BERCHEM X SINGEL 3

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BERCHEM X SINGEL 3
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 553.890.784

Publication

19/06/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

" Het oprichten en verwerven van, het deelnemen in, het samenwerken met en het voeren van directie over andere ondernemingen, alsmede het doen financieren, ook door middel van het stellen van zekerheden, van andere ondernemingen, m.n. van die waarmee de vennootschap in een groep verbonden is.

Binnen haar doel kan de vennootschap al datgene verrichten wat met dit doel in de ruimste zin verband houdt.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Het bevorderen van nijverheids- en handelsondernemingen in de breedste zin en dit door deel te nemen in de oprichting, de reorganisatie, de kapitaalsuitbreiding en het beheer van zulke ondernemingen en door het verstrekken van de financiële middelen en adviezen die zulke ondernemingen voor hun werking nodig hebben;

" Het beheer van alle beleggingen en van alle vermogens eveneens in de breedste zin van het woord, doch enkel voor eigen rekening.

" Technische, commerciële, administratieve en financiële studie van alle vraagstukken betreffende de oprichting en uitbating van nijverheids- en handelsondernemingen.

" Het beheer van vennootschappen, het geven van adviezen, het optreden als bedrijfsconsulent, het geven van alle bedrijfseconomische raad- en of toelichtingen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen, door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken. Zij mag rechtreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat.

De raad van bestuur is bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren, dit alles in de meest ruime zin.

1. door de naamloze vennootschap  IMMO BERCHEM X , voornoemd ten belope van negenennegentig (99) aandelen, voor een bedrag van eenenzestigduizend driehonderd tachtig euro (¬ 61.380,00);

2. door de naamloze vennootschap "INTERGERIM , voornoemd, ten belope van één (1) aandeel, voor een bedrag van zeshonderd twintig euro (¬ 620,00).

Totaal: honderd (100) aandelen.

Bankattest

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 13 juni 2014 afgeleverd bankattest, dat aan ondergetekende notaris overhandigd is.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volledig volgestort is.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEËNZESTIGDUIZEND EURO (¬ 62.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde, die elk een

honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op alle kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Reserves, verdeling van de winst:

Jaarlijks houdt de algemene vergadering ten minste één twintigste (5%) van de nettowinst in voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze inhouding is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende (10%) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de winst.

Bestuur en de vertegenwoordiging:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste drie leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes (6) jaar door de algemene vergadering en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen door de algemene vergadering.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ten overstaan van derden en in rechte wordt de vennootschap, onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van raad van bestuur als college, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder die individueel optreedt, of door twee bestuurders die gezamenlijk optreden.

Benoeming van de bestuurders

Het aantal van de eerste bestuurders is vastgesteld op vier.

De oprichters benoemen, met eenparigheid van stemmen en overeenkomstig artikel 518 §2 van het Wetboek van vennootschappen, als bestuurders voor een termijn van zes jaar:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. De voornoemde vennootschap  INTERGERIM .

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  EBELFIN CONSULT met maatschappelijke zetel te 1140 Evere, Fr. Van Cutsemstraat 50, (ondernemingnummer 0546.631.820)

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  PARK WEST met zetel 3080 Tervuren, Hertstraat 30 (ondernemingsnummer 0537.366.241)

4. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Werner Joris met zetel te 2970 Schilde, Blijde Inkomst 42 (ondernemingsnummer 0472.683.770)

Vermelde bestuurders verklaren enerzijds uitdrukkelijk te aanvaarden en anderzijds dat geen verbodsbepaling zich verzet tegen hun aanstelling.

De mandaten zijn onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. De benoeming van bovenvermelde bestuurders zal slechts uitwerking hebben vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen zal hebben.

Overeenkomstig artikel 61 tweede paragraaf van het Wetboek van vennootschappen, nemen de oprichters kennis van de aanstelling van :

1. de heer DE VOCHT Eric Georges Maria Gilbert, geboren te Ukkel op 31 augustus 1944, wonende te Zwitserland, CH-3780 Gstaad, Untergstaadstrasse 24, chalet  Zentrum , als vaste vertegenwoordiger van de rechtspersoon-bestuurder de naamloze vennootschap  INTERGERIM .

2. De heer BOUVIER Eric Arthur Irénée, geboren te Ukkel op 12 augustus 1962, wonende te 1140 Evere, Fr. Van Cutsemstraat 50, als vaste vertegenwoordiger van de rechtspersoon-bestuurder besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  EBELFIN CONSULT

3. De heer VAN CASTEREN Steven Maria Constant, geboren te Deurne (Ant.) op 3 september 1967, wonende te 3080 Tervuren, Hertstraat 30, als vaste vertegenwoordiger van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  PARK WEST

4. De heer JORIS Werner Jozef Emilius, geboren te Antwerpen op 15 oktober 1964, wonende te 2970 Schilde, Blijde Inkomst 42, als vaste vertegenwoordiger van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Werner Joris .

Onder opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde rechtbank van koophandel, nemen de vermelde bestuurders met eenparigheid van stemmen de volgend besluit:

" wordt benoemd als gedelegeerd bestuurder: de voornoemde vennootschap  INTERGERIM met als vaste vertegenwoordiger de heer DE VOCHT Eric, voornoemd

Jaarvergadering

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de eerste dinsdag van de maand juni om 20.00 uur.

De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op dinsdag 7 juni 2015.

Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2015.

Niet-benoeming commissaris

Gezien er uit ter goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap voor het eerste

boekjaar zal voldoen van de criteria, opgesomd in artikel 141, 2° van het Wetboek van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

vennootschappen, besluit de vergadering om geen commissaris te benoemen.

Staatsblad

Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht, aan 1) mevrouw Diane Dehennin, wonende te 1981 Hofstade, Heymansstraat 3 en 2) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  LAUTES met maatschappelijke zetel te 3570 Alken, Snoekstraat 38/2 ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen met ondernemingsnummer 0808.688.802, RPR Tongeren, evenals haar bedienden, elk met mogelijkheid om afzonderlijk te handelen, met recht van indeplaatsstelling om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om daar alle formaliteiten te vervullen van inschrijvingen, latere wijzigingen, en schrappingen van de vennootschap en tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de Directe en Indirecte Belastingen en de diensten van de B.T.W..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

voor ontledend uittreksel.

(get.) Dick Van Laere, notaris.

tegelijk neergelegd : afschrift akte.

08/09/2014
ÿþ(-

...4.........,_4,..,,\: i

1 ----\\(

r

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neeriegging ter griffie van de akte

neergeie

ab/a ej On Op

bah

aa

Bel

Staa

IIIII1111i1,1.1.111j1 J1111111

28 AUG. 2014

ter griffie van

nk v deeederlandstafige rechtbaan %lem

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0653.890.784

Benaming

(volui»: BERCHEM X SINGEL 3

(verkort):

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: 1000 Brussel, Havenlaan 860 bus 103

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING inbreng in natura - STATUTENWIJZIGING

Uittreksel tilt een akte verleden voor Dick Van Laere, geassocieerd notaris te Antwerpen op 10 juli 2014 Geregistreerd op het eerste registratiekantoor van Antwerpen 3, op 15 juli 2014, elf bladen, geen verzendingen, register 05, boek 251, blad 9, vak 02. Ontvangen registratierechten: 50,00 EUR. De ontvanger (get) C. Van Eisen, adviseur.

waaruit blijkt dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist aldus het maatschappelijk kapitaal te verhogen met twee miljoen achthonderd veertigduizend euro (¬ 2.840,000,00), om het maatschappelijk kapitaal te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) op TWEE MILJOEN NEGENHONDERD EN TWEEDUIZEND EURO (¬ 2.902,000,00) door inbreng in nature van een onroerend goed KAVEL 6. De voornoemde vennootschap IMMO BERGHEM X, vertegenwoordigd als gezegd, is hier tussengekomen om met deze inbreng toe te stemmen. Zij verklaart dat deze inbreng niet het voorwerp uitmaakt van enige betwisting, overdracht of beslagname

En door creatie en uitgifte van vierduizend vijfhonderd tachtig (4.580) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de thans bestaande aandelen, en de toekenning ervan aan de inbrenger.

BESCHRIJVING VAN HET ONROEREND GOED

Stad Antwerpen, 22ste afdeling Berchem, 2de afdeling

Een perceel grond gelegen Borsbeekbrug 7 - Guldenvliesstraat, thans kadastraal bekend sectie A deel van nummers 95K6, 95L6, 95M6 en 95H6, voor een oppervlakte volgens bijgevoegd plan van 4.624,20m2 zijnde kavel 6 uit nagemelrie splItsingsakte.

OORSPRONG VAN EIGENDOM

Voormeld eigendom hoort toe aan de naamloze vennootschap IMMO BERGHEM X te Brussel om deze onder groter oppervlakte aangekocht te hebben:

-Deels van de naamloze vennootschap naar publiek recht DE POST te Brussel blijkens akte verleden voor Johan Huybrechts, commissaris bij het Aankoopcomité van Antwerpen op 20 september 2007, overgeschreven op het derde hypotheekkantoor te Antwerpen onder referte 59-T-31/10/2007-19034.

"Deels van de naamloze vennootschap naar publiek recht DE POST te Brussel blijkens akte verleden voor Johan Huybrechts, commissaris bij het Aankoopcomité van Antwerpen op 20 september 2007, overgeschreven op het derde hypotheekkantoor te Antwerpen onder referte 59-T-10/01/2008-00613.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de raad van bestuur, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen.

Verslag Bedrijfsrevisor

Dat deze natura-inbreng een werkelijk en volwaardig actief bezit vertegenwoordigt, en dat zijn beschrijving aan de vereisten van rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt, wordt gestaafd door het verslagschrift de dato 4 juli 2014, opgemaakt door "A Van Rysseghem Bedrijfsrevisoren" EBVBA te Boortmeerbeek, vertegenwoordigd door Ann Van Rysseg hem, Bedrijfsrevisor."

Er wordt hier akte van genomen dat dit verslag besluit in volgende termen:

Op de laatste biz. van 1-nik B vermelden:Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"8. Besluit

De inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging van de naamloze vennootschap BERCHEM X SINGEL 3 NV met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Havenlaan 86C bus 103, bestaat uit terrein gelegen in stad Antwerpen, district Berchenn, Binnensingel/Ring RA/Borsbeekbrug, lot 6, kadastraal gekend Berchem 2de afdeling, sectie A deel van nummers 95K6,95L6, 95M6 en 95H6 met een oppervlakte van 4.624,20 m2 welke wordt ingebracht voor een waarde van EURO 2.840.000 en waarvoor 4.680 nieuwe aandelen van hetzelfde type en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en die in de winst zullen delen vanaf hun uitgifte.

Bij de beëindiging van mijn controlewerkzaamheden ben ik van oordeel dat:

-de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren betreffende inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch

verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden EURO

2.840.000,00 (twee miljoen achthonderd veertig duizend euro) is.

-De weerhouden fractiewaarde voor het bepalen van het aantal als tegenprestatie uit te geven aandelen ,

van een bestaand aandeel van BERCHEM X SINGEL 3 NV is EURO 620,00.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 4.680 aandelen, volledig volstort.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Boortmeerbeek op 4 juli 2014

A Van Rysseghem Bedrijfsrevisoren E.BVBA

Vertegenwoordigd door Ann Van Rysseghenn

Bedrijfsrevisor."

Verslag van de raad van bestuur

Tevens wordt het bijzonder verslag, opgemaakt door de raad van bestuur van de vennootschap

overeenkomstig artikel 602 W. Venn. omtrent de inbreng in natura, hier voorgebracht,

DERDE BESLUIT

Als vergoeding voor en ten belope van voormelde inbreng worden vierduizend vijfhonderd tachtig (4.580) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de thans bestaande aandelen aan de voormelde inbrenger de naamloze vennootschap IMMO BERCHEM X toegekend,

VIERDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering gelast ondergetekende notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, aangepast aan de bij deze buitengewone algemene vergadering genomen beslissingen.

ZESDE BESLUIT

De vergadering verleent de raad van bestuur alle bevoegdheden om voorgaande besluiten uit te voeren.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering verleent een bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling aan: 1) mevrouw Diane Dehennin, wonende te 1981 Hofstade, Heymansstraat 3 en 2) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LAUTES" met maatschappelijke zetel te 3570 Alken, Snoekstraat 3812 ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen met ondernemingsnummer 0808.688.802, RPR Tongeren, evenals haar bedienden, elk met mogelijkheid om afzonderlijk te handelen, met recht van indeplaatsstelling om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondememingsloket om daar alle formaliteiten te vervullen van inschrijvingen, latere wijzigingen, en schrappingen van de vennootschap en tevens om alle formaliteiten te vervullen bij de Directe en Indirecte Belastingen en de diensten van de B.T.W..

Voor ontledend uittreksel

(get.) Dick Van Laere, notaris

Tegelijk neergelegd: afschrift akte 10/07/2014,

Inhoudende coördinatie van statuten.

verslagen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterande notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

>10er:à behouden aan het Belgisch Staatsblad

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.08.2016, NGL 31.08.2016 16560-0496-026

Coordonnées
BERCHEM X SINGEL 3

Adresse
HAVENLAAN 86C, BUS 103 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale