BESTUURSCOMITE VAN DE NEDERLANDSTALIGE KATHOLIEKE SCHOLEN TE SINT-AGATHA-BERCHEM (VERKORT) BNKS

Divers


Dénomination : BESTUURSCOMITE VAN DE NEDERLANDSTALIGE KATHOLIEKE SCHOLEN TE SINT-AGATHA-BERCHEM (VERKORT) BNKS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 418.087.915

Publication

24/06/2014
ÿþ M002.2

e ;e 1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van der,akte ter griffie

.nee:yulegaiontvangen op

1111111RMIlpill

1 3 JUNI 2014

ter griffie van deàlgerlandstalige reilegieFi>wn koo

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 418.087.915

Benaming

(voluit) : Bestuurscomité van de Nederlandstalige Katholieke Scholen te

Sint-Agatha-Berchem

(verkort) : BNKS

Rechtsvorm : vzw

Zetel: Kerkstraat 83, 1082 Sint-Agatha-Berchem

Onderwerp akte: Wijzigingen Statuten

De Algemene Vergadering kwam op 10 maart 2014 samen en stelde vast dat:

(a) de uitnodiging met de agenda en het voorstel van statuutswijziging conform artikel 9 van de vigerende statuten aan de leden werd bezorgd.

(b) dat het vereiste quorum van 2/3 van de aanwezige 1 vertegenwoordigde leden conform de vzw-wetgeving behaald werd en de vergadering dus rechtsgeldig kon vergaderen over het voorstel tot statuutswijziging.

De voorstellen tot statuutswijziging werden met unanimiteit van de stemmen aanvaard.

Vanaf heden zijn de statuten ais volgt;

Titel 1  De vereniging

Artikel 1  De rechtsvorm

De vereniging wordt opgericht als een entiteit met rechtspersoonlijkheid, meer in het bijzonder als een vereniging zonder winstoogmerk (hierna "vzw" genoemd) op grond van de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 1 juli 1921, zoals onder meer gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002, de Wet van 16 januari 2003 en de Programmawetten van 22 december 2003 en 9 juli 2004 (hierna genoemd "V&S-wet")

Artikel 2 Naam

§1  De vzw draagt de naam: Bestuurscomité van de Nederlandstalige Katholieke Scholen te Sint-Agatha-Berchem, afgekort B.N.K.S,

§2 Deze naam moet voorkomen in elle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of door de afkorting "vzw", met nauwkeurige aanwijzing van de zetel.

Artikel 3  Zetel

De zetel is gevestigd te 1082 Sint-Agatha-Berchem, Kerkstraat 83, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Brussel.

Artikel 4 Doeleinden en activiteiten

De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van enig winstoogmerk, het inrichten en bevorderen van katholiek onderwijs en dat in de traditie van het opvoedingsproject van Jean-Baptiste De La Salie en ondersteund door het Vlaams Lasalliaans Perspectief vzw als mandaathouder van de Broeders van de Christelijke Scholen in Vlaanderen.

--------------- ------ T ------ ----------- -

-----

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening..

MOD 2.2

. . i. . " J.

Tot de concrete activiteiten waarmee de doelstellingen van de vzw worden verwezenlijkt, behoort onder meer schoolse, sociale, godsdienstige, culturele, wetenschappelijke en sportieve vorming, in het kader en volgens de richtlijnen van het katholiek onderwijs en volgens de eigen pedagogische methode.

Daarnaast kan de vzw alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde ideële niet-winstgevende doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële niet-winstgevende doelstellingen.

Artikel 5 - Duur

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan te allen tijde ontbonden warden.

Titel 2 - Lidmaatschap

Artikel 6- Leden

De vereniging telt enkel werkende leden.

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet ten minste vijf bedragen,

Artikel 7- Voorwaarden tot toetreding

§1 - Nieuwe leden worden aanvaard bij besluit van de algemene vergadering, op voordracht van de raad van bestuur.

§2- Nieuwe leden richten hun kandidaatstelling aan de voorzitter van bovenvermeld orgaan. Elke natuurlijke en/of rechtspersoon kan zich kandidaat steilen als werkend lid door een schriftelijk verzoek bij de raad van bestuur, met vermelding van naam, voornamen en adres of indien het een rechtspersoon betreft, naam, rechtsvorm en adres van de maatschappelijke zetel. De algemene vergadering zal beslissen over de aanvaarding van de kandidaat als werkend lid op haar eerste vergadering volgend op de aanvraag. De beslissing wordt genomen met een gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde leden van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan cliscretionair en zonder verdere motivatie beslissen dat een kandidaat niet aanvaard wordt als werkend lid.

Artikel 8 - Ontslag

Het ontslag van de leden geschiedt op de wijze bepaald door artikel 12 van de wet van 27 juni 1921.

Op elk ogenblik kan een lid zich terugtrekken uit de vereniging door een schrijven te richten aan de

voorzitter van de raad van bestuur, dat bil gewone brief of elektronisch bezorgd wordt.

Artikel 9 - Uitsluiting

De uitsluiting van de leden geschiedt op de wijze bepaald door artikel 12 van de wet van 27 juni 1921.

Als een lid in strijd handelt met de doelstellingen van de vzw, kan dat lid op voorstel van het bestuur of op verzoek van minstens een vijfde van alle leden worden uitgesloten door een bijzonder besluit van de algemene vergadering waarop minstens de helft van alle leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn en waarbij voor de beslissing een tweed erdemeerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden vereist is.

Zo kan onder meer worden uitgesloten, ieder lid waarvan de houding, het gedrag, uitspraken of geschriften, gedragingen in het publiek of in privé, onverenigbaar zijn met het doel van de vereniging of een aanslag betekenen op de goede naam van de vereniging. De algemene vergadering beoordeelt de feiten na belanghebbende te hebben gehoord en beslist zonder beroep.

Verliezen automatisch het lidmaatschap van de vereniging, zij die ten gevolge van een strafrechtelijke veroordeling hun burgerlijke en politieke rechten verloren hebben.

Artikel 10- Rechten en plichten

De leden nemen geen persoonlijke verplichtingen op zich en staan niet borg met hun eigen goederen voor de schulden van de vereniging.

De leden, ook de uitgetreden of de uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers, hebben geen deel in het vermogen van de vereniging. Evenmin hebben zij het recht om de door henzelf of hun rechtsvoorgangers gedane inbrengen of gestorte gelden terug te vorderen.

Artikel 11 - Bijdragen

De leden zijn tot geen bijdrage verplicht.

4.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Titel 3  Algemene vergadering

Artikel 12 Bevoegdheid

De algemene vergadering is bevoegd voor:

" het wijzigen van de statuten;

" het benoemen en afzetten van de bestuurders;

" het benoemen en afzetten van commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging, ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

" de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

" het goedkeuren van de begrotingen en de rekeningen;

" het ontbinden van de vereniging

" het uitsluiten van de leden van vereniging;

" het bepalen van de bestemming van de goederen van de ontbonden vereniging;

" de omzetting in een vennootschap met sociaal oogmerk.

Art 13  Vergaderingen

§1 Er moet ten minste elk jaar één gewone algemene vergadering gehouden worden na het afsluiten van

het boekjaar. In elk geval dient ze plaats te vinden binnen de zes maanden na sluiting van het boekjaar.

§2 Buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden telkens wanneer de omstandigheden dit vereisen en in elk geval wanneer een vijfde van de leden daarom vraagt.

§3 Oproepingen kunnen alleen geldig gedaan worden door de raad van bestuur, of door een vijfde van de leden nadat de raad van bestuur plaats en datum van de algemene vergadering heeft vastgelegd. Zij worden via de gewone post of via mail verstuurd ten laatste acht dagen v6ár de vergadering. De oproeping vermeldt dag, uur en plaats van de vergadering, en bevat de agenda.

§4  1° De leden worden twee (2) weken voorafgaand aan de vergadering uitgenodigd om punten op de agenda te plaatsen. Zij kunnen dit doen tot de tiende dag voorafgaand aan de vergadering.

2° leder voorstel, ondertekend door minstens 1/20 van de effectieve leden wordt aan de agenda van de algemene vergadering toegevoegd. De termijn waarbinnen dit moet gebeuren geldt vanaf de bijeenroeping tot vier kalenderdagen várfir de vergadering.

§5  De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter, bij diens afwezigheid door de ondervoorzitter en bij diens afwezigheid door het oudste aanwezige lid.

Artikel 14 Quorum en stemming

§1  Met uitzondering van de gevallen voorzien in de artikelen 8, 12 en 20 van de vzw-wet, is de vergadering geldig samengesteld en worden beslissingen genomen bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Bij staking van stemmen (onthoudingen en ongeldige stemmen worden niet meegeteld) is de stem van de voorzitter van de vergadering beslissend.

§2 Alle leden hebben stemrecht. Elk lid mag zich laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde. De volmacht moet schriftelijk en ondertekend zijn. Niemand mag over meer dan Mn volmacht beschikken.

Artikel 15  Verslag

Van elke algemene vergadering wordt een verslag opgemaakt. Het goedgekeurde verslag wordt ondertekend door de voorzitter en de secretaris, en in een apart register bewaard. Dat register, dat ter inzage van de leden zal zijn, wordt bewaard op de zetel van de vereniging. Een uittreksel met de beslissingen van de vergadering kan bezorgd worden aan elke derde die zijn wettig belang aantoont

Titel 4 Bestuur en vertegenwoordiging

Artikel 16 Samenstelling raad van bestuur

§1  De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur, die samengesteld wordt uit ten minste drie leden. De bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd en zijn te allen tijde door deze afzetbaar,

§2  De bestuurders oefenen hun mandaat ten kosteloze titel uit. Het mandaat van de bestuurders kan te allen tijde door de algemene vergadering worden beëindigd. Dit gebeurt na een procedure van afzetting. De bestuurder wordt voorafgaandelijk door de algemene vergadering gehoord.

§3 De bestuurders worden benoemd voor een termijn van zes jaar. Wanneer om een of andere reden een bestuurder wegvalt, wordt voor de resterende duur van zijn mandaat een nieuwe bestuurder benoemd. Uittredende bestuurders blijven ook na het verstrijken van hun mandaat in dienst, totdat in hun vervanging is voorzien.

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

§4  ledere bestuurder kan zelf ontslag nemen door een schriftelijke kennisgeving (ook per mail) aan de voorzitter van de algemene vergadering,

§5 Indien, om welke redenen ook, het aantal bestuurders tot minder dan drie is gedaald, zijn de overige bestuurders gemachtigd en verplicht onverwijld een algemene vergadering samen te roepen om in de benoeming van nieuwe bestuurders te voorzien. Zij zijn hiertoe persoonlijk aansprakelijk.

§6  De raad van bestuur kan onder de bestuurders een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester aanduiden. Bij ontstentenis of verhindering van de voorzitter worden zijn functies waargenomen door de ondervoorzitter en bij diens afwezigheid door de oudste van de aanwezige bestuurders.

Artikel 17 Raad van bestuur: vergaderingen, beraadslagingen en beslissingen

§1  De raad vergadert minimum vier keer per jaar. De vergadering wordt bijeen geroepen door de voorzitter of door twee bestuurders. De oproepingsbrief vermeldt de agenda, dag, uur en plaats van de vergadering en kan via gewone post of elektronisch verstuurd worden.

§2  De raad kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer tenminste de helft van de bestuurders aanwezig is op de vergadering. Indien dit niet het geval is, wordt binnen de 14 kalenderdagen een tweede bijeenkomst gehouden met minstens dezelfde agenda.

§3 - De besluiten worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen. Elke bestuurder heeft daarbij een stem.

§4  Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt. Het goedgekeurde verslag wordt door de voorzitter ondertekend en in een apart register bewaard. Uittreksels van het verslag worden geldig ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders.

Art. 18  Bevoegdheid en vertegenwoordiging

§1  De raad van bestuur heeft de residuaire bevoegdheid.

§2  De raad vertegenwoordigt als college de vzw in alle handelingen in en buiten rechte. Hij treedt op, als eiser of verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al of niet aanwenden van rechtsmiddelen. Hij is bevoegd voor aile handelingen, zonder uitzondering, van bestuur en van beschikking, met inbegrip van het vervreemden, zelfs om niet. Hij vertegenwoordigt de vereniging door het optreden van de meerderheid van zijn ledem

§3  Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vzw in en buiten rechte eveneens algemeen vertegenwoordigd door twee bestuurders die gezamenlijk handelen.

§4  De raad kan zijn bevoegdheden overdragen aan één of meer bestuurders of aan een derde. Elke delegatie van bevoegdheid is op ieder ogenblik herroepbaar, De duur waarvoor deze bevoegdheidsdelegatie plaatsgrijpt kan niet langer zijn dan het lopende mandaat van de raad van bestuur.

Artikel 19 Dagelijks bestuur

§1  De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vereniging opdragen aan een of meer personen, het dagelijks bestuur genoemd. Wanneer meer personen deel uitmaken van het dagelijks bestuur, dan wordt de bevoegdheid uitgeoefend als college.

§2  Onder dagelijks bestuur wordt verstaan: 'aile handelingen die dag aan dag moeten warden verricht om de normale gang van zaken van de vzw te verzekeren en die, wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken'.

Titel 5  Begrotingen en rekeningen

Artikel 20

Pet boekjaar valt samen met het burgerlijk jaar. De raad van bestuur legt de rekeningen van het voorgaande jaar en de begroting van het lopende jaar ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering. Vervolgens wordt bij afzonderlijke stemming aan de bestuurders en in voorkomend geval de commissarissen kwijting verleend.

Titel 6 Ontbinding en vereffening

Artikel 21

Eiehoudens de gevallen van rechterlijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan tot de ontbinding slechts worden besloten door de algemene vergadering overeenkomstig artikel 20 en volgende, van de wet van 27 juni 1921. In het ontbindingsbesluit worden tevens één of meer vereffenaars aangeduid.

Artikel 22

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

------ -- ; -- - ---------

§1 ln geval van ontbinding wordt het netto overblijvend maatschappelijk actief, na verrekening der

schulden en het aanzuiveren der lasten, overgedragen aan een werk met een gelijkaardig doel als dat van de vereniging, aan te duiden door de algemene vergadering.

§2  Bij het bepalen van de bestemming moeten de vereffenaars en de algemene vergadering rekening houden met het doel van de onderhavige vereniging en met de in artikel 4, § 1 en § 2 bedoelde beginselen en die voorwaarde ook aan de begiftigde opleggen. In geen geval mogen de activa toegewezen worden aan leden of oud-leden, tenzij het zou gaan om verenigingen met een doel gelijkaardig aan dat van de ontbonden vereniging ook dan moeten de goederen bestemd blijven voor een doel als dat van de ontbonden vereniging.

Artikel 23

Voor alles wat niet door deze statuten wordt geregeld, is de wet van 27 juni 1921 van toepassing.

Aldus aangenomen op de algemene vergadering gehouden te Sint-Agatha-Berchem op 10 maart 2014.

Bruno Raes

bestuurder - voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

* ;1Voor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/03/2014
ÿþ MOD 2.2

rif ln de bijlagen bil het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



na neerlegging van de akte ter griffie

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla,

" 1805725 + 1111111

an08±: ;° X

~ ,5 r-FR 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 418.087.915

Benaming

(voluit) Bestuurscomité van de Nederlandstalige Katholieke Scholen tel

Sint-Agatha-Berchem

(verkort) : BNKS

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Kerkstraat 83,1082 Sint-Agatha-Berchem

Onderwerp akte ; Ontslagen en Benoemingen

De Algemene Vergadering samenkomend op maandag 20 januari 2014, heeft conform artikel 8 van haar statuten de volgende beslissingen genomen:

Mevr. Maria Janssens, wonende te 1852 Beigem, Meerstraat 127,

E.H. Frans Van Uffelen, wonende te 1083 Ganshoren, Maria Van Hongarijelaan 21 bus 4, Dhr. Stephan Claessens, wonende te 1080 Sint-Jans-Molenbeek, Vierwindenstraat 62, nemen ontslag als bestuurder van de vereniging.

De algemene vergadering neemt kennis van hun beslissing en aanvaardt hun ontslag.

De raad van bestuur draagt dhr. Bruno Raes, wonende te 2018 Antwerpen, Walvisstraat 35, voor als bestuurder. De vergadering neemt daarvan kennis en benoemt hem tot bestuurder van de vereniging.

De raad van bestuur is vanaf heden dan ook als volgt samengesteld: dhr. André Jacquemyns, dhr. Joseph Paris, dhr. Erik Springael en dhr. Bruno Raes.

Aansluitend op deze algemene vergadering verdeelt de raad van bestuur conform artikel 12 van haar

statuten de volgende taken:

dhr. Bruno Raes, voorzitter,

dhr. Joseph Paris, secretaris,

dhr. E=rik Springael, penningmeester.

Opgemaakt te Sint-Agatha-Berchem op 20 januari 2014

Bruno Raes

voorzitter

op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/06/2011
ÿþ MOD 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



BRUSSEL

tif -08- 2011

Griffie

Stlasbel eald [



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Benaming

{Voluit) : Bestuurscomité van de Nederlandstalige Katholieke Scholen te

Sint-Agatha-Berchem

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Kerkstraat 83 te 1082 Sint-Agatha-Berchem

Ondernemingsnr : 418.087.915

Voorwerp akte : Ontslagen en benoemingen

Samenstelling van de Raad van Bestuur 2011 :

Ontslagen : de Algemene Vergadering van 12 mei 2011 overeenkomstig artikel 12 van de statuten heeft het:

ontslag aanvaard van de heer Herman Gysels als voorzitter : "

Naam : Gysels

Voornaam : Herman

Adres : Veldstraat 28 te 1731 Relegem

Geboren op 04-06-1944 te Halle

en heeft het ontslag aanvaard van mevrouw Maria de Geest als bestuurder :

Naam : de Geest

Voornaam : Maria

Adres : Veldstraat 28 te 1731 Relegem

Geboren op 15-08-1947 te Ninove

Herbenoemingen : de Algemene Vergadering van 12 mei 2011 overeenkomstig artikel 12 van de statuten''' heeft de herbenoemingen aanvaard van :

Naam : Claessens

Voornaam : Stephan

als voorzitter

Adres : Vierwindenstraat 62, 1080 Sint-Jans-Molenbeek

Geboren op 10-09-1935 te Aalst

Naam : Paris

Voornaam : Joseph

als secretaris

Adres : Comhairelaan 92, 1082 Sint-Agatha-Berchem

Geboren op 25.05.1959 te ...

Voor-,+

behouden aar*het Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

" Naam : Springael

Voornaam : Erik

als penningmeester

Adres : Josse Goffinlaan 26, 1082 Sint-Agatha-Berchem

Geboren op 06.02.1958 te Elsene

MOD 2.0

Naam : Jacquemyns

Voornaam : André

als bestuurder

Adres : Zavelenberggaarde 3, 1082 Sint-Agatha-Berchem

Geboren op 03.11.1935 te

Naam : Van Uffelen

Voornaam : Frans

als bestuurder

Adres : Maria Van Hongarijelaan 21 bus 4, 1083 Ganshoren

Geboren op 09.07.1927 te Antwerpen

Benoemingen : de Algemene Vergadering van 12 mei 2011 overeenkomstig artikel 12 van de statuten heeft de benoemingen aanvaard van :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Naam : Janssens

Voornaam : Maria

als bestuurder

Adres : Meerstraat 127, 1852 Beigem

Geboren op 02.07.2011 te Beigem

Leden van de Algemene Vergadering :

lid de heer Haeseldonckx Benno

Koning Albertlaan 50

1082 Sint-Agatha-Berchem

lid de heer Van Meensel Walter

Openveldstraat 162

1082 Sint-Agatha-Berchem

Rd de heer Van Nijverseel Rudy

Keizer Karellaan 152

1083 Ganshoren

allen van Belgische nationaliteit

Ondergetekende, Claessens Stephan, handelend als voorzitter, verklaart dat deze opgaaf volledig en naar waarheid is opgemaakt.

Gedaan te Sint-Agatha-Berchem op 12/05/2011 in 3 exemplaren,

Handtekening (verso),

voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BESTUURSCOMITE VAN DE NEDERLANDSTALIGE KATHO…

Adresse
Zetel: Kerkstraat 83, 1082 Sint-Agatha-Berchem

Code postal : 1082
Localité : BERCHEM-SAINTE-AGATHE
Commune : BERCHEM-SAINTE-AGATHE
Région : Région de Bruxelles-Capitale