BOOM EVENTS

Société en commandite simple


Dénomination : BOOM EVENTS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 633.541.246

Publication

15/07/2015
ÿþA

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

I II

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

g¬ :-;â1 ÿàTi"CiiT;Nri.:11Qerº%

+151 1616

D

O ab

y Griffie l~ r . ~.~r ~

~ ~~~ ( ti9g\_ ~t li ? -i `~ 5i_ Á ~

~.~... ~

:~zi..~á:a~S-..b+

=i`íY~"ç''ws"CS

Ondernemingsnr: 041? c.. 4

Benaming J

(voluit) : BOOM EVENTS

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap Zetel : 1180 UCCLE - BEECKMANSTRAAT 53

Onderwerp akte : Oprichting

Heden 24-06-2015 zijn samengekomen met de bedoeling een vennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap :

Als beherend vennoot : SEU BOOM CATERING Ltd, gevestigd te 1 Ist Hoor Poulton Close Dover Kent United Kingdom CT 17 OHL  ingeschreven in het "Registrar of Companies for England and Wales", 09646666 hierbij vertegenwoordigd door Rudy De Marie - B-1601 Ruisbroeck - Stationstraat 1

Als stille vennoot : SEU BOOM EVENTS Ltd, gevestigd te 1 lst Hoor Poulton Close Dover Kent United Kingdom CT 17 OHL  ingeschreven in het "Registrar of Companies for England and Wales", 09646741 hierbij vertegenwoordigd door Rudy De Marie - B-1601 Ruisbroeck - Stationstraat 1

De vennootschap wordt opgericht onder de naam "BOOM EVENTS" met maatschappelijke zetel te 1180 UCCLE - BEECKMANSTRAAT 53 en het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op viftien duizend euro (15.000,- £), vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde. De beherend vennoot doet een inbreng van ¬ 1500,- door storting in de kas van de vennootschap en waarvoor hij 10 aandelen zonder nominale waarde krijgt.. De beherend vennoot is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden van de vennootschap. De stille vennoot doet een inbreng van £ 13.500,- door storting in de kas van de vennootschap en waarvoor hij 90 aandelen zonder nominale waarde krijgt. De stille vennoot staat voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot het bedrag dat hij heeft ingebracht.

De vennootschap beschikt aldus over een vermogen van viftien duizend euro (E 15.000,-)

De vennootschap heeft aIs doel : namens anderen of als commissionair, makelaars, aIIe handelingen kunnen intensiveren van de economische activiteit van de landen van Europa en hun economische betrekkingen tussen hen en met de overzeese gebieden of landen uit andere werelddelen, met inbegrip op zoek te gaan naar kansen of van de voorzieningsbronnen, octrooien, licenties of andere intellectuele eigendomsrechten.

Creatie van slogans of reclame objecten en onderhouden, werken als een reclamebureau.

.De exploitatie van taverne, snack, restaurant. De activiteiten van een cateringservice. Organisatie van thema avond-events enz. De aankoop, verkoop van apparatuur, die nodig is voor de organisatie van evenementen. De drank organisatie, conferenties. Alle activiteiten in het domein van hotel, restaurant, dancing, brasserie en koffiehuis met of zonder snacks om af te halen of om ter plaatse te verbruiken. De uitbating, van hiervoor genoemde, op particuliere en openbare markten. Importeren, exporteren, de verkoop groothandel en detailhandel van voeding en goederen, koffie, thee, non-alcoholische dranken of alcoholische dranken,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

E

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij héf Uélgisc7i fáutsb1ad -15%7/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voo -

beieeen

" aan het

Belgisch

Staatsbiad

diverse producten. Import-Export in voedingsmiddelen en diverse producten. Vervaardigin van diverse voedingsmiddelen. Handelsbemiddeling in goederen.

De exploitatie van een brood- en banketbakker en thee-room. De vervaardiging, invoer, uitvoer en verkoop groothandel en detailhandel van prodcten van een brood- en banketbakker, gebak, suikerwaren, alcoholische dranken of niet, algemene voeding. De verkoop hiervan op openbare markten of verschillende beurzen.

Handelaar in onroerende goederen  Makelaar.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op de wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Bovenvermelde opsomming is verklarend en niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezelijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap beschikt niet over de capaciteit in het beheren van of het geven van advies in beleggingen

vallende onder de wetten en royal artikelen bij fmanciële transacties.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur met ingang vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel. Het boekjaar loopt telkens tot 31 december van ieder jaar. In afwijking van deze regel begint het eerste boekjaar op datum van heden om te eindigen op datum van 31 december 2016.

De oprichters verklaren tevens dat de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van de Vennootschappen alle verbintenissen overneemt die tot op hedden in haar naam werden aangegaan.

De algemene vergadering wordt gehouden op 30 juni van ieder jaar om 20.00 uur op de maarschappelijke zetel of op elk andere plaats in België door de zaakvoeders vast te stellen en in de oprichtingsbrieven aangeduid en verzonden minstens 15 werkdagen voor de datum van de algemenen vergadering.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle kosten en delgingen, maakt de nettowinst uit van de vennootschap. De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst, voor zover deze niet in strijd zijn met de wettelijke bepalingen en de bepalingen van het huishoudelijk reglement.

Nadat de vennootschap werd opgericht, beslist de beherend vennoot SEU BOOM CATERING Ltd vertegenwoordigd door Rudy De Marie om tot onbezoldigd zaakvoeder, voor opbepaalde duur, aan te stellen Rudy De Marie - B-1601 Ruisbroeck - Stationstraat 1, die verklaren deze functie te aanvaarden.

Als beherend vennoot SEU BOOM CATERING Ltd vertegenwoordigd door :

Rudy De Marie

Zaakvoerder:

Rudy De Marie

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BOOM EVENTS

Adresse
BEECKMANSTRAAT 53 1180 UKKEL

Code postal : 1180
Localité : UCCLE
Commune : UCCLE
Région : Région de Bruxelles-Capitale