CANCOM ON LINE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CANCOM ON LINE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 555.921.945

Publication

23/07/2014
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rteergetegdlor+tvorlgen OP

1 1 1UL1 2014

ter griffie vanefeederlandstaljge

rechtbank man kerephande! BuiSsel

111 1414 51

11111

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :

Benaming e25 s " 924 " 895

(voluit) : Cancom on line

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1050 Elsene, Lang-Levenstraat 44

Onderwerp akte :. Oprichting - benoeming zaakvoerders

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bénédicte Céfis te Wezembeek-Oppem, op 10 juli 2014, vóóri registratie dat:

De vennootschap naar Duits recht Europaïsche Aktiengesellschaft CANCOM, (ondernemingsnummer; 0555.829.596), met maatschappelijke zetel te 80636 München (Duitsland), Erika-Mann-Strasse 69 ingeschreven in het Ambtsgericht München, registernummer HRB 203845. Opgericht op 18 december 2012 ingevolge akte verleden voor notaris Thomas Braun te Günzburg (Duitsland).

Hier vertegenwoordigd door de heer SAUER Heiko Gerhard, geboren te Werneck (Duitsland) op 08 april: 1970, wonende te 14193 Berlin (Duitsland), Dellbrückstrasse 17, ingevolge onderhandse volmacht dewelke hier: aangehecht blijft om er één geheel mee uit te maken.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, met de volgende bepalingen: NAAM: Cancom on line

ZETEL: 1050 Elsene, Lang-Levenstraat 44

DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL: 18.600,00E vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde.

PLAATSING VAN HET KAPITAAL: De vennootschap naar Duits recht Europaïsche Aktiengesellschaft CANCOM, voornoemd, heeft ingeschreven op de honderd (100) aandelen, Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassirjg van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, door comparante gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE61 1796 1198 2017, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de COMMERZBANK, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 09 juli 2014 afgeleverd bankattest dat door de notaris op het kantoor, bewaard zal worden.

De inschrijver verklaart dat het maatschappelijk kapitaal werd volgestort ten belope van 18.600,00¬ .

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december; het eerste boekjaar begint vanaf; de neerlegging van een uittreksel op de griffie van de bevoegde rechtbank en zal worden afgesloten op 31; december 2014. De vennootschap begint te werken op heden.

RESERVES; VERDELING VAN DE WINST; VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLLtVEND, SALDO: Het batig saldo van de winst wordt ter beschikking van de algemene vergadering gesteld, na afhouding, van vijf procent voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat deze reserve tien procent van het; maatschappelijk kapitaal bedraagt, Het batig saldo van de vereffening wordt tussen vennoten verdeeld in: verhouding tot het deel van het maatschappelijk kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, na betaling van schulden, lasten en kosten van de vereffening.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders(s), al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Interne vertegenwoordigingsbevoegdheid: Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het, maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder kan onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde taken, zoals de technische leiding of zelfs het ganse dagelijks bestuur, toevertrouwen aan één of meer personen, al dan niet vennoot of zaakvoerder. Zij zullen tevens, onder hun verantwoordelijkheid, aan iedere' mandataris speciale volmachten mogen verlenen,

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid: 1, Is er één zaakvoerder, dan vertegenwoordigt hij de- vennootschap in alle akten en in rechte. 2. Zijn er meerdere zaakvoerders, dan zullen zij alleen optreden,:

Qp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ° Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge 1 behoudens andersluidende beslissing door de algemene vergadering. Worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbeperkte duur:

-de heer SAUER Heiko Gerhard, geboren te Werneck (Duitsland) op 08 april 1970, wonende te 14193 Berlin (Duitsland), Dellbrückstrasse 17;

-de heer SCHWITALLA Till, geboren te Berlin (Duitsland) op 06 oktober 1975, wonende te 10709 Berlin (Duitsland), Westfëlische Stresse 34;

-de heer VAN DER BURG Coert Jan Reijer, geboren te Apeldoorn (Nederland) op 24 februari 1964, gedomicilieerd te Mitropolitnifon 8 Sector 4 Boekarest (Roemenië), maar verblijvende te 1050 Elsene, Lang-Levenstraat 44.

Zij treden afzonderlijk op.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland:

I, VOOR EIGEN REKENING

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ..), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2.1-let aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Il, VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

-Het analyseren en ontwerpen van computersystemen waarbij hardware, software en communicatietechnologie worden geintegreerd. De dienstverlening kan ook een opleiding voor de desbetreffende gebruikers omvatten.

-Het verlenen van advies over soorten computers(hardware) en hun configuratie en over de toepassing van de bijhorende programmatuur(software), alsook het analyseren van de behoeften en problemen van de gebruiker en het bieden van de beste oplossing.

-De groothandel- en de kleinhandel in computers, randapparatuur, standaard software met inbegrip van videogames, andere kantoormachines en video spelconsoles ; -De detailhandel in telecommunicatieapparatuur, in kantoormeubelen, van informatiedragers, waarop niet is opgenomen.

-De installatie van mainframes en gelijkaardige computers.

-De installatie(configuratie) van PC's en andere informaticaonderdelen, waaronder netwerken,videoapparatuur, al dan niet draadloos.

-De installatie van programmatuur, gegevensherstel na een computercrash.

-Activiteiten van systeemintegrators.

-Het beheer van computerfaciliteiten zoals het systeem- en netwerkbeheer of -management van j computersystemen en/of gegevensverwerkende apparatuur bij klanten, alsmede de gerelateerde ondersteunende diensten,

-Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten zoals het ruimte bieden voor websites; gegevensverwerking en aanverwante activiteiten, de activiteiten in verband met gespecialiseerde hosting: webhosting, streaming services, application hosting, het voorzien van toepassingsmodaliteiten, het ter beschikking stellen aan klanten van mainframefaciliteiten op basis van tijdsgebruik, de gegevensverwerking, de volledige verwerking van gegevens voor rekening van derden, het maken van gespecialiseerde rapporten op basis van gegevens die geleverd worden door de klant, het nummeren van documenten, het invoeren van gegevens.

-Al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma van de klant: invoeren van gegevens - volledige verwerking van gegevens.

-Het permanent beheren van en werken met de gegevensverwerkende apparatuur van derden.

-Samenstelling van databanken door samenbrengen en al dan niet interpreteren van bestaande gegevens uit verschillende bronnen; uurroosters, industriële catalogi, wetenschappelijke gegevens, enz.

-Opslag van gegevens door middel van een computerrecord in een bepaald formaat.

-Het ter beschikking stellen van databank : leveren van gegevens voor gebruikers (Individueel of in groep), in een bepaalde volgorde, door online terugzoeken of door toegankelijkheid van de gegevens.

-Het ontwerpen en programmeren van computerprogramma's zoals het ontwerpen van de structuur en de inhoud en/of het schrijven van programmatuur voor de creatie en de implementatie van softwaresystemen (inclusief de updates en de correcties), informatie toepassingen (inclusief de updates en de correcties),

t e ~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

databestanden, webpagina's, de aanpassing van de programmatuur, d.wz. het aanpassen en configureren van een bestaande applicatie, zodat deze functioneel kan worden gebruikt in het informaticasysteem van de klant. -De uitgeverijen van gebruiksklare niet gepersonaliseerde standaardsoftware.

-De vertalingen of aanpassingen voor eigen rekening van niet gepersonaliseerde programmatuur voor welbepaalde markten.

-Het analyseren en ontwerpen van computersystemen waarbij hardware, software en commmunicatietechnologie worden geïntegreerd, zelfs indien het leveren van software daar een integraal deel van uitmaakt.

-Het ontwerpen en voeren van reclamecampagnes via kranten en tijdschriften, radio of televisie, internet of via andere media.

-Het ontwerpen en plaatsen van buitenreclame, bijvoorbeeld op reclameborden en - panelen, op

uitstalramen, in winkels, op auto's en bussen, enz.

-De luchtreclame, het verspreiden van monsters en reclamemateriaal.

-Het ontwerpen van reclameborden en -panelen, lichtkranten en neonreclame.

-Het concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de individuele consument te benaderen promotiecampagnes voor producten, directe marketing in verkooppunten, geadresseerde reclame, advies op het gebied van marketing.

-Het uitgeven van reclamemateriaal, de productie van reclameboodschappen voor de bioscoop, televisie en

radio, marktonderzoek, reclamefotografie, het verzenden van reclamemateriaal voor rekening van derden, de

activiteiten van call-centers, de organisatie van congressen en beurzen.

-Het organiseren van alle andere mogelijke evenementen.

-Alle overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer.

-Het geven van cursussen.

-De Installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen.

-Het verlenen van advies over soorten computers(hardware) en hun configuratie en toepassing van

bijhorende programmatuur(software); analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden.

-Het al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een

programma van de klant.

-Het onderhoud en de reparatie van computers en randapparatuur.

Deze opsomming is niet beperkend maar ruim te interpreteren De vennootschap heeft tot doel uitsluitend

voor eigen rekening en in eigen naam:

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en

manieren, die zij het best geschikt zou achten. '

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen In hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

JAARVERGADERING - TOELATING - STEMRECHT: wordt gehouden op de zetel, op de laatste vrijdag van de maand mei om twintig uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Om toegelaten te worden op de vergadering, zal elke vennoot, vijf volle dagen op voorhand de zaakvoerder schriftelijk inlichten omtrent zijn intentie aan de vergadering deel te nemen en het aantal aandelen voor dewelke hij zijn stemrecht kan uitoefenen.

leder aandeel geeft recht op één stem. De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping. De vennoten mogen hun stem schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen, voor zover deze zelf vennoot is.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Bénédicte Célis, notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING -de uitgifte van de oprichtingsakte; -de volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/04/2015
ÿþ Mort Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 7 r'' `,;~ «~.~,.

{ !f! ~~,t~

`~~ ~jÎll~iit~ ~.' .IJ} `~,~ ~ ~~.4!w) i.rÎl~l,-,.$" ~~i,"v~

vGiri F iLe^ ,µ

11 !--id

rI. ..~.

i~.cr" I





III i *15051 3









Ohdernemingsnr : 0555.921.945

Benaming

(voluit) : Cancom on line

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1050 Elsene, Lang-Levenstraat 44

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

De zaakvoerders hebben gezamelijk beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar

Florencestraat 39 te 1050 Elsene.

Dit vanaf 02 maart 2015.

Coert VAN DER BURG

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 22.06.2016 16217-0313-011

Coordonnées
CANCOM ON LINE

Adresse
FLORENCESTRAAT 39 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale