BOELS LEGAL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOELS LEGAL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.795.325

Publication

21/03/2014
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i 89,USelm

ri OMAR" 2014

i 1





Ondernem ingsnr : 5 LI 7 " 7 95. 3,Z S.

Benaming

(voluit) : BOELS LEGAL

(verkort) :

Rechtsvorm : burglijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aanprakelijkheid

Zetel : Charleroisesteenweg, 138/2 1060 Sint-Gillis

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting - statuten - benoemingen

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Yves BEHETS WYDEMANS, met standplaats te Brussel op eenentwintig februari tweeduizend veertien dat De Heer BOELS Yvan Auguste Marie, geboren te Ukkel, op drie november negentienhonderd zevenenvijftig, echtgenoot van Mevrouw HÔLZGEN Anne Jacqueline Jeanne Marie, gehuwd te Elsene op veertien maart negentienhonderd eenentachtig, zonder voorafgaandelijk een huwelijkscontract te hebben afgesloten, doch een huwelijksovereenkomst aangegaan volgens akte verleden op achtentwintig april tweeduizend en zes voor notaris Yves Behets Wydemans, gehuwd onder het Belgische wettelijk stelsel, wonende te Hoeilaart, Broederlijkheïdstraat, 12 en Mevrouw BOELS Kristel Evelyne, geboren te Etterbeek, op één oktober negentienhonderd zesentachtig, ongehuwd, wonende te 1160 Brussel, Triomftaan, 3813, een burgelijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd "BOELS LEGAL" opgericht hebben, met een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Artikel 1.- RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten ven-'noot-'schap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "BOELS LEGAL".

Artikel 2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Sint-Gillis, Charleroisesteenweg, 13812.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan,

mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland'.

De uitoefening van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen en alle aanverwante

activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter,

gerechtelijke mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het

geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikelen en boeken, met uitsluiting van iedere

handelsactiviteit.

De vennootschap mag voor de uitoefening van haar doel aile roerende en onroerende goederen verwerven,

hoe ook, zo ingevolge aankoop, huur, leasing, schenking of op de grond van elke andere overeenkomst

waardoor goederen kunnen verworven worden in eigendom, genot, vruchtgebruik of enig ander recht dat de

vennootschap de mogelijkheid verleent het goed te gebruiken.

De vennootschap mag verder alle andere verrichtingen doen die dienstig zijn voor de uitoefening van haar

doel.

De vennootschap onthoudt zich van daden van koophandel.

Artikel 5,- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00 ¬ ).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam, zonder vermelding waarde, die ieder

één/honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 25.- BESTUURSORGAAN.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaak-voer-ders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vastte stellen.

Artikel 26.- BESTUURSBEVOE=GDHEID.

iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennoot-schap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 27.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meer-dere zijn, vertegenwoor-digt de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoor-diger.

Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei om achttien uur,

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bij-eenge-roepen worden door het bestuursorgaan of de commis-sa-ris-sen en moeten bijeengeroe-pen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennoot-schap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medege-'deelel.

Artikel 20. STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toeko-men.

Artikel 14.- VERTEGENWOORDIGING.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aange-duide plaats worden neerge-legd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet ais werkdagen beschouwd.

Artikel 29.- BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opge-steld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerleg-ging geldig onderte-kend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschap-pen.

Artikel 30.- WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 31.- ONTBINDING.

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraad-slaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aanspra-kelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtsper-spon is en indierj binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de ven-nootschap wordt opgenomen of tot aan de bekend-making van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft Iran het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten ' worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statuten-'wijziging zijn gesteld, te beraadsla-gen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatre-gelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzon-der verslag dat vijftien dagen ivoor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.',

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzet-ting van de maatre-gelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepings-brief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennoot-schap voor de recht-bank vorderen.

BANKATTEST.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedepo-neerd op een bijzondere rekening nummer BE87 6300 2504 8994 bij ING, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 17 februari 2014 afgeleverd bankattest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ). Het kapitaal is volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00¬ ).

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspar-soonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderha-vige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur elk voor hen, voornoemd.

Hun mandaat is bezoldigd.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEK-JAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2014, Doch bekrachtigt de vennootschap alle daden en verrichtingen op name van de vennootschap in oprichting sinds eerste januari 2014.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

Voor ontiedend uittreksel

(handtekering: Yves Behets Wydemans, notaris)

Op cie laatste bfz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e

voor-behovde n áen het Belgisch " R





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge



28/01/2015
ÿþMal word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van riêa 6legd/ontvangen op

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

_r

16 JAN. 2015

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van eandel Brussel

*15015 3

Ondernemingsnr : 0547.795.325

Benaming

(voluit) : BOELS LEGAL

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : CHARLEROISESTEENWEG 138/2 -1060 SINT-GILLIS

(volledig adres)

Onderwerp akte : Het indienen van het verslag inzake van quasi-inbreng

Verslag aangaande de aankoop van goederen onder de vorm van quasi-inbreng.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BOELS LEGAL

Adresse
CHARLEROISESTEENWEG 138/2 1060 SINT-GILLIS

Code postal : 1060
Localité : SAINT-GILLES
Commune : SAINT-GILLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale