BELGIAN CO-OPERATIVE TRADERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELGIAN CO-OPERATIVE TRADERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 880.551.548

Publication

15/07/2014
ÿþLuik B

(g1

Mod1Natd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch S1410MIld bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte'ilegei/ontv

einPer7

Qp

liii 11111!1,11,q1j)1111*IIIIIIII

0 4 JULI 2014

ter griffie van de Alederlancistalige rechtbahk van

Grikootyijanclel BrussAl

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Ondememingsnr 0118055154a

Benaming

(voluit): BEST CAR TRADE

(verkort) : BCT

Rechtsvorm CVOHA

Zetel 50 (volledig adres)

Onderwerp akte: WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

IN TOEPASSING VAN DE STATUTEN BESLIST DE ALGEMENE VERGADERING OM DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP MET INGANG VAN 16 JUNI TE VERPLAATSEN VAN: OUDE BAAN 3 TE GRIMBERGEN

NAAR: CONGRESSTRAAT 35 TE BRUSSEL

CAUDRON CHRISTOF

ZAAKVOERDER

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/01/2015
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van ~~ , ~E~gdlontvangen op"

SUMO

2 3 DEC. 2014

griffle tº%un Pdederiandstalige

Griffie  1

Ondernemíngsnr : 0880.551.548

Benaming

(volut)

(verkort)

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met hoofdelijke en onbeperkte aansprakelijkheid 1000 Brussel, Congresstraat 35

Zetel : KAPITAALVERHOGING  WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK DOEL - WIJZIGING BOEKJAAR EN VERLENGING LOPEND BOEKJAAR  WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING - OMVORMING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - VASTSTELLING STATUTEN -- BENOEMINGEN  WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING

{volledig adres)

Onderwerp akte :



Uit een proces vernaai van buitengewone algemene vergadering opgesteld voor notaris Toon Bieseman te, Grimbergen op 16 december 2014, ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering ondermeer: volgende beslissingen heeft genomen :

1) De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met, zeventienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 17.550,00) om het te brengen van duizend euro (¬ 1.000,00) op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) door uitgifte van achthonderd zevenenvijftig (857) aandelen zonder nominale waarde, genietende van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en met deelname in de winst pro rata temporis et liberationis.

Deze kapitaalverhoging wordt onderschreven in geldspeciën en wordt volstort ten bedrage van vijfduizend tweehonderd euro (¬ 5.200,00).

2) De algemene vergadering beslist de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen in "BELGIAN CO-OPERATIVE TRADERS".

3) De algemene vergadering beslist het maatschappelijk doel te wijzigen door toevoeging van volgende

activiteiten

- Bouw of constructie van schepen en drijvend materieel ;

- Bouw of constructie van plezier- en sportvaartuigen ;

- Herstelling en onderhoud van schepen en plezier- en sportvaartuigen ;

- Herinrichten van schepen en drijvend materieel ;

- Herinrichten van plezier- en sportvaartuigen ;

- Import en export van schepen en drijvend materieel ;

- Import en export van plezier- en sportvaartuigen ;

- Aankoop en verkoop van schepen en drijvend materieel (groothandel) ;

-Aankoop en verkoop van plezier- en sportvaartuigen (groothandel) ;

- Aankoop en verkoop van plezier- en sportvaartuigen (detailhandel) ;

- Verhuur en lease van schepen en drijvend materieel (zonder bemanning) ;

- Verhuur en lease van plezier- en sportvaartuigen (zonder bemanning) ;

Verhuur en lease van schepen en drijvend materieel voor vrachtvervoer over zee- en kustwateren (met

bemanning) ;

- Verhuur en lease van pleziervaartuigen voor personenvervoer over zee- en kustwateren (met bemanning) ;

- Verhuur en lease van vaartuigen voor personenvervoer over binnenwateren (met bemanning) ;

- Verhuur en lease van vaartuigen voor goederenvervoer over binnenwateren (met bemanning) ;

Verhuur, onderhoud en herstelling van personenwagens en machines ;

- De productie, de ontwikkeling, de aan- en verkoop, de verhuring, de plaatsing, de vertegenwoordiging, de

commissiehandel, de import, de export van alle metaalconstructies en bijhorende materialen, zoals gebinten

van gebouwen, metalen plaatwerk, metalen constructies voor privé en industrie, telecommunicatiemasten,

hekwerk, poorten, trappen,

Op de laatste btz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hatzy van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ta vertegenwoordigen

Verso Naaai en handtekaning

BEST CAR TRADE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

balustrades, in de ruimste zin van het woord, zowel nieuw als recuperatiemateriaal en dit zowel groot- als kleinhandel, grondwerken.

- De aanneming van alle bouwwerken, metsel- en betonwerken, dakbedekking en isolatie tegen vochtigheid, roofing- en asfaltbekleding, vloer en muurbekleding, timmer- en schrijnwerken, geluidsisolering, metalen schrijnwerken, stukadoorwerken, arduin- en marmerwerken, glaswerken, centrale verwarming, sanitair, lood- en zinkwerken, elektriciteitswerken.

- Deze opsomming is niet beperkend.

- De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, versmelting, inschrijving of elke andere wijze in aile vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven, zowel in België als in het buitenland, teneinde de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

- Te dien einde zal zij, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mcgen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking te vergemakkelijken of uit te breiden.

4) De algemene vergadering beslist dat het boekjaar voortaan een aanvang zal nemen op 1 juli van ieder jaar en zal afgesloten worden op 30 juni van het volgend jaar.

De algemene vergadering beslist dat het lopend boekjaar dat aanvang nam op 1 januari 2014, zal afgesloten worden op 30 juni 2015.

5) De algemene vergadering beslist dat voortaan de jaarlijkse algemene vergadering zal plaats hebben op de eerste zaterdag van de maand december om veertien (14u00) uur, of zo deze dag een feestdag is de erop volgende werkdag om hetzelfde uur.

6) De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van de vergadering ervan lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder met betrekking tot het voorstel tot omvorming van onderhavige coöperatieve vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarbij gevoegd een staat van het actief en passief afgesloten per 30 september 2014, hetzij minder dan drie maanden geleden.

7) De algemene vergadering ontslaat tevens de voorzitter ervan lezing te geven van het verslag over voormelde staat waarop het actief en passief van de vennootschap werd samengevat van de Heer Geert Van Gooien, te 151 Grimbergen (Rumbeek), Kerkstraat 152, bedrijfsrevisor, aangewe-zen door de zaakvoerder, van welk verslag, de besluiten luiden als volgt :

Conclusies

In overeenstemming met de bepalingen van artikelen 776 en 777 van het Wetboek van Vennootschappen, werden de activa en passiva bestanddelen, afgesloten per 30 september 2014 van de Cooperatieve Vennootschap met Onbeperkte Aansprakelijkheid BEST CAR TRADE aan een beperkt nazicht onderworpen, en dit met het oog op de omzetting naar een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Wij hebben kennis genomen van het verslag van Zaakvoerder, zoals voorgeschreven volgens de artikelen 776 en 777 van het Wetboek van Vennootschappen. In het raam van de voorgenomen verrichtingen besluiten wij dat de staat van activa en passiva, afgesloten per 30 september 2014, zonder toevoeging of weglating voortvloeit uit de balans der, rekeningen en die volledig, getrouw en juist de toestand weergeeft van de vennootschap op die datum.

Bij de omzetting zal er een kapitaalverhoging gebeuren tot 18.550 E met een storting in speciën ter waarde van 5.200 Euro waardoor het kapitaal 6.200,00 Euro zal bedragen.

Het eigen vermogen zal dan 25.667,25 Euro bedragen. Het eigen vermogen is dan 7.117,25 E hoger dan het kapitaal.

Dit verslag is enkel bestemd voor de buitengewone algemene vergadering die zich zal uitspreken over de omzetting naar Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Gedaan te Grimbergen op 11f1212014

Geert Van Gooien, Bedrijfsrevisor (getekend)

8) De algemene vergadering beslist onderhavige vennootschap om te vormen in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met benaming "BELGIAN CO-OPERATIVE TRADERS" en met behoud van de activiteit en het maatschappelijk doel, zoals hiervoor gewijzigd. Het ondernemingsnummer en bij de Belasting over de Toegevoegde Waarde blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen- en vermeerderingen.

Het kapitaal zal voortaan vastgesteld zijn op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), vertegenwoordigd door 1857 aandelenzonder vermelding van nominale waarde, welke aandelen zullen uitgewisseld worden titel per titel tegen de thans bestaande aandelen.

De omvorming geschiedt op basis van de hoger ingeroepen staat van het actief en passief van de vennootschap, afgesloten per 30 september 2014, waarnaar wordt verwezen.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de cooperatieve vennootschap worden verondersteld verricht te zijn voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

9) Nadat de voorzitter lezing heeft gegeven van artikel 781 §6 van het wetboek van vennootschappen verklaren alle huidige vennoten geen gebruik te willen maken van het wettelijk recht tot uittreden dat hen verleend wordt naar aanleiding van onderhavige omvorming.

10) De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt

vast :

NAAM

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid heeft als naam "BELGIAN CO-OPERATIVE TRADERS".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1000 Brussel, Congresstraat 35

Hij mag naar een andere plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de

zaakvoerder bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag bovendien bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder bestuurlijke zetels,

agentschappen, bijhuizen en kantoren oprichten, zelfs in het buitenland.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

- De uitbating van een garage en een carrosseriebedrijf in de meest ruime zin van het woord Aanvattende

ondermeer, de aan- en verkoop van autovoertuigen zowel nieuw als tweedehands, alsook de verhuur, het

onderhoud, aanpassen en herstellen ervan; de carrosserie, de aan- en verkoop van auto-onderdelen, motoren,

banden en alle mogelijke accessoires.

- Het onderhoud, de herstellingen, schildering van autovoertuigen; het uitvoeren van depannages ; opmaken

van schadebestekken enzovoort.

- De fabricatie, reparatie en onderhoud van, van groot en kleinhandel in aanhangwagens.

- Bouw of constructie van schepen en drijvend materieel ;

- Bouw of constructie van plezier- en sportvaartuigen ;

- Herstelling en onderhoud van schepen en plezier- en sportvaartuigen ;

Herinrichten van schepen en drijvend materieel ;

- Herinrichten van plezier- en sportvaartuigen ;

- Import en export van schepen en drijvend materieel ;

- Import en export van plezier- en sportvaartuigen ;

- Aankoop en verkoop van schepen en drijvend materieel (groothandel) ;

- Aankoop en verkoop van plezier- en sportvaartuigen (groothandel) ;

- Aankoop en verkoop van plezier- en sportvaartuigen (detailhandel) ;

Verhuur en lease van schepen en drijvend materieel (zonder bemanning) ;

- Verhuur en lease van plezier- en sportvaartuigen (zonder bemanning) ;

- Verhuur en lease van schepen en drijvend materieel voor vrachtvervoer over zee- en kustwateren (met

bemanning) ;

- Verhuur en lease van pleziervaartuigen voor personenvervoer over zee- en kustwateren (met bemanning) ;

- Verhuur en lease van vaartuigen voor personenvervoer over binnenwateren (met bemanning) ; - Verhuur en lease van vaartuigen voor goederenvervoer over binnenwateren (met bemanning) ; - Verhuur, onderhoud en herstelling van personenwagens en machines ;

- De productie, de ontwikkeling, de aan- en verkoop, de verhuring, de plaatsing, de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de import, de export van alle metaalconstructies en bijhorende materialen, zoals gebinten van gebouwen, metalen plaatwerk, metalen constructies voor privé en industrie, telecommunicatiemasten, hekwerk, poorten, trappen,

balustrades, in de ruimste zin van het woord, zowel nieuw als recuperatiemateriaal en dit zowel groot- als kleinhandel, grondwerken.

- De aanneming van alle bouwwerken, metsel- en betonwerken, dakbedekking en isolatie tegen vochtigheid, roofing- en asfaltbekleding, vloer- en muurbekleding, timmer- en schrijnwerken, geluidsisolering, metalen schrijnwerken, stukadoorwerken, arduin- en marmerwerken, glaswerken, centrale verwarming, sanitair, lood- en zinkwerken, elektriciteitswerken.

- Deze opsomming is niet beperkend.

- De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, versmelting, inschrijving of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven, zowel in België als in het buitenland, teneinde de verwezenlijking van haar doel le bevorderen.

- Te dien einde zal zij, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking te vergemakkelijken of uit te breiden.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), vertegenwoordigd door duizend achthonderd zevenenvijftig (1.857) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk éénf duizend achthonderd zevenenvijftigste (111.857ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering voor onbepaalde duur, behoudens andersluidend beding, en door haar steeds herroepbaar.

BEVOEGDHEID

Voorbehouden

aan let Belgisch 'Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder of iedere zaakvoerder afzonderlijk beschikt, behoudens andersluidende beslissing bij zijn aanstelling, over de meest uitgebreide bevoegdheid om zonder enige rechtvaardiging alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en zowel in rechte als eiser of als verweerder.

Zij mogen onder hun verantwoordelijkheid, bijzondere volmachten geven aan personen van hun keuze. ALGEMENE VERGADERING

De vennoten komen bijeen in algemene vergadering om te beraadslagen over al de zaken die de vennootschap aanbelangen.

De jaarvergadering wordt gehcuden op eerste zaterdag van de maand december om veertien uur (14u00). Indien deze dag een feestdag is wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De zaakvoerder is verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen telkens de maatschappelijke belangen van de vennootschap dit vereisen of wanneer de vennoten, welke samen minstens één/vijfde der aandelen bezitten, erom verzoeken.

ledere algemene vergadering zal gehouden worden in de zetel der vennootschap of op elke andere plaats aangeduid In de oproepingsbrieven.

Oproepingsbrieven zijn niet vereist ais alle vennoten er mee instemmen te vergaderen.

De algemene vergadering beraadslaagt volgens de bepalingen van de artikelen 63, 252, 302 en volgende, 316 en volgende, 321 en volgende en 266 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Behalve de uitzonderingen voorzien door de wet of door onderhavige statuten worden de besluiten van de algemene vergadering genomen bij meerderheid van stemmen.

De aandeelhouders kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Ieder vennoot mag op de vergadering zelf stemmen of zich laten vertegenwoordigen door een ander vennoot.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 juli van ieder jaar en eindigt op 30 juni van het volgend jaar.

WINSTVERDELING

Het resultaat wordt als volgt verdeeld :

a. minstens vijf ten honderd is bestemd voor de wettelijke reserve ; deze storting is niet meer verplichtend wanneer voornoemd reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt ;

b. het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er de bestemming van bepaalt. VEREFFENING

Na aanzuivering van alle schulden en lasten en van de vereffeningskosten of consignatie die vcor deze regelingen werd gedaan, wordt het netto aktief, onder alle aandelen gelijkelijk verdeeld, mits deze laatsten allen in dezelfde mate volgestort zijn.

11) Nadat de statuten van de omgevormde vennootschap vastgesteld zijn, beslist de algemene vergadering over te gaan tot de benoeming van de zaakvoerders en de eventuele commissaris - revisor.

A. De heer CAUDRON Christof, nationaal nummer 810914-419.52, wonende te 2610 Wilrijk, Angelus Roncallilaan 16, wordt ontslagen als statutair zaakvoerder van de coöperatieve vennootschap met onbeperkte en hoofdelijke aansprakelijkheid. Er wordt hem décharge verleend voor de uitoefening van zijn opdracht.

B. Het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op 1 en tot deze functie wordt bencemd voor onbepaalde duur: de heer CAUDRON Christof, naticnaal nummer 810914-419.52, wonende te 2610 Wilrijk, Angelus Roncallilaan 16, die aanvaardt.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

C. Toezicht : De vennoten verklaren geen commissaris-revisor aan te stellen.

12) De algemene vergadering beslist een bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling te verlenen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Acco Partners" met kantoren te 1860 Meise, Ossegemstraat 41, vertegenwoordigd door de heer Patrick Verbruggen, wonende te 1851 Humbeek, Eglantierlaan 15 of de heer Bart Borry, wonende te 1980 Zemst, Laremolenweg 2 teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de diensten van het ondernemingsloket, de kruispuntbank, de administratie van het handelsregister of het register der burgerlijke vennootschappen en de kamer van ambachten en neringen teneinde aldaar aire aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR EENSLUIDENDE ANALYTISCH UITTREKSEL

Toon Bieseman, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte, lijst vennootschapsakten en gecoordineerde statuten, verslag bedrijfsrevisor, verslag zaakvoerder en staat van actief en passief

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto Naarn en hoedanigheid van de tnstr.pl nterende rotarts hete,} an de berse(a)Mefl bee'oecid de rechtspersoon ten 33nzen Stan derden te ':eitegen roordigen

Verso Nb' e handtekening

31/10/2011
ÿþ'11164436"

VI beh. aai Bel Staa

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I

mr r ? '

tí~

Griffie

Ondernemingsnr : 0880551548

Benaming

(voluit) : BEST CAR TRADE

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dendermondestraat 80 - 1785 Merchtem

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

UITTREKSEL UIT DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN OP DE, MAATSCHAPPELIJKE ZETEL D.D. 01 SEPTEMBER 2011

Nadat de vergadering de agenda juist heeft bevonden , vat zij de dagorde aan en na beraadslaging neemt zij achtereenvolgen de volgende beslissingen :

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang vanaf 01 09 2011 over te brengen naar

OUDE BAAN 3 te 1850 GRIMBERGEN

Deze beslissing heeft haar uitwerking vanaf heden en wordt met eenparigheid van stemmen genomen.

Merchtem, 1 september 2011

Christof CAUDRON

Zaakvoerder

Bijlagen-bi} heteel.gisch Staatsbiad---311ifl12411---Annexes-du Al

Op de laatste blz. van Lurk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instruanenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naarn en handtekening.

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 03.12.2016, NGL 01.02.2017 17036-0079-011

Coordonnées
BELGIAN CO-OPERATIVE TRADERS

Adresse
CONGRESSTRAAT 35 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale