BS3

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BS3
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.548.135

Publication

29/09/2014
ÿþ( Mua Word 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111t1O1,11111111

rechtbank van koophandel brussei

neergelegd/ontvangen op

18 SEP. 2014

ter griffie van de iTetfklandstalige

Ondernemingsnr : 0508548135

Benaming

(voluit) : BS3

(verkort)

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : DE NECKSTRAAT 26 BUS 14, 1081 KOEKELBERG

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTSLAG ZAAKVOERDER

Tijdens de buitengewone algemene vergadering van 15 september 2014, gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, wordt unaniem beslist tot het ontslag van Mevr. Sophie Marchat als zaakvoerder van de vennootschap en dit met ingang van 30 september 2014.

Mevr., Sophie Marchat aanvaardt het ontslag.

Geen verdere punten aan de orde zijnde, wordt de vergadering geheven.

Van Slambrouck Brik

Zaakvoerder

BijIagen bij liét Tiérgiiel Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de mechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwooidigen

Verso Naam en handtekening

02/01/2013
ÿþOndernemingsar : © çqT/3s

Benaming g

(voluit) : BS3

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : De Neckstraat 26 bus 14 te 1081 Koekelberg

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING-INBRENG.-

Het blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd Notaris Jan JANSSENS te Stabroek op zeventien december tweeduizend en twaalf dat door :

1° De heer VAN SLAMBROUCK Brik Mia Paul, geboren te Antwerpen-Wilrijk op negentien februari negentienhonderd tachtig (rijksregister nummer 80.02.19-157.94), wonende te 1081 Koekelberg De Neckstraat 26 bus 14;

2° Mejuffrouw MARCHAI Sophie, geboren te Limoges (Frankrijk) op twee oktober negentienhonderd zevenenzeventig (rijksregister nummer 77.10.02-402.61), wonende te 1081 Koekelberg De Neckstraat 26 bus

14.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "13S3" met zetel te Brussel met als eerste adres De Neckstraat 26 bus 14 te 1081 Koekelberg.

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, aile verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

 alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

 consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand aan particulieren en/of bedrijven;

het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

- het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

- de aankoop, de verkoop, het huren en verhuren, de huurkoop en de leasing van computers, hoogtechnologisch materiaal en apparatuur en, in het algemeen, van elk informatica en elektronisch materiaal, met inbegrip van, maar niet beperkt tot personal computers, bedienings- en controlepanelen, computerwerkstations, processors, digitale overbrengers, telefaxapparaten, plotters, printers, toetsenborden, toevoertoebehoren, beeldschermen, computerterminals, en onderdelen, uitrusting toebehoren en randapparatuur.

De vennootschap mag het bovenvermeld informatica en elektronisch materiaal en in het algemeen alle computer-software en -hardware, invoeren en uitvoeren, verdelen en op de markt brengen, kopen en verkopen, huren en verhuren door middel van huurkoop of leasing, en mag onderhouds-, reparatie-, opleidings- en systeemdiensten verlenen in verband met dit materiaal of het gebruik ervan.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken,

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro. Het Is verdeeld in honderd zesentachtig aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De aandelen zijn volstort door inbreng in geld ten belope van een derde of zesduizend tweehonderd euro.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mad Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

Griffie 1 9 DEC. 2Or

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

oor- Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 001-6863384-31 ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij de naamloze vennootschap "BNP Panbas Fortis" agentschap te 1090 Jette Koningin Astridplein 7, hetgeen door mij Notaris wordt bevestigd.

' behouden De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, ledere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

aan het De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede dinsdag van de maand juni om twintig uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden, De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

Belgisch Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel of behoort de blote eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen dan worden de eraan verbonden lidmaatschapsrechten geschorst tot een enkel persoon is aangewezen die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent.

Staatsblad Zolang de opgevraagde opeisbare stortingen op een aandeel niet zijn gedaan, blijft de uitoefening van de daaraan verbonden rechten geschorst

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op éénendertig december tweeduizend dertien en neemt een aanvang op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle tasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Na de voorgeschreven voorafneming ten bate van de wettelijke reserve, wordt het saldo als dividend verdeeld onder de vennoten naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen, tenzij de algemene vergadering anders besluit op voorstel van de zaakvoerder.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden,lndien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

Worden tot zaakvoerders benoemd, de heer Brik Van Slambrouck en mejuffrouw Sophie Marchat beiden voornoemd.

Deze opdrachten gelden voor onbepaalde duur zonder evenwel statutair te zijn en nemen aanvang op heden. De functies zijn onbezoldigd, tenzij de algemene ver-gadering anders beslist. Krachtens artikel negen der statuten is aan hen ieder afzonderlijk volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

De vennootschap neemt bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één december tweeduizend en twaalf. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan vanaf de ondertekening dezer tot het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid zijn eveneens onderworpen aan voormeid artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Wordt als bijzondere lasthebber aangesteld de heer De Wit David te 2830 Willebroek Emiel Vanderveldestraat 33, aan wie de macht wordt verleend om de nodige verrichtingen te doen bij de erkende Ondernemingsloketten, de Kruispuntbank en de B.T.W.-administratie, met betrekking tot deze akte en alle latere akten.

Er wordt geen commissaris benoemd.

 VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede nedergelegd expeditie der oprichtingsakte.

Notaris Jan Janssens



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.06.2015, NGL 31.08.2015 15572-0136-010
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.06.2016, NGL 31.08.2016 16576-0331-011

Coordonnées
BS3

Adresse
DE NECKSTRAAT 26, BUS 14 1081 BRUSSEL

Code postal : 1081
Localité : KOEKELBERG
Commune : KOEKELBERG
Région : Région de Bruxelles-Capitale