BISNODE BELGIUM HOLDING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BISNODE BELGIUM HOLDING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 418.893.510

Publication

19/06/2014
ÿþMOdWord11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie,

na neerlegging ter griffie van tleelteelegd/ontvartgen op "."

MON! EUR BELG

Il III II 1II 11IllIflI

*14119729*

12 -06- 2014

ELGIS H STAATSB

29 APR. 2014

ter griffie van de Nederlandstalige LAchtbank van imptiandei Brussel

Ondernemingsnr : 0418.893.610

Benaming

(voluit) :

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel : Researchdreef 65, 1070 Anderlecht

BISNODE BELGIUM HOLDING

(volledig adres)

Onderwerp akte Uitreksei uit het voorstel tot fusie Bisnode Belgium & Bisnode Belgium Holding (artikel 693 W. Venn.) opgemaakt door de Raden van Bestuur dd. 28: april 2014

In aanmerking nemende dat de Raden van Bestuur van voorvermelde vennootschappen het initiatief hebben genomen ertoe strekkend een fusie te verrichten onder elkaar, waarbij Bisnode Belgium NV de overnemencie vennootschap zal zijn en Bisnode Belgium Holding NV de overgenomen vennootschap

Aldus wordt voorgesteld:

1) De fusie zal betrekking hebben op (art. 693, 1° W. Venn)

1.de Naamloze Vennootschap "Bisnode Belgium", de overnemende vennootschap, die naar verluid van haar: statuten het nagemeld doel heeft:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

1.Alle studies, diensten en raadgevingen aan particulieren, aan ondernemingen, aan beroepsverenigingen; en openbare of privé-instellingen, op gebied van organisatie, beheer, automatisatie, informatica, auditing,; management- of marketingtechnieken of andere, die de rentabiliteit ontwikkelen.

2.De versnelde opleiding van deze specialisaties in de vorm van lessen, seminaries, congressen, studiereizen of anderen.

3.0e aankoop, de verkoop, de ontwikkeling, de cornmercialisatie onder gelijk welke vorm, de invoer, de

uitvoer, de fabricatie en herstelling, de verhuring, het beheer en de toepassing voor rekening van derden:

-van alle audiovisueel materiaal, boeken, syllabus, onderzoekdossier of andere;

-van aile benodigdheden, administratieve, didactische, technische, wetenschappelijke en

informatieverwerkende apparatuur;

-van alle software evenals van aile gelijkgestelde materiaal.

4.0e levering van alle inlichtingen, documentatie en interimaire personeelbijsland.

Zij mag om het even welke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel.

Zij mag op welke wijze ook belangen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto Naam an hoedanigheid van de instiumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tenaanzion van deiden fa vertogenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

Staatiblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

2.de N,aarnloze Vennootschap "Bisnode Belgium Holding", de overgenomen vennootschap, die naar verluid van haar statuten het nagemeld doel heeft

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, de aankoop, de verkoop, de verhuring, de makelaardij, de exploitatie, de verkaveling van aile onroerende goederen, evenals alle handelingen van onroerende promotie, alle studies en werken in het bijzonder met betrekking tot de oprichting van gebouwen, werken van bouwkunde en wegenbouw en alles wat erop betrekking heeft zowel in België ais in buitenland.

Zij mag de fabricatie, de vertegenwoordiging en de handel aannemen onder gelijk welke vorm, met inbegrip van import, de export, de verhuring van makelaardij van gelijk welke materialen, grondstoffen en elementen, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel.

Zij mag om het even welke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen dáen, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel.

Zij mag op welke wijze ook belangen nemen in aile zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkefijken.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in buitenland, het nemen van participaties in Belgische of buitenlandse vennootschappen, evenals het uitoefenen van mandaten van bestuurders of zaakvoerders, ten kostenloze titel of tegen betaling.

De vennootschap heeft eveneens tot doel;

Aile studies, diensten en raadgevingen aan particulieren, aan ondernemingen, aan beroepsverenigingen en openbare of privé-instellingen, op gebied van organisatie, beheer, automatisatie, informatica, auditing, management- of marketingtechnieken of andere

De aankoop, de verkoop, de ontwikkeling, de commercialisatie onder gelijk welke vorm, de brevettering, de verhuring, het beheer en de toepassing voor rekening van derden van software, inforrnaticabestanden, audiovisueel materiaal, boeken, syllabus, onderzoekdossier van alle benodigdheden, administratieve, didactische, technische, wetenschappelijke en informatieverwerkende apparatuur; evenals van aile gelijkgestelde organisatiemethoden en intellectuele producten.

2) Inhoud en motivering van de fusie

De fusie behelst het overnemen van het hele vermogen van Bisnode Belgium Holding door Bisnode Belgium, d.w.z aile activiteiten, alle activa en passiva, aile gekende en niet gekende rechten en verplichtingen, alle lopende contracten met klanten en leveranciers en alle lopende contracten van personeelsleden van Bisnode Belgium Holding.

Binnen de Bisnode groep waartoe beide bedrijven behoren, werd er in 2012 een duidelijke trend ingezet om met één naam en én bedrijf per land naar buiten te komen (voor zover de activiteiten dit toelaten).. In het thuisland van de holding, Zweden, werden maar liefst 17 bedrijven onder 1 nieuw Bisnode Zweden bedrijf ondergebracht. De belangrijkste reden om naar 1 Bisnode identiteit over heel Europa te gaan is het creëren van 1 merk met een hogere internationale bekendheid en een uniforme positionering op de markten,

Niet enkel de worden operationele bedrijven samengesmolten, ook dient bekeken te worden of tussenliggende vennootschappen/holdings niet kunnen worden geëlimineerd.

In 2013 werden alle operationele BtC activiteiten gefusioneerd binnen Bisnode Belgium. We verwijzen naar de fusies met Bisnode Interact en Biside, beide bedrilven werden gefusioneerd met Bisnode Belgium in de loop van 2013. Er was duidelijk een mogelijkheid om betere synergieën te creëren op het vlak van oplossingen, communicatie en de marktbenadering. Ook alle ondersteunende diensten (HA, B&OS, Finance, IT en juridische diensten) werden ingezet voor de verschillende BtC bedrijven.

De onderliggende fusie beoogt een verdets rationalisatie en vereenvoudiging van de organisatiestructuur van Bisnode in België.

De activiteiten van Bisnode Belgium Holding zijn grotendeels ten dienste van Bisnode Belgiurri (en in veel mindere maten voor Bisnode Frankrijk en Bisnode Nederland). Het is dus logisch om deze dan verder te incorporeren in de operationele entiteit.

De fusie zal er ook toe leiden dat de erfpachtregeling aangegaan door Bisnode Belgium Holding en de onroerende leasing overeenkomst aangegaan door Bisnode Belgium in eenzelfde entiteit komen te zitten,

J waardoor, de exploitatie van de Business Service Activiteiten door Bisnode Belgium eenvoudiger en transparanter kunnen worden gevoerd.

In het kader van de bestaande erfpachtregeling werden de nodige bodemattesten opgevraagd. Het betreft volgende perceelnummers:

21307_F_0126_D_000_00 (14141,8 m7)

21307_F_0126 000_04 (853,21 m2)

De conclusie van beide bodemattesten gedateerd 19/2/2014 en geldig voor een periode van maximaal 6 maanden zijn ais volgt:

Er zijn momenteel geen verplichtingen voor wat betreft de vervreemding van zakelijke rechten (bv. verkoop) cf de overdracht van een milieuvergunning op dit perceel.

Ook zal het beheer van alle activa in de schoot vanevennootschap een doeltreffender beheer toelaten.

Voorts zal de fusie leiden tot een vereenvoudiging van het administratief beheer en dusdanig leiden tot het verminderen van diverse operationele kosten.

Tenslotte zal de fusie ook leiden tot een transparantere structuur voor externe partners en in het algemeen naar alle klanten die door Bisnode in Belgëworden bediend. Deze fusie zal de marktpositionering van Bisnode in Belgënog verder ondersteunen en versterken.

De ondergetekenden bevestigen dat deze fusie voldoet aan de voorwaarden zoals voorzien in artikel 117 en 120 van het Wetboek der Registratierechten, artikel 211 en 212 van het Wetboek inkomstenbelastingen 1992 en artikel 11 en 1 ige van het BTW-wetboek.

3) De ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg (art. 693, 2 W.Venn.)

Het aantal uit te reiken aandelen zal bepaald worden op basis van de hierna vermelde ruilverhouding.

De ruilverhouding is bepaald voor zowel Bisnode Belgium NV ais voor Bisnode Belgium Holding NV op basis van de netto eigen vermogenswaarde zoals deze blijken uit de jaarrekeningen van beide vennootschappen per 31 december 2013.

Deze keuze is gemaakt ermee rekening houdend dat beide vennootschappen die bij de voorgestelde fusie betrokken zijn, verbonden vennootschappen zijn en tot dezelfde groep behoren. In het bijzonder houdt de overgenomen vennootschap 100% van de aandelen in de overnemende vennootschap, en 100% van de aandelen in de overgenomen vennootschap zijn gehouden door de Nederlandse moedervennootschap Bisnode Holding I3enefra BV,

Andere gangbare methodes zoals de waardering op basis van de discounted cash flow or EBITDA multiple method leken niet aangewezen voor een intragroep fusie, waarbij de aandelen van aile betrokken vennootschappen (in)direct gehouden worden door dezelfde aandeelhouder.

Bisnode Belgium Holding NV

Netto eigen vermogen EUR 11.700.962

Aantal aandelen 180.000

Netto eigen vermogen per aandeel EUR 65,00534

Bisnode Belgium NV

Netto eigen vermogen EUR 8.968.339

Aantal aandelen 600.000

Netto eigen vermogen per aandeel EUR 14,94723

Ruilverhouding

EUR 65,00534/ EUR 14,94723 = 4,349 (afgerond 4,3)

Bijgevolg, zal 1 aandeel in de Overgenomen Vennootschap worden omgeruild voor 4,3 nieuwe aandelen in de Overnemende Vennootschap."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er zullen dus in totaal 180.000 * 4.3 = 774.000 nieuwe aandelen worden uitgegeven.

4) De wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt (art. 693, 3° W.Venn.)

Er werden geen specifieke waarderingsmethodes gebruikt ter bepaling van de ruilverhouding aangezien de alle aandelen van Bisnode Belgium Holding in handen zijn van Bisnode Holding Benefra BV.

De voorgestelde ruilverhouding heeft geen enkele impact op de rechten en belangen van de aandeelhouder (zowel voor als na de fusie).

De Raad van Bestuur werd niet geconfronteerd met bijzondere moeilijkheden in het kader van de voorbereiding van de huidige fusie en in het kader van het vaststellen van de ruilverhouding.

5) datum vanaf dewelke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht (art. 693, 4° W.Venn.)

De datum vanaf dewelke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht, wordt bepaald op 1 januari 2014.

6) datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap Bisnode Belgium Holding boekhoudkundig en voor directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap Bisnode Belgium (art. 693, 5° W.Venn.)

De datum vanaf welke de verrichtingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig en vanuit oogpunt van directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap wordt bepaald op 1 januari 2014.

7) rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de overgenomen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (art. 693, 6° W. Venn.)

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen.

8) bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedresrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 695 bedoelde verslag (art. 693, 7° W.Venn.)

De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissaris voor het opstellen van de het in artikel 695 bedoelde verslag wordt begroot op 4.000 EUR (excl BTW) per betrokken vennootschap in de fusie.

9) bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de fusie deelnemen (art. 693, 8° W.Venn.)

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de fusie deelnemen.

Kosten en bijzondere opmerkingen

Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de kosten verbonden aan de fusie zoals voorgesteld in geval van goedkeuring ervan door de Algemene Vergadering zullen gedragen worden door de overnemende vennootschap.

Ingeval de fusie zoals voorgesteld niet wordt goedgekeurd of voltrokken zal worden, zuilen alle kosten verbonden aan de voorbereiding van de splitsing gedragen worden door de overnemende vennootschap.

,

Hieronder worden de balansen van de in de fusie betrokken vennootschappen per 31112/2013

weergegeven, alsook de balans na de fusie

ag= Blenode Beleurn

8811 = BisnodeBelgitim Hodlinz

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

31e12r201z ' 31112001 Ellimnetie aanscher pelons

intug2 mronv 2 orinnorAn nrrife

0 1.232.786 1338.034 0 1 461 096 91,095 *0 185.943 ri' Q tt

0 1.232.7E6

499369 0 0 0 0 2.237.404

499.369 o

o 1 461 096 91.095 0 665212

o

I. Oprichtingskosten

Il. Imtnaterie vaste activa

M. tleterlita vaste activa

A Terreinen en gebouwen

B Mstallaties, machines en uitrusting

C. Meubilair en rollend materieel

D Leasing en soortgelijk rechten

E. Overige materiéle vaste active

F. Activa in aanbouw en vooruitbetalingen

Iv. Financiële vaste activa 9.281 8.745.661 0 30' 8,754.974

A. Verbonden ondernemingen 0 8,745,651 0 30' 0.745,691

1 beelnemingen 0 8.745.661 0 30 8,745.691

O Andere !maniai& vaste activa 9.283 0 9.283

V. Vorderingen op meer dan éénaar o o 0

VI. Voorraden en bestellingen hi uitvoering o o o

VII. Vorderingen op ten hoogste één jaar 14.045.934 1.793.820 -6.056.589 9.783.165

A Handelsvorderingen 8.095 837 396.923 -186 599 8 306 221

B Overige vorderingen 6.950.047 1,396,897 .5,070000 1476.944

,-

VIII. Geldbeleggingen ' 0 ri

Cir

IX. Liquide middelen 1.097.433 6.819.378 -30 7:916.780

X. Overlopend. ° rekeningen 307.728 714 308.442

, I ' o

.... .... ..

"rainai der Activa 18.431.198, 17.858.942 .6.056.589. Or 30.233.551



gilmrnatie onsc Bolus

311120013 -3lI12lZO1 intercornearnE 2.45nzikren



eassiver 3.968.339 11.7,08.96Z 2 6.0 .e.l.nq

egeo YglirrOgen

I. K " " " apitaal 4.950.000r' 11.090.800 16.049.000

A Geplaatst kapitaal 4.950.000f 11.090.000 16.040.000

B. lliel-opgevraegd kapitaal 0

II. Uitgiftepremles 0 0 0

HL HerwaarderIngsmeerwaarden 0

IV. Reserves 495.000 401.277 896.277

A. Wettelijke reserve 495.000: 401.277 896.277

V. Overgedragen winst (vernes' 3,523.339 209.685 3.733-024

VI. Kapitaalsubsidies 0 o o

NilL A. Voorzieningen voor risico's en koste 41.530 0 41.530

VIII. Schulden op meer dan éditjaar 0. o o

l x. Schulden op ten hoogste éèn jaar .. 6.134.844 -6,0- 56.589 8.327.952

8.249.697

G. Handeisschulden 3779,203 200.826 -186,5E9 3 793 440

1 Leveranciers 3.779203 200 826 -186.589 3.793.440

2 Te betalen wissels 0

D. Ontvangen voonetbelaiengen op bestetting o

E. Belastingen, bezoldingen en sociale latifert r 4,470.494r 64.017 8,534 511

1 Belastingen 1 304 615- 6.528 1,311 143

2. Bezoldigingen en sociale lesten 3,165.379 57 489 3223 368

F . Overige Schulden 0 5.870.000 -5.870 000 0

X. Overlopende rekeningen 1-171-632 23.136 1194-76

Toute der Passiva 18.431.198 17.858.942 4.055.589 0' 30,231551

Bay Consulting BVBA.

Gedelegeerd bestuurder

vast vertegenwoordigd door mevrouw Martine Bayens

. '" -', ' _ ' " ' i' %'' , 

,.................. . . . ,. . ... . . .. . ... __., . .   ...

Op de leatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam an hoedanigheid van de instrumenterende relerib, heiziji van de petso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso 1 Naam en handtekening

25/08/2014
ÿþmod 11.1

4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatattgl>bekend te maken kopie

..ve/

na neerlegging ter griffie van de akte ePri/o,

111111%8M01111111

sg-en op

/ 3 4116:

ter greee

rechtbank e Necieriendst

"Gleehenclei 9 eilge

Ondememingsnr 0418.893.510

Benaming (voluit) Bisnode Belgium Holding

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel Researchdreef 65

1070 Anderlecht

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING  PROCES-VERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

l! Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt door Meester Frank DEPUYT, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'DEPUYT, RAES & DE: GRAVE, geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op 31 juli 2014 en neergelegd op de griffie van del Rechtbank van Koophandel te Brussel v66r de vervulling van de formaliteiten van registratie, dat de buitengewonel algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Bisnode Belgium Holding", waarvan de! maatschappelijke zetel gevestigd is te 1070 Anderlecht, Researchdreef 65, beslist heeft :

il L tot goedkeuring van het fusievoorstel van 28 april 2014,

opgesteld 1. door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "Bisnode Belgium", met maatschappelijke zetel tel '; 1070 Anderlecht, Researchdreef 65, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel, onder het ondernemingsnummer:

0458.662.817, hierna kortweg " de Overnemende Vennootschap" genoemd; en 2. door de raad van bestuur van del

naamloze vennootschap "Bisnode Belgium Holding", met maatschappelijke zetel te 1070 Anderlecht, Researchdreef 65,l !i ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel, onder het ondernemingsnummer 0418.893.510, hierna kortweg "de; l! Overgenomen Vennootschap" genoemd,

- neergelegd op de griffie van de Nederlandstalige rechtbank van koophandel van Brussel, op 29 april 2014,i bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 19 juni 2014, onder nummers 14119728 voor dei l! Overnemende Vennootschap en 14119729 voor de Overgenomen Vennootschap;

l; 2. tot de ontbinding, zonder vereffening, van de Overgenomen Vennootschap en tot fusie door overneming door dei Overnemende Vennootschap, mits overdracht aan deze laatste van de algeheeiheid der activa en passiva van het vermogen van de Overgenomen Vennootschap, niets uitgezonderd noch voorbehouden, op basis van de jaarrekening van dei Overgenomen Vennootschap betreffende het boekjaar, afgesloten per 31 december 2013.

Alle handelingen verricht vanaf 1 januari 2014 door de Overgenomen Vennootschap worden beschouwd, vanuit! boekhouding standpunt en vanuit het standpunt van , de directe belastingen, als zijnde vervuld voor rekening van de! Overnemende Vennootschap. De veranderingen die eruit voortvloeien in de activa en passiva van de Overgenomen, Vennootschap zullen ten bate of ten laste zijn van de Overnemende Vennootschap.

Aan de enige aandeelhouder van de Overgenomen Vennootschap werden zevenhonderd vierenzeventigduizend (774.000) nieuwe aandelen van de Overnemende Vennootschap toegekend, die alle volledig volgestort zijn en geen nominale waarde: hebben.

il Deze nieuwe aandelen zullen van hetzelfde type zijn en zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande, aandelen van de Overnemende Vennootschap en nemen deel in de winst vanaf 1 januari 2014.

Zij werden allen toegekend aan de enige aandeelhouder van de Overgenomen Vennootschap a rato van vier komma drie i; (4,3) nieuwe aandelen van de Overnemende Vennootschap voor één (1) bestaand aandeel van de Overgenomen Vennootschap, ten verzoeke en onder de verantwoordelijkheid van de raad van bestuur van de Overnemende

!, Vennootschap. ;

De besluiten van het verslag van de commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PriceWaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren, vast vertegenwoordigd door; Mevrouw IIELSEN Griet, aangesteld door de bestuursorgangen van de betrokken vennootschappen, luiden letterlijk alsi, !! volgt: "6. Conclusie

Op basis van ons onderzoek, uitgevoerd in overeenstemming met de normen voor de beroepsuitoefening inzake de controlei! l! van fusie- en splitsingsverrichtingen van de handelsvennootschappen zoals uitgevaardigd door het Instituut van dei! l! Bedrijfsrevisoren (IBR), kunnen wij met betrekking tot de voorgenomen fusie door overneming van Bisnode Belgium!!

Holding NV door Bisnode Belgium NV besluiten dat:

*

het fusievoorstel dat door de bestuurorganen van de te fuseren vennootschappen in gemeenschappelijk overleg werd opgesteld, de informatie bevat die door artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen wordt vereist;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 111

4 "

* de methode volgens dewelke de ruilverhouding is vastgesteld, zoals die in dit verslag is beschreven, gebaseerd is op het «

boekhoudkundig eigen vermogen van de te fuseren vennootschappen op datum van 31 december 2013;

* Op basis van het fusievoorstel van 28 april 2014 en het fusieverslag van 15 mei 2014 stelt de Raad van Bestuur voor om

een waarde per aandeel van Bisnode Belgium Holding NV aan EUR 65,99534 te weerhouden en een waarde per aandeel

van Bisnode Belgium NV aan EUR 14,94723 wat leidt tot een ruilverhouding van 4,3 (afgerond) nieuwe aandelen van

Bisnode Belgium NV voor één bestaand aandeel van Bisnode Belgium Holding NV zonder opleg in geld;

* de toegepaste waarderingsmethoden aanvaardbaar zijn in de gegeven omstandigheden daar beide vennootschappen

rechtstreeks 100% deel uitmaken van dezelfde groep. Bovendien houdt de overgenomen vennootschap 100% van de

aandelen in de overnemende vennootschap, en 100% van de aandelen in de overgenomen vennootschap zijn gehouden door

de Nederlandse moedervennootschap Bisnode Holding Benefra BV

Sint-Stevens-Woluwe, 30 juli 2014

De commissaris

PwC Bedrijfsrevisoren BCVBA

Vertegenwoordigd door

(handtekening)

Griet Flelsen

Bedrijfsrevisor"

3. alle bevoegdheden te verlenen aan de raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap, teneinde in het kader van de fiisie

- te waken over het verloop van de overdrachtbewerkingen naar de Overnemende Vennootschap betreffende de inschrijving van de verschillende elementen van het actief en passief vermogen van de Overgenomen Vennootschap op hun boekhoudkundige waarde op 1 januari 2014 in de boekhouding van de Overnemende Vennootschap;

- aan alle zakelijke rechten, voorrechten, ontbindende rechtsvorderingen te verzaken, opheffing te verlenen, met of zonder betaling van aile bevoortechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere beletselen; - de Overgenomen Vennootschap in de plaats te stellen van alle verbeterende of aanvullende akten en in geval van vergissing of vergetelheid in de opsomming van de overgedragen goederen door middel van algemene vermogensoverdracht tengevolge van ontbinding zonder vereffening;

- onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde opdrachten, een bepaald deel van zijn bevoegdheden te delegeren zoals hij dat bepaalt en voor de door hem vastgestelde duur,

4. alle bevoegdheden aan de heer MERCKX Geert, wonende te 1740 Ternat, August De Feyterstraat 96, met macht van

indepla.atsstelling, teneinde in het kader van huidige fusie:

- de Overgenomen Vennootschap te vertegenwoordigen in de bewerkingen van de fusie;

- de zevenhonderd vierenzeventigduizend (774.000) nieuwe aandelen van de Overnemende Vennootschap toe te kennen

aan de enige aandeelhouder van de Overgenomen Vennootschap;

- te zorgen voor de bijwerking van het aandelenregister van de Overgenomen Vennootschap;

- alle nodige en nuttige formaliteiten te vervullen in het Rechtspersonenregister, de Kruispuntbank van Ondernemingen, het

ondernemingsloket en bij de B.T,W.-administratie,

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Gelijktijdige neerlegging : uitgifte, volmacht, vier verzakingen, verslag.

F.DEPUYT, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

voor-tebbucren aan het Belgisch Staatsblad

29/01/2014
ÿþr

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend teer, na neerlegging ter griffie van de akte

Ilq

Jriffr

M ~ N ITEUR13ELGE Egglietagi

~_

2 2 -01- ~ 014 Î r~i JAN ;~~1}f~º%

Benaming : BISNODE BELGIUM HOLDING

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Researchdreef 65, 1070 Brussel

TSBLAD

-" -Bijlagen-bij-het-Belgisch Staatsblad  294ll" /2D14r exen-du Acloniteur-.belge

Ondernerningsnr : 0418.893.510

Voorwerp akte ; Ontslag en benoeming bestuurder

Uittreksel uit het schriftelijk besluit van de enige aandeelhouder, g inpen op 4e 6mber 2013

De enige aandeelhouder neemt volgende besluiten aan:

Eerste besluit

De enige aandeelhouder besluit met ingang van 1/12/2013 het bestuursmandaat van Dhr, Fredrik Akerman, te beéindigen.

De te verlenen kwliting voor de uitoefening van diens opdracht gedurende de periode gaande van het begin van het lopende boekjaar tot voormelde datum van ontslag zal op de eerstvolgende gewone algemene vergadering van aandeelhouders worden voorgelegd,

Tweede Besluit

De enige aandeelhouder besluit met ingang van 01/12/2013 te benoemen als bestuurder van

de vennootschap: Dhr. Peter Agren, met woonplaats te Vistra Tyevâgen 58, S-663 42 Hammarii (Sweden).

Voornoemd mandaat Is onbezoldigd en zal eindigen onmiddellijk na de statutaire vergadering

van aandeelhouders van het jaar 2018.

Voor de goede orde bevestigt de enige aandeelhouder dat de raad van bestuur aldus is samengesteld uit volgende leden:

-Bay Consulting BVBA, met maatschappelijke zetel te Jonetlaan 17,1640 Sint-Genesius-Rode, vast vertegenwoordigd door Mevr, Martine Bayens

-Laudesc NV, met maatschappelijke zetel te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Square Vergote 19, vast vertegenwoordigd door de heer Laurent De Schouwer,

-Dhr. Peter Agren, met woonplaats te Vistra Tyevâgen 58, S-663 42 Hammarii (Sweden)

Bay Consulting BVBA

vast vertegenwoordigd door Martine Bayens

gedelegeerd bestuurder

,)ri Inasç+C ]...ire ES JGfrr" :l.jn,n " f{nn9n . 11r,nrjF." 4'?I" " E9,a val' Oe ir-ylruttlCrl'orür1+e3 r0lF.rIS, rlpfz" 1 " lar, Cir. pr-í: C.t,,in:r:lr,

bc:vosgd dE res." ,' ;., . .. " ton aj,nncn van derden t roriegen4,00rdlgen Verso Naam en 1ta»dtt+kEA, =r.

opie

16/01/2014
ÿþ Benaming : Fiechtsvorm WDM Belgium Holding

Z¢tel Naamloze Vennootschap

Onderrserrllr-Igsnr Voomerp alite : Researchdreef 65. 1070 Brosse!

0413 893 510

Ontslag en benoeming bestuurder





Uittreksel uit het schriftelijk besluit van de enige aandeelhouder, genomen op 28/12/2012

De enige aandeelhouder neemt volgende besluiten aan:

Eerste besluit:

De enige aandeelhouder besluit met ingang van 31/12/2012 het bestuursmandaat van WDM International BV, met maatschappelijke zetel te Wattbaan 1, 3439 -ML Nieuwegein (Nederland), vast vertegenwoordigd door de heer Pieter-Paul Neuteboom, te beëindigen.

De te verlenen kwijting voor de uitoefening van haar opdracht gedurende de periode gaande van het begin van het lopende boekjaar tot voormelde datum van ontslag zal op de eerstvolgende gewone algemene vergadering van aandeelhouders worden voorgelegd.

Tweede Besluit:

De enige aandeelhouder besluit met ingang van 01/01/2013 te benoemen als bestuurder

van de vennootschap:

Laudesc NV, met maatschappelijke zetel te 120D Sint-Lambrechts-Woluwe, Square Vergote 19

(RPR 0 463.417.696), vast vertegenwoordigd door de heer Laurent De Schouwer.

De enige aandeelhouder besluit voor de goede orde te bevestigen dat de raad van bestuur aldus is samengesteld uit volgende leden:

Bey Consulting BVBA, met maatschappelijke zetel te Jonetlaan 17, 1640 Sint-Genesius-Rode, vast vertegenwoordigd door Mevr. Martine Bayens

- De heer Fredrik Akerman, met woonplaats te Fórfattarvâgen 53, 167 75 Bromma (Zweden) Laudesc NV, met maatschappelijke zetel te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Square Vergote 19, vast vertegenwoordigd door de heer Laurent De Schouwer.

Bay Consulting BVBA

vast vertegenwoordigd door Martine Bayens

gedelegeerd bestuurder

ï.G'CiCt I r r~ ~~i~ ~'i.Qfl'~~ 'n' ri:..,r'i~i~i~" r_r~i r~ r, ; f"r ,rl' li li_I  ü" r" . I ',i

n" ._i" -,1111!'J_ 15tCr;r.,rri. I?.I" al"II'.lfl JII IfFIIr 'r fi.",13ir'.n4r71aíí.

LtG-`f=,q fl.sllrJi;,iening

i< .

1 *14016138*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u

ui

1'

18/07/2013
ÿþ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

StaatsbiaF



Benaming : Bisnode Belgium Holding

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Researchdreef 65, 1070 Brussel

Ondernemingsnr : 0418.893.510

Voorwerp akte : benoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering der Aandeelhouders, gehouden op de maatschappelijke zetel, op 31 mei 2013.

De Algemene Vergadering benoemt de BCVBA PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-woluwe, Woluwedal 18, als commissaris voor een termijn van drie jaar.

Deze vennootschap heeft Mevr< Griet Helsen, bedrijfsrevisor, aangeduid als vertegenwoordiger die gemachtigd is haar te vertegenwoordigen en die belast wordt met de uitoefening van het mandaat in naam en voor rekening van de BCVBA. Het mandaat vervalt na de Algemene Vergadering der Aandeelhouders die de jaarrekening per 31 december 2015 dient goed te keuren

Bay Consulting BVBA

vast vertegenwoordigd door Martine Bayens

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 06.06.2013 13157-0422-034
13/02/2013
ÿþmod 11.1

LUjk B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

GriOï¬ fii FEB 2013

e

i *1302 305*

N

h

Ondernemingsnr : 0418.893.510

Benaming (votait) : WDM BELGIUM HOLDING

(verkort) ;

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Researchdreef 65

1070 Anderlecht

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING  WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING - WIJZIGING BESTUURIVERTEGENWOORDIGING STATUTENWIJZIGINGEN - MACHTEN "

Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt door Meester Isabelle RAES, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke;

vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT, RAES & DE;

GRAVE, geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op 28 januari 2013 en neergelegd op de griffie van de,

Rechtbank van Koophandel te Brussel vóór de vervulling van de formaliteiten van registratie, dat de buitengewone algemene

vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "WDM BELGIUM HOLDING", waarvan de zetel

gevestigd is te 1070 Anderlecht, Researchdreef 65, beslist heeft :

1. de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen in Bilnode Belgium Holding,

c 2. - de datum van de jaarvergadering te wijzigen als volgt; deze zal voortaan doorgaan op de laatste vrijdag van de maand mei

' om 10 uur

- dat de volgende jaarvergadering zal plaatshebben op vrijdag 31 mei 2013 om 10 uur.

3. de statuten van de vennootschap te wijzigen als volgt:

- vervanging van de tweede zin van artikel 1 door de volgende tekst:

"Haar naam luidt Bisnode Belgium Holding".

- vervanging van artikel 25 door volgende tekst

"De vennootschap wordt in alle rechtshandelingen en akten, met inbegrip van degenen die de tussenkomst van een openbaar=;

: ambtenaar of een ministerieel ambtenaar vereisen, alsmede in rechte, vertegenwoordigd:

- hetzij, door twee bestuurders die gezamenlijk optreden,

- hetzij door bijzondere gevolmachtigden, binnen de perken van hun opdracht,

- hetzij, binnen de perken van het dagelijks bestuur, door een afgevaardigde belast met het dagelijks bestuur."

- vervanging van artikel 29 door volgende tekst :

"De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei om 10 uur of indien die dag een wettelijke°

feestdag is, de eerstvolgende werkdag die geen zaterdag is."

' VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Gelijktijdige neerlegging : uitgifte, volmacht, historiek + coordinatie,

I.RAES, geassocieerd notaris,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

24/01/2013
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voc behoi aan I Belgi Staats

1111IIN130~9N191IIIVNIIIIANVIIR~

*08

MOSUL

1 JAN 2013

Griffie

Benaming : WDM Belgium Holding

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Researchdreef 65, 1070 Brussel

Ondernemingsar : 0418.893.510

Voorwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder

Uittreksel uit het schriftelijk besluit van de enige aandeelhouder, genomen op 28/12/2012

De enige aandeelhouder neemt volgende besluiten aan;

Eerste besluit:

De enige aandeelhouder besluit met ingang van 31/12/2012 het bestuursmandaat van WDM International BV, met maatschappelijke zetel te Wattbaan 1, 3439 -ML Nieuwegein (Nederland), vast vertegenwoordigd door de heer Pieter-Paul Neuteboom, te beëindigen.

De te verlenen kwijting voor de uitoefening van haar opdracht gedurende de periode gaande van het begin van het lopende boekjaar tot voormelde datum van ontslag zal op de eerstvolgende gewone algemene vergadering van aandeelhouders worden voorgelegd.

Tweede Besluit:

De enige aandeelhouder besluit met ingang van 01/01/2013 te benoemen als bestuurder

van de vennootschap:

Laudesc NV, met maatschappelijke zetel te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Square Vergote 19

(RPR 0 463.417.696), vast vertegenwoordigd door de heer Laurent De Schouwer.

De enige aandeelhouder besluit voor de goede orde te bevestigen dat de raad van bestuur

aldus is samengesteld uit volgende leden;

- Bay Consulting BVBA, met maatschappelijke zetel te Jonetlaan 17, 1640 Sint-Genesius-Rode,

vast vertegenwoordigd door Mevr. Martine Bayens

- De heer Fredrik Akerman, met woonplaats te Fiirfattarvëgen 53, 167 75 Bromma (Zweden)

- Laudesc NV, met maatschappelijke zetel te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Square Vergote 19,

vast vertegenwoordigd door de heer Laurent De Schouwer.

Bay Consulting BVBA

vast vertegenwoordigd door Martine Bayens

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

03/07/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.06.2012, NGL 27.06.2012 12227-0345-033
23/05/2012
ÿþMod Word 11.1

:Luik, B " In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'~



iw

*iao9a9sn*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0418.893.510

Benaming

(voluit) : WDM BELGIUM HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Researchdreef 65, 1070 Anderlecht

(votledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van bestuurders en gedelegeerd bestuurder Uittreksel uit het schriftelijk besluit van de enige aandeelhouder genomen op 3 mei 2012:

'De enige aandeelhouder neemt de volgende besluiten aan:

Eerste besluit

De enige aandeelhouder besluit met onmiddellijke ingang het bestuursmandaat van Vectron BVBA, met. maatschappelijke zetel te Wolvenstraat 11 C, 2861 Sint-Katelijne Waver (RPR 0810.782.022), vasts vertegenwoordigd door de heer Koen Van Elverdinghe, te beëindigen.

De te verlenen kwijting voor de uitoefening van haar opdracht gedurende de periode gaande van het begin van het lopend boekjaar tot voormelde datum van ontslag, zal op de eerstvolgende gewone algemene! vergadering van aandeelhouders worden voorgelegd.

Voor de goede orde bevestigt de enige aandeelhouder dat het mandaat van Norbert Verkimpe BVBA, met maatschappelijke zetel te Bommelsrede 29, 9070 Destelbergen (RPR 0894.504.108), vast vertegenwoordigd door de heer Norbert Verkimpe een einde heeft genomen per 1 april 2012, zoals blijkt uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 27 maart 2012.

Tweede besluit

De enige aandeelhouder besluit met onmiddellijke ingang te benoemen als bestuurders van de

vennootschap:

- WDM International B.V., met maatschappelijke zetel te Wattbaan 1, 3439-ML Nieuwegein (Nederland),

vast vertegenwoordigd door de heer Pieter Paul Neuteboom;

- De heer Fredrik AKERMAN, met woonplaats te Fôrfattarvágen 53, 167 75 Bromma (Zweden).

Het mandaat van voormelde bestuurders zal eindigen onmiddellijk na afloop van de gewone algemene

vergadering van aandeelhouders te houden in 2018 die zal beraadslagen over de goedkeuring van de

jaarrekening per 31 december 2017.

De enige aandeelhouder besluit voor de goede orde te bevestigen dat de raad van bestuur aldus is

samengesteld uit volgende leden:

- E3ay Consulting BVBA, met maatschappelijke zetel te Jonetlaan 17, 1640 Sint-Genesius-Rode, vast

vertegenwoordigd door mevrouw Martine Bayens;

- WDM international B.V., met maatschappelijke zetel te Wattbaan 1, 3439-ML Nieuwegein (Nederland),

vast vertegenwoordigd door de heer Pieter Paul Neuteboom;

- De heer Fredrik AKERMAN, met woonplaats te Fôrfattarvágen 53, 167 75 Bromma (Zweden).

Derde besluit

De enige aandeelhouder besluit een bijzondere volmacht toe te kennen aan Kathelijne Beckers, Adriaan Dauwe en Esther Goldschmidt, samen of afzonderlijk optredend en elk met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde alle mogelijk formaliteiten bij de bevoegde griffie te verzorgen met het oog op de' publicatie van deze besluiten in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

" Aaan hét

BeÉglsch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 3 mei 2012:

"Na beraadslaging heeft de raad van bestuur, met eenparigheid van stemmen:

BESLOTEN kennis te nemen van het ontslag met ingang per f april 2012 van Norbert Verkimpe BVBA, met maatschappelijke zetel te Bommelsrede 29, 9070 Destelbergen (RPR 0894.504.108), vast vertegenwoordigd door de heer Norbert Verkimpe, als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap.

BESLOTEN met onmiddellijke ingang en voor de duur van haar bestuursmandaat Bay Consulting BVBA, met maatschappelijke zetel te Jonetlaan 17, 1640 Sint-Genesius-Rode, vast vertegenwoordigd door mevrouw Martine Bayens te benoemen ais gedelegeerd bestuurder van de vennootschap.

BESLOTEN een bijzondere volmacht toe te kennen aan Kathelijne Beckers, Adriaan Dauwe en Esther Goldschmidt, samen of afzonderlijk optredend en elk met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten bij de bevoegde griffie te verzorgen met het oog op de neerlegging en publicatie van een uittreksel uit deze besluiten in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.'

Voor analytisch uittreksel

Adriaan Dauwe

Volmachtdrager

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/05/2012
ÿþ

Mei In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



A IOflIV I I II! lIII II III

" iaosoo3s*





~ 1}

EI 2012,

Griffie

M





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad 16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming : WDM Belgium Holding

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Researchdreef 65, 1070 Brussel

Ondernemingsnr : 0418.893.510

Voorwerp akte : Ontslag bestuurder - benoeming bestuurder

uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden op 27 maart 2012, om 11h, op de zetel van de vennootschap

Volgende beslissingen werden met eenparigheid van stemmen genomen:

De bijzondere algemene vergadering neemt kennis van en aanvaardt het ontslag van BVBA Norbert Verkimpe, met maatschappelijke zetel te 9070 Heusden, Bommelrede 29, ondernemingsnummer 0894.504.108, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Norbert Verkimpe voor de functie van bestuurder en gedelegeerd bestuurder en dat met ingang van 1 april 2012.

De bijzondere algemene vergadering besluit te benoemen als bestuurder met ingang van 27 maart 2012:

Bay Consulting BVBA, met maatschappelijke zetel te 1640 Sint-Genesius-Rode, Jonetlaan 17, ondernemingsnummer 0843.398.667. Als vaste vertegenwoordiger wordt aangesteld Mevr. Martine Bayens, wonende Jonetlaan 17 te 1640 Sint-Genesius-Rode (rijksregisternummer: 64022711050), die aanvaardt.

Voornoemd mandaat is onbezoldigd en zal eindigen onmiddellijk na de statutaire vergadering der aandeelhouders van het jaar 2018,

Volmacht wordt verleend aan Mevr. Sof ie Dejager, wonende Boekfos 18 te 1730 Asse, voor het vervullen van alle administratieve formaliteiten (inch verwerking in de Kruispuntbank der Ondernemingen) met betrekking tot bovenvermelde beslissingen en de publicatie ervan in het Belgisch Staatsblad

Sotie Dejager

Lasthebber.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.04.2012, NGL 10.05.2012 12113-0496-032
19/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.04.2011, NGL 12.05.2011 11113-0213-032
16/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.04.2010, NGL 08.06.2010 10169-0157-031
29/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 24.04.2009, NGL 22.05.2009 09162-0165-033
18/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 25.04.2008, NGL 12.06.2008 08226-0171-032
09/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 27.04.2007, NGL 02.07.2007 07340-0342-030
19/01/2007 : BL416740
01/08/2006 : BL416740
21/03/2006 : BL416740
10/10/2005 : BL416740
30/06/2005 : BL416740
22/04/2005 : BL416740
12/11/2004 : BL416740
12/11/2004 : BL416740
14/07/2004 : BL416740
10/06/2004 : BL416740
08/07/2003 : BL416740
03/07/2003 : BL416740
23/05/2003 : BL416740
21/05/2003 : BL416740
27/09/2002 : BL416740
09/11/2001 : BL416740
09/11/2001 : BL416740
18/09/2001 : BL416740
18/09/2001 : BL416740
04/07/2001 : BL416740
11/04/2001 : BL416740
20/12/2000 : BL416740
23/09/2000 : BL416740
20/04/2000 : BL416740
20/04/2000 : BL416740
21/01/2000 : BL416740
17/07/1999 : BL416740
20/01/1998 : BL416740
20/01/1998 : BL416740
10/09/1997 : BL416740
29/10/1996 : BL416740
29/10/1996 : BL416740
01/10/1996 : BL416740
01/10/1996 : BL416740
14/07/1995 : BL416740
17/08/1993 : BL416740
14/09/1990 : BL416740
01/01/1989 : BL416740
10/05/1988 : BL416740
01/01/1988 : BL416740
07/08/1986 : BL416740

Coordonnées
BISNODE BELGIUM HOLDING

Adresse
RESEARCHDREEF 65 1070 BRUSSEL

Code postal : 1070
Localité : ANDERLECHT
Commune : ANDERLECHT
Région : Région de Bruxelles-Capitale