BENTO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BENTO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 865.404.306

Publication

14/08/2013
ÿþOndernerningsnr : 0865.404.306

Benaming

(voluit) : BENTO

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetei : OVERWINNINGSSTRAAT 135 1060 BRUSSEL (SINT-GILLIS) (volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel + ontslag zaakvoerder

Op de Bijzondere Algemene Vergadering van 18 juli 2013 werd unaniem beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Overwinningsstraat 135 te 1060 Brussel (Sint-Gillis) naar Breughelpark 5/23 te 1731 Zetlik en dit met ingang van 18 juli 2013. Bovendien werd er unaniem beslist om ontslag te verlenen als niet-statutaire zaakvoerder aan Jin Qingfeng, Rue Rogier 129, 1030 Schaarbeek, NN 890613 539 12 en dit met ingang van 01 april 2013,

getekend

zaakvoerder

Li Biwen

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l

1H11!1IIIIIII~IIIII

*

N

esse 05AOUT2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 27.06.2013 13230-0016-010
13/02/2013
ÿþY

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BESLISSING EEN

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de zaakvoerder van het voorlezen van het verslag door de zaakvoerder dat het voorstel tot uitbreiding van het doel van de vennootschap toelicht hierin vervat de staat van actief en passief niet ouder dan drie maanden. De enige vennoot erkent kennis te hebben genomen van dat verelag.

De vergadering beslist artikel drie van de statuten integraal te vervangen door het hiernavermeld artikel drie:

"ARTIKEL DRIE.  DOEL,

De vennootschap heeft tot doel:

- het oprichten en uitbaten van zowel in binnenland als in buitenland, van één of meerdere horecabedrijven

(hotel, spijshuis, verbruikssalon, restaurant en drankgelegenheden) alsmede het bereiden, het kopen en het verkopen van verkoopklare gerechten van voeding en drank, In de meest ruime zin van het woord en het verrichten van alle neven- en hulpactiviteiten in dit verband.

- De verhuring van divers materieel.

- Het aankopen, verkopen, beheren en verhuren van onroerende goederen

De vennootschap kan alle voormelde verrichtingen stellen zo in eigen naam als voor rekening van derden, zo alleen ais in samenwerking met derden.

- import en export van goederen

Ingeval één of meer van voorstaande activiteiten onderworpen is of zou worden aan de voorlegging van bepaalde attesten en getuigschriften, zullen de betrokken activiteiten slechts mogen uitgeoefend worden en opgenomen in de betrokken nomenclatuurlijst voor zover aan de gestelde vereisten werd voldaan, evenmin mag zolang geen titel terzake gevoerd worden noch vermelding.

De vennootschap mag verder alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van aile intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap,

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan waarborgen stellen, waaronder hypothecaire waarborgen, zowel voor verbintenissen van zichzelf als voor verbintenissen van derden.

Wanneer de vennootschap in de toekomst het bestuur zou waarnemen van een andere vennootschap, dient de eerste hiertoe een vaste vertegenwoordiger te benoemen onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen. De besturende vennootschap brengt de _bestuurde_vennontschap gap__deloogte ..van_ haat _keuze.,_D.e_ laestuurde_v,ennootschap_meldt _dit _middels _de Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

1111111111111

*130266

Ondernemingsnr : 0865.404.306

Benaming

(voluit) : HS FOKUS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2860 Sint-Katelijne-Waver, Lange Zandstraat 43

(volledig adres)

Onderwerp akte ; DOELSWIJZIGING - NAAM - ZETEL - ONTSLAG - BENOEMING

Er blijkt uit akte verleden voor notaris Gauthier Clerens te Mechelen acht januari tweeduizend dertien dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HS FOKUS", met maatschappelijke zetel te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Lange Zandstraat 43, RPR 0865.404.306, de volgende beslissingen heeft genomen, in bijzijn van alle aandeelhouders en met eenparigheid van stemmen:

NEERGELEGD

01.-02- 20t3

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANIffMECHELEN

bestuurde vennootschap op de hoogte van haar keuze. De bestuurde vennootschap meldt dit middels de' gepaste formulieren in het vennootschapsdossier van de Griffie van de Rechtbank van Koophandel en publiceert dit in de bijlagen tot Het Belgisch Staatsblad.

Deze vaste vertegenwoordiger wordt dan belast met de opdracht in naam en voor rekening te handelen van de vertegenwoordigende rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger is burgerrechtelijk en strafrechtelijk aansprakelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag haar vertegenwoordiger niet ontstaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen

Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van wijziging van de statuten overeenkomstig de voorwaarden voorzien door de vennootschappenwetgeving."

BESLISSING TWEE

De algemene vergadering beslist de naam van de vennootschap te veranderen van "HS FOKUS" naar

"BENTO" met ingang vanaf heden. Artikel één van de statuten van de vennootschap wordt zo aangepast.

BESLISSING DRIE

De algemene vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 2860 Sint-Katelijne-Waver, Lange Zandstraat 43 naar 1060 Brussel (Sint-Gillis), Overwinningsstraat 135 met ingang vanaf heden. Artikel twee van de statuten van de vennootschap wordt zo aangepast.

BESLISSING VIER

De algemene vergadering beslist de gewone, niet-statutaire zaakvoerder, mevrouw Sillis Hélène Theresia Albrecht wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Lange Zandstraat 43 te ontslaan. Zij bekomt kwijting voor de uitoefening van haar mandaat.

BESLISSING VIJF

De algemene vergadering beslist mevrouw Biwen en de heer Qingfeng, beiden voornoemd, aan te stellen

als gewone niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur,

Hun mandaat is niet bezoldigd.

Zij aanvaarden hun mandaat.

BESLISSING ZES

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Walter Van Immerseel (VVVI) Boekhoudkantoor, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0475.655.930, met zetel te 2800 Mechelen, Korenmarkt 45, met recht van in de plaatsstelling, om alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de diensten der Rechtbank van Koophandel  Vennootschappen en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, alle fiscale, sociale en andere administraties en ter zake aile verklaringen af te leggen en stukken te tekenen met betrekking tot de voorstaande beslissingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Gauthier Clerens

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de buitengewone algemene vergadering - uittreksel - formulier I, Aen B - formulier Il, A en C

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbleld

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

06/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.05.2012, NGL 31.07.2012 12374-0455-011
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.05.2011, NGL 23.08.2011 11462-0124-013
09/06/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

,

21 -05- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEItiftiEMECHELEN



X11086028*

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0865.404.306 Benaming

(volui:} : HS FOKUS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : Lange Zandstraat 43 2860 Sint-Katelijne-Waver

Onderwerpakte : Onbezoldigd mandaat Tekst

Uittreksel uit het PV van de buitengewone algemene vergadering van 02/05/2011

De Algemene vergadering beslist dat met ingang van 1 mei 2011 het mandaat van zaakvoerder SILLIS Hélène onbezoldigd is.

SILLIS Hélène

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2011- Annexes du Moniteur belge

18/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.05.2010, NGL 13.08.2010 10410-0172-013
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.05.2009, NGL 04.08.2009 09541-0240-012
21/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 26.05.2008, NGL 19.08.2008 08577-0217-013
08/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 31.07.2007 07504-0293-015
07/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 31.05.2006, NGL 31.07.2006 06560-0204-012
08/08/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 25.05.2005, NGL 28.07.2005 05568-0172-012

Coordonnées
BENTO

Adresse
OVERWINNINGSSTRAAT 135 1060 SINT-GILLIS

Code postal : 1060
Localité : SAINT-GILLES
Commune : SAINT-GILLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale