BENTRACO BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BENTRACO BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 413.152.395

Publication

11/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.05.2014, NGL 28.05.2014 14148-0454-028
16/09/2014
ÿþOndememingsnr 0413.152.395

Benaming

(voluit) : BENTRACO BELGIUM

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: 1030 BRUSSEL (SCHAARBEEK), GAUCHERETSTRAAT 196A

Onderwerp akte: EINDE MANDAAT VASTE VERTEGENWOORDIGER - ONTSLAG

(GEDELEGEERD) BESTUURDER - VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR -

BENOEMING VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering en van de daaropvolgende raad van bestuur de dato 23 juni 2014 blijkt:

- de beëindiging van het mandaat van vaste vertegenwoordiger van de heer Geert Cosaert, in leven wonende te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Nieuwe Ydelaan 4, voor de uitoefening van het bestuursmandaat van BVBA De Steenbies in NV Bentraco Belgium en dit met ingang van 6 juni 2014 ingevolge zijn overlijden op, 6 juni 2014;

- de kennisname van het vrijwillig ontslag, met ingang van 23 juni 2014 van de BVBA De Steenbies. (0842.741.245 / RPR Gent, afdeling Kortrijk, met zetel te 8800 Roeselare (Oekene), Sint-Eloois Winkelstraat 135, als bestuurder, gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur;

- de benoeming, voor een periode ingaand op 23 juni 2014 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017, van mevrouw Solange Traisnel, wonende te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Nieuwe Ydelaan 4, als voorzitter van de raad van bestuur.

De vennootschap telt bilgevotg nog volgende bestuurders;

- mevrouw Solange Traisnel (tevens gedelegeerd bestuurder)

- de heer Ignace Cosaert

De gedelegeerd bestuurder

Solange Traisnel

II

V beh aa Be Star

In de bijlagen bij het Belgisch SallegleFibekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte ''''ed/Onfv,q,,..,

*,/z)

é s' eJÉÉ: 2

ter griffie 04 van Alecleriandstalige

rechtbank van koophancie/ Brussel

Griffie

11. of.

Md 2.1

iLU

.1,111111121.1

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de peiso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

04/11/2013
ÿþMdWort11.r

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

Beitee `'

2 3 ()Cf. 2013

Griffie

OncternernincJsnr : 0413.152.395

Benaming

(voiuit) . BENTRACO BELGIUM

(v2rjtarij

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Gaucheretstraat 196 A, 1030 BRUSSEL (SCHAARBEEK) (volledig adres)

" Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Ellen VANSLAMBROUCK te Langemark-Poelkapelle op EENENTWINTIG OKTOBER TWEEDUIZEND EN DERTIEN, nog ter registratie, dat de buitengewone

e algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "BENTRACO BELGIUM", waarvan

de zetel gevestigd is te 1030 Brussel (Schaarbeek), Gaucheretstraat 196 A, BTW BE 0413A 52.395,

co ingeschreven in het rechtspersonen register te Brussel, met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten

heeft genomen

EERSTE BESLUIT BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING

" ~ De vergadering wijst op de beslissing van de raad van bestuur om de zetel te verplaatsen naar 1030 Brussel (Schaarbeek), Huart Hamoirlaan 19 (gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van vier juli negentienhonderd tweeënnegentig onder nummer 920704-469), alsmede de beslissing van de raad van bestuur van vier mei tweeduizend en tien (gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van negentien mei daarna onder nummer 10072109) om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 1030 Brussel (Schaarbeek), Gaucheretstraat 196 A.

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de laatste beslissing van voormelde raad van bestuur

co om met ingang van vier mei tweeduizend en tien de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar het huidige

N adres,

TWEEDE BESLUIT DOELWIJZIGING

óDe vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van de raad van bestuur inhoudende een omstandige

verantwoording van de geplande doelwijziging en van de staat van activa en passiva die niet meer dan drie

;.~ maand voordien werd opgemaakt.

De vergadering aanvaardt het verslag van de raad van bestuur en sluit zich aan bij de hierin vervatte

verantwoording.

De vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap te wijzigen, uit te breiden en te

herformuleren, en dit zoals bepaald het negende besluit hierna dat een volledig nieuwe tekst van statuten

aanneemt.

DERDE BESLUIT UITDRUKKING KAPITAAL IN EURO

'pip De vergadering besluit het kapitaal in de statuten ad drie miljoen zeshonderdduizend Belgische frank

(3.600.000 BEF) uit te drukken in negenentachtigduizend tweehonderd eenenveertig euro zevenenzestig cent (¬ 89.241,67).

VIERDE BESLUIT KAPITAALVERHOG1NG IN GELD

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met achttienduizend zevenhonderd negentig euro tweeëntachtig cent (¬ 18.790,82) om het kapitaal te brengen van negenentachtigduizend tweehonderd eenenveertig euro zevenenzestig cent (¬ 89.241,67) op honderd en achtduizend tweeëndertig euro negenenveertig cent (¬ 108.032,49) door inbreng in geld ten belope van het overeenkomstige bedrag, mits creatie en uitgifte van zevenhonderd achtenvijftig (758) nieuwe aandelen, uit te geven en in te schrijven mits de globale prijs van vierhonderd vijftigduizend euro (¬ 450.000,00), inbegrepen een uitgiftepremie van vierhonderd eenendertigduizend tweehonderd en negen euro achttien cent (¬ 431.209,18), die geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Deze zevenhonderd achtenvijftig (758) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen In de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Verzaking voorkeurrecht

Vervolgens verzaken alle aandeelhouders aan hun voorkeurrecht, voorzien door de statuten en het Wetboek van vennootschappen en verklaren zich volledig akkoord met de hiernavolgende inschrijving op de zevenhonderd achtenvijftig (758) nieuwe aandelen:

4a de iurrtste biz, van Luik (3 verrnotden : Recto ' Noam : ii,,,; C.Wnlghesd vara de instrumenterende notaris, hetzij van de perso4oin, e^ bevnegd :re rocntspr rsoon ton aar¬ znn van dc"nen to vertegenwoordigen

Navo ' Naa n en I',:indtedeninç

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Inschrijving

Op de kapitaalverhoging wordt volledig ingeschreven in geld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Steenbies".

Bewijs van deponering

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gehele volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van vierhonderd vijftigduizend euro (¬ 450.000,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap. Ondergetekende notaris verklaart dat het bankattest aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van vierhonderd vijftigduizend euro (¬ 450.000,00) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening. Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal ten bedrage van vierhonderd vijftigduizend euro (¬ 450.000,00).

Vergoeding -- aanvaarding

I]e aldus onderschreven aandelen, genummerd van drieduizend zeshonderd en een (3.601) tot vierduizend driehonderd achtenvijftig (E 4.358), worden, als volledig volstort, toegekend aan de BVBA De Steenbies voornoemd.

VIJFDE BESLUIT TWEEDE KAPITAALVERHOGING INLIJVING UITGIFTEPREMIE

De vergadering besluit een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van vierhonderd eenendertigduizend tweehonderd en negen euro achttien cent (E 431.209,18) om het kapitaal te brengen van honderd en achtduizend tweeëndertig euro negenenveertig cent (E 108.032,4e) op vijfhonderd negenendertigduizend tweehonderd eenenveertig euro zevenenzestig cent (¬ 539.241,67) en dit door inlijving van de bijzondere onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

ZESDE BESLUIT VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans vijfhonderd negenendertigduizend tweehonderd eenenveertig euro zevenenzestig cent (E 539.241,67) bedraagt, vertegenwoordigd door vierduizend driehonderd achtenvijftig (E 4.3f18) aandelen.

ZEVENDE BESLUIT AANPASSING STATUTEN AAN GEWIJZIGDE AARD AANDELEN

Pe vergadering besluit de statuten aan te passen aan de gewijzigde aard van de aandelen, in die zin dat de aandelen voortaan ook statutair op naam zullen zijn.

ACHTSTE BESLUIT (HER)FORMULERING MODALITEITEN

De vergadering besluit de modaliteiten van: uitoefening van voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld, aflossing van het kapitaal, ondeelbaarheid, volstorting en uitgifte van effecten, bijeenkomst, samenstelling, bevoegdheid en werking van de raad van bestuur, bevoegdheid commissaris(sen), benoeming en bezoldiging van bestuurders en commissaris(sen), bijeenkomst, werking van en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering, vraagrecht, winstverdeling, ontbinding, vereffening en omzetting te (her)formuleren en dit zoals bepaald in het negende besluit hierna dat een volledige nieuwe tekst van de statuten aanneemt. De vergadering besluit bovendien de statutaire verplichting tot het opmaken van een jaarverslag af te schaffen.

NEGENDE BESLUIT AANNEMING NIEUWE STATUTEN

De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen en na verwijdering van alle verwijzingen naar (de artikelen van) de Vennootschappenwet,

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan onder meer zullen luiden als volgt

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "BENTRACO BELGIUM".

De zetel is gevestigd te Brussel (Schaarbeek), Gaucheretstraat 196A.

De vennootschap heeft als doel:

!. Specifieke activiteiten

A/ De uitbating van een drukkerij, alsmede het drukken van allerhande drukwerken, zowel op papier als op kunststoffen en textiel; aile activiteiten rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdende met de uitgeverij van druKwerken, de aan- of verkoop ervan.

Bi De uitbating en de organisatie van alle publiciteitsondernemingen, alle octrooibureaus en aile activiteiten van het ontwerpen van producten, merken en diensten in de breedste zin met alle bijkomende dienstverleningen en inrichtingen en zonder dat deze opsomming enige beperking inhoudt kan de vennootschap publiciteits- en promotionele campagnes voeren.

C/ De vervulling en de uitvoering van alle opdrachten betreffende fotografie, video- en geluidstechniek, cinematografie, holografie, fotogravure en fotosetting van alle drukprocedés of andere reproductiemethodes, in de ruimste zin van het woord, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden.

DI Het uitbaten en inrichten, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, van publiciteitsagentschappen en kantoren, alsook mannequinburelen.

E=1 Alle verrichtingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de uitbating van een postorderbedrijf, reclamestudio, teken-, repro-, foto- en filmstudio, drukkerij, uitgeverij, boekbinderij, kortom het verwerken en verhandelen van alle producten, onderwerpen en grondstoffen die kunnen ontworpen, getekend, gefotografeerd, gedrukt, gesneden, gevouwen, ingebonden of anderszins gefatsoeneerd worden of dergelijke behandelingen of bewerkingen kunnen ondergaan om te dienen als folders, plakbrieven, formulieren van allerlei aard, tijdschriften, boeken, reclameborden, reclameschilderingen, fotowerken, films, videotapes voor reclame-,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

handels- of nijverheidsdoeleinden en onder welke andere vorm ook, die in aanmerking kan komen voor dezelfde doeleinden.

De aan- en verkoop, huur en verhuur, productie en vervaardiging en commissiehandel van alle materialen, producten, procedés tot realisatie in de ruimste zin van het woord, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, van wat voorafgaat.

FI De handel in en productie van papier, boeken, bureelgerief, kunstwerken, glas- en gleiswaren, plastic en alle andere soorten bureel- en geschenkartikelen en onderhoudsproducten dezer.

G/ Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

G1/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

G21 Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

ll. Algemene activiteiten.

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

EI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

GI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Bijzondere bepalingen,

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderd negenendertigduizend tweehonderd eenenveertig euro zevenenzestig cent (¬ 539.241,67) en is verdeeld in vierduizend driehonderd achtenvijftig (¬ 4.358) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders. Wanneer echter op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is

vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen,

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen.

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht als gevolg van overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. in dat geval zef de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om aile daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur,

Conversie van aandelen

Ingeval van conversie van reeds uitgegeven aandelen met stemrecht in aandelen zonder stemrecht, heeft de raad van bestuur de bevoegdheid om het maximum aantal te converteren aandelen te bepaldn en de conversievoorwaarden vast te stellen.

Directiecomité

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn,

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De voorwaarden vocr de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Auditcomité

De raad van bestuur kan in zijn midden, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, een auditcomité oprichten, dat belast wordt met het permanent toezicht over de afgewerkte dossiers van de commissaris. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het auditcomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het auditcomité worden bepaald door de raad van bestuur.

In die hoedanigheid kan het auditcomité onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur kan eveneens zelf optreden als auditcomité in de zin van het Wetboek van vennootschappen, en is dan onder meer belast met het permanente toezicht op de afgewerkte dossiers van de commissaris.

In die hoedanigheid kan de raad van bestuur, optredend als auditcomité, onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen."

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

Bijzondere opdrachten

De raad van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten,

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGS-BEVOEGDHEID

De raad van bestuur vertegenwoordigt de venncotschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door één gedelegeerd bestuurder alleen optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen,

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

CONTROLE

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris vereisen of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders voor een termijn van drie jaar.

Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervalt,

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren,

Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen,

Een commissaris kan tevens belast worden met uitzonderlijke werkzaamheden en bijzondere opdrachten zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, en daartoe bezoldigd worden,

Buiten deze bezoldigingen mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de vierde zaterdag van de maand mei om tien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping,

Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede, voor de vennootschappen die een openbaar beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, de voorstellen tot besluit.

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde die echter zelf aandeelhouder moet zijn, De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen wordt het stemrecht en de stemkracht geregeld als volgt. Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem.

Zijn zij niet van gelijke waarde of is hun waarde niet uitgedrukt, dan geven zij elk van rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat ze vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag vertegenwoordigt, voor één stem wordt aangerekend; gedeelten van stemmen worden verwaarloosd,

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst,

Om tot een algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de aandeelhouders, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de vergadering laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde ondertekend.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds, de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en nadat overgegaan is tot kapitaalaflossing, de uitkering van een eerste dividend ad één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal, welk dividend toekomt aan de niet afgeloste aandelen, elk voor een gelijk deel.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt ult de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Interimdividend

De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten worden gevormd.

De raad van bestuur bepaalt het bedrag van het interimdividend in functie van vorig lid op zicht van een staat van activa en passiva van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden vôôr de beslissing. Deze staat wordt nagezien door de commissaris zo er één benoemd werd die een verificatieverslag opmaakt dat bij zijn jaarverslag wordt gevoegd.

Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Na een eerste interimdividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Aandeelhouders die in strijd met deze bepalingen een interimdividend hebben ontvangen, moeten dit terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitbetaling strijdig was met de voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn.

TIENDE BESLUIT VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De hier aanwezige gedelegeerd bestuurder stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van DELOITTE die woonstkeuze doen op het kantoor te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151:

Mevrouw Eveline Christiaens.

Mevrouw Ellen Bonte.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Getekend : notaris Ellen Vanslambrouck te Langemark-Poelkapelle)

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte buitengewone algemene vergadering

(afgeleverd vóór registratie)

Op dc 1asiste lalr van Lue'. varme-:Eden " Fects T5'aan. u i; rrotida;qpn~d Va.;t de ins,rurnanterende notar:g hetzij da

bCt" oce dr rc?cF L?;}c^SOor ten arien van derden te vcrrCgcnl',owi+gc:n

Verso i. Uairt er, hoildtElo'.'t1>ng

12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 07.06.2013 13161-0162-028
26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 18.06.2012 12195-0196-014
23/05/2012
ÿþMad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

eellev

9©MAI 2012

Griffie

flhIl( I1 1ll 11111 1lUkII kIliUlliUkIUlIt

" iaoszss2

Ondernemingsnr : 0413.152.395

Benaming

(voluit) : BENTRACO BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1030 Brussel (Schaarbeek), Gaucheretstraat 196 A

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - (her)benoeming (gedelegeerd) bestuurder(s) - voorzitter raad van bestuur - machten

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 1 maart 2012 en de onmiddellijk daaropvolgende raad van bestuur de dato 1 maart 2012 blijkt;

I. Het ontslag van de heer Geert COSAERT, wonende te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Nieuwe Ydelaan 4,

als bestuurder, gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur met ingang van 1 maart 2012. ,

Il. Het ontslag van de heer Benedict COSAERT, wonende te 8830 Hooglede, Grote Noordstraat 77, als bestuurder met ingang van 1 maart 2012.

III. de benoeming tot bestuurder voor een periode ingaand op 1 maart 2012 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017 van;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Steenbies", met zetel te 8800 Roeselare (Oekene), Sint-Eloois Winkelstraat 135, met ondememingsnummer 0842.741.245, RPR Kortrijk, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Geert COSAERT, voornoemd.

- mevrouw Solange TRAISNEL, wonende te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Nieuwe Ydelaan 4,

IV. de herbenoeming tot bestuurder voor een periode ingaand op 1 maart 2012 en eindigend onmiddellijk na

de jaarvergadering van 2017 van de heer Ignace COSAERT, wonende te 8670 Koksijde (Oostduinkerke),

Nieuwe Ydelaan 4.

De vennootschap telt met ingang van 1 maart 2012 volgende drie bestuurders:

- de heer Ignace COSAERT, voornoemd;

- mevrouw Solange TRAISNEL, voornoemd;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Steenbies", voornoemd en

vertegenwoordigd als voormeld,

V. de benoeming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Steenbies", voornoemd, tot voorzitter van de raad van bestuur voor een periode ingaand op 1 maart 2012 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2017.

VI. de benoeming tot gedelegeerd bestuurder voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk

na de jaarvergadering van 2017 van:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Steenbies", voornoemd;

- mevrouw Solange TRAISNEL, voornoemd;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid

In overeenstemming met de statuten wordt de vennootschap, onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden door één gedelegeerd bestuurder alleen optredend.

Dagelijks bestuur

Voor daden van dagelijks bestuur wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door een gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend.

Elke gedelegeerde bestuurder, afzonderlijk optredend, zal in deze hoedanigheid beschikken over alle machten van het dagelijks bestuur zonder beperking van bedrag.

Waar banken en bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden behelst dit ondermeer: het openen, van elle rekeningen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, zonder beperking van bedrag, de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- , behouden 4_, lan het tfelgisch Staatsblad "

openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, water en andere, zonder beperking van bedrag.





Voor de BVBA "De Steenbies",

Gedelegeerd bestuurder

Geert COSAERT

zaakvoerder / vaste vertegenwoordiger





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 17.06.2011 11191-0498-016
28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 22.05.2010, NGL 18.06.2010 10207-0258-016
19/05/2010 : BL559450
29/06/2009 : BL559450
09/07/2008 : BL559450
19/07/2007 : BL559450
03/06/2005 : BL559450
28/06/2004 : BL559450
24/06/2003 : BL559450
19/07/2002 : BL559450
12/10/2001 : BL559450
12/07/2001 : BL559450
07/07/2000 : BL559450
19/06/1999 : BL559450
01/01/1988 : KO87481
10/10/1986 : KO87481

Coordonnées
BENTRACO BELGIUM

Adresse
GAUCHERETSTRAAT 196, BUS A 1030 SCHAARBEEK

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale