CAMING SOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAMING SOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.600.844

Publication

17/11/2014
ÿþjoia~

F 1

M{ #AM5

ni cl 11.1

t 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

rt,.;: :ut.:lerjd1c»ic.e.dngetF op

0 a NOV. 1014

Grime

knnr,hr-°i"ide1 Brussel

i VN





~. e

C.J

;; Ondernemingsnr : Q~o

- o - e/y

Benaming (voluit) : CAMING SOLUTIONS

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Jean VAN DEN WOUWER, Notaris te Brussel, op 29 oktober 2014, blijkti dat zijn verschenen:

1. De heer INGHAM Christopher Alexander, geboren te Antwerpen op 14 augustus 1966, wonende te, Elyzeese Veldenstraat 62, 1050 Brussel (Elsene);

2. De heer VANCAMPEN Tim , geboren te Lier op 27 augustus 1976, wonende te Villa Anjarasoa Tahiti Kely 501, Toamasina, Madagaskar;

3, De heer DE RYCKE Wim Frans Julia, geboren te Beveren op 29 januari 1969, wonende te Gerard Walschaplaan 13 te 9120 Beveren;

4. De heer CLEVERS David Charles, geboren te Sint-Amandsberg op 11 april 1970, wonende te Beukenlaan. 69, 9051 Sint-Denijs-Westrem;

De comparanten verklaren bij deze een handelsvennootschap op te richten in de vorm van een besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en verzoeken mij notaris daarvan de authentieke akte te; verlijden.

Deze vennootschap is genaamd "Caming Solutions" en wordt gevestigd te, Elyzeese Veldenstraat 62, 1050 Brussel (Elsene).

Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro; (18.550,- EUR) en is verdeeld in zesduizend tweehonderd aandelen zonder nominale waarde, elk met een: fractiewaarde van één I zesduizend tweehonderdste (116.2005$) van het maatschappelijk kapitaal.

De comparanten, voornoemd, verklaren en erkennen dat ieder aandeel, waarop aldus werd ingeschreven, voor; één derde volgestort werd, zodat de vennootschap thans uit dien hoofde, over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) beschikt.

Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als daarbuiten:

- Het bezit, beheer en exploitatie van intellectuele eigendom.

- Analyse en ontwikkeling van producten.

Investeringen in producten en ontwikkeling van oplossingen.

- Consultatie over en uitvoering van activiteiten van zakelijk beheer met inbegrip van maar niet beperkt tot: dagelijks bestuur van vennootschappen, marktanalyses, organisatie- en human resource management, marketing, implementatie van financiële structuren, activiteiten betreffende durfkapitaal, fusies en;

i verwervingen en de financiering hiervan.

- Investeringen in enige handelsvennootschappen.

- Het beheer van eigen investeringen in effecten en vastgoed met inbegrip van maar niet beperkt tot: aandelen in Belgische en buitenlandse vennootschappen, zowel genoteerde als niet-genoteerde vennootschappen, hetzij tijdelijk hetzij voor onbepaalde duur; obligaties, fondsen, warrants, opties en gelijkaardige effecten; waardevolle metalen, kunstwerken, schilderijen, meubilair en versieringen; grond en; gebouwen; in het algemeen alle effecten en vastgoed.

- Het opnemen van bestuursmandaten in andere vennootschappen.

- Het uitvoeren van burgerlijke, commerciële, effecten- en vastgoedactiviteiten die direct of indirect verbonden: zijn aan haar doel.

- Het geheel of gedeeltelijk inbrengen in, fuseren met, inschrijven op, participeren in, financieel tussenkomen of anderszins in enige vennootschap(pen) die al dan niet met een gelijkaardig of verbonden doel, waarbij; het aannemelijk is dat de uitbreiding en/of de ontwikkeling worden bevorderd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Elyzeese Veldenstraat 62

1050 BRUSSEL

t mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings,' belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen,

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerder(s), al dan niet vennoten,

Onder de hierna vermelde "bestuursbevoegdheid" wordt verstaan : "de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is". Indien er slechts één zaakvoerder is aangesteld, beschikt deze individueel handelend over de bestuursbevoegdheid.

Indien er twee zaakvoerders zijn aangesteld, beschikken zij gezamenlijk handelend over de bestuursbevoegdheid en dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te kunnen besluiten.

indien er drie of meer zaakvoerders zijn aangesteld, vormen zij een college van zaakvoerders, waarbij de bestuursbevoegdheid toekomt aan het college van zaakvoerders, dat, onverminderd navolgende statutaire bepalingen, beraadslaagt en besluiten neemt volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen. Het college van zaakvoerders kan slechts beraadslagen en besluiten nemen wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering. Een zaakvoerder die verhinderd is, kan bij schriftelijke volmacht een andere zaakvoerder belasten om hem te vertegenwoordigen voor een bepaalde vergadering. Elke zaakvoerder kan slechts één andere zaakvoerder vertegenwoordigen. Beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen, ln geval van staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Het college treft, met het oog op een doelmatige werking, de regelingen die hij nuttig acht en legt deze zonodig vast in het huishoudelijk reglement.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd dan moet die rechtspersoon een vaste vertegenwoordiger aanduiden om haar in de uitoefening van dit mandaat te vertegenwoordigen. Deze vaste vertegenwoordiger moet een natuurlijke persoon zijn en aandeelhouder, lid van het bestuur of werknemer van

de rechtspersoon-zaakvoerder, -

Vertegenwoordiging

Indien er slechts één zaakvoerder is aangesteld, vertegenwoordigt deze individueel handelend de vennootschap in en buiten rechte,

Indien er twee zaakvoerders zijn aangesteld vertegenwoordigen zij gezamenlijk handelend de vennootschap in en buiten rechte.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn aangesteld, vormen zij een college van zaakvoerders, dat als zodanig de vennootschap vertegenwoordigt in alle handelingen in en buiten rechte. Het college van zaakvoerders handelt door de meerderheid van zijn leden, Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van het college van zaakvoerders, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend.

indien de vennootschap een mandaat (zaakvoerder, bestuurder, lid van een directiecomité, vereffenaar) uitoefent in een andere vennootschap, dan wordt zij in de uitoefening van dit mandaat enkel geldig vertegenwoordigd door de daartoe aangestelde vaste vertegenwoordiger, die dient te voldoen aan de voorwaarden uiteengezet in artikel 7.1 in fine hiervoor.

Bezoldiging en duur van de opdracht

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beslist de algemene vergadering of, en in welke mate, de functie bezoldigd zal worden uitgeoefend. Te zelfder tijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel beperkt zijn, als gelden voor onbepaalde termijn.

Controle

Ieder vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris en kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

Zodra de vennootschap beantwoordt aan de criteria, waardoor de aanstelling van een commissaris verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, opgedragen aan een of meer commissarissen te benoemen door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Algemene vergadering

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om binnen de perken gesteld door de wat en de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap

Zij vertegenwoordigt alle vennoten en haar besluiten gelden ook voor vennoten die niet deelnemen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden om geldig te beraadslagen zijn nageleefd.

De besluiten worden genomen bij meerderheid van stemmen waarbij elk aandeel recht heeft op een stem. Op de vergadering mogen de vennoten hun stem schriftelijk uitbrengen.

Zij mogen zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen die houder is van een schriftelijke volmacht.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

til

mod 1 t.1

`t

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene' vergadering zijn toegekend.

Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden,

Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat bestaat tussen hem en zijn echtgenote.

Jaarlijks op de laatste dinsdag van de maand mei om veertien uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

1ekiaar - Jaarrekening - Bestemming van het resultaat

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar,

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris opgesteld, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat. De netto winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd,

Q tbinding - Vereffening

De vennootschap wordt ontbonden door besluit van een buitengewone algemene vergadering, door rechterlijke beslissing, of door de vaststelling dat ze van rechtswege eindigt.

Het besluit tot ontbinding kan slechts door de algemene vergadering worden genomen met inachtneming van de bijzondere door de wet voorgeschreven procedures.

De akte waarin het ontbindingsbesluit wordt vastgelegd moet in authentieke vorm worden opgemaakt en de netaris moet hierin na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandeling en formaliteiten die hebben geleid tot het besluit.

in zelfde akte worden de conclusies opgenomen van het controleverslag dat de commissaris, de revisor of de accountant heeft opgemaakt over de staat van activa en passiva die niet ouder mag zijn dan drie maanden voor het ontbindingsbesluit en die gevoegd is bij het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder(s) waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht.

Na haar ontbinding blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

De vereffening wordt verwezenlijkt door de zaakvoerder(s) ten ware de algemene vergadering zou besluiten een of meer vereffenaars aan te stellen.

Aan de vereffenaar(s) worden de meest uitgebreide machten toegekend om de vereffening van de vennootschap tot een goed einde te brengen. Zij mogen de daden vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen stellen zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering behoeven.

Ten ware de algemene vergadering er anders over beslist zijn de vereffenaars aangesteld voor onbepaalde duur en worden zij voor hun opdracht niet bezoldigd. Indien zij met meerderen gelijktijdig in functie zijn, vormen de vereffenaars een college en vertegenwoordigen zij de vennootschap collegiaal, dit wil zeggen door de meerderheid van de leden van het college.

UITVOERINGSBESLUITEN

Nadat de statuten aldus zijn vastgesteld treffen de comparanten in uitvoering van de wettelijke en statutaire voorschriften met betrekking tot de oprichting en met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap volgende beslissingen en leggen zij volgende verklaringen af waarvan zij, mij notaris, verzoeken akte te verlenen

Li

4 Aanvang en einde van het eerste boeklaar

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag waarop het uittreksel van deze akte neergelegd is

ter griffie..

De comparanten verklaren dat het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizendvijftien

en dat het aanvangt op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

S. Benoeming van de zaakvoerders

Met eenparigheid van stemmen worden als zaakvoerders benoemd:

- De heer INGHAM Christopher, voornoemd;

- De heer VANCAM PEN Tim, voornoemd;

- De heer DE RYCKE Wim, voornoemd; en

- De heer CLEVERS David, voornoemd.

Hun opdrachten, die niet bezoldigd zijn, gelden voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn en

nemen een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

+1 a

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Krachtens artikel 7.2 der statuten is aan het college van zaakvoerders volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Het college van zaakvoerders handelt door de meerderheid van zijn leden, Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van het college van zaakvoerders, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend,

6. Niet-benoeming commissaris

De comparanten-oprichters verklaren mij, notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

7. Zetelvestiginq

De comparanten-oprichters besluiten de zetel van de vennootschap te vestigen te Elyzeese Veldenstraat 62,

1050 Brussel (Elsene),

8. Bijzondere gevolmachtigde

Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie en met de bevoegdheid om individueel te handelen, wordt aangesteld: de heer Antoine Blondeau van accountantskantoor Delca International N.V., met maatschappelijke zetel te Drève Richelle 1611G te 1410 Waterloo, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving- van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor haar registratie als BTW-belastingplichtige,"



Bf jingen tü bet B-e1g1sih SéaatNbtad 17/11/2D14 - Annexes du Moniteur belge VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Jean Van Den Wouwer, Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:

- 1 afschrift;

- 1 gelijkvorming uittreksel.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CAMING SOLUTIONS

Adresse
ELYZEESE VELDENSTRAAT 62 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale