BINNENVAART TOURS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BINNENVAART TOURS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 537.168.875

Publication

08/08/2013
ÿþ~ Mod Word 1'1.1

' " i*{I: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

 -

Voot behouc aan h. Belgis Staatsb

r

11111e!!§§11111

13129 0

3 JUIL. 201N

BRU

Griffie

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) : Binnenvaart Tours (verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Akenkaai 2 bis te 1000 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Het jaar tweeduizend dertien op 8 juli zijn bijeengekomen

1.Centraal Boekingskantoor Boottochten VZW (CBB vzw)(O.N. 0420.432,147)

Heilig Hartlaan 30 te 9300 Aalst

Optrendend met eigen middelen

Met vaste vertegenwoordiger Guido Moens

2.Marten de Vries wonende te

C.H. Peterstraat 35 te NL9714 CH Groningen

Optredend met eigen middelen

3.Svetlana Cernenchi wonende te

C.H. Peterstraat 35 te NL9714 CH Groningen

Optredend met eigen middelen

Artikel 1

De vennootschap draagt de naam Binnenvaart Tours Vennootschap onder firma.

Artikel 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1000 Brussel, Akenkaai 2 bis.

Die zetel kan binnen het rechtsgebied van België naar een andere gemeente of stad verplaatst worden

door eenvoudig besluit van de zaakvoerder.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel

Om in samenwerking met diverse organisatoren en toeristische partners, de coördinatie te voeren over- en toe te zien op de kwaliteitsvolle uitvoering van de algemene aspecten van promotie, klantenonthaal , animatie, en randanimatie van de bootarrangementen.

Ook de algemene supervisie over uitbating en uitbesteding van horeca en bar op de schepen, inzonderheid de kwalitatieve- en organisatorische aspecten hiervan, behoren tot de doelstellingen evenals het uittekenen en. uitwerken van geïntegreerde trajecten, en ook de organisatie van aangepaste opleidingen voor gidsen en bootbegeleiders.

Het verstrekken van nautische inlichtingen over de binnenvaart, het varen met de passagiersschepen, enz. .

o53 GS

Op de faatstC blz. van Luik B vermelden - Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Deze opsomming is enkel aanwijzend en niet beperkend.

Zij zal in het kader van haar werkzaamheden aile onroerende en roerende verrichtingen mogen stellen die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel of de verwezelijking ervan bevorderen.

Artikel 4

De vennootschap begint op heden en is opgericht voor een onbepaalde duur,

Artikel 5

Het kapitaal bedraagt 1.000,00 Eur vertegenwoordigd door 100 aandelen van

10,00 Eur ieder.

Dit kapitaal wordt als volgt onderschreven

- CBB vzw 60 aandelen hetzij 600,00 Eur volstort.

- Dhr. Marten de Vries 20 aandelen hetzij 200,00 Eur volstort.

- Mevr. Svetlana Cernenohi 20 aandelen hetzij 200,00 Eur volstort.

Artikel 6

De maatschappelijke deelbewijzen zijn ondeelbaar en op naam.

Indien er meerdere eigenaars zouden zijn voor één deelbewijs heeft de maatschappij het recht de rechten en voordelen hieraan verbonden op te schorten totdat één enkel persoon die reeds als vennoot aangenomen is, zal aangeduid worden als zijnde eigenaar van het deelbewijs.

Artikel 7

De maatschappelijke deelbewijzen kunnen niet overgedragen worden aan personen die voor deze overdracht nog geen lid waren van de vennootschap. Voor iedere overdracht tussen vennoten is steeds de voorafgaande toestemming van alle vennoten vereist,

Artikel 8

Het overlijden van een vennoot heeft de ontbinding van de vennootschap niet ten gevolge. De overblijvende vennoten of een door de eventueel enig overblijvende vennoot aan te duiden partij moeten de deelbewijzen van de erfgenamen overnemen tegen de waarde per deelbewijs vastgesteld in de notulen van de laatste Algemene Vergadering der vennoten, voorafgaand aan het overlijden. Ten dien einde zal de jaarlijkse Algemene Vergadering der vennoten de waarde van de deelbewijzen bepalen en in de notulen vermelden.

Artikel 9

De vennoten of hun rechtverkrijgenden kunnen in geen geval de verzegeling vorderen van de voorwerpen die tot het vermogen van de vennootschap behoren, noch om het even welke maatregelen vorderen die de normale werking van de vennootschap kan verhinderen.

Artikel 10

Is vennoot van de vennootschap: ieder die zich akkoord verklaard heeft met de standregelen, minstens één deelbewijs heeft onderschreven en als zodanig is aanvaard.

Aanvraag tot opname ale vennoot of onderschrijving van een deelbewijs betekenen tevens volledig akkoord met de standregelen.

Artikel 11

Over de aanvaarding van een nieuwe vennoot wordt beraadslaagd door de Algemene Vergadering der vennoten, die moet beslissen met éénparigheid van stemmen der aanwezige leden.

Artikel 12

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

De volgende personen worden benoemd als zaakvoerder :

Centraal Boekingskantoor Boottochten VZW, met vaste vertegenwoordiger Guido Moens.

zijn voor de duur van de vennootschap tot zaakvoerder benoemd. De macht van de zaakvoerder kan niet zonder wettige reden herroepen worden.

De zaakvoerder kan vrijwillig ontslag nemen door opzegging aan de vennoten, zonder dat voor de uitwerking van dit ontslag een statutenwijziging vereist is. Iedere ambtsbeëindiging en infunktietreding als zaakvoerder wordt openbaar gemaakt overeenkomstig artikel twaalf van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen.

Artikel 13

De boekhouding van de vennootschap wordt gevoerd en haar jaarrekening wordt opgemaakt overeenkomstig de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig en de Koninklijke Besluiten tot uitvoering daarvan.

Artikel 14

Met de inkomsten van de vennootschap worden elle kosten betaald die verbonden zijn aan het

verwezenlijken van het maatschappelijk doel.

De inkomsten van de vennootschap worden gevormd door de haar toekomende vergoedingen.

Artikel 15

De statutaire algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om twintig uur en indien deze dag een feestdag is, op de eerstvolgende werkdag. Zij zal verslag houden over de maatschappelijke aangelegenheden, kennisnemen van de jaarrekening, deze goed- of afkeuren en stemmen over de te geven ontlasting aan de zaakvoerder.

Artikel 16

Het maatschappelijk jaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december daaropvolgend. Het eerste jaar begint op heden en eindigt op 31 december tweeduizend dertien (31112/2013).

Artikel 17

Alle contracten die op datum van de oprichting van de vennootschap bestaan, zullen worden overgenomen door de vennootschap.

Artikel 18

Alle bepalingen van de artikelen 1832 tot en met 1872 van het Burgerlijk Wetboek, alsmede van de bepalingen van de vennootschappenwet waarvan bij deze statuten niet op geldige wijze is afgeweken, zijn van toepassing.

Ingeval van nietigheid van één of meer clausules van deze akte blijven alle overige bepalingen ervan de partijen tot wet strekken.

Artikel 19

Kennisname benoeming vaste vertegenwoordiger.

De vergadering neemt kennis van volgende benoemingen:

- Bij afzonderlijke beslissing van de raad van bestuur van de VZW Centraal Boekingskantoor Boottochten voornoemd op datum van heden werd genoemde Heer Guido Moens aangeduid ais vaste vertegenwoordiger, belast met de uitoefening van het bestuurders-mandaat in naam en voor rekening van de VZW Centraal Boekingskantoor Boottochten binnen de nieuw opgerichte vennootschap VOF Binnenvaart Tours.

Artikel 20

Er wordt bijzonder volmacht gegeven aan de Commanditaire Vennootschap Robert De Nul Boekhoudkantoor, Perrestraat 76 te 9550 Herzele, vertegenwoordigd door de heer Robert De Nul, voor de inschrijving bij de Kruispuntbank van de Ondernemingen en de inschrijving bij de Belastingen over de Toegevoegde Waarde administratie en voor het vervullen van alle nodige formaliteiten hiervoor.

behouden aan het Belgisch St2;atsblad Deze onderhandse akte werd opgesteld in vier exemplaren_ Elke partij verklaart een exemplaar ontvangen te hebben_ Eén origineel zal neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

Aldus opgemaakt te Brussel, 8 juli 2013 in vier originelen.



Centraal Boekingskantoor Boottochten VZVV Marten de Vries

Oprichter Oprichter

Guido Moens

Vaste vertegenwoordiger

Svetlana Cemenchi

Oprichter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij_ het Belgisch Staattstdasi QS/08J/013_-_Annex,es_ Moniteu belge

Coordonnées
BINNENVAART TOURS

Adresse
AKENKAAI 2BIS 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale