BDD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BDD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.700.220

Publication

12/11/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

07-11-2014

Griffie

*14310590*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0567700220

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

BDD

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

~~Uit een akte, verleden voor ons, meester Mireille BEDERT, notaris te Ternat, op 06 november

2014, nog te registreren, blijkt dat:

de heer DE DYCKER, Benjamin Peter William, geboren te Ukkel op 21 augustus 1985, ongehuwd,

wonende te 1730 Asse, Processiestraat 13,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam  BDD .

1. KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De heer Benjamin De Dycker heeft inbreng gedaan van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) waarvoor hem honderd (100) aandelen werden toegekend.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van twee derde (2/3).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400) .

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE43 0017 3853 1101, geopend namens de vennootschap in oprichting bij BNP PARIBAS FORTIS. Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaats gevonden overeenkomstig de wet.

2. MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1082 Sint-Agatha-Berchem, Keizer Karellaan 584 (zesde verdieping).

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel in de hoedanigheid van tussenpersoon voor eigen rekening of voor rekening van derden, of bij wijze van deelneming, in België of in het buitenland volgende activiteiten uit te oefenen:

- Elke activiteit van beheer, beleid, directie en organisatie. Zij zal in dit kader, met name het dagelijks beleid, beheer en de vertegenwoordiging van alle personen, verbonden of niet, kunnen waarborgen. - Het ontwikkelen van management projecten en diensten in alle industriële, commerciële en dienstensectoren, het verschaffen zowel aan natuurlijke personen als aan vennootschappen van alle prestaties, diensten en adviezen inzake management, het uitvoeren en waarnemen van management activiteiten in de ruimste zin van het woord met inbegrip van het waarnemen van

Onderwerp akte :

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Keizer Karellaan 584

1082 Sint-Agatha-Berchem

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

bestuursmandaten.

- De deelneming, onder welke vorm ook, in alle Belgische of buitenlandse vennootschappen of nog op te richten vennootschappen en alle andere rechtspersonen, ongeacht hun juridische vorm, de aankoop door middel van aankoop, intekening, uitwisseling of op om het even welke andere wijze, evenals de vervreemding door verkoop, uitwisseling of om het even welke andere manier, van aandelen, obligaties, van effecten van welke aard ook, beheer in de meest ruime zin, de verbetering en de valorisatie van de portefeuille die haar zal ingebracht zijn, die zij zal verkrijgen of waarvan zij elk recht in handen zal hebben;

Zij mag de vennootschappen en andere rechtspersonen waarin zij deelnemingen bezit, alle nuttige steun in eender welke vorm verlenen.

- Overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen. - Het zoeken en/of verlenen van kredieten aan haar filialen en hun activiteiten financieren. Zij mag alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel.

- Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties.

- Het optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

- Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen, met uitsluiting van de handelingen van vastgoedhandelaar.

Binnen dit kader mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, uitrusten, opschikken, herstellen, valoriseren, verhuren, onderverhuren, in leasing geven of nemen, of in pand nemen van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

- Elke dienstverlening op het gebied van management, het beheer en het bestuur van en alle adviesverlening aan bedrijven, personen en vennootschappen.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten.

- Het verlenen van dienstprestaties van juridische en economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, assistentie op het gebied van management, engineering, consulting en franchising, technisch en commercieel en administratief beheer en advies, alsook het ter beschikking stellen en het huren en verhuren van personeel.

- Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, prospectie, marketing.

- De publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn zonder enige beperking.

- Het verwerven bij wijze van aankoop of anderszins, het productief maken, het overdragen, het inbrengen of verhandelen van alle roerende waarden en alle schuldvorderingen, onder welke vorm ook, van om het even welke Belgische of Buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschap, onderneming of vereniging met handels-, nijverheids-, financieel-, roerend of onroerend doeleinde of van om het even welke publieke of semipublieke instelling.

- Het bevorderen van en de deelneming in het oprichten, de organisatie, de reorganisatie of de uitbreiding bij wijze van inbreng, participatie, investering of anderszins, bij vennootschappen, verenigingen, groepen, syndicaten of instellingen die hierin geïnteresseerd zijn.

- Het verrichten van leasing operaties met betrekking tot roerende of onroerende goederen. - De vennootschap kan in het kader van haar maatschappelijk doel optreden in financieringsverrichtingen onder om het even welke vorm, met inbegrip van het intekenen en het verhandelen van aandelen, obligaties, kasbon en andere roerende waarden, het toestaan van leningen in rekening-courant, zelfs aan particulieren, zij kan krediet verlenen of doen verlenen, voorschotten toestaan, zich borg stellen of haar aval verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken of persoonlijke en zakelijke waarborgen doen verstrekken, zij kan zich bezig houden met het aankopen, verkopen, ruilen, het verhuren of in huur nemen van om het even welke roerende of onroerende goederen, handelseffecten in disconto nemen, en in het algemeen alle handels- en financiële operaties verrichten in de meest ruime zin van het woord, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer doen als bedoeld in de wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

4. DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, vanaf het verkrijgen van de

rechtspersoonlijkheid.

5. BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

De algemene vergadering kan een lasthebber ad hoc benoemen in de zin van artikel 259, 260, 261, 264 van het wetboek van vennootschappen. Die lasthebber ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als de zaakvoerder(s), in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

6. ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden in de maand november, op de derde zaterdag om twintig uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

7. BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op 30 september van het volgende jaar.

8. VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de

vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds

één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij

meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

9. ONTBINDING - VEREFFENENING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten. In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

Na vereffening van het passief tegenover derden of consignatie van deze bedragen, zal het saldo verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot hun aandelen, onder aftrek van de eventueel nog te storten bedragen.

10. OVERGANGSBEPALINGEN

A. Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 30 september 2016.

B. De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de derde zaterdag van de maand november van het jaar 2016, om twintig uur, overeenkomstig de statuten.

C. De vennootschap neemt met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van de akte oprichting, aldus te weten voor 06 november 2014. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

11. SLOTBEPALINGEN

- De verschijner heeft bovendien besloten:

A. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

B. te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder voor een onbepaalde duur: de heer DE DYCKER Benjamin,voormeld, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

C. geen commissaris te benoemen.

12. VOLMACHT

De verschijner heeft voor onbepaalde tijd bijzondere volmacht verleend aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  THESORAFISC , te 1700 Dilbeek, Ninoofsesteenweg 354, teneinde alle formaliteiten te vervullen ter griffie van de rechtbank van koophandel, het rechtspersonenregister en het bevoegd BTW-kantoor, in of in verband met het inschrijven in het rechtspersonenregister, het bekomen van een BTW-nummer, evenals voor het bekomen van de nodige exploitatievergunningen.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Mireille BEDERT.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Coordonnées
BDD

Adresse
KEIZER KARELLAAN 584 1082 BRUSSEL

Code postal : 1082
Localité : BERCHEM-SAINTE-AGATHE
Commune : BERCHEM-SAINTE-AGATHE
Région : Région de Bruxelles-Capitale