BMG CONSORTIUM MUSIC BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BMG CONSORTIUM MUSIC BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 429.786.709

Publication

11/03/2014
ÿþmod 11.1

~! .t_Ïi{~_.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

lIllll!!!),NIMIIIm

BRUSSEL

p FE9 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0429.786.709

Benaming (voluit) : BMG Consortium Music Belgium

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Tervurenfaan 34

1040 BRUSSEL

Onderwerp akte :VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING - GRENSOVERSCHRIJDENDE FUSIE TUSSEN BMG R1GHTS MANAGEMENT (Benelux) B.V. EN BMG Consortium Music Belgium - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op eenentwintig februari tweeduizend veertien, door Meester Peter'

VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap BMG Consortium Music.

Belgium, met zetel te 1040 Brussel, Tervurenlaan 34,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Na kennisname van:

a) het gemeenschappelijk fusievoorstel van 13 december 2013 met betrekking tot de met; grensoverschrijdende fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tussen de naamloze vennootschap BMG; Consortium Music Belgium, waarvan de zetel gevestigd Is te 1040 Brussel, Tervurenlaan 34, ingeschreven in; het rechtspersonenregister onder nummer 0429.786.709, hierna "de Overgenomen Vennootschap" genoemd; en de besloten vennootschap naar Nederlands recht BMG Rights Management (Benelux), waarvan de zetel' gevestigd is te 1391 AB Abcoude, Amsterdamsestraatweg 28 (Nederland), ingeschreven in het Nederlands; handelsregister onder nummer 30250253, hierna "de Ovememende Vennootschap" genoemd opgemaakt overeenkomstig artikel 676, 1°, 719 en 772/6 van het Wetboek van vennootschappen en de overeenkomstig de: artikelen 2:312 en 2:333 d van het Nederlandse Burgerlijk Wetboek;

b) het verslag van de raad van bestuur van de Overgenomen Vennootschap met betrekking tot de onderhavige grensoverschrijdende fusie, opgemaakt in toepassing van artikel 772/8 van het Wetboek van vennootschappen.

2° Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 13 december 2013.

3° Goedkeuring van de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap de Overgenomen Vennootschap bij wijze van een met grensoverschrijdende fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (hierna 'de Fusee'),; overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zoals blijkt uit de' tussentijdse cijfers van 30 november 2013 zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel en met: alle rechten en plichten over op de Overnemende Vennootschap en wordt de Overgenomen Vennootschap,, ontbonden zonder vereffening op voorwaarde dat de algemene vergadering van de Overnemende; Vennootschap tot eenzelfde besluit komt.

Ruilverhouding - Uitreikinaltoekenninq van nieuwe aandelen (art. 77216 (b) W. Venn... art. 2:325 NBW)

Aangezien de Overnemende Vennootschap alle aandelen van de Overgenomen Vennootschap bezit, worden er in toepassing van artikel 726 van het Belgisch Wetboek van Vennootschappen geen aandelen;. geruild. De Overnemende Vennootschap moet ingevolge de Fusie dus geen nieuwe aandelen toekennen en er; moet bijgevolg geen verdere informatie worden gegeven omtrent de wijze van toekenning van nieuwe aandelen,,: hun winstgerechtigdheid en de rechten die de Ovememende Vennootschap toekent aan de aandeelhouder van!ï de Overgenomen Vennootschap (met of zonder bijzondere rechten).

De aandelen van de Overgenomen Vennootschap worden naar aanleiding van deze fusie ingetrokken en;'. vernietigd.

Datum per wanneer de handelingen van de Overgenomen Vennootschap vanuit boekhoudkundig,. standpunt zullen wordengeacht te zijn verricht voor rekening van de Ovememende Vennootschap (art. 772/6 (f) W. Venn. - art. 2:312 lid 2 sub f NBW)

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanaf 31 december 2013 geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

, mod 11.1

Voor- De waarschijnlijke gevolgen van de fusie voor de werkgelegenheid (art. 77216 W. Venn. - art. 2:333d sub b NBW)

behouden aan het Belgisch De Fusie zal geen gevolgen hebben voor de werkgelegenheid aangezien de Overgenomen Vennootschap geen werknemers in dienst heeft.

Staatsblad Een procedure voor de vaststelling van regelingen met betrekking tot vennootschapsrechtelijke medezeggenschap als bedoeld in artikel 2:333k van het Nederlandse Burgerlijk Wetboek en artikel 16 van richtlijn 2005/56/EG is niet van toepassing.

4° Bijzondere volmacht werd verleend aan Joris De Wolf, Thomas Donnez, Jorg Heirman, Noélie Robert en Matthieu De Donder (advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 99), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, alsmede, meer algemeen, aan alle advocaten van Eubelius CVBA, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht).

Dit uittreksel werd afgeleverd vôôr registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/01/2014
ÿþ Mod word 11.1

~ ~--~. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 111k

~ 911P4ij)111

ui

I~









BRUSSEL

Ly ~..~4J4

~~ A e Yd.iiYildt~6.~1[4iN

~Pf~

Ondernemingsnr : 0429.786.709

Benaming

(voluit) : BMG Consortium Music Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Tervurenlaan 34, 1040 Brussel, België

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Neerlegging fusievoorstel over een met grensoverschrijdende fusie door overneming van BMG Consortium Music Belgium NV door MG R1GHTS MANAGEMENT (Benelux) B.V. gelijkgestelde verrichting

Op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel heeft BMG Consortium Music Belgium NV, in overeenstemming met artikel 772/7 van het Wetboek van vennootschappen, een fusievoorstel neergelegd met betrekking tot de volgende verrichting, zoals goedgekeurd door de raad van bestuur van BMG Consortium Music Belgium NV op 13 december 2013:

Een met een grensoverschrijdende fusie door overneming van BMG Consortium Music Belgium NV (ais verdwijnende vennootschap) door BMG R1GHTS MANAGEMENT (Benelux) B.V. (als verkrijgende vennootschap) gelijkgestelde verrichting in overeenstemming met de procedure van artikel 772/6 e.v. van het Wetboek van vennootschappen en artikel 2:333 lid 1 van het Nederlandse Burgerlijk Wetboek

BMG R1GHTS MANAGEMENT (Benelux) B.V. ("Verkrijgende Vennootschap")

-naam: MG R1GHTS MANAGEMENT (Benelux)

-vorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht

-zetel: 1391 AB Abcoude, Amsterdamsestraatweg 28, Nederland

-Nederlands Handelsregister nr.: 30250253

BMG Consortium Music Belgium NV ("Verdwijnende Vennootschap")

-naam: BMG Consortium Music Belgium

-vorm: naamloze vennootschap

-zetel: Tervurenlaan 34, 1040 Brussel, België

-KBO: 0429.786.709 (RPR Brussel)

De regelingen volgens welke de rechten van schuldeisers kunnen worden uitgeoefend naar Nederlands recht zijn opgenomen in artikel 2:316 van het Nederlandse Burgerlijk Wetboek. Op grond van genoemd artikel kan ieder schuldeisers tot een maand nadat de Fuserende Vennootschappen de nederlegging of openbaarmaking van het voorstel tot fusie hebben aangekondigd door een verzoekschrift aan de rechtbank tegen het voorstel tot fusie in verzet komen met vermelding van de waarborg die wordt verlangd. De rechtbank, wijst het verzoek af, indien de verzoeker niet aannemelijk heeft gemaakt dat de vermogenstoestand van de: Verkrijgende Vennootschap na de fusie minder waarborg zal bieden dat de vordering zal worden voldaan, en dat van de betreffende Fuserende Vennootschap niet voldoende waarborgen zijn verkregen. Indien tijdig verzet is gedaan, mag de akte van fusie eerst worden verleden, zodra het verzet is ingetrokken of de opheffing van het verzet uitvoerbaar is.

De regelingen volgens welke de rechten van schuldeisers kunnen worden uitgeoefend naar Belgisch recht zijn opgenomen in artikel 772/1 iuncto 684 van het Wetboek van Vennootschappen. Op grond van dit artikel, tijdens twee maanden na de publicatie in het Belgisch Staatsblad van de akte houdende vaststelling van de fusie, kan elke schuldeiser van de Verdwijnende Vennootschap wier vordering is ontstaan voor die bekendmaking of voor wier schuldvordering in rechte of via arbitrage een bezwaar werd ingesteld tegen de Verdwijnende Vennootschap vôôr de algemene vergadering die zich over de splitsing of de fusie moet uitspreken en nog niet is vervallen, (bijkomende) zekerheid eisen niettegenstaande enig hiermee strijdig beding. Indien, als antwoord hierop, de Verkrijgende Vennootschap beslist om de vordering niet tegen haar waarde te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

voldoen (na aftrek van het gepaste disconto), dan kan de betreffende schuldeiser het geschil voorleggen aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel te Brussel.

Er gelden noch voor de Overnemende Vennootschap, noch voor de Overgenomen Vennootschap bijzondere regelingen volgens welke de rechten van minderheidsaandeelhouders kunnen warden uitgeoefend.

Adres waar kosteloos volledige inlichtingen betreffende deze regelingen kunnen worden verkregen Hiervurenlaan 34, 1040 Brussel, België.

Joris De Wolf

Lasthebber

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vair-behouden aan het Belgisch %tàatsiild

30/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 08.08.2013, NGL 28.08.2013 13474-0411-029
25/06/2013
ÿþ mod 11.1

'"( In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

E 1~-"~j ~S ~1,

I r# J[,~~ O~

Griffie

V< 1111 uuii035i~~*i

beh< 13096

aar

Bell

Staa







Ondememingsnr : 0429.786.709

Benaming (voluit) : Rosetta VM Consortium Music Publishing (Belgium)

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Tervurenlaan 34

1040 BRUSSEL

Onderwerp akte :WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING - STATUTENWIJZIGING

Br blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op negenentwintig mei tweeduizend dertien, door Meester Tim: CARNEWAL, geassocieerd notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de enige aandeelhouder van de naamloze vennootschap: "Rosetta VM Consortium Music Publishing (Belgium)", waarvan de zetel gevestigd is te 1040 Brussel, Tervurenlaan 34, hierna "de Vennootschap" genoemd,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Wijziging van de maatschappelijke benaming van de Vennootschap met ingang op negenentwintig mei tweeduizend dertien in "BMG Consortium Music Belgium",

Wijziging van artikel 1 van de statuten en vervanging door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "BMG; Consortium Music Belgium"."

2° Bijzondere volmacht werd verleend aan meester Anthony Verhelpen of ieder andere advocaat van het advocatenkantoor Stibbe, waarvan de kantoren gelegen zijn te 1000 Brussel, Loksumstraat, 25, Central Plaza, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondememingsioket met het oog op de; inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht, de,',

gecoördineerde tekst van de statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd voor registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der:

Registratierechten.

Tim CARNEWAL

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/05/2013
ÿþ e Motl Word 11 1

1~t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1111

BRUSSEL

1 7 M E! 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

,Ondernemingsnr : 0429.786.709

Benaming

(voluit) : Rosetta VM Consortium Music Publishing (Belgium) (verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : TERVURENLAAN 34, 1040 BRUSSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de eenparige en schriftelijke besluiten van de aandeelhouders overeenkomstig artikel 536 van het Wetboek van Vennootschappen, dd. 15 mei 2013

1) De aandeelhouders nemen kennis van en aanvaarden, voor zoveel als nodig, het ontslag van de heren' Niels Walboomers en Guy Henderson als bestuurders van de Vennootschap met ingang van 15 mei 2013.

2) De aandeelhouders besluiten om :

" (i) de heer Jens Maximilien Dressendorter en

(ii) de heer Frank Johannes Henricus Bruens

te benoemen tot bestuurders van de Vennootschap met ingang van 15 mei 2013, voor een termijn die zal: eindigen na de sluiting van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap te houden in 2019.

Hun mandaat zal niet vergoed worden

Anthony Verhelpen Advocaat.

Op de Laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/05/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i iw

*130719 2*

~" --- - --

Ondernemingsnr : 0429786709

r t

~ 9 APR 2013

%me

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : EMI Consortium Music Publishing Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Tervurenlaan 34

1040 Brussel

Onderwerp akte :WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vierentwintig april tweeduizend dertien, door Meester Denis Denkers, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "EMl'' Consortium Music Publishing Belgium", waarvan de zetel gevestigd is te 1040 Brussel, Tervurenlaan 34, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Wijziging van de maatschappelijke benaming van de Vennootschap met ingang op vierentwintig april tweeduizend dertien in "Rosette VM Consortium Music Publishing (Belgium)" en vervanging van artikel 1 van de. statuten door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "Rosette VM Consortium Music Publishing (Belgium)"."

2/ Bijzondere volmacht werd verleend aan mevrouw Kim Stas en mevrouw Marie Vandenbrande, woonstkeuze doend te "Baker & McKenzie", 1050 Brussel, Louizalaan 149, allen Individueel bevoegd, met,; mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket mets het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de KruispuntbanK van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren,

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de; gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vôdr registratie in toepassing van artikel 173, 1 ° bis van het Wetboek registratierechten.

Denis Deckers

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 26.10.2012, NGL 15.11.2012 12637-0293-027
12/11/2012
ÿþMed woed 11.1

In de bijlagen het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

bij g~ P~

na neerlegging ter griffie van de akte

, ,~

Griffie 3 o OCT. i9fl

(I1I1 (lll 1lI 11111 Ill (Il 1(1 (I1( 11( 11(

*12183377*

Ondernemingsnr : 0429.786.709

Benaming

(voluit) : EMI Consortium Music Publishing Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Tervurenlaan 34, 1040 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming

Uittreksel uit de eenparige en schriftelijke besluiten van de aandeelhouders d.d. 6 september 2012:

1. De Aandeelhouders nemen kennis van en aanvaarden, voor zoveel als nodig, het ontslag van de heer Neil Geffney en mevrouw Claudia Palmer als bestuurders van de Vennootschap met ingang van 6 september 2012.

2. De Aandeelhouders bevestigen dat (i) de heer Niels Walboomers, van Nederlandse nationaliteit, wonende te Margaretha van Borsselenlaan 64, 1181 DB Amstelveen, Nederland en (ii) de heer Guy Henderson, van Britse nationaliteit, wonende te 12 Redwood Place, Beaconsfield, Buckinghamshire HP9 1RP, Verenigd Koninkrijk, benoemd werden als bestuurders van de Vennootschap met ingang van 8 september 2012 voor een termijn die zal aflopen na de algemene aandeelhoudersvergadering te houden in 2018. Hun mandaat als bestuurder van de Vennootschap zal niet vergoed worden.

Voor eensluidend uittreksel,

Niels Walboomers Guy Henderson

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/07/2012
ÿþ mod 11.1

tit {

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

;; -- -

Ondernetvtingsnr : 0429786709

1 1 alt,

8BUSSE1,2

Griffie

IIIN IflhIIIIII111o*111

*iaiaeia



bef D

Be

Sta





iw

Benaming (voluit) : EN11 Virgin Music Publishing Belgium

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Tervurenlaan 34

1040 Brussel

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN MAATSCHAPPELIJKE BENAMING

Er blijkt uit een proces verbaal opgesteld op zevenentwintig juni tweeduizend en twaalf, door Meester Peter Van Melkebeke, Geassocieerd Notaris, vennoot van 'Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap metj, handelsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "EMI Virgin Music Publishing Belgium", waarvan de zetel gevestigd is te 1040 Brussel, Tervurenlaan 34, ingeschreven in het RPR Brussel met als ondernemingsnummer 0429.786.709, volgende beslissingen;' genomen heeft:

1/ Wijziging van de maatschappelijke naam van de vennootschap in "EMI Consortium Music Publishing Belgium" en wijziging van artikel 1 van de statuten als volgt:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "EMf Consortium Music Publishing Belgium".

2/ Bijzondere volmacht werd verleend aan Luc Wynant, Evelien De Both, advocaten, kantoorhoudende te 1050 Brussel, Loulzalaan 221, met recht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen om de inschrijving dan wel de wijziging te vorderen van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede alle nodige wijzigingen in deze inschrijving door te voeren die noodzakelijk zijn ingevolge in de heden en in het verleden genomen beslissingen, alsook tot het verrichten van alle nodige. handelingen inzake de kennisgeving van de beslissingen aan de BTW administratie.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de', gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1 ° bis van het Wetboek registratierechten.

Peter Van Melkebeke

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 15.09.2011, NGL 30.11.2011 11620-0112-027
18/11/2011
ÿþ Mod 2.1

4 á In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSE ,

Û l% 2m;

Griffie

i

i

11

III

III

III

iii

*11173419*

Ondernemingsnr : 0429.786.709

Benaming

(voluit) : EMI VIRGIN MUSIC PUBLISHING BELGIUM

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : TERVURENLAAN 34 - 1040 BRUSSEL

Onderwerp akte : HERBENC EMING COMMISSARIS

Uit het verslag van de Gewone Algemene Vergadering d.d. 15/09/2010, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist de burgerlijke coöperatieve vennootschap KPMG Bedrijfsrevisoren (B001),Prins Boudewijnlaan 24d, 2550 Kontich, als commissaris te herbenoemen voor een: termijn van 3 jaren.

Het mandaat za! vervallen na de Algemene Vergadering der Aandeelhouders die de rekeningen van het: boekjaar 2013 vaststelt.

KPMG Bedrijfsrevisoren duidt de heer Harry Van Donink (IBR Nr B00543), vennoot van KPMG; Bedrijfsrevisoren, aan als vaste vertegenwoordiger en stelt de vergoeding van de commissaris vast op EUR 1.415 voor het boekjaar eindigend op 31 maart 2011.

Deze vergoeding wordt elk jaar aangepast in functie van de evolutie van de gezondheidsindex.

Alle rechtstreekse bij derden specifiek gecontracteerde kosten die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van; KPMG Bedrijfsrevisoren's diensten, zijn niet begrepen in de honoraria en zullen bijkomend worden gefactureerd, met inbegrip van de veranderlijke bijdragen op de omzet (bijdrage per mandaat inbegrepen) die, KPMG Bedrijfsrevisoren aan het Instituut van de Bedrijfsrevisoren verschuldigd is"

De heer Neil Gaffney Mevrouw Claudia Palmer

Bestuurder Bestuurder

Opde laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende not hetzij van de perso(o(en)

g notaris, van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

27/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 15.09.2010, NGL 22.10.2010 10585-0446-025
11/10/2010 : BL488345
29/10/2009 : BL488345
02/07/2009 : BL488345
24/10/2008 : BL488345
15/04/2008 : BL488345
29/01/2008 : BL488345
07/01/2008 : BL488345
20/11/2007 : BL488345
05/10/2007 : BL488345
03/11/2006 : BL488345
20/04/2006 : BL488345
29/09/2005 : BL488345
06/10/2004 : BL488345
14/09/2004 : BL488345
23/09/2003 : BL488345
17/10/2002 : BL488345
11/12/2001 : BL488345
27/10/2000 : BL488345
19/10/1999 : BL488345
28/06/1995 : BL488345
23/01/1993 : BL488345
15/10/1992 : BL488345
01/01/1992 : BL488345
01/01/1988 : BL488345

Coordonnées
BMG CONSORTIUM MUSIC BELGIUM

Adresse
TERVURENLAAN 34 1040 BRUSSEL

Code postal : 1040
Localité : ETTERBEEK
Commune : ETTERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale