BE BEAUTY

Société en commandite simple


Dénomination : BE BEAUTY
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 846.001.237

Publication

26/09/2014
ÿþ reP Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14176081*

rechtbankvan koopharidi -15LI

neergelegd/ontvangen op

1 7 SE? 20%

fàF griffie vmffg Nederlandstalige

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0846.001.237

Benaming

(voluit) : AD UNION

Rechtsvorm: Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: 1800 VILVOORDE STREEKBAAN 228

Onderwerp akte: UITTREKSEL UIT DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

SOCIALE ZETEL-ZAAKVOERDERS  SOCIALE OBJECTEN  NAAM VAN ONDERNEMING Uittreksel uit de bijzondere algemene vergadering gehouden op 2910712014

De voorzitter opent de vergadering in de aanwezigheid van

Als beherend vennoot Als beherend vennoot: SEU AD UNION Ltd., gevestigd te Poulton Close 1, lst Fioor, Dover, Kent United Kingdom CT17 OHL ingeschreven in het "Registrer of Companies for England and Wales' onder het nummer 08027217, hierbij vertegenwoordigd door Didier Rampelberg, wonende te 1800 Vilvoorde - Steekbaan 228 en Alain Vandensande wonende te 3191 Boortmeerbeek - Goorweg 24 bus 24 hierbij vertegenwoodigd door BAHE Amelie wonende B-1180 Bruxelles  rue de la semence 63.

Als stille vennoot: SEU AD UNION INVEST Ltd., gevestigd te Poulton Close 1, 1st Hoor, Dover, Kent United Kingdom CT17 OHL ingeschreven in het "Registrer of Companies for England and Wales" onder het nummer 08027210, hierbij vertegenwoordigd door Didier Rampelberg, wonende te 1800 Vilvoorde - Steekbaan 228 en Alain Vandensande wonende te 3191 Boortmeerbeek Goorweg 24 bus 24 hierbij vertegenwoodigd door BAHE Amelie wonende 6-1180 Bruxelles  rue de la semence 63.

De beherend vennoot SEU AD UNION Ltd heeft vanaf heden cie volgende beslissingen goedgekeurd.

Op datum van het ontslag van Mr Didier Rampelberg en Alain Vandensande, zijn Mevr Balle Amelie aangesteld als zaakvoerders op niet bezoldigde basis, en dit voor een periode met onbepaalde duur.

Meneer Gnahoua Saki (nn82090252338) is actieve partner bezoldigde basis en bezit 10% van de beherend vennoot.

De maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar 1210 Bruxelles  rue Scallquin 43-45. De naam van de onderneming is BE BEAUTY.

De nieuwe sociale objecten zijn importeren, exporteren, verkoop in groot- en kleinhandel van cosmetische producten, bagage materiaal, lederwaren, kleding en goederen of diverse producten. De dienstverlening in vervoer en routeren van bagage van klanten. De uitbating van een kapsalon en haar extensions, een schoonheidssalon, manicure.

Vanaf heden, verlangt de onderneming te ontvangen en te zich te uiten in het Frans.

Als zaakvoerder

Amelie Balie

Op de laatste blz. van Luik vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

30/05/2012
ÿþ Mod wom 1 t.i

l ; ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

v

beh

aa

Be

Ste;

i I II lol Hfl1 Uh III 111

*iaossaea"



AD UNION

Rechtsvorm ; Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 1800 VILVOORDE - STREEKBAAN 228

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Heden 19/04/2012 zijn samengekomen met de bedoeling een vennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap :

Als beherend vennoot: SEU AD UNION Ltd., gevestigd te Poulton Close 1, 1st Floor, Dover, Kent United Kingdom CT17 OHL ingeschreven in het "Registrer of Companies for England and Wales", hierbij vertegenwoordigd door Didier Rampelberg, wonende te 1800 Vilvoorde - Steekbaan 228 en Alain Vandensande wonende te 3191 Boortmeerbeek - Goorweg 24 bus 24.

Ais stille vennoot: SEU AD UNION INVEST Ltd., gevestigd te Poulton Close 1, 1st Floor, Dover, Kent United Kingdom CT17 OHL ingeschreven in het "Registrer of Companies for England and Wales", hierbij vertegenwoordigd door Didier Rampelberg, wonende te 1800 Vilvoorde - Steekbaan 228 en Alain Vandensande wonende te 3191 Boortmeerbeek - Goorweg 24 bus 24,

De vennootschap wordt opgericht onder de naam "AD UNION", met maatschappelijke zetel te 1800 VILVOORDE - STREEKBAAN 228 en het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op duizend Euro (1000,¬ ), vertegenwoordigt door honderd aandelen zonder nominale waarde, De werkend vennoot doet een inbreng van ¬ 100,- door storting in de kas van de vennootschap en waarvoor hij 10 aandelen zonder nominale waarde krijgt. De werkend vennoot is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden van de vennootschap. De stille vennoot doet een inbreng van ¬ 900,- door storting in de kas van de vennootschap en waarvoor hij 90 aandelen zonder nominale waarde krijgt. De stille vennoot staat voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot het bedrag dat hij heeft ingebracht,

De vennootschap beschikt aldus over een vermogen van eenduizend euro (E 1000,-) De vennootschap heeft als doel:

Vervaardiging van geconfectioneerde stoffenringsartikelen: gordijnen bedgordijnen, rolgordijnen, meubelhoezen, enz. Overige detailhandel in nieuwe artikelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g, interieurarchitecten, detailhandel in niet gespecialiseerde winkels waabij voedings en genotmiddelen niet overheersen, overige uitgeverijen van sofware. Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's. Computerconsultancy-activiteiten, overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer. Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten en webdesign.

Onderhoudswerken, Industriële Reiniging, Ontmossen Daken, Alle Herstellingswerken, Alle

RenovatiewerkenStukadoorswerken, alle Schrijnwerkerij van hout of van kunststof, plaatsen van vloer en wandtegels, plaatsen van vloerbedekking van hout of andere materialen, werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, gespecialiseerde werken in de bouw, het verhopen en plaatsen van ramen vervaardigd uit aluminium, PVC en hout. Montage van hangars, loodsen, schuren, silo's enz. voor landbouwdoeleinden, Bouw van tunnels voor spoorweg en autoverkeer en van overige ondergrondse doorgangen, installatie van zonneschermen, plaatsen van tussenwanden van gipsplaten, ondermeming voor aanbrengen van chapewerken, interimkantoren en tijdelijke tewerkstelling, verlagen van het grondwaterpeil en drainage van bouwterreinen, grondverzet : graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzettingen met behulp van explosieven. Isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen. Aanbregen in gebouwen en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ ~ 6 MA 2a12,

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit}

(verkort) :

ÿ6. oom . 2 3 ~-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

f Vlsbr-I,

,S\behouden aan tiet Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

L

andere bouwwerken van : thermische isolatiemateriaal, isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen. Alle overige installaties (inclusief accessoires), n.e.g, Overige werkzaaheden in verband met de afwerking van gebouwen. Algemene doelstellingen; adviesverstrekking en werfopvolging.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Bovenvermelde opsomming is verklarend en niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur met ingang vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, Het boekjaar loopt telkens tot 31 December van ieder jaar. ln afwijking van deze regel begint het eerste boekjaar op datum van heden om te eindigen op datum van 31 DECEMBER 2013.

De oprichters verklaren tevens dat de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van de Vennootschappen alle verbintenissen overneemt die tot op heden in haar naam werden aangegaan.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders natuurlijke personen al of niet bezoldigd. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijke doel, met als uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is,

De jaarvergadering wordt gehouden op 30 juni van ieder jaar om 20.00 uur op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België door de zaakvoerders vast te stellen en in de oprichtingsbrieven aangeduid. De eerste jaarvergadering zal aldus gehouden worden na het afsluiten van het eerste boekjaar.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle kosten en delgingen, maakt de nettowinst uit van de vennootschap. De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst, voor zover deze niet in strijd zijn met de wettelijke bepalingen en de bepalingen van het huishoudelijk reglement

Nadat de vennootschap aldus heden werd opgericht, beslist de beherend vennoot SEU AD UNION Ltd hierbij vertegenwoordigd door Didier Rampeiberg en Alain Vandensande om tot onbezoldigd zaakvoerder, voor onbepaalde duur, aan te stellen vanaf heden hierbij vertegenwoordigd door Didier Rampelberg, wonende te 1800 Vilvoorde - Steekbaan 228 en Alain Vandensande wonende te 3191 Boortmeerbeek - Goorweg 24 bus 24 die verklaart deze functie te aanvaarden.

Als beherend vennoot SEU AD UNION Ltd vertegenwoordigd door:

Didier Rampelberg

Alain Vandensande

Als zaakvoerders,

Didier Rampelberg

Alain Vandensande

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/03/2015
ÿþ* ac

~..0.1G1 B

Mod 2.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de' l'acte aù greffe

ePose l Reçu le

18FEV.25

au greffe du tris` un4.i de commerce francopi.c,,M ;o effg.:eile9

111, ICI 11 8

N° d'entreprise : 0846.001.237

Dénomination

(en entier) : BE BEAUTY

Forme juridique : SOCIETE EN COMMANDITg SIMPLE

Siège : 1210 BRUXELLES - SAINT JOSSE TIxN NOODE - RUE SCAILQUIN 43-45

Objet de l'acte : NOMINATION D'UN DEUXIËME REPÙ ESENTANT DE L ASSOCIE COMMANDITE ET DE L ASSOCIE CQMMANDITAIRE ET NOMINATION D'UN DEUXIEME GERANT - CHANGEMENT DU NOM DE LA SOCIETE ET AJOUT D'OBJETS SOCIAUX - DEMISSION D'UN ASSOCIE ACTIF

Ce 17-01-2015, il a été décidé du changement des re f4résentants de l'associé commandité : SEU AD UNION Ltd, établie à 1 1st floor Poulton Close dover KentcUnited Kingdom CT 17 OHL - enregistrer dans "Registrar of Companies for England an Wales"sous le numéro 08027217, représenté par Madame BAHE Amelie habitant B-1180 Bruxelles  rue de la semence 63 est dès à présent représenté également par Bade Offoumou habitant à 5590 Ciney  rue du Condroz 2 bte 31.

Et du changement des représentants de l'associé commanditaire : SEU AD UNION INVEST Ltd, établie à 1 1st floor Poulton Close Dover Kent United Kingdom CT 17 OHL - enregistrer dans "Registrar of Companies for England an Wales"sous le numéro 08027210, représenté par Madame BAHE Amelie habitant B-1180 Bruxelles  rue de la semence 63 est dès à présent représenté également par Bade Offoumou habitant à 5590 Ciney  rue du Condroz 22 bte 31.

L'associé commandité SEU AD UNION Ltd et l'associé commanditaire SEU AD UNION INVEST Ltd ont décidés de

La nomination de Bade Offoumou habitant à 5590 Ciney  rue du Condroz 22 bte 31 comme deuxième gérant rémunéré ou non rémunérée pour une période indéterminée qui déclare accepter cette fonction.

Le changement du nom de la société, le nouveau nom est Offoumou & Bahe Union en abrégé 0 & B UNION

L'ajout de différents objets sociaux, exploitation d'une agence de voyage, le transfert d'argent, L'exploitation d'un restaurant, d'une friterie, d'un snack. Les activités d'un service traiteur. L'organisation d'évènements divers soirées à thème, concours de miss de différents pays, etc, L'achat, la vente, de matériel nécessaire à l'organisation d'évènements, L'organisation drink, conférences. La vente à emporter Toutes activités dans le domaine de l'hôtellerie, restaurant, dancing et café avec ou sans petite restauration. L'importation, l'exportation, la vente en gros et en détail de denrées alimentaires et marchandises, produits divers, alcool et de vins. L'intermédiaire de commerce sous toutes ses formes.

Monsieur Offoumou Hossey Richard Jonas est actionnaire tant de ['associé commandité que de l'associé commanditaire. II est égaiement chargé de la gestion journalière et notamment de la représentation de la société en Belgique et en Europe.

L'exploitation de l'objet social transfert d'argent se fera uniquement au numéro 43.

La démission de Monsieur Monsieur Gnahoua Saki (nn82090252338) comme associé actif.

Gérants

Bahe Amélie

Bade Offoumou

Mbtelitlien;siescs[leldeiaièièrgffldtslfiblBt": B : Atixerrtoto NüinrBteluglilétéidnotetaire

in'stshruertttetrduodeiielpgre®ounetodetepiererBvtsEes affltrtignaraloüeie

Coordonnées
BE BEAUTY

Adresse
RUE SCAILQUIN 43-45 1210 SINT-JOOST-TEN-NODE

Code postal : 1210
Localité : SAINT-JOSSE-TEN-NOODE
Commune : SAINT-JOSSE-TEN-NOODE
Région : Région de Bruxelles-Capitale