BEOLAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEOLAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 559.946.455

Publication

01/09/2014
ÿþOndernemingsnr : 559 . g 6, L1 SÇ

Benaming

(voluit) : Beolan

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Théodore Rooseveltstraat 26, 1030 Schaarbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Oprichting - statuten - benoemingen

Uit een akte opgemaakt voor William de Sagher, geassocieerd notaris met standplaats te Poperinge, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "de Sagher & Vandenameete - Geassocieerde Notarissen", waarvan de zetel gevestigd is te 8970 Poperinge, Boeschepestraat, 4, ondernemingsnummer 0473.897.260, RPR leper, op 14 augustus 2014, blijkt dat

De Heer VANHEVEL Reinold Jan Jozef, geboren te Dendermonde op 12 september 1977, echtgenoot van Mevrouw ALTENDE RODRIGUEZ Beatriz, geboren te Logrono (Spanje) op 10 november 1980, wonende te 1030 Schaarbeek, Théodore Rooseveltstraat 26.

Gehuwd onder het Belgisch wettelijk stelsel van gemeenschap van goederen bij ontstentenis van huwelijkscontract.

Vanaf 14 augustus 2014 een handelsvennootschap heeft opgericht en de statuten opgesteld werden van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd « BEOLAN ».

De maatschappelijk zetel wordt voor het eerst gevestigd te 1030 Schaarbeek, Théodore Rooseveltstraat 26.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt het honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

Op de totaliteit van de aandelen werd ingetekend in geld door de Heer Reinold Vanhevel voornoemd aan de prijs van honderd vijfentachtig euro vijftig cent (¬ 185,50) per aandeel, hetzij voor achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00).

Op elk aandeel waarop werd ingetekend werd een storting gedaan ten bedrage van honderd vierentwintig euro (¬ 124,00) door storting in speciën.

De vennootschap heeft bijgevolg vanaf 14 augustus 2014 de beschikking over een som van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

De Heer Reinold Vanhevel verklaart dat de ingebrachte gelden hem eigen toebehoren ingevolge schenking door zijn ouders,

STATUTEN

TITEL I. VORM  NAAM  ZETEL -- DOEL - DUUR

Artikel 1. Vorm - naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij verkrijgt de naam « BEOLAN ».

Artikel 2. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1030 Schaarbeek, Théodore Rooseveltstraat 26.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

lieu

OMM

2 I AUG. 2014

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van kom, idel Brussel

Mod wort111.S

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vannie

e9a/Ontvangen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zeteis, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel 3. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft voor doel :

1. Het uitoefenen van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, fiscale en juridische aangelegenheden.

2. Het verlenen van diensten op het gebied van advies, analyse en programmering ten behoeve van computergebruikers, daaronder begrepen het ontwikkelen van-, de fabricage van-, de handel in-, de verhuur en de import en export van software programma's en opleidingsprogramma's, het aanleggen van computernetwerken, het ontwikkelen en exploiteren van industriële en intellectuele eigendomsrechten

3. Handelsbemiddeling voor de levering van diensten voor de financiële, fiscale en juridische sector.

4. Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren - het verwerven en vervreemden van deelnemingen of andere belangen in: rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen, het samenwerken daarmee en het besturen daarvan.

5, Het uitoefenen van managements-, consultings- en beheersactiviteiten, waaronder begrepen: het uitoefenen van managementsfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consultingovereenkomsten, de bemiddeling in de afsluiting van dergelijke contracten, en het uitoefenen van consultingfuncties op onafhankelijke wijze,

6. Het verlenen van diensten "zowel consultancy als implementatie- aan derden, op het vlak van bedrijfsbeleid, sales en marketing

a) professioneel advies aan bedrijven in binnen- en buitenland op strategisch en operationeel vlak,

b) begeleiden van bedrijven in de opmaak van het bedrijfsplan, het marketingplan, het financieel plan en dies meer,

7. Advisering in verband met informaticaprogramma's en de toepassing ervan analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, het permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden, de samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan met interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen;

8. Het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhorende apparatuur (software);

9. Verwerven en beheren van onroerende goederen of zakelijke rechten daarop, In België of in het buitenland;

10. Vormen en beheren van een roerend patrimonium bestaande uit lichamelijke of onlichamelijke roerende goederen;

11. Het kopen en verkopen, huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen;

12. Het voor eigen rekening beheren van allerhande patrimonia in het algemeen, financiële activa en beleggingsgoederen in het bijzonder. Verwerven, beheren, vervreemden, valoriseren en cederen van roerende en onroerende goederen en/of rechten onder gelijk welke vorm ook. Het verstrekken van raad en advies in de meest ruime zin der maatschappelijke behoeften, uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadviezen.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële als roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel houden of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken,

Verder mag de vennootschap alle transacties verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks ten goede komen van de uitbating; derhalve mag zij financiële transacties verrichten en roerende én onroerende goederen kopen, bouwen, verkopen, huren en verhuren.

Zij mag haar maatschappelijk doel uitoefenen zowel in het binnen- als in het buitenland.

Daarnaast: aile commerciële, industriële, financiële en burgerlijke verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Zij kan samenwerken of deelnemen aan andere ondernemingen die een zelfde of een gelijkaardig doel nastreven, door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan ook, ten bezwarende titel, opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen ondermeer opdrachten van bestuur of van vereffenaar.

Tenslotte mag zij zich, ten bezwarende titel, borg stellen voor andere ondernemingen met een al of niet gelijkaardige activiteit alsmede zakelijke of persoonlijke zekerheden vestigen op haar goederen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

TITEL ll : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬

18.550,00).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van

nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Ieder aandeel geeft een gelijk recht in de winstverdeling en in de producten van de liquidatie. TITEL 1V. BESTUUR  CONTROLE

Artikel 10. Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Artikel 11. Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Evenwel, indien er meerdere zaakvoerders zijn, is voor volgende handelingen de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders vereist:

(a) alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag die de vijfentwintigduizend euro (+ 25.000) overschrijden;

(b) alle akten betreffende uitleningen, ontleningen en borgstellingen, alle verrichtingen betreffende onroerende goederen zowel betreffende het huren als verhuren, en handelsfondsen;

(c) alle akten waarbij een ministerieel ambtenaar zijn ambt verleent.

Een statutaire zaakvoerder is echter onbeperkt bevoegd om ook voormelde handelingen alleen te

verrichten, zonder gezamenlijke handtekening van een andere zaakvoerder.

Artikel 12. Vergoeding

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Artikel 13. Controle van de vennootschap

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap

toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

TITEL V. ALGEMENE VERGADERINGEN

Artikel 14. Zitting en bijeenroeping

leder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de tweede vrijdag van de maand maart, om achttien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering

r

4

Voor- behouden

aan het Belgisch Staatsblad

verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de' jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerders) en, In voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

ledere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of ver-tegenwoordigd is op de vergadering.







De eerste algemene vergadering heeft plaats op de tweede vrijdag van de maand maart van het jaar 2016. TITEL VI. BOEKJAAR -- WINSTVERDELING - RESERVES

Artikel 19. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(len)(t) de zaakvoerder(s) een Inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 30 september 2015.

Artikel 20. Bestemming van de winst-- reserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenornen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

Benoeming van zaakvoerder(s)

Werd benoemd tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: de Heer VANHEVEL Reinold Jan Jozef, geboren te Dendermonde op 12 september 1977, wonende te 1030 Schaarbeek, Théodore Rooseveltstraat 26, die verklaarde deze benoeming te aanvaarden onder de bevestiging niet te zijn getroffen door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

William de Sagher- Geassocieerd notaris

Tegelijk hierbij neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BEOLAN

Adresse
THEODORE ROOSEVELTSTRAAT 26 1030 SCHAARBEEK

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale