BMT SOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BMT SOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 523.901.849

Publication

24/05/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

illitle311111

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblar

Ondememingsnr : 0523.901.849

Benaming

(voluit) : BMT Bouw

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Antoon Sanderusstraat 5/A

9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder - Benoeming zaakvoerder

Uit de bijzondere algemene vergadaring dd 13 mei 2013 blijkt volgende beslissing.

Ontslag van de heer Zohrabyan Zohrak als zaakvoerder met ingang van 13 mei 2013. Benoeming van de heer Celayir Idris als zaakvoerder met ingang van 13 mei 2013. Waarvan akte,

De heer Celayir Idris De heer Zohrabyan Zohrak

zaakvoerder Ontslagnemend zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

NE . -,3ELEC.-1D

1 2013

BEC. )OPH.=

D'1 ENT

26/03/2013
ÿþOndernemingsar : ( 64").. c\f)\ Benaming (voluit) : BMT Bouw

Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Philippe Kluyskens te Sint-Amandsberg op zeven maart 2013, ter registratie aangeboden, dat 1. De heer ZOHRABYAN Zohrak echtgescheiden, geboren te Yerevan (Armenië) op tweeëntwintig januari negentienhonderdvierenzestig, (identiteitskaart nummer 590-7551274-44 geldig van : twintig maart tweeduizend en acht tot twintig maart tweeduizend dertien, rijksregister nummer 64.01.22-571.23), wonende te 9090 Melle, Oude Brusselse Weg 7, En, 2. De heer CELAYIR Idris, geboren te Kür Bingol (Turkije) op elf augustus negentienhonderdzestig, van Belgische nationaliteit, (identiteitskaart nummer 591-6806951-78 geldig van vijf november tweeduizend en twaalf tot vijf november tweeduizend zeventien, rijksregister nummer 60.08.11-557.41) echtgenoot van Mevrouw CELAYIR Rahsan, wonend te 9040 Gent (Sint Amandsberg), Grondwetiaan 50, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met volgende kenmerken :

De naam van de vennootschap luidt "BMT Bouw". Zij bestaat onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

De zetel is gevestigd te 9000 Gent, Antoon Sanderusstraat, 5/A.

De vennootschap heeft tot doel"

Aannemer aangaande de hierna genoemde werken (Cfr. NAC Codes)

Marmer / Metselaar / Beton 1 Steenhouwer 1 Gas 1 Niet-metalen dakbedekkingen gebouwen / Schilderwerken 1 Sloopwerken /Zinkwerken / Waterdicht maken bouwwerven / Schrijnwerk / Algemene coördinatie bouwwerkzaamheden I Metaalbewerking I Liften I Behangen I Wand- en vloerbekleding I Bouwkundig advies I Diverse bouwmaterialen / Diverse grondstoffen / Controle installaties / Doe-het-zelf-zaak / Eindafwerking  Elektricien -- Fabrikant  installateur / Gevelwerken 1 uitbaten van windmolenpark / Bouwrijp maken van terreinen / Leggen van opritten / Installateur verwarming / Frigorist / Kleinhandel klusjesman / Loodgieter / Isolatiewerzaamheden I Metser / Installafatie (Klimaat-Gas-Sanitair) I Koeltchniek / Meubelmaker / Natuursteen 1 Niet-gereglementeerde activiteiten / Algemene dakwerken / Constructies I Plaatsen van zonnepanelen / Ruwbouw / Sanitair installaties / Sleutel-op-de-deur / Sloopwerken / Steenhouwer / Tegelzetter 1 Stukadoor / Constructies /Timmerman 1 Veiligheidscoirdinator /Vervaardiging van metalen constructiewerken 1 cementeer en dekvloeractiviteiten (nieuwe vestigingswet sinds 01/09/2007) / Waterbouw / Waterdicht maken van muren en daken /Wegenbouw / Monumentenzorg / Import en Export van bouwmaterialen / Inpakker / Reiniging van machines / Motorvoertuigen boven 3,5 ton / Rijwielen / Drocgkuiser / Alle andere activiteiten die betrekking hebben tot bouwwerkzaamheden.

i4 Uitzendkrachten in voeding en nijverheid.

Onderneming voor het uitvoeren van diverse land- en tuinbouwwerken en van werken in verband met de veeteelt; Onderneming voor het snijden en snoeien van bomen, heggen, fruitbomen en wijnstokken, tuinbouwbedrijf; Onderneming voor het aanleggen van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen; Onderneming voor het opzetten van teelten en het voorbereiden van landbouwvelden.

Lappen van ramen, sorteer- en recyclagewerk, afwerking karton- en papierwerk;

Het ter beschikking stellen van machines en personeel, loonwerk. Onderneming voor het verschaffen van arbeidskrachten aan handels- en nijverheidsondernemingen.

Het internationaal en nationaal transport van goederen en personen,

De publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder aile vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder beperking.

Adviesbureau.

Onderaannemingswerken. Atbraakwerken, verbouwingen, electriciteitswerken, chauffagewerken en sanitaire inrichtingen. Timmerwerken, schrijnwerkerij, dakwerken.

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het B aken kopie

na neerlegging ter griffie vaNeffINGELEGD

1 5 NRT 2013

II1t lll IIII 1101 IlI 111111111 llI U II

*13008272*

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Antoon Sanderusstraat, 5/A

9000 GENT

mod 11.1

De vennootschap za! alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel.

Om haar patrimonium te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden zal de vennootschap aile beschikbare middelen kunnen beleggen of wederbeleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen.

Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

De vennootschap kan op gelijk welke wijze, deelnemen in, samenwerken met of financiëel tussenkomen in andere vennootschappen of bedrijven in de hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur, te rekenen vanaf zes december twee duizend en twaalf.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600) verdeeld in 100 aandelen op naam, zonder vermelding van een nominale waarde, volledig onderschreven en deels volstort.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al of niet vennoten, bezoldigd of onbezoldigd, benoemd voor beperkte of onbeperkte duur, al dan niet statutair benoemd. Zij worden benoemd door de statuten of dcor de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt.

De zaakvoerder of ingeval er meerdere zijn, hebben elk de meest uitgebreide bevoegdheid om aile daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het maatschappelijk doel,

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid

Iedere zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte. Hij kan die machten deels over te dragen.

Hij beschikt over al de bevoegdheden die door de statuten aan de zaakvoerder worden toegekend.

De zaakvoerder wordt onder andere belast met het dagelijkse bestuur van de vennootschap; hij beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijkse bestuur.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, maar de algemene vergadering kan bij eenvoudige meerderheid hiervan afwijken en het loon jaarlijks vaststellen,

Het overlijden of het aftreden van de zaakvoerder, om welke reden ook, brengt zelfs ais hij vennoot is de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder het voorvallen van één dezer gebeurtenissen stelt onmiddellijk en van rechtswege een einde aan de functie van een zaakvoerder.

Bij overlijden of aftreden van voornoemde zaakvoerder, moet door de vennoot die de meeste aandelen bezit, de algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in de vervanging van de zaakvoerder te voorzien.

De controle op de vennootschap wordt tcevertrouwd aan één of meerder commissarissen/revisoren, te benoemen door de algemene vergadering, voor zover de wet het vereist,

leder jaar, de eerste donderdag van de maand juni om 18 uur moet een jaarvergadering gehouden worden. Het maatschappelijke boekiaar begint op één januari en wordt afgesloten op één en dertig december van het zelfde jaar.

ingeval van ontbinding van de vennootschap - voor om het even welke reden en op am het even welk ogenblik - zal deze doorgevoerd worden door de zorgen van de enige zaakvoerder op dit ogenblik in functie, tenzij de algemeen vergadering één of meerder vereffenaars zou benoemen, waarvan de bevoegdheden en de bezoldiging door de vergadering zullen bepaald worden. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid der stemmen.

Winstverdeling : Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en bezoldigingen vormt de zuivere winst van het boekjaar.

Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen worden met het oog op de vorming van het wettelijk reservefonds, totdat dit reservefonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het overige zal uitgekeerd worden aan alle aandelen,

De jaarvergadering kan echter elk andere wijze van verdeling van de winst aannemen, na de afneming voor de wettelijke reserve, bij eenvoudige meerderheid van stemmen en aandelen.

Overgangsbepalingen z

Het bestuur van de vennootschap wordt thans toegekend aan de zaakvoerder, de heer ZOHRABYAN Zohrak voornoemd, voor onbeperkte duur. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen worden alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd sedert één maart 2013.

Bij wijze van overgangsmaatregel wordt het eerste boekjaar geacht te beginnen op zeven maart twee duizend en dertien en zal tot één en dertig december 2014 lopen.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de eerste donderdag van de maand juni twee 2015 om achttien uur.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie en bankattest.

Notaris.Philippe.Kluyskens.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge



21/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.06.2016, NGL 15.06.2016 16181-0520-011

Coordonnées
BMT SOLUTIONS

Adresse
BERGENSE STEENWEG 691, BUS 1F 1070 BRUSSEL

Code postal : 1070
Localité : ANDERLECHT
Commune : ANDERLECHT
Région : Région de Bruxelles-Capitale