolge voormelde besluiten gaat het gehele vermogen van de naamloze vennootschap "BB & P" ten algemenen titel over op de overnemende naamloze vennootschap "TELEMATICA VENTURES".

Gezien alle activa en passiva van de overgenomen vennootschap "BB & P" overgaan op basis van de toestand per dertig september tweeduizend en negen, wordt voor een samenvattende omschrijving van het. vermogen verwezen naar het verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011- Annexes du Moniteur belge

C. Lasten en voorwaarden van de overgang

1.De raad van bestuur van de overnemende vennootschap "TELEMATICA VENTURES" zorgt voor de vernietiging van honderd vijfentwintig (125) aandelen van overgenomen vennootschap "BB & P".

In ruil voor de vernietigde aandelen, warden aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap "BB & P" vierenvijftig (54) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, in de ovememende vennootschap "TELEMATICA VENTURES" toegekend, naar verhouding van nul komma drieënveertig (0,43) nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap "TELEMATICA VENTURES" voor één (1) aandeel in de overgenomen vennootschap "BB & P".

2. Zoals voorzegd worden alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één januari tweeduizend en elf met betrekking tot de overgenomen activa en passiva bestanddelen, boekhoudkundig voor rekening van de overnemende vennootschap, overgenomen.

3. De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap geschiedt onder algemene titel en omvat naast voormelde activa en passiva bestanddelen tevens hun activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de handelsnaam van de overgenomen vennootschap te gebruiken, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

4. Aldus gaan op de overnemende vennootschap de volgende immateriële vermogensbestanddelen over met name het voordeel van de boekhouding, de bedrijfsorganisatie, de boekhouding, kortom aile immateriële bestanddelen eigen aan de ondememing en verbonden met de handelszaak van de overgenomen vennootschap.

5. Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

6. Deze verbintenissen ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, haar werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

7. Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de ovememende vennootschap op haar zetel bewaard.

8. De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen

verbintenissen blijven onverkort behouden.

9.0e overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap,

verbonden aan haar handelszaak.

10.Deze vermogensgang houdt geen overgang van onroerende goederen in.

D. Verwerking van de vermogensovergang in de boekhouding van de overnemende vennootschap

De voorzitter van de gezamenlijke algemene vergaderingen van beide vennootschappen stelt vast dat de netto-waarde van het hierboven beschreven vermogen van de overgenomen vennootschap "BB & P", overgaat op de ovememende vennootschap "TELEMATICA VENTURES", op grond van de toestand per dertig september tweeduizend en negen, zoals opgenomen in het verslag van de bedrijfsrevisor.

De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap worden in de boekhouding van de ovememende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden.

Derde beslissing

De kapitaalverhoging, die de fusie door overneming teweegbrengt in de overnemende naamloze vennootschap "TELEMATICA VENTURES" bedraagt tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) en stemt overeen met het kapitaal van de overgenomen naamloze vennootschap "BB & P".

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de uitgifte van vierenvijftig (54) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde.

Die aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen en delen in de winst vanaf éénendertig juli tweeduizend en elf.

De algemene vergaderingen besluiten dienaangaande de tekst van artikel 5 van de statuten integraal te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderddrieëntwintigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 123.973,38).

Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd en vier (304) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één driehonderdenvierde (1/304) van het kapitaal vertegenwoordigen."

Vierde beslissing

De algemene vergaderingen verlenen ontslag aan de voltallige raad van bestuur van de overgenomen naamloze vennootschap "BB & P", te weten de heer Emest BUJOK, de heer Bjom AWOUTERS en de heer Marc BROUWERS. De rekeningen van de overgenomen naamloze vennootschap "BB & P" over het boekjaar tweeduizend en elf tot fusiedatum worden door de algemene vergadering van de naamloze vennootschap "TELEMATICA VENTURES" goedgekeurd en er wordt kwijting verleend aan de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap "BB & P", voor de uitoefening van hun mandaat tijdens deze periode.

Vijfde beslissing.

De vergaderingen verlenen aan de raad van bestuur van de ovememende vennootschap "TELEMATICA VENTURES" alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap "TELEMATICA

VENTURES" op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van-

koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Zesde beslissing.

De vergaderingen verlenen een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur van de overnemende

" vennootschap "TELEMATICA VENTURES" om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Zevende beslissing.

De vergaderingen verlenen bijzondere volmacht aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HS&P", met zetel te 3590 Diepenbeek, Steenweg 172, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de Kruispuntbank der ondernemingen, de ondememingsloketten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Voorbehouden "an hete Belgisch Staatsblad

Samuël Van der Linden

Notaris

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Expeditie van het proces-verbaal met volmachten, gecoördineerde statuten, verslag van de Raad van

Bestuur omtrent de fusie, revisoraal verslag omtrent de fusie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 13.06.2011, NGL 31.08.2011 11513-0100-014
28/06/2011
ÿþ naos 2.1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



c RIMIF

!6JUN2O11

Griffie





" 11095683

Ondernemingsnr : 0449.485.924

Benaming

{voluit) : BB&P

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Emile Jacqmainlaan 130 bus 22, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel in het kader van de fusie van Telematica Ventures (0458.473.468) door. i de overneming van BB&P NV

Op de laatste hiz. van Luik tâ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 01.03.2010, NGL 29.04.2010 10100-0586-014
30/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 02.03.2009, NGL 23.04.2009 09121-0213-012
08/10/2008 : HA083071
01/04/2008 : HA083071
02/04/2007 : HA083071
24/04/2006 : HA083071
04/04/2006 : HA083071
31/03/2005 : HA083071
02/04/2004 : HA083071
11/04/2003 : HA083071
20/07/2001 : HA083071
10/04/1999 : HA083071
02/04/1999 : HA083071
01/01/1997 : HA83071
26/04/1996 : HA83071
31/10/1995 : HA83071
12/01/1994 : HA83071
18/03/1993 : HA83071

Coordonnées
BB & P

Adresse
EMILE JACQMAINLAAN 130, BUS 22 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale